Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

iPhone 4 πολυ φασαρια για το τιποτα.!

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
464 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#361   Agnwristos

Agnwristos

iPH Contributor

• 926 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • GameCenter:Agnwristos

Δημοσίευση 04/09/2010 - 13:19

το πηρα και γω χθες το 4!!!ενταξει μπορω να πω πως απο θεμα κρατηματος στο χερι ηταν καλυτερο το 3gs.καθοταν καλυτερα στο χερι!!αλλα απο αποψη οθονης καμερας καμια σχεση το ενα με το αλλο!!!μερα με την νυχτα!!

Ίσως να φταίει και η συνήθεια.. Τσκ Τσκ..
Τί να περιμένεις απο εναν James Bond Wanabe! :lol:

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#362   vezyro

vezyro

iPH User

• 126 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 04/09/2010 - 13:41

όντως, αν δεν κάνω ultrazoom όταν βλέπω μια φωτογραφία ή ένα βίντεο στο κινητό μου, απλά δεν νιώθω καλά :lol:

άσε το engadget και το κάθε engadget (αυτοί αυτά τα κάνουν επειδή θα πάρουν το κατιτίς τους από όλη αυτή την ιστορία), και άνοιξε τα μάτια σου μπροστά από τις συσκευές, εσύ, ο ίδιος. μην ξεχνάς ότι η apple τις ήθελε πολύ τις SAMOLED, ενώ η samsung της είχε ρίξει άκυρο ξεκαθαρίζοντας ότι δεν μπορεί να κατασκευάσει τόσα κομμάτια. και ας μην ξεχνάει κανείς συν τοις άλλοις ότι καταναλώνουν και λιγότερη μπαταρία.

Η apple δεν ηθελε της amoled και ουτε εδειξε να θελει να βαλει AMOLED!.Aυτο ηταν πιθανη προβλεψη καποιου στον χωρο της τεχνολογιας και εγινε καραμελα οτι η apple θελει amoled.Αν ψαξεις εδω στο iphonehellas και διαβασεις το original κειμενο θα δεις απλα οτι μιλαγε για προβλεψη και οτι δεν θα εφτανε η παραγωγη ολων των εργοστασιων της samsoung AN βαζανε amoled στο νεο iphone αλλα δεν επεσε μεσα.

#363   ipad

ipad

iPH Contributor

• 949 μηνύματα

Δημοσίευση 04/09/2010 - 13:44

Eλπίζω να αντιλαμβάνεσαι ότι τα λεγόμενά σου σε κάνουν να δείχνεις χαμηλής νοημοσύνης. Δεν γνωρίζω αν ξέρεις να διαβάζεις σωστά τα ελληνικά, αλλά σε αυτό το πόστ μου προσπαθούσα να εξηγήσω την άποψή μου (με έγκυρα επιχειρήματα πάντα) για την ποιότητα της retina display. Δεν προσπάθησα να σας πείσω για την ανωτερότητα του iphone. Εκτός βέβαια και αν ξέρεις να διαβάζεις σωστά τα Ελληνικά αλλά ο εγκέφαλός σου δεν μπορεί να αντιληφθεί τι διαβάζεις. Τον μισθό δεν μου τον κόβει η Apple μην φοβάσαι. Κάθε μήνα πέρνω την επιταγούλα μου. Μήπως θα ήθελες και εσύ να την παίρνεις; Με συγχωρείς πολύ που σε ανησύχησα που δεν αναφέρθηκα σε mercedes. Αποφάσισα να μην ασχοληθώ πλέον με φτηνά και προβληματικά αμάξια σαν τα mercedes. Σκέφτομαι να πάω προς Aston Martin μεριά. Τί λες; Και πάλι 1000 συγνώμη για την όποια αναστάτωση σου προκάλεσα για αυτή μου την παράληψη.

Και συνεχιζεις απο οτι βλεπω ρε ******** να μειωνεις οσους δεν συμφωνουν μαζι σου..!
Αν ειμουν ο χρηστης sparky, θα σου ελεγα που να βαλεις την επιταγη , αλλα μπορει να διαβαζουν και μικρα παιδια.!
Δεν ντρεπεσαι ρε να συμπεριφερεσαι ετσι; Την μια η οικογενεια σου εχει 10 mercedes, την αλλη παιρνεις επιταγουλα και aston martin, τι θες να κανεις ρε κομπλεξαρα; Το κομματι σου σε ενα φορουμ γιατι δεν μπορεις στην πραγματικοτητα;
Και να ηταν αυτο τελος παντων δεν μας ενδιαφερει και πολυ, στην κοινωνια που ζουμε βελπουμε πολλων ειδων ψωνια καθημερινα.
Αλλα εσυ μειωνεις και με τον χειροτερο τροπο αλλους χρηστες του φορουμ.!

Ε ρε σανιδαααααα.......που χρειαζεται......

Τελευταία επεξεργασία από: Smaug, 04/09/2010 - 14:26

#364   JohnHasio

JohnHasio

iPH Contributor

• 1.268 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:iPad mini Retina

Δημοσίευση 04/09/2010 - 14:01

Αναρτημένη εικόνα

#365   Ninja10R

Ninja10R

iPH Member

• 346 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4S

Δημοσίευση 04/09/2010 - 14:09

Αναρτημένη εικόνα

+ 1

:D :D :D

#366   Agnwristos

Agnwristos

iPH Contributor

• 926 μηνύματα
  • GameCenter:Agnwristos

Δημοσίευση 04/09/2010 - 14:10

Αναρτημένη εικόνα

Xaxaxaxaxaxaxa :lol:

#367   sparky

sparky

iPH newbie

• 25 μηνύματα

Δημοσίευση 04/09/2010 - 14:11

Και συνεχιζεις απο οτι βλεπω ρε βουτηροπαιδο να μειωνεις οσους δεν συμφωνουν μαζι σου..!
Αν ειμουν ο χρηστης sparky, θα σου ελεγα που να βαλεις την επιταγη , αλλα μπορει να διαβαζουν και μικρα παιδια.!
Δεν ντρεπεσαι ρε να συμπεριφερεσαι ετσι; Την μια η οικογενεια σου εχει 10 mercedes, την αλλη παιρνεις επιταγουλα και aston martin, τι θες να κανεις ρε κομπλεξαρα; Το κομματι σου σε ενα φορουμ γιατι δεν μπορεις στην πραγματικοτητα;
Και να ηταν αυτο τελος παντων δεν μας ενδιαφερει και πολυ, στην κοινωνια που ζουμε βελπουμε πολλων ειδων ψωνια καθημερινα.
Αλλα εσυ μειωνεις και με τον χειροτερο τροπο αλλους χρηστες του φορουμ.!

Ε ρε σανιδαααααα.......που χρειαζεται......

Φιλε ευχαριστω για την υποστηριξη, αλλα δεν χρειαζεται να ασχολεισαι με τετιους **** Ο συγκεκριμενος εχει υπαρξιακο προβλημα. Δεν το εχεις καταλαβει ακομα;
Μην ασχολεισε. Αυτο θελει. Να ασχολουνται μαζι του, ειτε θετικα ειτε αρνητικα. Ετσι νοιωθει οτι υπαρχει.
Το τελειωνω εδω.
Αν το συνεχισει ομως , θα γελασει το παρδαλο κατσικι.!

Τελευταία επεξεργασία από: Smaug, 04/09/2010 - 14:27

#368   iPhoneHellas

iPhoneHellas

iPH Admin

• 640.961 μηνύματα
  • Twitter:@iphonehellas
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • Tablet:iPad 3 +4G
  • GameCenter:iPhoneHellas

Δημοσίευση 04/09/2010 - 14:16

Να υπενθυμίσω ότι οι προσβολές σε μέλη του forum θα κερδίσουν από 1 ban και τα άσχετα posts με το θέμα του topic θα διαγραφούν. Ευχαριστούμε πολύ για την κατανόηση.. .συνεχίστε την συζήτηση σας κόσμια και χωρίς χαρακτηρισμούς
Behind the Scenes...

#369   sparky

sparky

iPH newbie

• 25 μηνύματα

Δημοσίευση 04/09/2010 - 14:27

Να υπενθυμίσω ότι οι προσβολές σε μέλη του forum θα κερδίσουν από 1 ban και τα άσχετα posts με το θέμα του topic θα διαγραφούν. Ευχαριστούμε πολύ για την κατανόηση.. .συνεχίστε την συζήτηση σας κόσμια και χωρίς χαρακτηρισμούς

Συμφωνω, μονο που θα επρεπε να ειχες κανει αυτην την παρατηρηση, λιγο ποιο πανω. Οταν δηλαδη αρχισαν οι προσβολες.

#370   pkountanis

pkountanis

iPH Member

• 214 μηνύματα

Δημοσίευση 04/09/2010 - 14:34

Αναρτημένη εικόνα

Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαααχα φοβερο..!!

#371   pkountanis

pkountanis

iPH Member

• 214 μηνύματα

Δημοσίευση 04/09/2010 - 14:37

Φιλε ευχαριστω για την υποστηριξη, αλλα δεν χρειαζεται να ασχολεισαι με τετιους **** Ο συγκεκριμενος εχει υπαρξιακο προβλημα. Δεν το εχεις καταλαβει ακομα;
Μην ασχολεισε. Αυτο θελει. Να ασχολουνται μαζι του, ειτε θετικα ειτε αρνητικα. Ετσι νοιωθει οτι υπαρχει.
Το τελειωνω εδω.
Αν το συνεχισει ομως , θα γελασει το παρδαλο κατσικι.!

Αναρτημένη εικόνα

#372   giorgoos

giorgoos

iPH Contributor

• 962 μηνύματα
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 04/09/2010 - 14:43

ολα καλα και ολα ωραια και ολες οι αποψεις δεκτες,αλλα ετοιμαστειτε το Σεπτεμβριο του 2011 να δωσετε 879 ευρω για το
32αρι

#373   n4speed

n4speed

iPH User

• 143 μηνύματα

Δημοσίευση 04/09/2010 - 14:43

Εγω που δεν έχω κανένα από τα 2 , και ψάχνω , πήγα στο apple store και επαιζα με το Iphone και μετά πήγα και βρήκα σε ένα μαγαζί ένα Galaxy. Η οθόνη του iphone 4 στα μάτια μου είναι πολύ καλύτερη. Πολύ όμως. Του galaxy μου φάνηκε απλά σαν άλλο ένα κινητό .Στο iphone 4 έτριβα τα μάτια μου..

#374   Gotrek

Gotrek

iPH newbie

• 28 μηνύματα

Δημοσίευση 04/09/2010 - 14:44

Ρε παιδιά daksi tin gmwi mas leme kai exi ksefigi i katastasi K εμενα μου άρεσε πολύ η οθόνη του galaxy και ίσως πιο πολύ απ το 4ari. Αλλα θα πάρω 4 γιατί υποστηρίζεται απ την apple γιατί έχει 100μύρια εφαρμογές γιατί είναι πιο λειτουργικό , γιατί γιατί..

Τελευταία επεξεργασία από: Gotrek, 04/09/2010 - 14:48

#375   vezyro

vezyro

iPH User

• 126 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 04/09/2010 - 14:48

νεος διαγωνισμος?? περα απο την πλακα πρεπει να μην βγαινουμε offtopic και να μην υπαρχουν φασαριες και σχολιασμοι προς τα προσωπα των συμφουριτων μας.Δεν σεβομαστε τιποτα.Εχω πεθανει στα γελια με της φωτο απ το ελαφι και απ το παρδαλο κατσικι!!!

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 11

0 μέλη, 11 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες