ολα καλα και ολα ωραια και ολες οι αποψεις δεκτες,αλλα ετοιμαστειτε το Σεπτεμβριο του 2011 να δωσετε 879 ευρω για το
32αρι
θα ανεβει παλι το Φ.Π.Α. ??
Δημοσίευση 04/09/2010 - 14:49
ολα καλα και ολα ωραια και ολες οι αποψεις δεκτες,αλλα ετοιμαστειτε το Σεπτεμβριο του 2011 να δωσετε 879 ευρω για το
32αρι
Δημοσίευση 04/09/2010 - 14:51
Αυτό είναι το μόνο σίγουρο...θα ανεβει παλι το Φ.Π.Α. ??
Δημοσίευση 04/09/2010 - 14:51
Δημοσίευση 04/09/2010 - 14:52
θα ανεβει παλι το Φ.Π.Α. ??
Δημοσίευση 04/09/2010 - 14:56
Δημοσίευση 04/09/2010 - 14:59
ασε που μολις βγουν 2-3 ακομα μοντελα κανεις δεν θα μιλαει για το 4.και προσωπικη μου αποψη και προβλεψη με το περασμα των χρονων το 4 δεν θα σημαινει τιποτα στην ιστορια των iphone.ισως μονο και μονο γιατι τοποθετηθηκε η frond camera
Δημοσίευση 04/09/2010 - 15:07
Δημοσίευση 04/09/2010 - 15:14
ε ενταξι τωρα, δουλευομαστε μου φενεται, εχετε παιξει το υπερτατο εγκωμιο της apple , λες και υπηρχε περιπτωση αν το galaxy S ειχε τη retina και το iphone την s.amoled να λεγατε οτι η retina ειναι καλυτερη...Έτσι πρέπει να είμαστε.. Όχι fanatized fans αλλα όχι και θανάσιμοι εχθροί
..Να ελπίζουμε για το καλύτερο για εμάς (Το συμφέρον του καταναλωτή)..
το πηρα και γω χθες το 4!!!ενταξει μπορω να πω πως απο θεμα κρατηματος στο χερι ηταν καλυτερο το 3gs.καθοταν καλυτερα στο χερι!!αλλα απο αποψη οθονης καμερας καμια σχεση το ενα με το αλλο!!!μερα με την νυχτα!!
Δεν νομιζω να μην παρει και αυτο την θεση διπλα στα υπολοιπα iphone.Eδω το 3gs με το 3g ειναι ολοιδια και αυτο που ξεχωριζει απο υλικα και καινοτομιες να ξεχαστει??Ναι αλλα απο θεμα χρονου οπως ειπες.Αν το iphone 5-6 θα ειναι ποιο δυνατα θα ασχολειθουν ολοι με αυτα και θα σβησει το 4 οπως το 2g μετα το 3g....και παει λεγοντας...
Τελευταία επεξεργασία από: nikosg21, 04/09/2010 - 15:16
Δημοσίευση 04/09/2010 - 15:18
εγω παλι γιατι νομιζω πως η καμερα του γαλαξια ηταν καλυτερη?
Δημοσίευση 04/09/2010 - 15:31
ε ενταξι τωρα, δουλευομαστε μου φενεται, εχετε παιξει το υπερτατο εγκωμιο της apple , λες και υπηρχε περιπτωση αν το galaxy S ειχε τη retina και το iphone την s.amoled να λεγατε οτι η retina ειναι καλυτερη...
τα κρατησα και τα δυο στο public h retina ειναι τελεια η super amoled ειναι λιγο (και τονιζω λιγο) καλυτερη, οχι επειδη οταν κανεις ultra zoom και κολλησεις και τη μαπα σου μεσα στην οθονη (για να δεις καποια λεπτομερια - ελεος δλδ) αλλα επειδη τα features της ειναι καλυτερα (οτι και αν σημαινει αυτο: λιγοτερη καταναλωση ενεργειας, φωτεινωτητα κλπ κλπ...)
πιασε και τα δυο στα χερια σου...και μετα εχε αποψη, αν και πιστευω οτι μια και ακομα αναμενεις το 4αρι μπορει να μην εχεις πιασει ουτε αυτο...
Δημοσίευση 04/09/2010 - 15:32
Δημοσίευση 04/09/2010 - 15:41
Όντως δέν έχω πιάσει ούτε το 4G ούτε το Galaxy S και κρίνω αποκλειστικά και μόνο απο τα screenshots και quality tests και έχω καταλήξει στο συμπέρασμα οτι η Retina είναι καλύτερη..
Τώρα δέν ξέρω, το 4G θα το έχω στα χέρια μου σύντομα και θα κάνω και το ψυχικό να δώ Galaxy S έτσι για να μήν αμφισβητείται η άποψη μου..
Και είμαι σίγουρος πως άν ίσχυε το ανάποδο retina στο Galaxy S και SuperAmoled στο iPhone πάλι τα ίδια θα έλεγα διοτι πάντα κρίνω την ποιότητα της οθόνης απο το zoom ..
Αν και υπάρχει η άποψη : "when normal human being uses a phone he will not stick his eyes to the screen to see the pixel,engadget with ther strange comparison made samsung galaxy screen looks worse than my 6 year old phone,but here is a fair link that showing both phones from a normal distance"
Εγώ παραμένω σταθερός και λέω οτι ναί με zoom πρέπει να συγκρίνουμε..
Δημοσίευση 04/09/2010 - 16:04
Φίλε από που αγόρασες τη θήκη? Υπάρχει κάποιο site. Ψάχνω κάποια ακριβώς όπως την περίγραψες.. Πλέον έχω βάλει μία διάφανη θέκη της Belkin (ούτε σιλικόνη, ούτε σκληρό πλαστικό, κάτι ενδιάμεσο) που δεν κρύβει το τηλέφωνο. Να σημειώσω εδώ ότι στο σπίτι μου που τα είχα και τα δύο δίπλα - δίπλα (4 & 3Gs), το 3Gs είχε τρεις μπάρες και το 4 τέσσερις. Η ποιότητα συνομιλίας στο 4 είναι εμφανώς καλύτερη, πιθανότατα λόγω και του voice cancelling microphone.
Δημοσίευση 05/09/2010 - 23:04
εγω παλι γιατι νομιζω πως η καμερα του γαλαξια ηταν καλυτερη?
(ειχα galaxy κανα 2μηνο και τωρα εχω το 4ρι)
Δημοσίευση 06/09/2010 - 00:53
0 μέλη, 19 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες