Ακούστε ρε τσάμπα μάγκες -που πολύ εύκολα την μπαίνετε στα μέλη που λένε την γνώμη τους- κάτι καλόπαιδα σαν εσάς τα 20χρονα που μείνατε ακόμα στην εποχή του μπλουτουθ για αποστολή αρχείων (τραγουδάκια εικονίτσες κ.α.) πάρτε κανένα αλκατελ που τα έχει αυτά τα κόλπα! Από την στιγμή που το αγοράζεις το iPhone αποδέχεσαι την φιλοσοφία του. Τον λόγο για τον οποίο βγήκε στην αγορα. Φυσικά δεν είναι ένα gadget για παιδάκια που παίζουν με το μπλουτουθ (αχχχ τι ωραίο rink tone, δωστο μου…)Όλοι λοιπόν εσείς που πίσω από την ανωνυμία μιλάτε με τόσο γελοίο τρόπο στα υπόλοιπα μέλη, πρέπει να σκεφτείτε ο καθένας έχει δικαίωμα να λέει ότι θέλει χωρίς να προσβάλει άλλους! Παρακολουθώ το forum σας και βλέπω οτι ο τρόπος κάποιων είναι για κουβέντα του πεζοδρομίου και όχι για διαδικτυακή συζήτηση! Για το τέλος μια συμβουλή, που έχει σχέση με το πρώτο μου ποστ… Έχετε ένα άριστο τηλ-gadget, Μη προσπαθείτε να κατεβείτε χαμηλά (τεχνολογικά) για να σας στείλουν μια φώτο, αλλά να προσπαθήσουν οι άλλοι να σας φτάσουν (τεχνολογικά). Το email είναι στην καθημερινότητα! Όποιος είναι πίσω από την τεχνολογία είναι αναλφάβητος… και εδω μεσα ειναι πάρα πολλοί.
Φυσικά είναι το δεύτερο και τελευταίο post μου εδώ μέσα! Καλή συνέχεια και συγνώμη σε όσους νομίζουν ότι ενοχλήθηκαν από τα γραφόμενά μου, αλλά δεν φταίω εγώ!
συμφωνω σχεδον σε ολα, αλλα δεν μπορει να μπαινει ο καθενας και να ειρωνευεται οποιον δεν εχει iphone. πιστευω να καταλαβαινεις τι ενοω.