iPhone 4 πολυ φασαρια για το τιποτα.!
Δημοσίευση 01/09/2010 - 16:24
http://www.iphonehel...ne-in-the-wild/
Ad
Δημοσίευση 01/09/2010 - 16:35
Και προσθέτω.. δεν μπορούμε να είμαστε φίλαθλοί αλλά μονό οπαδοί,δεν μπορούμε να είμαστε συνάδελφοί αλλά ρουφιάνοι,δεν μπορούμε να είμαστε φίλοι θα την πέσουμε στην κοπελιά του,δεν μπορούμε να χαρούμε με ότι έχει καταφέρει ο άλλος αλλά να ζηλέψουμε μέχρι θανάτου,δεν μπορούμε να δεχτούμε το καλύτερο, ψοφάμε να αποκτήσουμε εξουσία για να πατήσουμε τους από κάτω,είμαστε επιδειξιομανείς,κ πολλά άλλα. Δύστυχος. αυτή είναι η αλήθεια. Κανένα προσωπικό με κανέναν και εγώ μέσα σε όλα αυτα.
Ξέρω ότι σας αρέσει να το διαβάζετε γι'αυτο θα σας κάνω τα χατήρι ακόμα μια φορά. Γίνετε δημιουργικοί ! σαν τα παιδιά που φτιάχνουν Apps κριτικοί είμαστε πλέον πάνω από 12.000.000 με τους λαθρομετανάστες.
Δημοσίευση 01/09/2010 - 16:44
Για τον καθένα διαφέρει το "καλύτερο". 'Αλλος γουστάρει να πάρει nokia 8800 επειδή γουστάρει το design και, και, και.....και άλλος γουστάρει να πάρει Iphone για να το βάζει πάνω στο τραπέζι και να το χαζεύουν τα γκομενάκια. Υπάρχουν και εκείνοι που το παίρνουν όντως επειδή τους βολεύει αλλά κάνουν και το κέφι τους με τις μαλακίτσες που μπορείς να του βάλεις! Τι να λέμε τώρα?
Απορώ δηλαδή τι προσπαθείτε να βγάλετε!
Ξεκολλήστε λίγο...
Θα έρθει εμένα ο άλλος, θα μου πει ότι το HTC του είναι καλύτερο και θα κάτσω να του κάνω ανάλυση για ποιο λόγο είναι το δικό μου καλύτερο(είτε είναι iphone, είτε nokia, κτλ.). Εγώ ξέρω για ποιο λόγο επέλεξα το κινητό μου, τώρα από εκεί και πέρα ο άλλος μπορεί να βρίσκει κάτι άλλο καλύτερο. Δε θα το κάνουμε θέμα...
Αν σε κάποιον δεν του αρέσει το iphone δε θα πέσουμε να τον φάμε. ΕΛΕΟΣ!
Τελευταία επεξεργασία από: fANis, 01/09/2010 - 16:50
Δημοσίευση 01/09/2010 - 18:27
Εμένα αν θέλεις την γνώμη μου πάντα αξίζει να πηδάμε ενα μοντέλο,να αγοράζουμε ενα πάρα ενα . τότε αξίζει . πόσο μάλλον τώρα με την φασαρία με το σήμα. νομίζω οτι ειναι ενα μοντέλο που του αξίζει.. το πήδημα.
Συμφωνώ. Αγόρασα (μου αγόρασαν οι δικοί μου δώρο ) το 4 την Παρασκευή που κυκλοφόρησε και δεν εντυπωσιάστηκα όσο λένε τόσοι εδώ μέσα (που μάλλον προσπαθούν να δικαιολογήσουν στον εαυτό τους τα χρήματα που έδωσαν αν πήγαν από 3GS σε 4).
Η οθόνη είναι καλύτερη αλλά προσωπικά δεν κολλάω τη μύτη μου στο κινητό όταν το χρησιμοποιώ οπότε δεν βλέπω και τρελή διαφορά, ούτε και με νοιάζει κιόλας αφού το αν θα έχουν οι χαρακτήρες στα μηνύματά μου καλύτερη ανάλυση κάτω από μικροσκόπιο δεν με απασχολεί καθόλου (παιχνίδια παίζω στο itouch). Επίσης έβαλα και στα 2 mirror screen protector και μπορεί να φταίει και αυτό που δεν βλέπω μεγάλη αλλαγή.
Μπορεί να είναι θεωρητικά πιο γρήγορο αλλά προς το παρόν δεν βλέπω καμία διαφορά με το 3GS (τα σύγκρινα δίπλα δίπλα ανόιγοντας ίδιες εφαρμογές) αφού οι εφαρμογές δεν έχουν τρελές απαιτήσεις και ούτε θα έχουν για κανά 6μηνο ακόμα (η διαφορά θα φανεί μεταξύ 3GS και "5"). Αν η ταχύτητα του 3GS παίρνει πχ 6/10 και του 4 8/10 αλλά και τα δυο εκμεταλεύονται το 5/10 η διαφορά δεν υφίσταται.
Η κάμερα δεν με απασχολεί καθόλου αφού αν θέλω να τραβήξω φωτογραφίες προκοπής χρησιμοποιώ την ψηφιακή μου και αν θέλω να τραβήξω κανένα snapshot σε ώρα ανάγκης το 3GS κάνει τη δουλειά του μια χαρά.
Το γυροσκόπιο ακόμα δεν έχω δει χρήσιμη εφαρμογή που να το εκμεταλεύεται τρελά οπότε προς το παρόν είναι άχρηστο.
Για το σήμα δεν μπορώ να σχολιάσω αφού του έβαλα θήκη πριν το κάνω activate.
Γενικά δεν τρελάθηκα τόσο από το 4 και για αυτό το έδωσα στον πατέρα μου που μέχρι τώρα χρησιμοποιούσε windows mobile και πλεόν κάνει σαν μικρό παιδί με τη νέα του συσκευή Εξάλλου το 3GS έχει πολύ καλύτερο desing και αν θυμάμαι καλά όταν είχαν κυκλοφορήσει φωτογραφίες του prototype την άνοιξη, 8 στους 10 το θεωρούσαν άσχημο! Τελικά το marketing αποδίδει άριστα...
Αναμένω το "5"!
Τελευταία επεξεργασία από: marian, 01/09/2010 - 18:32
Δημοσίευση 01/09/2010 - 18:32
Δημοσίευση 01/09/2010 - 18:36
ειμαι κατοχος iphone 4 και galaxy s
ειναι πααααρα πολυ καλη συσκευη το galaxy και το android ισως να ειναι και το μελλον!
βεβαια ''ισως'' να ειναι το μελλον γιατι πολυ απλα ακολουθει το δρομο του ios!
Δεν ειμαι της αποψης του οτι επειδη ειναι apple forum δεν πρεπει να μιλαμε για android
ή εστω να το συγκρινουμε...
γιαυτο αλλωστε υπαρχουν και τα συγκεκριμενα topic με τα vs!!!
δεν νομιζω στο οτι αν πει καποιος τη λεξη android προσβαλει την apple ουτε προσβαλει και καποιον απο εδω!!!!
αυτα....
Δημοσίευση 01/09/2010 - 18:56
καλο το κολλημα..αλλα να ειμαστε και σε θεση να δεχομαστε και αλλες αποψεις..δεν κανει κακο!!
και στο κατω-κατω ειναι θεμα γουστου..και στην τελικη κανεις ειπε να παρετε iphone η android η windows mobile η και τα βουνα (??) με το ζορι,σωστα??
τλχιστον προσωπικα δεν μου δινει κανεις ποσοστα για να προωθησω το χ η ψ τηλεφωνο (τηλεφωνο ειναι στο κατω-κατω)
μακαρι να καναμε ετσι για πιο σοβαρα πραγματα που συμβαινουν γυρω μας και εμεις απλα τα προσπερναμε!!
Δημοσίευση 01/09/2010 - 20:43
Συμφωνώ. Αγόρασα (μου αγόρασαν οι δικοί μου δώρο ) το 4 την Παρασκευή που κυκλοφόρησε και δεν εντυπωσιάστηκα όσο λένε τόσοι εδώ μέσα (που μάλλον προσπαθούν να δικαιολογήσουν στον εαυτό τους τα χρήματα που έδωσαν αν πήγαν από 3GS σε 4).
Η οθόνη είναι καλύτερη αλλά προσωπικά δεν κολλάω τη μύτη μου στο κινητό όταν το χρησιμοποιώ οπότε δεν βλέπω και τρελή διαφορά, ούτε και με νοιάζει κιόλας αφού το αν θα έχουν οι χαρακτήρες στα μηνύματά μου καλύτερη ανάλυση κάτω από μικροσκόπιο δεν με απασχολεί καθόλου (παιχνίδια παίζω στο itouch). Επίσης έβαλα και στα 2 mirror screen protector και μπορεί να φταίει και αυτό που δεν βλέπω μεγάλη αλλαγή.
Μπορεί να είναι θεωρητικά πιο γρήγορο αλλά προς το παρόν δεν βλέπω καμία διαφορά με το 3GS (τα σύγκρινα δίπλα δίπλα ανόιγοντας ίδιες εφαρμογές) αφού οι εφαρμογές δεν έχουν τρελές απαιτήσεις και ούτε θα έχουν για κανά 6μηνο ακόμα (η διαφορά θα φανεί μεταξύ 3GS και "5"). Αν η ταχύτητα του 3GS παίρνει πχ 6/10 και του 4 8/10 αλλά και τα δυο εκμεταλεύονται το 5/10 η διαφορά δεν υφίσταται.
Η κάμερα δεν με απασχολεί καθόλου αφού αν θέλω να τραβήξω φωτογραφίες προκοπής χρησιμοποιώ την ψηφιακή μου και αν θέλω να τραβήξω κανένα snapshot σε ώρα ανάγκης το 3GS κάνει τη δουλειά του μια χαρά.
Το γυροσκόπιο ακόμα δεν έχω δει χρήσιμη εφαρμογή που να το εκμεταλεύεται τρελά οπότε προς το παρόν είναι άχρηστο.
Για το σήμα δεν μπορώ να σχολιάσω αφού του έβαλα θήκη πριν το κάνω activate.
Γενικά δεν τρελάθηκα τόσο από το 4 και για αυτό το έδωσα στον πατέρα μου που μέχρι τώρα χρησιμοποιούσε windows mobile και πλεόν κάνει σαν μικρό παιδί με τη νέα του συσκευή Εξάλλου το 3GS έχει πολύ καλύτερο desing και αν θυμάμαι καλά όταν είχαν κυκλοφορήσει φωτογραφίες του prototype την άνοιξη, 8 στους 10 το θεωρούσαν άσχημο! Τελικά το marketing αποδίδει άριστα...
Αναμένω το "5"!
Νομιζω οτι την ιδια αποψη με εσενα στην ουσια ειχε και ο sale , που ανοιξε το θεμα. Και επεσαν να τον φανε οι maniacs.
Η κεντρικη ιδεα των οσων ειπε ο sale ειναι οτι εντυπωσιαστηκε πολυ λιγοτερο απο οτι περιμενε. Οπως ειπες και εσυ.
Δημοσίευση 01/09/2010 - 20:48
Ρε είναι δυνατόν να μαλώνουμε για συσκευές? Δηλαδή έλεος ρε παιδιά. Ό,τι γουστάρει ο καθένας παίρνει...
Για τον καθένα διαφέρει το "καλύτερο". 'Αλλος γουστάρει να πάρει nokia 8800 επειδή γουστάρει το design και, και, και.....και άλλος γουστάρει να πάρει Iphone για να το βάζει πάνω στο τραπέζι και να το χαζεύουν τα γκομενάκια. Υπάρχουν και εκείνοι που το παίρνουν όντως επειδή τους βολεύει αλλά κάνουν και το κέφι τους με τις μαλακίτσες που μπορείς να του βάλεις! Τι να λέμε τώρα?
Απορώ δηλαδή τι προσπαθείτε να βγάλετε!
Ξεκολλήστε λίγο...
Θα έρθει εμένα ο άλλος, θα μου πει ότι το HTC του είναι καλύτερο και θα κάτσω να του κάνω ανάλυση για ποιο λόγο είναι το δικό μου καλύτερο(είτε είναι iphone, είτε nokia, κτλ.). Εγώ ξέρω για ποιο λόγο επέλεξα το κινητό μου, τώρα από εκεί και πέρα ο άλλος μπορεί να βρίσκει κάτι άλλο καλύτερο. Δε θα το κάνουμε θέμα...
Αν σε κάποιον δεν του αρέσει το iphone δε θα πέσουμε να τον φάμε. ΕΛΕΟΣ!
Τοτε δεν θα επρεπε να υπαρχουν και τα φορουμ. Αλλα για αυτο υπαρχουν. Για συζητησεις αντιπαραθεσεις, καυγαδες μερικες φορες. Ετσι ειναι με τα καλα τους και τα ασχημα τους.
Δεν συμφωνω μαζι σου, στο τι προσπαθουμε να βγαλουμε. Μεσα απο διαλογο και κουβεντα, εστω και ακραια καποιες φορες, μπορεις να βγαλεις γνωμη για πολλα πραγματα.
Γιατι ακους πολλες αποψεις, διαβαζεις τα επειχηρηματα του καθενος, και κρινεις.!
Δημοσίευση 01/09/2010 - 20:59
Οχι οτι δεν ειναι καλη, αλλα υπαρχουν σαφως πολυ καλυτερες..!!
http://www.slashgear...d-more-0592814/
Τελευταία επεξεργασία από: sale, 01/09/2010 - 21:00
Δημοσίευση 01/09/2010 - 21:03
Για το αν θα εξακολουθει και στο μελλον να κυριαρχει το iphone, ειναι παρακινδυνευμενη προβλεψη.! Και αυτο γιατι κοιταξτε τι ερχεται διαβαστε χαρακτηριστικα, και ας κλαψουμε ολοι μαζι σε λιγο καιρο πανω απο το αγαπημενο μας iphone. Και ας μου ξαναπουν μετα καποιοι για την τρομερη και φοβερη retina.!
αλοίμονο του αν βγαίνει 6+ μήνες μετά το iphone4 και δεν είναι καλύτερο! lol
αυτό να το συγκρίνεις με το επόμενο iphone...
να είμαστε τουλάχιστον δίκαιοι..
Δημοσίευση 01/09/2010 - 21:05
2GHz CPU,1g ram,8mega κάμερα?Ότι να ναι!Δεν υπάρχει καμμία τέτοια περίπτωση!Οι Ρώσοι το χέσαν!Για το αν θα εξακολουθει και στο μελλον να κυριαρχει το iphone, ειναι παρακινδυνευμενη προβλεψη.! Και αυτο γιατι κοιταξτε τι ερχεται διαβαστε χαρακτηριστικα, και ας κλαψουμε ολοι μαζι σε λιγο καιρο πανω απο το αγαπημενο μας iphone. Και ας μου ξαναπουν μετα καποιοι για την τρομερη και φοβερη retina.!
Δημοσίευση 01/09/2010 - 21:10
θα του βαλουν και φτερα να γινει σερβιετα χχααχχααχχααχχαχααχχαχαααχχα ...μαζι δωρακι θα πηγαινει και η μπαταρια αυτοκινητου να το φορτιζουν !δεν νομιζω οτι η τεχνολογια εχει αναπτυχθει τοσο πολυ που να μπορει να συνδιασει ταχυτητα και τελεια αυτονομια2GHz CPU,1g ram,8mega κάμερα?Ότι να ναι!Δεν υπάρχει καμμία τέτοια περίπτωση!Οι Ρώσοι το χέσαν!
Τελευταία επεξεργασία από: tiloverboy, 01/09/2010 - 21:11
Δημοσίευση 01/09/2010 - 21:20
θα του βαλουν και φτερα να γινει σερβιετα χχααχχααχχααχχαχααχχαχαααχχα ...
Μην το γελάς καθόλου θα το έκανε ανάρπαστο στο γυναικείο κοινό...όποιος ξέρει Ρώσικα ας στείλει ένα mail κατα κει,ας βοηθήσουμε όλοι την Samsung να βρεί πράγματα να βάλει πάνω στο νέο Galaxy!Αν είχε και ένα ανεμιστιράκι...
Δημοσίευση 01/09/2010 - 21:20
αλοίμονο του αν βγαίνει 6+ μήνες μετά το iphone4 και δεν είναι καλύτερο! lol
αυτό να το συγκρίνεις με το επόμενο iphone...
να είμαστε τουλάχιστον δίκαιοι..
Καταρχην το iphone θα βγει σε 12 και οχι σε 6 μηνες, και δευτερον ξερουμε τι θα κανει παλι η apple. Καμια αναβαθμισουλα της πλακας για να μας τα παρει παλι.!
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 4
0 μέλη, 4 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες