Ο καθένας κρίνεται απο τα λεγόμενα, ή στην προκειμένη περίπτωση απο τις μπούρδες που λέει!! Και οι απαντήσεις που παίρνει είναι ανάλογες με τα λόγια που είπε. Όταν κάποιος συγκρίνει την οθόνη του 4 με την οθόνη του 3GS ε τότε οι απαντήσεις που πήρε είναι και λίγες. Και φυσικά οι ανίδεοι και κολλημενοι το γύρισαν στο γνωστο και παλιό (και κουραστικό πλέον fan boys). Μα καλά μονο με οξεία στραβάρα μπορεί κάποιος να μην πάθει πλάκα με την οθόνη του 4. Άσε βέβαια που οι μισόι δεν έχουν δει ακόμη το 4 και κάνουν και τους ειδικούς. Και σαν γράφω το μήνυμα κοιτάζω την οθόνη του 4 και του 3GS ενός φίλου και ψάχνω τοίχο να κτυπήσω το κεφάλι μου! ΜΑ ΕΙΣΤΕ ΣΟΒΑΡΟΙ; Δεν συγκρίνεται η μια οθόνη με την άλλη.
P.S. Σε αυτούς που πρόκειται να με που fan boy, προτείνω να πάρουν στα χέρια τους το 4άρι για να επιβεβαιώσουν ότα αυτά που λέω δεν τα λέω γιατί είμαι fan boy αλλά γιατί είναι η αλήθεια!
Φίλτατε, ο έρωτάς σου με το μήλο σε έχει τυφλώσει και μονολογείς ...
Το ζητούμενο που πρέπει να απασχολεί από όλα τα προηγούμενα ποστ είναι το αν αξίζει η μετάβαση από το 3GS στο 4
σε σχέση πάντα με την τιμή του τελευταίου και φυσικά αν αξίζει όλος ο ντόρος για ένα κινητό που κοστίζει
(σαν υλικά) 150 ευρώ!!! και πουλιέται
800!!! (και σαν κερασάκι έχει και μερικούς γελοίους περιορισμούς που θέλουμε άπειρες σελίδες συζήτησης και φυσικά και το "προβληματάκι" της κεραίας)
Εγώ προσωπικά, θα το πάρω τον 4αρι
μόνο αν το βρω σε τιμή ευκαιρίας... (είτε από αγγελία, είτε από κάποιο καλό πρόγραμμα συμβολαίου)!! 800 όμως δεν τους ακουμπάω που να χτυπιούνται, γιατί απλά
νομίζω πως
ΔΕΝ αξίζει για ΤΟΣΑ λεφτά!)
Η ομορφιά του και πολλά άλλα θετικά που έχει είναι δεδομένα, δεν πρέπει να το αμφισβητήσει κανείς αυτό!!!
Τελευταία επεξεργασία από: JohnHasio, 31/08/2010 - 15:26