χαχαχαχα Μα καλά ρε φίλε στραβός είσαι δε βλέπεις; Πιστεύω πως δεν το έχεις και γνώμη μου είναι πως αν το έχεις, κακώς το έχεις!Το iPhone εχει καλυερη οθονη απο το iPhone?
Kαι ιδου τα polls...
Δημοσίευση 31/08/2010 - 16:07
Ad
Δημοσίευση 31/08/2010 - 21:14
Εγώ το ξέρω.Και από την στιγμή που μιλάει η ανάλυση από μόνη της εγώ τι άλλο να πω.χαχαχαχα Μα καλά ρε φίλε στραβός είσαι δε βλέπεις; Πιστεύω πως δεν το έχεις και γνώμη μου είναι πως αν το έχεις, κακώς το έχεις!
Προφανώς δεν καταλάβατε το "point" του Post μου , το οποίο ήταν απλά για πλάκα όπως είναι και η ερώτηση του Poll για την οθόνη.
Ναι η Retina ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΟΥΑΟΥ....ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΤΟ HARDWARE ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΩΡΕΣ...
Δημοσίευση 31/08/2010 - 21:33
Προφανώς ειρωνικά το είπα... Κατάλαβα ότι έκανες πλάκα! Και απάντησα όπως απάντησαν στον άλλο τον καημένο που τόλμησε να πει (άκου εκεί!) ότι θεωρεί ότι το iPhone 4 δεν είναι αντάξιο του ντόρου που έγινε για αυτό.Εγώ το ξέρω.Και από την στιγμή που μιλάει η ανάλυση από μόνη της εγώ τι άλλο να πω.
Προφανώς δεν καταλάβατε το "point" του Post μου , το οποίο ήταν απλά για πλάκα όπως είναι και η ερώτηση του Poll για την οθόνη.
Ναι η Retina ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΟΥΑΟΥ....ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΤΟ HARDWARE ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΩΡΕΣ...
Δημοσίευση 31/08/2010 - 21:34
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑ αυτο με τα μάτια μου άρεσε πολύ,, αφόυ κάπου διάβασα ότι επειδή έχει πολλή κοντινά pixels δεν τα βλέπει όλα το ανθρώπινο μάτι και ο φίλος ο sale ΕΧΕΙ ΩΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗ ΤΟ 3GS
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1
0 μέλη, 1 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες