χριστος ανεστηκαλή τύχη
Τελικά υπάρχει πρόβλημα ή όχι στο σήμα του 4?
Δημοσίευση 28/09/2010 - 02:10
Ad
Δημοσίευση 28/09/2010 - 02:13
τι υποτιθεται οτι ειναι αυτο; κοροιδια;
Χιούμορ είναι φίλε, σόρυ αν το πήρες στραβά!! Απλά αυτό με το status ακούγετε κάπως ασήκωτο..
Στην τελική για να μην μαλώνουμε, ένα είναι το δεδομένο ~~ είναι ένα από τα καλύτερα κινητά που κυκλοφορούν (μπορεί και το καλύτερο), αλλά έχει μερικά προβλήματα στο hardware που δύσκολα τα συγχωρείς στη τιμή που το αγοράζεις!! Αυτά..
Δημοσίευση 28/09/2010 - 02:23
Χιούμορ είναι φίλε, σόρυ αν το πήρες στραβά!! Απλά αυτό με το status ακούγετε κάπως ασήκωτο..
Στην τελική για να μην μαλώνουμε, ένα είναι το δεδομένο ~~ είναι ένα από τα καλύτερα κινητά που κυκλοφορούν (μπορεί και το καλύτερο), αλλά έχει μερικά προβλήματα στο hardware που δύσκολα τα συγχωρείς στη τιμή που το αγοράζεις!! Αυτά..
Εγω δεν μαλωνω με κανεναν, εκφραζω απλως την προσωπικη μου αποψη!! Παντως, οπως ανεφερα και προηγουμενως με τον ορο "status" εννοω οτι εχει φοβερη μεταπωλητικη αξια (οπως συμβαινει με καθε apple συσκευη) και οτι η ποιοτητα κατασκευης ειναι πραγματικα απιστευτη! Και δεν υπαρχει κανεις να το αμφισβητησει αυτο.
Δημοσίευση 28/09/2010 - 02:34
φανταζομαι τολμας και μιλας για μεταπωλητικη αξια, εννοοντας οτι θα το πουλησεις ως ipod touch πλεον ετσι;Εγω δεν μαλωνω με κανεναν, εκφραζω απλως την προσωπικη μου αποψη!! Παντως, οπως ανεφερα και προηγουμενως με τον ορο "status" εννοω οτι εχει φοβερη μεταπωλητικη αξια (οπως συμβαινει με καθε apple συσκευη) και οτι η ποιοτητα κατασκευης ειναι πραγματικα απιστευτη! Και δεν υπαρχει κανεις να το αμφισβητησει αυτο.
Δημοσίευση 28/09/2010 - 09:24
Επίσης μεγάλη ευαισθησία ο αισθητήρας που κλείνει την οθόνη όταν μιλάμε.
Τελευταία επεξεργασία από: dimlag, 28/09/2010 - 09:28
Δημοσίευση 28/09/2010 - 09:37
Όταν και αν ποτέ βγάλεις τις παρωπίδες θα δεις καθαρά.Το θεμα ειναι ομως οτι εχει πεσει τοση λασπη πανω σε αυτη τη συσκευη χωρις λογο. Δηλαδη οκ, κανανε μια πατεντα, βαλανε την κεραια σε εξωτερικο σημειο και εχει μια μικρη απωλεια σηματος αλλα εσενα ΔΕΝ σου ριχνει την ποιοτητα συνομιλιας, ΔΕΝ σου εμφανιζει το "searching" και ΔΕΝ σου ριχνει την συνομιλια..
Οποτε ποιος ο λογος αυτης της φανφαρας και της λασπολογιας; Γιατι τοση ιντριγκα και παραπληροφορηση του κοσμου; Ειναι ενα υπερδυναμο τηλεφωνο που εκτος των αλλων σου αποφερει κι ενα status.
Δημοσίευση 28/09/2010 - 10:01
φυσικα και ΔΕΝ θα δει ποτε καθαρα ουτε το παλικαρι ουτε πολλοι απο εμας επειδη πολυ απλα δεν εχουμε καταναλωτικη συνειδηση.εχει προβλημα και εγω σημερα παιρνω το τριτο 4ρι επαναλαμβανω.και θα παρω οσα χρειαστει μεχρι να πετυχω ενα σαν τα δικα σας τα ''καλα''.με σεβασμοΌταν και αν ποτέ βγάλεις τις παρωπίδες θα δεις καθαρά.
Δημοσίευση 28/09/2010 - 10:17
Το θέμα είναι ότι δεν υπάρχουν καλά και κακά iPhones στην περίπτωση του death grip. Το πρόβλημα είναι καθαρά σχεδιαστικό. Το αποτέλεσμα εξαρτάται από πολλές συγκυρίες όπως στάθμη & είδος σήματος δικτύου, κτλ. Άντε να βρεις ένα που αντί 27dbm να έχει 25dbm drop. Δεν σώνεσαι. Απλά μαθαίνεις να ζεις με αυτό.φυσικα και ΔΕΝ θα δει ποτε καθαρα ουτε το παλικαρι ουτε πολλοι απο εμας επειδη πολυ απλα δεν εχουμε καταναλωτικη συνειδηση.εχει προβλημα και εγω σημερα παιρνω το τριτο 4ρι επαναλαμβανω.και θα παρω οσα χρειαστει μεχρι να πετυχω ενα σαν τα δικα σας τα ''καλα''.με σεβασμο
Δημοσίευση 28/09/2010 - 10:24
φιλε μου οσα μου λες τα ξερω το εχω ξεσκισει το θεμα.το υφος μου ειναι μια απαντηση στις φρασεις που διαβαζω του τυπου ''πολυς λογος για το τπτ'',''παρτο αφοβα'',''δεν εχει κανενα προβλημα'',''δεν χανω κλησεις ποτε'',''υπερβολικες κατηγοριες'',''δεν εχει κανενα προβλημα'' κλπ κλπ κλπ κλπ κλπ κλπΤο θέμα είναι ότι δεν υπάρχουν καλά και κακά iPhones στην περίπτωση του death grip. Το πρόβλημα είναι καθαρά σχεδιαστικό. Το αποτέλεσμα εξαρτάται από πολλές συγκυρίες όπως στάθμη & είδος σήματος δικτύου, κτλ. Άντε να βρεις ένα που αντί 27dbm να έχει 25dbm drop. Δεν σώνεσαι. Απλά μαθαίνεις να ζεις με αυτό.
Δημοσίευση 28/09/2010 - 10:52
Τελευταία επεξεργασία από: phed, 28/09/2010 - 10:53
Δημοσίευση 28/09/2010 - 11:00
Δημοσίευση 28/09/2010 - 11:05
Ουτε καν...ότι θα βγάλουν καινούργια παρτίδα διορθωμένη...
Δημοσίευση 28/09/2010 - 11:07
Το μόνο σίγουρο, αφού έχεις αλλάξει ήδη 3 συσκευές... (χαρά στο κουράγιο σου)φιλε μου οσα μου λες τα ξερω το εχω ξεσκισει το θεμα
Εγώ βέβαια μιλάω εκ του ασφαλούς. Δεν το πήρα ακόμη, παρ' όλο που με περιμένει επιδότηση 310€, γιατί πρώτον περιμένω το j/b στην 4.1 και δεύτερον, έχω μια ελπίδα ότι κάποια στιγμή θα αλλάξουν το κράμα από αυτό το κ@λομέταλλο της κεραίας...
+1το υφος μου ειναι μια απαντηση στις φρασεις που διαβαζω του τυπου ''πολυς λογος για το τπτ'',''παρτο αφοβα'',''δεν εχει κανενα προβλημα'',''δεν χανω κλησεις ποτε'',''υπερβολικες κατηγοριες'',''δεν εχει κανενα προβλημα'' κλπ κλπ κλπ κλπ κλπ κλπ
Τελευταία επεξεργασία από: kdelios, 28/09/2010 - 11:08
Δημοσίευση 28/09/2010 - 11:16
Το iPhone4 τo αγορασα πριν 2 βδομαδες και το προβλημα ειναι σχεδον το ιδιο, εκτος οταν βαζω σε λειτουργια το 3G,
εκει εχω προβλημα συγκριτικα με τα παλια κινητα (πχ στο να στειλω ενα mms).
Εκτος σπιτιου μεχρι στιγμης ολα OK.....!!!!!
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 5
0 μέλη, 5 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες