App για παρακολούθηση εξόδων και απλό budgeting
Από
WoodyAllen
, 01/09/2010 08:55
5 μηνύματα σε αυτό το θέμα
Δημοσίευση 01/09/2010 - 08:55
χαιρετώ την ομήγυρη
μόλις συνειδητοποίησα πόσα χάλασα στις διακοπές. Παναγιά μου. Αρχίζω να μοιάζω όλο και περισσότερο στον George (Τον Clooney ντε)!!! Φυσικά αναφέρομαι στο χρώμα των μαλλιών!!! Βοηθήστε παλικάρια. Μα καλά πως φεύγουν έτσι τα λεφτά....
Ψάχνω μια εφαρμογή για απλή παρακολούθηση εξόδων και βασικό budgeting στο AppStore. Έχετε δοκιμάσει καμία? Παρακαλώ βοηθήστε τον φιλόπτωχο.
Σας παρακαλώ μόνο αν έχετε χρησιμοποιήσει καμία και σας κάνει την δουλειά. Search έχω κάνει και εγώ και έχω βρει μερικές αλλά θέλω συμβουλές από φίλους που έχουν δοκιμάσει καμία.
Δεν θέλω να πάρω καμία που να είναι πιο δύσχρηστη και από τα WIN ce 3.0. Όσοι πιστοί προσέλθετε.
ΑΑΑΑ αν είναι δυνατόν να μπορώ να κάνω και basic budgeting και όχι μόνο καταγραφή εξόδων.
μόλις συνειδητοποίησα πόσα χάλασα στις διακοπές. Παναγιά μου. Αρχίζω να μοιάζω όλο και περισσότερο στον George (Τον Clooney ντε)!!! Φυσικά αναφέρομαι στο χρώμα των μαλλιών!!! Βοηθήστε παλικάρια. Μα καλά πως φεύγουν έτσι τα λεφτά....
Ψάχνω μια εφαρμογή για απλή παρακολούθηση εξόδων και βασικό budgeting στο AppStore. Έχετε δοκιμάσει καμία? Παρακαλώ βοηθήστε τον φιλόπτωχο.
Σας παρακαλώ μόνο αν έχετε χρησιμοποιήσει καμία και σας κάνει την δουλειά. Search έχω κάνει και εγώ και έχω βρει μερικές αλλά θέλω συμβουλές από φίλους που έχουν δοκιμάσει καμία.
Δεν θέλω να πάρω καμία που να είναι πιο δύσχρηστη και από τα WIN ce 3.0. Όσοι πιστοί προσέλθετε.
ΑΑΑΑ αν είναι δυνατόν να μπορώ να κάνω και basic budgeting και όχι μόνο καταγραφή εξόδων.
Ad
Δημοσίευση 01/09/2010 - 12:48
Σε ευχαριστώ για την πρόταση. Ναι φαίνεται καταπληκτική εφαρμογή. Από ευκολία χρήσης πως πάει? Μήπως είναι πολύ πολύπλοκη?
Δημοσίευση 01/09/2010 - 13:40
Όχι καθόλου. Το έψαξα πάρα πολύ πριν καταλήξω σε αυτήν. Την συνιστώ ανεπιφύλακτα. Άλλωστε αν δεις το ranking θα το καταλάβεις.Σε ευχαριστώ για την πρόταση. Ναι φαίνεται καταπληκτική εφαρμογή. Από ευκολία χρήσης πως πάει? Μήπως είναι πολύ πολύπλοκη?
Τελευταία επεξεργασία από: kdelios, 01/09/2010 - 13:40
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 2
0 μέλη, 2 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες