Αν και το θεμα εχει ηδη αναφερθει, δεν μπορεσα να κρατηθω περνωντας τυχαια απο εξω, (μια βραδια στην Αθηνα πριν φυγω για Γαλλια) και μετα απο μια θερμη παρακληση στον υπευθηνο του iStorm Κυρ.Δημ.Τσανακαλιωτη (Store Manager) μου εκανε την τιμη να με δεχτει στο iStorm μια μερα πριν απο τα επισημα εγκαινια του.
Παροτι πανω στα τρεξηματα και τελευταιες τροποποιησεις, με μεγαλη χαρα και ευγενεια μου παραχωρισε λιγο απο τον χρονο του για να μου εξηγησει την πολιτικη και τους στοχους του iStorm στην Ελλαδα, που δεν ειναι βεβαια αλλος απο την ευρεια προωθηση των προῖοντων της Apple, και την απολυτη ικανοποιηση των πελατων της.
Τα παιδια του iStorm Team, εκτος βεβαια απο εξηδηκευμενο, ειναι και παρα πολυ ευγενικο, και διαθεσιμο να σας απαντησει σε οποιαδηποτε ερωτηση εχεται σε σχεση παντα με τα προῖοντα της Apple.
Σε ερωτηση μου στον Κυρ. Δ.Τσανακαλιωτη, για το 'φλεγων' θεμα (iPhone 4 ) ενα ευχαριστο νεο περιμενει τους ενδιαφερομενους που θα παρουσιαστουνε πρωτοι αυριο στα εγκαινια του μαγαζιου.
Πανω απο 250 iPhone 4 (16 & 32 GB αντιστοιχα, και χωρις συμβολαιο) θα περιμενουνε τους πρωτους τυχερους. Κια για οσους δεν προλαβουνε, η επομενη παρτιδα δεν προκειται να αργησει, συμφωνα παντα με τα λεγομενα του Κυρ. Δ.Τσανακαλιωτη.
Οριστε και καποιες φωτογραφιες που τραβηξα απο το προσ.μου iPhone 4;
ps: Να ευχαριστησω ακομα μια φορα τον Κυρ. Δ.Τσανακαλιωτη, και ολο το Team του iStorm, για την ευγενια και την καλοσυνη που ειχε να με δεχτει. Για περισ.πληροφοριες, φωτογραφιες, και βιντεακι, (λογο τιμων,που τραβηχτηκαν με το βιντεο) θα αναρτηθει απο αυριο βραδυ, που θα εχω φτασει και Γαλλια. ;-)
Τελευταία επεξεργασία από: iLuxus, 03/09/2010 - 14:45