Ραδιοφωνο στο iPhone
Δημοσίευση 03/09/2010 - 14:42
προφανως καποιο μελος ησ ε καποιο αλλο thread το οποιο δεν μπορω να βρω τωρα εχει συζητηθει αυτο σιγουρα στο νετ εχει σχολιαστει..εσεις τι λετε?θα γινει ποτε αυτο?θα το θελατε?γιατι δεν εχει γινει?
ερωτησεις που εχω και ισως εχω καποιες πιθανες απαντησεις απλα θα ηθελα την γνωμη σας!
φιλικα
Ad
Δημοσίευση 03/09/2010 - 14:44

Δημοσίευση 03/09/2010 - 14:46
Δημοσίευση 03/09/2010 - 14:51

Τελευταία επεξεργασία από: Snowflake, 03/09/2010 - 14:52.
Δημοσίευση 03/09/2010 - 14:56
1. εχει καποιους σταθμους που δνε υπαρχοπυν στο ιντερνετικο
2. δεν ξερω ποσο θα μου στοιχισει ενα ακουω 3 ωρες την μερα!!!
Δημοσίευση 03/09/2010 - 15:00
Οι ελπίδες όλων μας είχαν αναπτερωθεί με την κυκλοφορία του iPod Nano με fm tuner. Λέγαμε ότι που θα πάει, ήρθε και η ώρα του IPhone αλλά τζίφος.
Επίσης το ίδιο είχε γίνει με το Nike+ (hardware radio receiver) αλλά τζίφος και εκεί.
Επίσης με την έντονη φιλολογία περί σύνδεσης του τηλεφώνου με λειτουργικότητα τύπου shazam με το itunes. Δηλαδή το IPhone θα 'ακούει' το τραγούδι που παίζει και θα στο προτείνει στο iTunes για αγορά.
Οι θεωρίες πολλές, όρεξη να έχεις να διαβάζεις. Τι δεν έχω ακούσει αυτά τα 3 χρόνια.
-- Ο Jobs δεν θέλει να πειράξει το επιχειρηματικό μοντέλο του iTunes
-- Ο Jobs θεωρεί ότι η ποιότητα ήχου του ραδιοφώνου θα χαλάσει την εμπειρία λειτουργίας της συσκευής.
-- Ο Jobs θέλει τον αφανισμό του ραδιοφώνου!!!
-- Σε κάθε παρουσίαση συσκευής λέγανε πολλοί ότι το κρατάει για το επόμενο για να έχει κάτι να παρουσιάσει με το επόμενο μοντέλο. (αλλά που)
-- Ότι είχε αέρα, ήταν ψηλοί οι αντίπαλοι, ήταν ανάδρομος ο Ερμής και άλλα τέτοια χαριτωμένα.....
Τι να σου πω. Εγώ από την μεριά μου έχω συμβιβαστεί με την ιδέα ότι θα κάνω την δουλειά μου με internet streaming. Προτείνω την εφαρμογή 'Ραδιόφωνο΄ αλλά υπάρχουν πολλές εξίσου καλές.
Δημοσίευση 03/09/2010 - 15:02
την εφαρμογη την εχω παιδια τη γνωριζω κακως δεν το ειπα εξαρχης απλα θα ηθελα ενα ραδιοφωνο κανονικο fmγια πολους λογους
1. εχει καποιους σταθμους που δνε υπαρχοπυν στο ιντερνετικο
2. δεν ξερω ποσο θα μου στοιχισει ενα ακουω 3 ωρες την μερα!!!
Σε αυτή τη περίπτωση πρέπει να πάρεις εξωτερικό εξάρτημα. Υπάρχουν παντού. Κάνε ένα search για ipod - iphone radio tuner η μια ερώτηση σε Πλαίσιο ή multirama. Αποκλείεται να μην βρεις.
Δημοσίευση 03/09/2010 - 15:07
Σε αυτή τη περίπτωση πρέπει να πάρεις εξωτερικό εξάρτημα. Υπάρχουν παντού. Κάνε ένα search για ipod - iphone radio tuner η μια ερώτηση σε Πλαίσιο ή multirama. Αποκλείεται να μην βρεις.
συμφωνω με ολα οσα ειπες!
οσο σκεφτομαι βεβαια πως το hardware υοαρχει ηδη μεσα χωις βεβαια να εχει ενεργοποιηθει απο την μαμα apple τρελενομαι
γιατι απο αυτα που διαβαζω μπορει να στειλει και να λαβει ραδιοσημα μις και φοραει το brodcomchip
οσον αφορα το εξαρτημα που λες..το ψαχνω αλλααν ξερεις κατι θα ηθελα καμια προταση!!
btw, nice nickname and pic:)
Δημοσίευση 03/09/2010 - 15:22
Επίσης υπάρχει radio receiver και με Bluetooth που είναι και ακουστικό bluetooth της Ezi.
Και τα δύο τα έχω δει σε κατάστημα Vodafone.
Δεν έχω δοκιμάσει κανένα, αν κάποιος τα έχει δοκιμάσει ας γράψει εντυπώσεις.
Δημοσίευση 03/09/2010 - 15:30
Υπάρχει αν δεν κάνω λάθος ένα της Griffin που είναι ακουστικά και συνδέονται στο iphone σου.Για να λειτουργήσουν κατεβάζεις την αντίστοιχη δωρεάν εφαρμογή της griffin από το appstore. Ψάξε για griffin radio.
Επίσης υπάρχει radio receiver και με Bluetooth που είναι και ακουστικό bluetooth της Ezi.
αυτο της Ezi θα με ενδιεφερε αρκετα!
Δημοσίευση 03/09/2010 - 15:31
μπορεις να δωσεις περισσοτεερες πληροφοριες για την Ezi μιας και δεν την βρισκω πουθεναΥπάρχει αν δεν κάνω λάθος ένα της Griffin που είναι ακουστικά και συνδέονται στο iphone σου.Για να λειτουργήσουν κατεβάζεις την αντίστοιχη δωρεάν εφαρμογή της griffin από το appstore. Ψάξε για griffin radio.

Δημοσίευση 03/09/2010 - 15:47
να σαι καλα!To βρήκα σε αυτό το site για να το δεις
ezi
βρηκα και αυτα :
http://www.mobilefun...w600-p22693.htm
τωρα τι να κανω δεν ξερω!!!!
λυση βρεθηκε απλα δνε ειναι μια!!!!
τι λες?η οποιος αλλος...η τιμη παντως ειναι πανω κατω ιδιες!
Δημοσίευση 03/09/2010 - 15:54
Προσωπική άποψη.
Πήγαινε σε μια Voda που να το έχει ή όπου αλλού το βρεις για να το δεις κι από κοντά άμα θες.
Άμα πάρεις κάποιο γράψε μας και μερικές εντυπώσεις
Δημοσίευση 03/09/2010 - 16:25
ok ευχαριστω!Εγώ θα προτιμούσα το ezi γιατί μου φαίνεται πιο ποιοτικό, έχει και φορτιστή αυτοκινήτου.
Προσωπική άποψη.
Πήγαινε σε μια Voda που να το έχει ή όπου αλλού το βρεις για να το δεις κι από κοντά άμα θες.
Άμα πάρεις κάποιο γράψε μας και μερικές εντυπώσεις
θα δω εαν μπορω να τα βρω και τα 2 καπου να τα δω πρωτα πριν τα παρω!
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1
0 μέλη, 1 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες