οσοι δεν το εχουν καταφερει ακομα αλλα και οσοι θελουν να μπορουν να βαζουν ευκολα της αρεσκειας τους logo και πολυ ευκολα ας δοκιμασουν αυτο.
Την ιδεα μου την εδωσε ενα θεμα....τη δοκιμασα και μου λειτουργησε.Ειμαι σε 4.1 εχω ηδη περασμενα της Vodafone τα λογοτυπα και εκανα αυτο το πειραμα και λειτουργησε μια χαρα.
1)Φτιαχνουμε ενα φακελο με ονομα πχ
My_Logo2)Μεσα σε αυτο το φακελο φτιαχνουμε αλλο φακελο με το ονομα
Bundles 3)Mεσα στο φακελο Bundles φτιαχνουμε τον φακελο με ονομα
com.apple.Vodafone_gr Eδω ξερω την ονομασια μονο για οσους εχουν Vodafone...για Cosmote ειναι αντιστοιχη φανταζομαι απλα ας το τσεκαρουν οσοι εχουν και για Wind ας κανετε 2-3 δοκιμες με τα ονοματα οσοι εχετε γιατι διαβασα διαφορα ονοματα.
4)Βαζουμε μεσα στο τελευταιο φακελο τα Logos που θελουμε πχ για Voda βαζουμε τα γνωστα 4
Default_CARRIER_Vodafone Greece.png Default_CARRIER_Vodafone Greece@2x.png FSO_CARRIER_Vodafone Greece.png FSO_CARRIER_Vodafone Greece@2x.pngTον ολο φακεκο λοιπον που φτιαξαμε με ονομα
My_Logo τον περναμε στα θεματα μας και οπως ειναι πρωτος πρωτος στη σειρα τον επιλεγουμε σαν θεμα καναονικα στη Winterboard....respring και εχετε οτι logo σας κανει κεφι ανα πασα ωρα και στιγμη(γιατι απλα μπορειτε να φτιαξετε πολλα τετοια θεματα και να βαζετε οποιο θελετε αναλογα την περισταση
)
ΥΓ: οι ονομασιες των εικονιδιων πρεπει να ειναι παντα ιδιες ανεξαρτητα με τι logo θα βαλουμε
Για αμεση δοκιμη βαλτε οσοι εχετε voda
αυτοΧρησιμοποιειστε το αφοβα και θα καταλαβετε ισως και ποιο θεμα μου εδωσε την ιδεα
Τελευταία επεξεργασία από: rromeodim, 08/04/2011 - 11:10