Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

Αντικατασταση Iphone 4 λογω προβληματων

• Please log in to reply
419 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#166   Jimmy Kane

Jimmy Kane

iPH User

• 120 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 23/09/2010 - 20:22

Οκ. Το πείραμα που θα κανείς είναι να βάλεις το handsfree και να δεις αν Από το ακουστικό (όχι του handsfree αλλά το κανονικό) ακούγεται αυτός ο ήχος.
Αν ναι τι να πω. Έμενα αν κ ανεπαίσθητα με ενοχλεί. Ιδίως όταν Μιλάω το βράδυ που εχει απόλυτη ησυχία.
Δοκίμασε το σε ήσυχο περιβάλλον.
Και Κάτι άλλο γι αυτο που είπες. Κοιτά στον Γερμανό κ στην cosmote γίνεται αντικατάσταση άμεσα με νέα συσκευασία. Οπότε δεν στέκει ότι η apple στέλνει μόνο συσκευές για αντικατάσταση χωρίς τα κουτιά τους.

Αυτο το πρόβλημα που περιγράφω είναι Από τα γνωστά. Βασικά δεν εχει Καλή μόνωση το ηχείο.

Τελευταία επεξεργασία από: Jimmy Kane, 23/09/2010 - 20:23.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#167   tolistr

tolistr

iPH Enthousiast

• 416 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 5S
  • Tablet:iPad mini Retina

Δημοσίευση 23/09/2010 - 20:47

Οκ. Το πείραμα που θα κανείς είναι να βάλεις το handsfree και να δεις αν Από το ακουστικό (όχι του handsfree αλλά το κανονικό) ακούγεται αυτός ο ήχος.
Αν ναι τι να πω. Έμενα αν κ ανεπαίσθητα με ενοχλεί. Ιδίως όταν Μιλάω το βράδυ που εχει απόλυτη ησυχία.
Δοκίμασε το σε ήσυχο περιβάλλον.
Και Κάτι άλλο γι αυτο που είπες. Κοιτά στον Γερμανό κ στην cosmote γίνεται αντικατάσταση άμεσα με νέα συσκευασία. Οπότε δεν στέκει ότι η apple στέλνει μόνο συσκευές για αντικατάσταση χωρίς τα κουτιά τους.

Φίλε μου από ότι είδα έχεις πάρει το iphone από την vodafone,
είχα κάνει παραγγελία και εγώ,αλλά την ακύρωσα σήμερα για τον λόγο ότι η vodafone δεν αναγνωρίζει το DOA για την συσκευή του iphone,μετά από την επίσκεψη μου σε 2 καταστήματα,3 τηλεφωνήματα στην εξυπηρέτηση πελατών και τηλεφώνημα στο κατάστημα iStorm,όλοι αυτοί μου επιβεβαίωσαν οτι η vodafone δεν παρέχει DOA για το iphone 4,σε αντίθεση με τα καταστήματα του Γερμανου και της Cosmote που παρέχουν 3 μέρες DOA της συσκευής.
Από την vodafone όταν τους είπα ότι η cosmote έχει 3 μέρες DOA συσκευής και επέμεινα σε αυτό, μου ζήτησαν έγγραφη επιβεβαίωση από την cosmote ή από κατάστημα του Γερμανού,την οποία και τους έστειλα,
μια ώρα μετά μου τηλεφώνησαν και μου είπαν ότι η vodafone δεν παρέχει DOA για το iphone και αν θέλω,πολύ απλά,να αγοράσω την συσκευή από αλλού,
επίσης όταν τους ρώτησα τι συμβαίνει αν η συσκευή είναι χαλασμένη με το που θα την βγάλω από το κουτί μου είπαν ότι θα σταλεί στο Service και θα επισκευασθεί η ίδια συσκευή.
Αύριο μάλλον θα κινήσω την διαδικασία για φορτικότητα στην cosmote .
Ελπίζω να φερθούν πιο επαγγελματικά από ότι στην vodafone.
Τελικά κάποιες φορές μετανιώνω που δεν ζω στην Αμερική,εκεί όπου ο καταναλωτής διεκδικεί και παίρνει τεράστιες αποζημιώσεις από τις εταιρίες και,όχι μόνο, σε περίπτωση εξαπάτησης του.

#168   Jimmy Kane

Jimmy Kane

iPH User

• 120 μηνύματα

Δημοσίευση 24/09/2010 - 00:53

Καλησπέρα ξανά σε όλους. 

Πρώτα κοιταξτε και αυτά: 

1. ttp://www.iphonehellas.gr/forum/topic/31931-αντικατασταση-iphone-4-λογω-προβληματων/page__st__140
2, http://www.iphoneforum.gr/viewtopic.php?f=43&t=7512&p=36949#p36949

3.  http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3324011#post3324011

Είναι όπου έχω μιλήσει γι αυτο το θέμα. Υπάρχουν παρά πολύ που βρίσκονται σε αυτή την λουμπα. 

Θα ήθελα να δηλώσω σε όλους εδώ μέσα, ότι σαν iPhone χρήστης (ούτε ναρκωτικο να ήταν) έχω αρρωστησει με την πολιτική της vodafone και την αισχώδη εξυπηρέτηση της. 

Μένω στα Γιαννενα και αύριο το πρωί θα είμαι στα κεντρικά της vodafone γι αυτό το λόγο. Θα μιλήσω μαζί τους και αυτο που θέλω να πετύχω είναι το εξής με σειρά προτεραιότητας. 

1. Doa και όχι ανακατευασμενες ή οτιδήποτε χρησιμοποιημενης συσκευής για όλους τους πελάτες όπως υποχρεούνται από τον νόμο 3043/2002 που είναι δημοσιευμενος στην εφημερίδα της κυβρνησεως, μετα από εντολή της ευρωπαϊκής ένωσης, από το 2002. Το Link θα το βρείτε από παραπάνω πόστ μου. (δεν έχω καμία σχέση με το site που φιλοξενεί το PDF. Εκεί το βρήκα εύκαιρο)

2. Τα λεφτά μου πίσω και να φύγω από την vodafone. 

Δεν συμβιβάζομαι με τους όρους κανενός. Σοβαρά αννανεχτουμε αυτη την κατάσταση φανταστήτε τι θα γίνει στα παιδία μας. Αυτό δεν παίζει πουθενά στο εξωτερικό.  

Έτσι (ξανά στο θέμα μας) πάω λοιπόν αύριο στα κεντρικά της vodafone και θα γίνει της ^#*%£%. Δεν μπορώ να κάθομαι άλλο σαν μαλάκας Έλληνας πολίτης. Πιστεύω ξέρετε πιους χαρακτηρίζω με τον όρο αυτόν και να μην παρεξηγηθήτε. Όλους εμάς που ζούμε εδώ και τα ανεχόμαστε αυτά. 

Τα κεντρικά της vodafone είναι: 
Vodafone Τζαβέλα 1-3, Χαλάνδρι 15231, τηλ. 2106702000.

Υγ: Φυσικά είστε καλεσμένοι όλοι και όσοι γουσταρουν pm me θα είμαι εκεί στις 11. 

#169   alfaromeo156

alfaromeo156

iPH Member

• 224 μηνύματα

Δημοσίευση 24/09/2010 - 01:42

φιλε jimmy και εγω αυριο εκει θα ειμαι μσζι με γνωστοποιηση που εστειλα σημερα κιολας στο καταστημα και θα την εχω και αυριο μαζι μου καθως και με τον νομοο που μου εστειλες χτες και με την αναρτηση της vodafone που μας δινει το δικαιωμα για επιστροφη χρηματων.αν δεν συμμορφωθουν θα καλεσω την αστυνομια για να επιβαλλει τον νομο

#170   iLuxus

iLuxus

iPH Hero

• 5,344 μηνύματα
  • Twitter:@iLuxus
  • Κινητό: iPhone XS
  • Tablet:iPad Air
  • GameCenter:apw_Ultra

Δημοσίευση 24/09/2010 - 01:57

Καλή επιτυχία παιδιά. Αναρτημένη εικόνα

Άντε μπας και αλλάξει κάτι σε αυτό τον τόπο. Αναρτημένη εικόνα

Τελευταία επεξεργασία από: iLuxus, 24/09/2010 - 01:59.

∼ Να είσαι ο εαυτός σου, όλοι οι άλλοι ρόλοι είναι πιασμένοι ∼

#171   alfaromeo156

alfaromeo156

iPH Member

• 224 μηνύματα

Δημοσίευση 24/09/2010 - 02:04

ειναι αμαρτια να δινουμε τοσα λεφτα για μια συσκευη που πιστευω πολλοι απο εμας να θελουν εναν μισθο για να την αγορασουν και να φερονται κατα αυτον τον τροπο.καταρχας εκθετουν την εταιρεια apple στην οποια μαλλον και θα απευθυνθω αμεσως μετα την vodafone,διοτι πρεπει και αυτη να πιεσει καταστασεις και οχι να αφηνει εκτεθειμενο το κοινο της σε καθε vodafone η cosmote.2 μερες δεν μου απανταγαν,οταν ομως εστειλα την γνωστοποιηση αμεσως με καλεσαν αλλα παλι δεν βρηκαμε ακρη.τωρα δεν θελω ουτε συσκευη να μου δωσουν,παρα μονο να μου επιστρεψουν τα λεφτα

#172   Jimmy Kane

Jimmy Kane

iPH User

• 120 μηνύματα

Δημοσίευση 24/09/2010 - 02:12

Μακάρι Φίλε ilixus.

@andreas73 τι είναι αυτά που λες με τις βίδες στο #164;
Μπορεί να βάλει καινούργιες βίδες με τον ίδιο τροπο που μπήκαν οι αρχικές. Διάβασε το πόστ του Τόλη και θα καταλάβεις. Δες και πόσοι άλλοι τραβάνε τα ίδια.

There are many people out there that will tell you that "you can't". What you've got to do is turn around and say: "watch me"

Τελευταία επεξεργασία από: iLuxus, 24/09/2010 - 02:16.
#164 και όχι 165#

#173   iLuxus

iLuxus

iPH Hero

• 5,344 μηνύματα

Δημοσίευση 24/09/2010 - 02:12

Συμφωνώ απόλυτα μαζί σας,

Δυστυχώς εδώ στην Ελλάδα αν δεν φωνάξεις και απειλήσεις (έτσι μας καταντήσανε :mad: ) δεν κερδίζεις τίποτα. Ακόμα και τα ποιο βασικά δικαιώματα (πολίτη, καταναλωτή κτλ.) ακόμα και για αυτά, πρέπει να παλέψεις στην Ελλάδα του 2010!!!

Πάντως αν θέλετε, ας μην το τραβήξουμε άλλο γιατί με τέτοιου είδους συζητήσεις το θέμα φεύγει off πολύ γρήγορα. Ας δούμε λοιπόν τη απαντήσεις θα πάρουνε οι φίλοι μας από τον πάροχο αύριο, και πάλι εδώ είμαστε. ;)

#174   alfaromeo156

alfaromeo156

iPH Member

• 224 μηνύματα

Δημοσίευση 24/09/2010 - 02:16

φιλε moderator iluxus θα χρειαστω τη φωτο που εχεις στο προφιλ σου να την βαλω και εγω στο δικο μου γιατι ετσι βλεπω να φευγω αυριο απο την vodafone :D :D

#175   iLuxus

iLuxus

iPH Hero

• 5,344 μηνύματα

Δημοσίευση 24/09/2010 - 02:20

Έχω μια καλύτερη...για το πως πρέπει να μπεις στην vodafone αύριο. 8)

ps: Το μαμησαμε το θέμα..!!

Τελευταία επεξεργασία από: iLuxus, 24/09/2010 - 02:29.

#176   peterboutsis

peterboutsis

iPH Contributor

• 1,031 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4
  • Tablet:iPad 3
  • GameCenter:peterboutsis

Δημοσίευση 24/09/2010 - 02:23

xaxaxaxaxaκ δεν έιχα τι να κάνω αύριο...παιδιά ποστάρετε εδώ τα νέα από την συνάντηση..κ για καλό κ για κακό κάντε κ καμία ηχογράφηση...αυτοί πως κάνουν όταν τους παίρνουμε τηλ.. :lol:

#177   alfaromeo156

alfaromeo156

iPH Member

• 224 μηνύματα

Δημοσίευση 24/09/2010 - 02:25

Έχω μια καλύτερη...για το πως πρέπει να μπεις στην vodafone αύριο. 8)

σωστος ο παικτης.περα απο την πλακα μακαρι να βγει κατι θετικο αυριο και να ενημερωσουμε ολους τους συμφορουμιτες για να αποκτησουμε και καποια δικαιωματα εμεις οι αιφονιαδες.καλο βραδυ παιδια και καλη ανταμωση να εχουμε αυριο μετα την vodafone ;)

#178   Jimmy Kane

Jimmy Kane

iPH User

• 120 μηνύματα

Δημοσίευση 25/09/2010 - 16:07

Ξανά εδώ.

Πήγα στα κεντρικά και τους έφτασα στο σημείο που να δείχνω την εφημερίδα της κυβερνήσεως με τον νόμο 3043/2002.

Σάς παρακαλώ διαβάστε τον νόμο αυτό και πληροφορηθείτε σχετικά και θα καταλάβετε την (δικαιωματικά σωστή) ισχύ που δίνει στον καταναλωτή.
Συγκεκριμένα ότι και να έχεις υπογράψει και ότι και να λέει οποιοδήποτε χαρτί από όποια εταιρεία ποτέ δεν είναι άνω των παρών νόμων. Πάρτε και ένα δικηγόρο. Μιλήστε με την γραμματεία του καταναλωτή και μην κολλάτε. Εγώ θα σας πω την τεχνική για άμεση αντικατάσταση.

Πιο πριν θα συνεχίσω με το story γιατί αποκτά ενδιαφέρον.

Λοιπόν είχα μείνει:
Το ένα μου μάτι γύρναγε δεξιά και το άλλο αριστερά.
Η κοπέλα (ευγενέστατη) φώναξε τον προϊστάμενο ο όποιος πήρε τα κατάλληλα τηλέφωνα και μετά από λίγο "ενέκριναν αντικατάσταση" αφού πρώτα εγκριθεί από το service (βλέπετε είχα και λίγο ιδιαίτερο πρόβλημα).
Να τονίσω ότι οι υπάλληλοι και ο προϊστάμενος ήταν ευγενέστατοι και δεν είχαν καμία διάθεση να στραβώσουν με την πάρτη μου. Γενικώς σε αυτές τις περιπτώσεις οι άνθρωποι που θα αντικρίσεις δεν έχουν καμία σχέση με την πολιτική της εταιρείας κ ποτέ δεν πρέπει να είμαστε επιθετικοί απέναντί τους. Αντιθέτως πρέπει να τους καταλαβαίνουμε και πολιτισμένα να εφαρμόζουμε αυτά που πρέπει!

Πηγαίνω λοιπόν στο τεχνικό τμήμα το οποίο βρίσκετε Καβάλας και Κηφισού 226 δίπλα από τα κτελ.
Βλέπω ότι ανήκει στην εταιρεία arvato teleservice. Είναι με αυτή που έχει κάνει σύμβαση η βόντα.
Το μέρος ήτα αρκετά καλό κι έβλεπες καθαρά τι έκαναν και πως κοίταζαν τα κινητά. Ήταν σε κάτασπρες και κατακάθαρες φόρμες επιστήμονα όλοι και ο εξοπλισμός του χώρου αρκετά επαρκής.
Μιλάω με την πρώτη κοπέλα στην εξυπηρέτηση και τους λέω ότι μπλα μπλα έγινε αυτό. Φωνάζουν αντίστοιχα τον υπεύθυνο στο service των iphone. Μετά από επεξήγηση της βλάβης μου λέει χαρακτηριστικά:
-Το 16gb είναι;
Ναι....

Με λίγα λόγια μου εξηγεί πώς αρκετά 16gb έχουν αυτό το πρόβλημα (μια κοπέλα πήρε από αντικατάσταση 3 φορές συνεχόμενα με το ίδιο πρόβλημα, αλλά και όχι μόνο). Μου είπε ότι δεν έχει πρόβλημα να μου την αντικαταστήσει. Αλλά μου εξηγεί ότι υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να είναι και η επόμενη ελαττωματική (χάλια παρτίδα?) και ότι καλύτερα θα πρέπει να επικοινωνήσει με την apple για να γνωρίζουμε. Μου έδωσε το κινητικό του και μου είπε να μιλήσω μαζί του την δευτέρα. Τον πιστεύω στο θέμα με τα ελαττωματικά γιατί αν δείτε το γράφουν σε πολλά forums. Οπότε πέρνω δευτέρα και βλέπουμε τι γίνεται. Όπως έγραψα και παραπάνω θα ζητήσω τα λεφτά μου πίσω που το δικαιούμαι από τον νόμο αν δεν βγει και από εκεί άκρη.

Αλά αυτό ήταν μία μικρή ιστορία. Η δική μου. Από εδώ βγάλτε τα συμπεράσματά σας για τα "καινούργια" προϊόντα της Apple και το quality control.

Όμως πάμε στο κυρίως θέμα όπως σας υποσχέθηκα. Δώστε βάση και θα καταλάβατε @Alfaromeo:

1.Τα καταστήματα είναι franchise της vodafone. Πάντα θα σας παραπέμπουν στην εξυπηρέτηση πελατών της vodafone ή θα σας λένε ρητές εντολές που έχουν λάβει.
2.Η εξυπηρέτηση θα προσπαθήσει να σας πείσει ότι αυτό δεν γίνεται (για την αντικατάσταση μιλάω) ή ακόμα και σε αυτούς αν τα ψάλλεστε (ευγενικά είπαμε δεν φταίει ο υπάλληλος) θα σας πάνε λάου λάου, του στυλ θα σας τηλεφωνήσουμε κτλ.

3. VODAFONE αποτελείτε από πολλά τμήματα. Πρέπει να περάσεις από τα τμήματα "firewalls" για να φτάσεις στο ψητό εδώ στην Ελλάδα γιατί κανένας δεν το κάνει και μας περνάνε για %$^%^

Μπορεί να μην έχεις δικηγόρο, ή μπορεί να φοβάσαι ότι θα σε φάει η Vodadone στα δικαστήρια. Υπάρχουν πάρα πολλοί δικηγόροι που το κάνουν αυτό τζάμπα και γενικώς δουλεύουν τζάμπα στις μέρες μας. Θα το κάνουν και θα μοιραστείτε την αποζημίωση αν το πάτε νομικά αλλά πιστέψτε με δεν θα φτάσει ως εκεί γιατί θα κάνετε ακριβώς το παρακάτω αν δεν σας είναι κόπος να πάτε σε ένα κατάστημα με την εφημερίδα και να τους πείτε ότι θα φέρω την αστυνομία:

Βήμα μηδέν: Ενημερωνόμαστε για τα δικαιώματα μας. Για να μας ανέβει η αυτοπεποίθηση και να γνωρίζουμε τι λέμε

Βήμα πρώτο: Παίρνουμε τηλ στην εξυπηρέτηση πελατών ή πάμε σε ένα κατάστημα και τους ζητάμε άμεση αντικατάσταση ή τα λεφτά μας πίσω. Όταν μας απαντήσουν του στύλ ότι δεν γίνεται ή δεν έχουμε doa κτλ, τους ζητάμε να μας δώσουν γραπτώς αυτή την δήλωση. Στην περίπτωση που γίνει αυτό (πιστέψτε με δεν θα γίνει) φροντίζουμε να υπάρχουν υπογραφές και σφραγίδες πάνω στο χαρτί. Το καλύτερο είναι να το πείτε αυτό στην εξυπηρέτηση.
Σε αυτό το σημείο θα αρχίσουν να πέφτουν τα εσωτερικά τηλέφωνα κτλ. Θα μπείτε σε μία φάση αναμονής κτλ. Τους λέτε επίσης ότι έχετε επικοινωνήσει με την Γενική γραμματεία καταναλωτή (1520) και ότι θα επικοινωνήσετε με το ΙΝΚΑ.
Τώρα ή θα σας πούνε ξανά ότι δεν γίνεται κάτι τέτοιο ή θα σας εγκρίνουν αντικατάσταση.

Βήμα δεύτερο: Παίρνουμε τον δικηγόρο μας ή αν δεν έχουμε βρίσκουμε έναν και αυτός παίρνει τηλέφωνο και τους μιλάει για το τι θα γίνει. Αν μας έχουν δώσει και το χαρτί με τις υπογραφές ακόμα πιο τέλεια.

Άλλο βήμα δεν υπάρχει. Μέχρι τώρα θα σε έχουν πάρει τηλέφωνο και θα σου γλύφουν το #@$#$ (ότι και να έχεις! ;-) )

Edit: Σήμερα με πήραν τηλέφωνο (ή ιστορία έγινε χτές 24/09) και μου έγλυφαν τα #$@#$@.

Υ.Γ. Βίντεο ή ηχογράφηση δεν έκανα γιατί είναι παράνομο μέσα σε ιδιωτικούς χώρους (όπως και στις κλήσεις) για τον μόνο λόγο του ότι αν πρόκειται να κινηθώ νομικά θέλω να έχω το κεφάλι μου ήσυχο.

Υ.Γ.2. @alfaromeo Νομίζω ότι δικαιούσαι και τα λεφτά σου πίσω αν πάρεις ελαττωματική συσκευή. Τσέκαρέ το βάλε τον lawyer να πάρει ένα τηλ.

#179   thenachine

thenachine

iPH newbie

• 25 μηνύματα

Δημοσίευση 26/09/2010 - 17:23

Έχω ένα πρόβλημα με το ακουστικό του iphone 4. Όταν παίρνω τηλέφωνο και έχω σήμα Gprs από το ακουστικό ακούγεται ένας ήχος σαν αυτός που ακούγεται όταν έχεις κινητό κοντά σε ηχεία. Δεν έχω το ίδιο πρόβλημα όταν το σήμα είναι 3G. Από ότι διάβασα και άλλοι έχουν το ίδιο πρόβλημα στο εξωτερικό. Δεν είναι προστατευμένο το ηχείο καλά μάλλον. Έχει κανείς από εσάς το ίδιο πρόβλημα? Να το πάω πίσω? Επίσης όταν το κουνάω ακούγεται μεταλλικός ήχος ( μάλλον οφείλεται στο ότι το κουμπί που το ανοίγεις παίζει λίγο.)

#180   jimmakos

jimmakos

iPH Community Leader

• 10,213 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad 2

Δημοσίευση 26/09/2010 - 18:06

Φιλε Jimmy Kane σε παραδεχομαι..Ευχομαι το επομενο τηλ να δουλευει απροβληματιστα..Το θεμα ειναι ομως οτι κυνηγησες το δικιο σου και εβγαλες ακρη..Το θεμα ειναι πως δυστηχως σε γενικες γραμμες αυτα εδω γινονται στο ΕΛΛΑΝΤΑ...Διοτι Αμερικη απο οσο γνωριζω υπαρχει κατευθειαν αμεση αντικατασταση χωρις πολλα πολλα διοτι εκει δεν θελουν να μεινει η να φυγει ο πελατης δυσαρεστημενος..Για αλλη μια φορα μπραβο σου.
Once You Go Mac You Never Go Back

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 21