Οκ. Το πείραμα που θα κανείς είναι να βάλεις το handsfree και να δεις αν Από το ακουστικό (όχι του handsfree αλλά το κανονικό) ακούγεται αυτός ο ήχος.
Αν ναι τι να πω. Έμενα αν κ ανεπαίσθητα με ενοχλεί. Ιδίως όταν Μιλάω το βράδυ που εχει απόλυτη ησυχία.
Δοκίμασε το σε ήσυχο περιβάλλον.
Και Κάτι άλλο γι αυτο που είπες. Κοιτά στον Γερμανό κ στην cosmote γίνεται αντικατάσταση άμεσα με νέα συσκευασία. Οπότε δεν στέκει ότι η apple στέλνει μόνο συσκευές για αντικατάσταση χωρίς τα κουτιά τους.
Φίλε μου από ότι είδα έχεις πάρει το iphone από την vodafone,
είχα κάνει παραγγελία και εγώ,αλλά την ακύρωσα σήμερα για τον λόγο ότι η vodafone δεν αναγνωρίζει το DOA για την συσκευή του iphone,μετά από την επίσκεψη μου σε 2 καταστήματα,3 τηλεφωνήματα στην εξυπηρέτηση πελατών και τηλεφώνημα στο κατάστημα iStorm,όλοι αυτοί μου επιβεβαίωσαν οτι η vodafone δεν παρέχει DOA για το iphone 4,σε αντίθεση με τα καταστήματα του Γερμανου και της Cosmote που παρέχουν 3 μέρες DOA της συσκευής.
Από την vodafone όταν τους είπα ότι η cosmote έχει 3 μέρες DOA συσκευής και επέμεινα σε αυτό, μου ζήτησαν έγγραφη επιβεβαίωση από την cosmote ή από κατάστημα του Γερμανού,την οποία και τους έστειλα,
μια ώρα μετά μου τηλεφώνησαν και μου είπαν ότι η vodafone δεν παρέχει DOA για το iphone και αν θέλω,πολύ απλά,να αγοράσω την συσκευή από αλλού,
επίσης όταν τους ρώτησα τι συμβαίνει αν η συσκευή είναι χαλασμένη με το που θα την βγάλω από το κουτί μου είπαν ότι θα σταλεί στο Service και θα επισκευασθεί η ίδια συσκευή.
Αύριο μάλλον θα κινήσω την διαδικασία για φορτικότητα στην cosmote .
Ελπίζω να φερθούν πιο επαγγελματικά από ότι στην vodafone.
Τελικά κάποιες φορές μετανιώνω που δεν ζω στην Αμερική,εκεί όπου ο καταναλωτής διεκδικεί και παίρνει τεράστιες αποζημιώσεις από τις εταιρίες και,όχι μόνο, σε περίπτωση εξαπάτησης του.