Αντικατασταση Iphone 4 λογω προβληματων
Δημοσίευση 26/09/2010 - 21:26
Κοίτα δεν θέλω κανένας να με εξαπατά. Τόσο απλά....
@themachine Είναι προβλημα ατυό που περιγράφεις και όπως συζήτησα με τον τεχνικό λογικά θα ξέρουμε αύριο. Αν ακόμα (και καλά η apple) δεν αναγνωρήσει το πρόβλημα τότε απλως θα ζητήσω από τον τεχνικό να μου υπογράψει αυτή την δήλωση και θα τους ζητήσω τα λεφτά μου πίσω.
Θα σε ενημερώσω. Γενικώς τα iphone4 16 gb έχουν αυτό το θέμα και το πρόβλημα είναι ότι πολλοί χρήστες δεν το έχουν καταλάβει. Θα βγάλουμε άκρη γιατί έχουν πάει πολλοί με αυτό το θέμα. Σου προτείνω να πάς και εσύ για να είναι ένας παραπάνω. Θα καταφέρεις να αποδείξεις ότι είσαι ένας ακόμα που το αντιλαμβάνεται. Και ναι σε 3g δίκτυο δεν συμβαίνει τόσο έντονα αλλά αυτό θα στο εξηγήσω: Το 3g δίκτυο δουλεύει σε άλλες συχνότητες από το GSM.
Ad
Δημοσίευση 27/09/2010 - 00:41
Τελευταία επεξεργασία από: pavlossss, 27/09/2010 - 00:41
Δημοσίευση 27/09/2010 - 14:30
1τον:τι πρόβλημα είχε το κινητό σου?
2on:Μόλις πήρα το iphone 4 16g και βλέπω ότι όταν μιλάω με κάποιον δεν ακούγεται καθόλου Ακούγεται ελάχιστα.Αυτό είναι πρόβλημα η συμβαίνει σε όλα τα κινητά?(δηλαδή με full θόρυβο δεν πρόκειται να ακούσω tpt)
Δημοσίευση 27/09/2010 - 15:07
2.Βάλε τα ακουστικά.
3.άκου από το ηχείο. Δηλαδή από εκέι που θα άκουγες σε μία κληση τον άλλον. δίπλα από την μπροστινή κάμερα.
Πρέπει να είσαι σε ένα ήσυχο μέρος πχ στο δωμάτιό σου το βράδυ (καλή ώρα να το δοκιμάσεις.)
Δημοσίευση 27/09/2010 - 19:05
iPhone 32GB 34ης εβδομάδας.
Ελπίζω το καλύτερο για όλους όσους έχουν προβλήματα.
ΥΓ. Μη διστάζετε. Αν δεν είστε ευχαριστημένοι, ζητήστε αλλαγή.
700+ έχουμε δώσει...
Δημοσίευση 27/09/2010 - 19:30
Τελικά μας έστειλαν στην Ελλάδα όλη την σαβούρα που είχαν ή είναι παγκοσμίως έτσι?
Μήπως κάποιο μελλοντικό firmware διορθώσει τελικά την κατάσταση..?
Αν τελικά αποφασίσω να το πάρω θα είναι μόνο από αγγελία για να το τεστάρω πρώτα.. για καινούργιο και κορώνα γράμματα αν μου τύχει καλό, δεν παίζει!!!
(και κάτι άλλοι γνωστοί μου ετοιμάζονται για αγορά, οπότε θα επανέλθω με καινούργιο τεστ και ίσως μερικές φώτο από την διαδικασία)
Υ.γ. Ξέχασα να πω ότι και τα 2 είχαν σήμα WiFi ..SUPER καμπάνα!!!
Δημοσίευση 28/09/2010 - 13:07
Νομίζω ότι κάποιες φορές γινόμαστε υπερβολικοί. Εγώ ήδη άλλαξα ένα, λόγω σήματος και ότι ήταν και χτυπημένο μέσα στο κουτί και είναι κρίμα ένα τέτοιο κόσμημα να το βγάλεις από το κουτί και να είναι χτυπημένο
Δημοσίευση 28/09/2010 - 13:21
Από εκεί και πέρα δεν ξέρω τι θα γίνει. Αυριο ελπίζω να έχουν τελειώσει όλα και να είμαστε οκ.
Όμως όταν πληρώνεις 700 ευρά για να πάρεις ένα τηλ που <<αγαπάς>> και έχει αυτό το problem τι πρέπει να κάνεις ?
Δημοσίευση 28/09/2010 - 13:35
Εμένα ακούγεται και στην ομιλία. Περιμένω απάντηση της apple για το θέμα και έχει ενημερωθεί και η vodafone. Συγκεκριμένα με ενοχλεί αυτό το θέμα γιατί μιλάω αργά το βράδυ και στο δικό μου ακούγετε πολύ δυνατά αυτός ο ήχος.
Από εκεί και πέρα δεν ξέρω τι θα γίνει. Αυριο ελπίζω να έχουν τελειώσει όλα και να είμαστε οκ.
Όμως όταν πληρώνεις 700 ευρά για να πάρεις ένα τηλ που <<αγαπάς>> και έχει αυτό το problem τι πρέπει να κάνεις ?
Φυσικά και αν σε ενοχλεί πίεσέ τους να στο αλλάξουν. Μπορεί ενδεχομένως αν μιλήσω και εγώ αργά το βράδυ και σε απόλυτη ησυχία να τον ακούσω και σε ομιλία. Πάντως δεν πολυμιλάω αργά το βράδυ υπό τέτοιες συνθήκες, οπότε δεν μπορώ να έχω άποψη. Πάντως επειδή το δοκίμασα σε πολλά iPhone 2G, 3GS και τρία iPhone 4 σε όλα ακούγεται, τουλάχιστον πριν βγει ο συνομιλητής. Τώρα αν βάλεις τα ακουστικά και φυσικά σε απόλυτη ησυχία, τότε συνεχίζεις να τον ακους.
Πιστεύω ότι δεν είναι πρόβλημα, αφού το κάνει και στα παλιότερα και στα τωρινά και ίσως να μην υπάρχει καλή μόνωση στο ακουστικό. Ενδεχομένως να παίζει και ανάλογα τον χώρο που είσαι. Δηλαδή αν έχετε παρατηρήσει όταν πάει να χτυπήσει το κινητό και είναι κοντά στον υπολογιστή κάνει αυτόν το θόρυβο, ίσως παίζει να το κάνει περισσότερο ή λιγότερο ανάλογα με τον χώρο που βρίσκεσαι και το πόσο καλή λήψη έχει. Δηλαδή όταν προσπαθεί περισσότερο να βρει σήμα να το κάνει περισσότερο από όταν είναι full όχι και αντίστροφα. Ποιος ξέρει...
Δημοσίευση 28/09/2010 - 13:38
Δημοσίευση 28/09/2010 - 13:55
Οκ καταλαβαίνω τι λές. Το Θέμα όμως είναι ότι στο παλιό 3g που είχα δεν το κάνει. Ούτε πχ στα sony. Άλλο ένα που ξέρω είναι ότι δεν γίνεται αυτό στα 32gb iphone4.
Εγώ έχω 32άρι και είναι 34ης εβδομάδας, δηλαδή καινούργια φουρνιά. Ενδεχομένως να παίζει αυτό που σου λέω, ανάλογα με τον χώρο που βρίσκεσαι και το σήμα που έχει.
Δηλαδή εσύ όταν μιλάς σε ένα χώρο με φυσιολογικό θόρυβο π.χ. στο σαλόνι χωρίς να παίζει τηλεόραση και να μιλάνε τριγύρω μπορείς να τον ακούς αυτόν τον θόρυβο? ή πρέπει να έχει απόλυτη ησυχία, ο άλλος να μιλάει σιγά και τότε μόνο τον ακούς? Είναι τόσο ενοχλητικός σε σημείο να καλύπτει την φωνή του άλλου? Και τέλος ο άλλος σε ακούει καλά?
Δημοσίευση 28/09/2010 - 14:13
Όταν είχα πεί παραπάνω να βάλεις πχ τα headphones το έλεγα γιατί τότε κλείνει το ακουστικό. Λογικά κάποιος θα περίμενε να εξαφανιστεί αυτός ο ήχος ή έστω να ακούγεται από τα ακουστικά, αλλά όχι. Ενώ έχεις τα headphones πάνω, άν πλησιάσεις το κινητό στο αυτί σου τον ακούς. Το ίδιο συμβαίνει και με το speakerphone. Πάλι από ένα μέρος πολύ κοντά στην μπροστινή κάμερα έιναι αυτός ο ήχος. Φαντάσου ότι ακούγετε και με το speakerphone on. Δηλαδή είναι όντως αντιληπτός σε μεγάλο σημείο.
Υ.Γ. Είμαι τεχνικός στο επάγγελμά μου και σε αυτά είμαι λίγο ψείρας. Ιδίως με τα λεφτά που έχω δώσει.
Τελευταία επεξεργασία από: Jimmy Kane, 28/09/2010 - 14:14
Δημοσίευση 28/09/2010 - 14:27
Το 32άρι που δοκίμασες, το δοκίμασες στον ίδιο χώρο με το δικό σου ή αλλου? Ο θόρυβος δεν ακούγεται καθόλου, ούτε και λίγο σαν μικρή παρεμβολή όταν ο συνομιλητής δεν το έχει σηκώσει?
Έχεις βρει κανένα ξένο forum που να συζητά αυτό το θέμα?
Τελευταία επεξεργασία από: andreas73, 28/09/2010 - 14:32
Δημοσίευση 28/09/2010 - 14:39
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 24
0 μέλη, 22 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες
-
Google (2)