Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

Αντικατασταση Iphone 4 λογω προβληματων

• Please log in to reply
419 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#196   Jimmy Kane

Jimmy Kane

iPH User

• 120 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 28/09/2010 - 15:10

Μπορεί ναι. Θα δείξει. Ill keep you posted

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#197   thenachine

thenachine

iPH newbie

• 25 μηνύματα

Δημοσίευση 28/09/2010 - 18:26

Και καλά κάνεις. Και εγώ είμαι ψείρας, ειδικά με γρατζουνιές... Φαντάσου τι έπαθα όταν το έβγαλα από το κουτί και ήταν γρατζουνισμένο στο μεταλλικό περίβλημα και λακουβιασμένο το ηχείο.
Το 32άρι που δοκίμασες, το δοκίμασες στον ίδιο χώρο με το δικό σου ή αλλου? Ο θόρυβος δεν ακούγεται καθόλου, ούτε και λίγο σαν μικρή παρεμβολή όταν ο συνομιλητής δεν το έχει σηκώσει?

Έχεις βρει κανένα ξένο forum που να συζητά αυτό το θέμα?

Ξένα φόρουμ για το θέμα :

http://forums.macrum...ad.php?t=956914

http://discussions.a...186#11810186

http://discussions.a...hreadID=2501789

Εμένα δεν κάνει τόσο δυνατό θόρυβο όπως δείχνει στο youtube video που πόσταρε ο JimmyKane αλλά αρκετά δυνατό ώστε όταν έχει ησυχία να είναι εκνευριστικός. Θα το στείλω και εγώ στο service. Έκλεισα ραντεβού με τον courier για αύριο.

#198   andreas73

andreas73

iPH User

• 121 μηνύματα

Δημοσίευση 28/09/2010 - 18:54

Ξένα φόρουμ για το θέμα :

http://forums.macrum...ad.php?t=956914

http://discussions.a...186#11810186

http://discussions.a...hreadID=2501789

Εμένα δεν κάνει τόσο δυνατό θόρυβο όπως δείχνει στο youtube video που πόσταρε ο JimmyKane αλλά αρκετά δυνατό ώστε όταν έχει ησυχία να είναι εκνευριστικός. Θα το στείλω και εγώ στο service. Έκλεισα ραντεβού με τον courier για αύριο.

Από ότι διάβασα στα παραπάνω σχόλια έχουν αλλάξει 2-3 κινητά ο καθένας και σε όλους το κάνει. Όπως ανέφερα και εγώ, το κάνει και σε μένα, αλλά τελείως ανεπαίσθητα και μόνο σε χώρους με απόλυτη ησυχία. Βέβαια στον ίδιο χώρο το κάνει και το 3GS, οπότε συμπεραίνω ότι είναι θέμα παρόχου, θέσης και βέβαια κακής μόνωσης του ακουστικό.
Μου φαίνεται πάντως τελείως κουφό να υπάρχει iPhone που να μην το κάνει. Απλά κάποιοι έχουν πιο ευαίσθητο αυτί, είναι σε μέρος όπου για κάποιο λόγο κάνει αυτή την παρεμβολή, φταίει ο πάροχος ή όλα μαζι.

#199   Jimmy Kane

Jimmy Kane

iPH User

• 120 μηνύματα

Δημοσίευση 28/09/2010 - 18:59

Εμένα μου βρωμάει Apple πίσω από όλα αυτά.
Αύριο θα παω στο τεχνικό τμήμα για αντικατάσταση #2.
Θα δώ τι απάντησε η Apple στο ζήτημα(που μέχρι τώρα έχουν περάσει 4 μέρες ενώ απαντάει στις 2 στα service centers).
Ελπίζω να έχουμε καταλάβει όλοι μέχρι τώρα την έμφαση που έχει δώσει η Apple στην λειτουργία ώς τηλέφωνο. Καμία!!!!
Από εδώ και πέρα και άν δεν παραδεχτεί το λάθος της έχω να πώ Big thumbs down for apple

#200   gRim

gRim

iPH User

• 156 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 28/09/2010 - 20:01

Γεια!
Σήμερα έγινα κι εγώ κάτοχος iphone 4 32Gb και επειδή είχα διαβάσει το συγκεκριμένο θρεντ το δοκίμασα και συμβαίνει και στο δικό μου! θα το δω και σε ενός φίλου και αν το κάνει κι αυτού θα το αφήσω γιατί δεν με ενοχλεί τόσο.

#201   andreas73

andreas73

iPH User

• 121 μηνύματα

Δημοσίευση 28/09/2010 - 20:22

Γεια!
Σήμερα έγινα κι εγώ κάτοχος iphone 4 32Gb και επειδή είχα διαβάσει το συγκεκριμένο θρεντ το δοκίμασα και συμβαίνει και στο δικό μου! θα το δω και σε ενός φίλου και αν το κάνει κι αυτού θα το αφήσω γιατί δεν με ενοχλεί τόσο.

Πάω στοίχημα ότι αν το δοκιμάσεις στον ίδιο χώρο με αυτόν που δοκίμασες το δικό σου θα το κάνει...

#202   thenachine

thenachine

iPH newbie

• 25 μηνύματα

Δημοσίευση 28/09/2010 - 20:54

Από ότι διάβασα στα παραπάνω σχόλια έχουν αλλάξει 2-3 κινητά ο καθένας και σε όλους το κάνει. Όπως ανέφερα και εγώ, το κάνει και σε μένα, αλλά τελείως ανεπαίσθητα και μόνο σε χώρους με απόλυτη ησυχία. Βέβαια στον ίδιο χώρο το κάνει και το 3GS, οπότε συμπεραίνω ότι είναι θέμα παρόχου, θέσης και βέβαια κακής μόνωσης του ακουστικό.
Μου φαίνεται πάντως τελείως κουφό να υπάρχει iPhone που να μην το κάνει. Απλά κάποιοι έχουν πιο ευαίσθητο αυτί, είναι σε μέρος όπου για κάποιο λόγο κάνει αυτή την παρεμβολή, φταίει ο πάροχος ή όλα μαζι.

Και όμως δοκίμασα σήμερα ενός φίλου μου στον ίδιο χώρο και το δικό του είναι χωρίς πρόβλημα. Άρα δεν είναι όλα προβληματικά. Έχουμε και οι δύο τον ίδιο πάροχο (vodafone)

Τελευταία επεξεργασία από: thenachine, 28/09/2010 - 20:54.

#203   andreas73

andreas73

iPH User

• 121 μηνύματα

Δημοσίευση 28/09/2010 - 21:31

Και όμως δοκίμασα σήμερα ενός φίλου μου στον ίδιο χώρο και το δικό του είναι χωρίς πρόβλημα. Άρα δεν είναι όλα προβληματικά. Έχουμε και οι δύο τον ίδιο πάροχο (vodafone)

Tέλος πάντων δεν πιστεύω ότι είναι πρόβλημα αν πρέπει να είσαι σε απόλυτη ησυχία για να το ακούσεις και δεν επιρρεάζει την συνομιλία. Τώρα αν σε κάποιους είναι τόσο έντονο κατευθείαν για αλλαγή

#204   andreas73

andreas73

iPH User

• 121 μηνύματα

Δημοσίευση 29/09/2010 - 11:41

Λοιπόν χθες έκανα εκτεταμμένες δοκιμές, εγώ με 32άρι και ένα φιλαράκι με 16άρι.
Όταν είμαι σε 3G και εγώ και αυτός κάνουμε κλήση και δεν ακούμε τίποτα (μιλάμε πάντα πριν βγει ο συνομιλητής μας) κάνενα παράσιτο.
Όταν απενεργοποιούμε το 3G ακούμε απειροελάχιστα το παράσιτο πριν ξεκινήσει να μιλάει ο συνομιλητής (αν δεν το διάβαζα στο forum δεν θα του έδινα σημασία)
Όταν μιλάμε μεταξύ μας, πάντα σε απόλυτη ησυχία και με απενεργοποιημένο το 3G, δεν ακούμε τίποτα. Μάλιστα σταματήσαμε να μιλάμε για 3-4 λεπτά και δεν ακούγαμε το παραμικρό.

Συμπέρασμα δεν έχουμε κανένα πρόβλημα!!! :rolleyes:

Πάντως όσοι το ακουν καθώς συνομιλούν ας κάνουν και μια δοκιμή με σήμα 3G. Aν εκεί δεν ακούγεται (μάλλον λόγω καλύτερης συχνότητας), ίσως να μην είναι πρόβλημα με το ακουστικό. Αν είναι hardware πρέπει να το κάνει πάντα. Νομίζω...

#205   Jimmy Kane

Jimmy Kane

iPH User

• 120 μηνύματα

Δημοσίευση 29/09/2010 - 12:15

Περπατάω με τα πόδια απο μεταξουργειο μέχρι Κηφισό για να πάω στο service.

Φιλε Αντρέα μια χαρα είσαι. Εμενα το κάνει και κατα την συνομιλία. Και δυνατά.

Χαίρομαι που υπάρχουν κ αλλα που δεν το κάνουν όπως το δικό σου. Αυτο δικαιώνει το περπάτημα μου.

:-)

#206   thenachine

thenachine

iPH newbie

• 25 μηνύματα

Δημοσίευση 29/09/2010 - 13:35

Λοιπόν χθες έκανα εκτεταμμένες δοκιμές, εγώ με 32άρι και ένα φιλαράκι με 16άρι.
Όταν είμαι σε 3G και εγώ και αυτός κάνουμε κλήση και δεν ακούμε τίποτα (μιλάμε πάντα πριν βγει ο συνομιλητής μας) κάνενα παράσιτο.
Όταν απενεργοποιούμε το 3G ακούμε απειροελάχιστα το παράσιτο πριν ξεκινήσει να μιλάει ο συνομιλητής (αν δεν το διάβαζα στο forum δεν θα του έδινα σημασία)
Όταν μιλάμε μεταξύ μας, πάντα σε απόλυτη ησυχία και με απενεργοποιημένο το 3G, δεν ακούμε τίποτα. Μάλιστα σταματήσαμε να μιλάμε για 3-4 λεπτά και δεν ακούγαμε το παραμικρό.

Συμπέρασμα δεν έχουμε κανένα πρόβλημα!!! :rolleyes:

Πάντως όσοι το ακουν καθώς συνομιλούν ας κάνουν και μια δοκιμή με σήμα 3G. Aν εκεί δεν ακούγεται (μάλλον λόγω καλύτερης συχνότητας), ίσως να μην είναι πρόβλημα με το ακουστικό. Αν είναι hardware πρέπει να το κάνει πάντα. Νομίζω...

Κατά την διάρκεια κλήσεων με σήμα 3G είναι λογικό να μην το κάνει. Όπως λες και εσύ είναι διαφορετική συχνότητα. Στο Gprs και Edge εμένα το κάνει και γιαυτό το έστειλα για service. Μου δώσαν ένα iphone 3g ως αντικατάσταση μέχρι να μου αλλάξουν το 4άρι και δεν ακούω κανένα παράσιτο. Άρα είναι πρόβλημα hardware......δεν μονώθηκε καλά το ακουστικό.

ps : Φίλε Jimmy Kane ενημέρωσε μας για τις εξελίξεις.

Τελευταία επεξεργασία από: thenachine, 29/09/2010 - 13:37.

#207   nivam17

nivam17

iPH User

• 110 μηνύματα

Δημοσίευση 29/09/2010 - 13:40

Μου δώσαν ένα iphone 3g ως αντικατάσταση μέχρι να μου αλλάξουν το 4άρι και δεν ακούω κανένα παράσιτο. Άρα είναι πρόβλημα hardware......δεν μονώθηκε καλά το ακουστικό.

ps : Φίλε Jimmy Kane ενημέρωσε μας για τις εξελίξεις.

εισαι σιγουρος οτι θα στο αλλαξουν...?

#208   thenachine

thenachine

iPH newbie

• 25 μηνύματα

Δημοσίευση 29/09/2010 - 13:47

εισαι σιγουρος οτι θα στο αλλαξουν...?

Ελπίζω.....αν δεν το φτιάξουν θα ζητήσω τα λεφτά μου πίσω.

#209   andreas73

andreas73

iPH User

• 121 μηνύματα

Δημοσίευση 29/09/2010 - 15:06

Ελπίζω.....αν δεν το φτιάξουν θα ζητήσω τα λεφτά μου πίσω.

Φυσικά και θα το αλλάξουν

#210   panos2310

panos2310

iPH newbie

• 28 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 4S
  • Tablet:iPad 2
  • GameCenter:panos2310

Δημοσίευση 29/09/2010 - 16:53

φιλε jimmy χιλια ευχαριστω

ΑΨΟΓΟΣ. Πολυ ανώτερο το iphoneforum.gr από το iphonehellas. Μπράβο για το εύρημα. Γράφτηκα κι εγώ.

Θα μπορούσαν να μας πουν οι moderators του iphonehellas τι έκαναν με τις προσωπικές τους συσκευές και για ποιο λόγο δεν ακούγεται τίποτα εδώ μέσα παρά κάτι μετριοπαθείς δημοσιεύσεις;

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 10

0 μέλη, 8 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες