Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

Αντικατασταση Iphone 4 λογω προβληματων

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
419 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#211   panos2310

panos2310

iPH newbie

• 28 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 4S
  • Tablet:iPad 2
  • GameCenter:panos2310

Δημοσίευση 29/09/2010 - 16:56

Και για να βοηθήσω λίγο ακόμα την κατάσταση και να ενημερώσω τον alfaromeo:
Ορίστε τι λέει ο νόμος για τις αντικαταστάσεις κτλ. Το βρήκα από άλλο φόρουμ. (όχι τόσο καλό και συγνώμη αν πειράζει τους μοντερειτορς)
νόμος 3043/2002

ΑΨΟΓΟΣ. Πολυ ανώτερο το iphoneforum.gr από το iphonehellas. Μπράβο για το εύρημα. Γράφτηκα κι εγώ.

Θα μπορούσαν να μας πουν οι moderators του iphonehellas τι έκαναν με τις προσωπικές τους συσκευές και για ποιο λόγο δεν ακούγεται τίποτα εδώ μέσα παρά κάτι μετριοπαθείς δημοσιεύσεις;

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#212   katakefalos

katakefalos

iPH Member

• 265 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:iPad mini

Δημοσίευση 29/09/2010 - 17:26

Λοιπον παιδια θα σας πω την δικη μου εμπειρια.Πριν δυο χρονια και κατι ψιλα πηρα απο ΒΟΝΤΑ το 3g μου και μαλιστα απο τα πρωτα στη θεσσαλονικη με προπαραγγελεια κ.λ.π. Μετα απο 6 μηνες ετσι ξαφνικα το πληκτρο του αθορυβου μου εμεινε στο χερι.Το κρατησα , εψαξα στο νετ και ειδα πολλα τετοια ιδια προβληματα σε αλλους χρηστες στην αμερικη.Πηγα σε ενα καταστημα ΒΟΝΤΑ στην Κανιγγος και τους το ανεφερα χωρις ωα δειξω τη συσκευη.Αμεσως το τσακαλι οιπωλητης τους μου ειπε χωρις καμια σκεψη:" ειναι υπετιοτητα πελατη και θα χρεωθει,δεν σας καληπτει η εγγυηση".Ολα καλα μεχρι εδω αλλα εγω δεν ψαρωσα σε αυτα και επειδη ειμαι του επαγγελματος εβγαλα φωτογραφιες με φακο makro ολο το τηλεφωνο σαν αποδειξη της καλη χρησης.....ουτε γρατζουνια δεν υπηρχε.Επειτα κατεβασα ολα τα ιδια παραπονα χρηστων και τα εσωσα στον υπολογιστη.Μετα απο μερικες μερες πηγα σε ενα αλλο της ΒΟΝΤΑ και τους ειπα οτι εχω αυτο το προβλημα οτι απαιτω να μου το επισκευασουν (οχι αντικαταστησουν γιατι ηταν 6 μηνων κινητο) και οτι αν δεν το κανουν και μου πουν "υπετιοτητα πελατη" θα στειλω τις φωτο στην Apple κι ας τα βρουν με την ιδια.Λοιπον μετα απο 2 εβδομαδες με παιρνουν τηλ. και μου λενε ελατε να παραλαβετε την συσκευη σας.Παω και ανοιγουν ενα καινουριο iphone μπροστα μου μου το δινουν και μου δινουν ακομα και τα s/n και imei να τα κολησω στο κουτι μου απο εξω.Ετσι αυτην τη στιγμη εχω ενα κουτι με 2 s/n.

#213   Jimmy Kane

Jimmy Kane

iPH User

• 120 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 29/09/2010 - 20:37

Λοιπόν γύρισα από το service και πήρα συσκευή με τι ίδιο πρόβλημα αλλά αυτή την φορά πολύ πιο ανεπαίσθητα. Η apple δεν έχει απαντήσει ακόμα και γενικώς δεν γνωρίζουμε περισσότερα. Αυτό παραμένει και στα αγγλικά forums του support της Apple.
Άν υπάρχει εξέλιξη στο ζήτημα θα ζητήσω αντικατάσταση μόλις λυθεί και αν δεν λυθεί εύχομαι να βγεί ένας άξιος αντίπαλος της apple για να αλλάξω συεκευή.

#214   Jimmy Kane

Jimmy Kane

iPH User

• 120 μηνύματα

Δημοσίευση 29/09/2010 - 20:52

Και τελευταίο! Μόλις πλήρωσα επιδότηση της vodafone. Τα μπογαλάκια μου και μακρυά από εκεί. Από φούσκωμα λογαριασμών μέχρι και το teathering. Ναι γιατί αυτό είναι μεγάλο ζήτημα αν έχεις την 4.1.

Ps. Δεν μπόρεσα να κάνω edit το παραπάνω. Αν θέλει κάποιος μόντερ, τα κάνει 1.

Τελευταία επεξεργασία από: Jimmy Kane, 29/09/2010 - 20:53

#215   Jimmy Kane

Jimmy Kane

iPH User

• 120 μηνύματα

Δημοσίευση 30/09/2010 - 13:06

Συγκεκριμένα μου έχει έρθει εμετός:
Το 3ο iphone που έχω στα χέρια μου έχει 2 σκουπιδάκια ανάμεσα στη οθόνη και στην γυάλινη επικάλυψη. Κάτι δεν μου πάει καλά ρε παιδιά. Πόσο. Αλλά μα πόσο γκαντέμης μπορεί να είμαι. Σοβαρά i #$#$ give up. Τέλος. Αν τόσο καιρό είχα το 3g θα ήμουν μία χαρά. $@#$#@$#@$

#216   andreas73

andreas73

iPH User

• 121 μηνύματα

Δημοσίευση 30/09/2010 - 14:18

Όταν λες μικρότερο πρόβλημα τι εννοείς?
Στο κάνει και την ώρα που μιλάς σε βαθμό να μην μπορείς να μιλήσεις?
Στο κάνει μόνο σε EDGE?
Tι εβδομάδας παραγωγής είναι?
Έχεις δοκιμάσει να αλλάξεις κάρτα sim μήπως παίζει κάτι από εκεί?

#217   Jimmy Kane

Jimmy Kane

iPH User

• 120 μηνύματα

Δημοσίευση 30/09/2010 - 14:20

Κοίτα ξανά το πιο πάνω ποστ.

#218   JohnHasio

JohnHasio

iPH Contributor

• 1.268 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:iPad mini Retina

Δημοσίευση 30/09/2010 - 14:22

Συγκεκριμένα μου έχει έρθει εμετός:
Το 3ο iphone που έχω στα χέρια μου έχει 2 σκουπιδάκια ανάμεσα στη οθόνη και στην γυάλινη επικάλυψη. Κάτι δεν μου πάει καλά ρε παιδιά. Πόσο. Αλλά μα πόσο γκαντέμης μπορεί να είμαι. Σοβαρά i #$#$ give up. Τέλος. Αν τόσο καιρό είχα το 3g θα ήμουν μία χαρά. $@#$#@$#@$

Φίλε, ΔΕΝ είσαι γκαντέμης .. απλά οι πιθανότητες να σου τύχει καλό iPhone 4 είναι (δυστυχώς) λίγες! :(

#219   Darkkimon77

Darkkimon77

iPH newbie

• 16 μηνύματα

Δημοσίευση 30/09/2010 - 14:24

Μιάς και είχα πρόβλημα me proximity meter Σήμερα θα το πάω μεσα στο κουτί του στον ΟΤΕ...(απο εκεί το αγόρασα) και θα το στείλουν .Σε μία βδομάδα θα μου έρθει ή καινούργιο.. η αυτό διορθωμένο!

#220   George84

George84

iPH newbie

• 21 μηνύματα

Δημοσίευση 30/09/2010 - 14:30

Καλησπερα

Επειδη βλεπω μια αναστατωση στο Forum και επειδη τυγχανει και ειμαι τεχνικος σε καταστημα Γερμανος.. Το iphone εχει 3 ημερολογιακες μερες αντικαταστασης απο το καταστημα..Σε περιπτωση που δεν υπαρχει η ιδια συσκευη και ο πελατης δεν θελει την ιδια , και περνει κατι αλλο ή τα λεφτα και φευγει..Σε περιπτωση τωρα που εχει προβλημα ειδικα με το σημα..Υπαρχει ενα ειδικο τμημα που ειναι Ξενογλωσσο γτ ειναι χωρις χρεωση τηλεφωνικο κεντρο της Apple στην Αγγλια και απο εκει ενημερωνεσε με τι μελει γενεστε..Οποτε μην ταλαιπωρειστε αδικα..Επισης η Vodaphone δεν εχει πλεον Service , ειναι κλειστο..Τωρα το πως εξυπηρετανε δεν το γνωριζω.. Ο μονος που εχει επισημο Service σε ολα σχεδον τα τηλεφωνα ειναι ο Γερμανος , που επισκευαζει iPhone απο ( Γερμανο - Cosmote - Oteshop ) ολα τα υπολοιπα τα στελνει πισω.. Οπως το ιδιο γινεται και με τα Blackberry..Μονο οσα ειναι πουλημενα απο το Δικτυο αυτο τα επισκευαζει..Αν εχετε καποια ερωτηση και μπορω να σας βοηθησω στειλτε μου ενα μηνυμα και θα απαντησω αν γνωριζω..

ΥΓ. Στο θεμα αντικαταστασης η Αpple κανει τα 9 στα 10 τηλεφωνα που πανε για Service διοτι εχει υπογραψει με καθε εταιρια ενα τεραστιο Protection Plan για τις Συσκευες τις..
ΥΓ2. H Nokia/Eriksson/Samsung/LG/Alcatel ΔΕΝ κανουν τοσο ευκολα αντικατασταση στα τηλεφωνα τους..

Ευχαριστω

Τελευταία επεξεργασία από: George84, 30/09/2010 - 14:32

#221   pavlossss

pavlossss

iPH Contributor

• 1.455 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7

Δημοσίευση 30/09/2010 - 15:37

Καλησπερα

Επειδη βλεπω μια αναστατωση στο Forum και επειδη τυγχανει και ειμαι τεχνικος σε καταστημα Γερμανος.. Το iphone εχει 3 ημερολογιακες μερες αντικαταστασης απο το καταστημα..Σε περιπτωση που δεν υπαρχει η ιδια συσκευη και ο πελατης δεν θελει την ιδια , και περνει κατι αλλο ή τα λεφτα και φευγει..Σε περιπτωση τωρα που εχει προβλημα ειδικα με το σημα..Υπαρχει ενα ειδικο τμημα που ειναι Ξενογλωσσο γτ ειναι χωρις χρεωση τηλεφωνικο κεντρο της Apple στην Αγγλια και απο εκει ενημερωνεσε με τι μελει γενεστε..Οποτε μην ταλαιπωρειστε αδικα..Επισης η Vodaphone δεν εχει πλεον Service , ειναι κλειστο..Τωρα το πως εξυπηρετανε δεν το γνωριζω.. Ο μονος που εχει επισημο Service σε ολα σχεδον τα τηλεφωνα ειναι ο Γερμανος , που επισκευαζει iPhone απο ( Γερμανο - Cosmote - Oteshop ) ολα τα υπολοιπα τα στελνει πισω.. Οπως το ιδιο γινεται και με τα Blackberry..Μονο οσα ειναι πουλημενα απο το Δικτυο αυτο τα επισκευαζει..Αν εχετε καποια ερωτηση και μπορω να σας βοηθησω στειλτε μου ενα μηνυμα και θα απαντησω αν γνωριζω..

ΥΓ. Στο θεμα αντικαταστασης η Αpple κανει τα 9 στα 10 τηλεφωνα που πανε για Service διοτι εχει υπογραψει με καθε εταιρια ενα τεραστιο Protection Plan για τις Συσκευες τις..
ΥΓ2. H Nokia/Eriksson/Samsung/LG/Alcatel ΔΕΝ κανουν τοσο ευκολα αντικατασταση στα τηλεφωνα τους..

Ευχαριστω

1ον δεν λεγεται vodaphone αλλα vodafone και 2ον καλο ειναι αν δεν ξερουμε να μην μιλαμε καλυτερα γιατι οπως εχω γραψει και αλλου το δικο μου 4αρι το εστειλα για service με τη vodafone κια λεγεται arvato services η εταιρια και μαλλον ειναι ξενη εταιρια γιατι εχει ξενο εκπροσωπο στην ελλαδα.

#222   gRim

gRim

iPH User

• 156 μηνύματα

Δημοσίευση 30/09/2010 - 18:55

Δοκίμασα να ακούσω και το 16αρι ενός φίλου και παρατήρησα ότι και το δικό του βγάζει αυτόν τον ήχο σε gsm. Πιστεύω ότι το κάνουν όλα και είναι πολύ μικρό. Κι εγώ δεν θα το παρατηρούσα αν δεν είχα διαβάσει το συγκεκριμένο θρεντ.

#223   Nibbler

Nibbler

iPH newbie

• 73 μηνύματα

Δημοσίευση 30/09/2010 - 19:30

Δυστηχως και εγω ειμαι αλλο ενα θυμα της vodafone. Πηρα χτες τηλεφωνο στο 13830 να τους αναφερω οτι εχω προβλημα με το ολοκαινουριο iPhone που είχα παραγγειλει μεσω internet ανανεωνοντας το συμβολαιο μου για 18 μηνες. Τους εξηγησα οτι εχει να κανει με το ακουστικό της συσκευης καθως οταν μιλαω παραμορφονεται η φωνη του συνομιλιτη και αρχικα μου ειπαν να παω σε καποιο καταστημα vodafone να το ελεγξουν! Αφου το εψαξα λιγο στο internet ξεκινωντας απτο site τους ειδα οτι προσφερουν δωρεαν υπηρεσια που ερχεται κουριερ και το παει στο σερβις τους. Συνολικα μετα απο 2 τηλεφωνα χτες και 5-6 τηλεφωνα σημερα καταφερα να κλεισω ραντεβου με κουριερ τους να ερθει να το παραλαβει αυριο και να μου στειλουν καινουριο οπως ισχυριστηκε η υπαλληλος της εταιριας σερβις. Τη ρωτησα εχωντας διαβασει χτες τα posts για ποιο λογο ερχεται ανοιγμενη και ενεργοιημενη η συσκευη και μου ειπε οτι την ενεργοποιουν για να εγκαταστησουν τις τελευταιες αναβαθμισεις της apple και προκειμενου να τεσταρουν αν λειτουργει σωστα. Ο λογος δε που η συσκευη ερχεται χωρις κουτι λεει ειναι επειδη η apple τους στελνει καποια κομματια χυμα... Τι να πω δε ξερω. Η αληθεια ειναι πως εχω απογοητευτει με τη vodafone. Δυστηχως δε μου εμπνεει την εμπιστοσυνη που μου ενεπνεε καποτε και αν τα πραγματα δε πανε καλα θα με χασει σιγουρα απο πελατη. Εφοσον δε, η συσκευη που θα μου στειλουν παρουσιασει καποιο προβλημα ή εχει σημαδια σκονες γρατζουνιες κτλ θα ζητησω να μου επιστραφουν τα χρηματα μου και θα κανω φορητοτητα στην cosmote!

#224   pavlossss

pavlossss

iPH Contributor

• 1.455 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7

Δημοσίευση 30/09/2010 - 19:50

Δυστηχως και εγω ειμαι αλλο ενα θυμα της vodafone. Πηρα χτες τηλεφωνο στο 13830 να τους αναφερω οτι εχω προβλημα με το ολοκαινουριο iPhone που είχα παραγγειλει μεσω internet ανανεωνοντας το συμβολαιο μου για 18 μηνες. Τους εξηγησα οτι εχει να κανει με το ακουστικό της συσκευης καθως οταν μιλαω παραμορφονεται η φωνη του συνομιλιτη και αρχικα μου ειπαν να παω σε καποιο καταστημα vodafone να το ελεγξουν! Αφου το εψαξα λιγο στο internet ξεκινωντας απτο site τους ειδα οτι προσφερουν δωρεαν υπηρεσια που ερχεται κουριερ και το παει στο σερβις τους. Συνολικα μετα απο 2 τηλεφωνα χτες και 5-6 τηλεφωνα σημερα καταφερα να κλεισω ραντεβου με κουριερ τους να ερθει να το παραλαβει αυριο και να μου στειλουν καινουριο οπως ισχυριστηκε η υπαλληλος της εταιριας σερβις. Τη ρωτησα εχωντας διαβασει χτες τα posts για ποιο λογο ερχεται ανοιγμενη και ενεργοιημενη η συσκευη και μου ειπε οτι την ενεργοποιουν για να εγκαταστησουν τις τελευταιες αναβαθμισεις της apple και προκειμενου να τεσταρουν αν λειτουργει σωστα. Ο λογος δε που η συσκευη ερχεται χωρις κουτι λεει ειναι επειδη η apple τους στελνει καποια κομματια χυμα... Τι να πω δε ξερω. Η αληθεια ειναι πως εχω απογοητευτει με τη vodafone. Δυστηχως δε μου εμπνεει την εμπιστοσυνη που μου ενεπνεε καποτε και αν τα πραγματα δε πανε καλα θα με χασει σιγουρα απο πελατη. Εφοσον δε, η συσκευη που θα μου στειλουν παρουσιασει καποιο προβλημα ή εχει σημαδια σκονες γρατζουνιες κτλ θα ζητησω να μου επιστραφουν τα χρηματα μου και θα κανω φορητοτητα στην cosmote!

εγω φιλε μου το μονο που βλεπω στο post σου ειναι οτι θελεις μονο να κραξεις την εταιρια που υπεγραψες συμβολαιο και χωρις να ξερεις την καταληξη της υποθεσης σου αυτοχαρακτηριζεσαι θυμα...οταν με το καλο δεις την καταληξη και ετσι οπως πιστευεις οτι θα γινει το πιο σοφο θα ειναι να κανεις οτι ειπες και να τελειωνεις..και για να σε προλαβω δεν ειμαι υπαλληλος της αλλα εχω στειλει και γω το δικο μου 4αρι για service και την εκανα και εγω την ερωτηση για την ανοιγμενη συσκευη και μου τονισε πως ειναι καινουριες και οχι ανακατασκευη..
εμενα το θεμα μου ειναι πως κανονικα απο τη στιγμη που παιρνεις καινουριο τηλεφωνο θα επρεπε να κοπει εκ νεου καινουριο παραστατικο και να ισχυει η αρχικη εγγυηση 1ετους(Ν.3043/2002)δηλαδη πραγμα το οποιο δεν δεχονται και μαλλον οδευω προς καταγγελεια στο υπ.αναπτυξης(οχι πως θα βγει κατι)..

#225   thenachine

thenachine

iPH newbie

• 25 μηνύματα

Δημοσίευση 30/09/2010 - 20:27

εγω φιλε μου το μονο που βλεπω στο post σου ειναι οτι θελεις μονο να κραξεις την εταιρια που υπεγραψες συμβολαιο και χωρις να ξερεις την καταληξη της υποθεσης σου αυτοχαρακτηριζεσαι θυμα...οταν με το καλο δεις την καταληξη και ετσι οπως πιστευεις οτι θα γινει το πιο σοφο θα ειναι να κανεις οτι ειπες και να τελειωνεις..και για να σε προλαβω δεν ειμαι υπαλληλος της αλλα εχω στειλει και γω το δικο μου 4αρι για service και την εκανα και εγω την ερωτηση για την ανοιγμενη συσκευη και μου τονισε πως ειναι καινουριες και οχι ανακατασκευη..
εμενα το θεμα μου ειναι πως κανονικα απο τη στιγμη που παιρνεις καινουριο τηλεφωνο θα επρεπε να κοπει εκ νεου καινουριο παραστατικο και να ισχυει η αρχικη εγγυηση 1ετους(Ν.3043/2002)δηλαδη πραγμα το οποιο δεν δεχονται και μαλλον οδευω προς καταγγελεια στο υπ.αναπτυξης(οχι πως θα βγει κατι)..

Αν πάρουμε συσκευή καινούρια ( refurbished )λόγω βλάβης της αρχικής συσκευής δεν έχουμε εγγύηση?

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 22

0 μέλη, 22 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες