φιλε μου ξερω οτι γινονται αλλου,(ΕΕΤΤ)αλλα εκει και αν επικραττει μπαχαλο...Ακριβώς έτσι. Για να ξέρετε μίλησα με apple και έχω ανοίξει caseid. Όχι μόνο θα τους τσουξει. Απλώς δεν θα φέρουν ξανά iPhone.
Το περιστατικό με τα multirama δεν έχει καμία σχέση.
Τις καταγγελειες τις κανείς αλλού για τηλεπικοινωνίες.
Αν τους τσουζει;
1ον: ΕΣΥ δεν εμπλεκεσε.
2ον: δεν έχεις να χάσεις τίποτα παρά 2 ώρες ή πόσες ώρες θα κανείς να γράψεις το περιστατικό. Πιστεύω ότι η voda σου έχει φάει περισσότερες.
3ον: τώρα είμαστε πολλοί. Ξέρεις τι θα γίνει για αυτούς που έχουν χάσει το 30% της πελατείας τους;
Υγ. Γράφω απο iPhone και σορυ για την ορθογραφία.
Αντικατασταση Iphone 4 λογω προβληματων
Δημοσίευση 02/10/2010 - 00:17
Ad
Δημοσίευση 02/10/2010 - 00:26
Η 3ή αντικατάσταση που έχω στα χέρια μου είναι ελαττωματική και αυτή.
-Όταν κάνετε κλήση το βράδυ ο proximity sensor φαίνεται? Ένα κόκκινο λαμπάκι? Να φαίνεται την ημέρα?
Αυτό που πιστεύω είναι ότι η vodafone κρατάει τα "κλειστά κουτιά" για ανανεώσεις και νέες συνδέσεις, και τις αντικαταστάσεις τις κάνει με συσκευές από το service όπου γίνεται συνεχώς "ανακύκλωση" των συσκευών από ένα certified repair center. Αυτό το στηρίζω στα εξής:
-1ή συσκευή ελαττωματική από apple γιατί δεν δούλευε το μικρόφωνο.
-2ή συσκευή ελαττωματική γιατί δεν ήταν καλά μονωμένο το ακουστικό.
<<εδώ με ενημερώνει ό τεχνικός για το ότι θα επικοινωνήσει με apple κτλ και μου κάνει αντικατάσταση. Περιμένω 4 μέρες όπως μου είχε πεί και τίποτα. Περιμένω 6 μέρες και τίποτα! Παίρνω το ρίσκο και πάω για αντικατάσταση. H apple και καλά δεν έχει απικοινωνησει μαζί τους.??>>
-3ή συσκευή.... Proximity sensor display problem. Και ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ: Έχει 4 μιν καμένα pixel ή ένα σκουπιδάκι ανάμεσα από οθόνη και γυαλί. Έχει και μία τρίχα (πανιού) κ δεν κάνω καθόλου πλάκα.
-Επίσης αν κάνετε ένα google τότε θα δείτε ότι μεγάλες εταιρείες (πχ. AT&T) πουλάνε τα refurbished iphones σε σχεδόν μισή τιμή.
Λέμε τώρα.... Για φαντάσου και βάλτα όλα αυτά κάτω.
Θα σου πώ τι μ#$#$κία κάνουν: "Είναι ένας #@#@ εκεί πάνω που μας θεωρεί όλου ζώα".
Αν δεν θέλετε να εμπλακείτε νομικά τότε Ε.Ε.Τ.Τ. και γενική γραμματεία καταναλωτή και μετά ΙΝΚΑ. Έλεος κάνουν την δουλειά για εσένα. Καντε το να γουστάρουμε...
Δημοσίευση 02/10/2010 - 00:32
δεν ειναι θεμα οτι δεν θελω ειναι οτι δεν μπορω..ελα τη δευτερα στο service να δεις τι χαρτομανι εχω μαζεψει και ακρη δεν υπαρχει...Λοιπόν επειδή διάβασα πολλά και δεν μπόρεσα να γράψω σωστά παραθέτω τα παρακάτω:
-Όταν κάνετε κλήση το βράδυ ο proximity sensor φαίνεται? Ένα κόκκινο λαμπάκι? Να φαίνεται την ημέρα?
Αυτό που πιστεύω είναι ότι η vodafone κρατάει τα "κλειστά κουτιά" για ανανεώσεις και νέες συνδέσεις, και τις αντικαταστάσεις τις κάνει με συσκευές από το service όπου γίνεται συνεχώς "ανακύκλωση" των συσκευών από ένα certified repair center. Αυτό το στηρίζω στα εξής:
<<εδώ με ενημερώνει ό τεχνικός για το ότι θα επικοινωνήσει με apple κτλ και μου κάνει αντικατάσταση. Περιμένω 4 μέρες όπως μου είχε πεί και τίποτα. Περιμένω 6 μέρες και τίποτα! Παίρνω το ρίσκο και πάω για αντικατάσταση. H apple και καλά δεν έχει απικοινωνησει μαζί τους.??>>
-3ή συσκευή.... Proximity sensor display problem. Και ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ: Έχει 4 μιν καμένα pixel ή ένα σκουπιδάκι ανάμεσα από οθόνη και γυαλί. Έχει και μία τρίχα (πανιού) κ δεν κάνω καθόλου πλάκα.
-Επίσης αν κάνετε ένα google τότε θα δείτε ότι μεγάλες εταιρείες (πχ. AT&T) πουλάνε τα refurbished iphones σε σχεδόν μισή τιμή.
Θα σου πώ τι μ#$#$κία κάνουν: "Είναι ένας #@#@ εκεί πάνω που μας θεωρεί όλου ζώα".
Αν δεν θέλετε να εμπλακείτε νομικά τότε Ε.Ε.Τ.Τ. και γενική γραμματεία καταναλωτή και μετά ΙΝΚΑ. Έλεος κάνουν την δουλειά για εσένα. Καντε το να γουστάρουμε...
Δημοσίευση 02/10/2010 - 01:05
Λοιπόν επειδή διάβασα πολλά και δεν μπόρεσα να γράψω σωστά παραθέτω τα παρακάτω:
Τι πρόβλημα είναι αυτό με το proximity sensor? Εξήγησέ το λίγο........ ευχαριστώ.
Δημοσίευση 02/10/2010 - 01:14
Επιστροφή χρημάτων για το iPhone 4
Αν δεν είσαι απόλυτα ικανοποιημένος από το iPhone 4 σου, μπορείς να το επιστρέψεις στην Apple, εφόσον το iPhone 4 δεν έχει υποστεί φθορά, εντός 30 ημερών από την ημερομηνία αγοράς, μέσα από το δίκτυο καταστημάτων του παρόχου κινητής τηλεφωνίας σου και θα σου επιστραφούν τα χρήματά σου.
Αυτό δεν ισχύει?
Δημοσίευση 02/10/2010 - 01:30
ισχυει αλλα εαν το εχεις παρει με επιδοτηση οπως εγω ειναι ολοκληρη ιστορια για ακυρωση συμβολαιων..αν και στο δικο μου θεμα η εταιρια δεν εχει καμια ευθυνη καθως τα χαρτια που εχω αναφερουν μονο την επωνυμια της εταιριας service και η ανακοινωση τοτε ηταν σαφεις iphone 3g 8gb..Ρε παιδιά το site της Apple λέει καθαρά :
Επιστροφή χρημάτων για το iPhone 4
Αν δεν είσαι απόλυτα ικανοποιημένος από το iPhone 4 σου, μπορείς να το επιστρέψεις στην Apple, εφόσον το iPhone 4 δεν έχει υποστεί φθορά, εντός 30 ημερών από την ημερομηνία αγοράς, μέσα από το δίκτυο καταστημάτων του παρόχου κινητής τηλεφωνίας σου και θα σου επιστραφούν τα χρήματά σου.
Αυτό δεν ισχύει?
Τελευταία επεξεργασία από: pavlossss, 02/10/2010 - 01:33
Δημοσίευση 02/10/2010 - 02:03
αν και στο δικο μου θεμα η εταιρια δεν εχει καμια ευθυνη καθως τα χαρτια που εχω αναφερουν μονο την επωνυμια της εταιριας service και η ανακοινωση τοτε ηταν σαφεις iphone 3g 8gb..
Ποια εταιρία δεν έχει ευθύνη? Δεν καταλαβαίνω τι μου λες......για εξήγησέ το καλύτερα.
Δημοσίευση 02/10/2010 - 02:18
η vodafone και αυτο για το λογο οτι αυτη μου ειπε iphone 3g 8gb.αντιθετως η εταιρια που εχει αναλαβει το service και τα χαρτια που εχω αναφερουν μονο την δικια της επωνυμια τοτε ολη η ευθυνη ειναι δικια της..καλυτερα τωρα?ολα αυτα αποκλειστικα για την περιπτωση την δικια μου και μονο.Ποια εταιρία δεν έχει ευθύνη? Δεν καταλαβαίνω τι μου λες......για εξήγησέ το καλύτερα.
Δημοσίευση 02/10/2010 - 05:04
φανταζομαι πως τους χαλαει να πληρωσεις μια συσκευη 700 €.. και να σου δωσουν μια ανακατασκευασμενη.. που δεν λεω ειναι πληρως λειτουργικη.. αλλα θα επρεπε να αντικατασταθει.. με ολοκαινουρια..
Συμφωνώ!
Δημοσίευση 02/10/2010 - 08:30
Δημοσίευση 02/10/2010 - 08:55
http://www.iphonehel...ο-την-vodafone/
Δημοσίευση 02/10/2010 - 10:10
ισχυει αλλα εαν το εχεις παρει με επιδοτηση οπως εγω ειναι ολοκληρη ιστορια για ακυρωση συμβολαιων..αν και στο δικο μου θεμα η εταιρια δεν εχει καμια ευθυνη καθως τα χαρτια που εχω αναφερουν μονο την επωνυμια της εταιριας service και η ανακοινωση τοτε ηταν σαφεις iphone 3g 8gb..
Ti λες φίλε μου; Τι ρόλο παίζει το πως το πήρες; Κάτι τέτοια αποθαρρυντικά μόνο από την ίδια τη vodafone τα περιμένουμε.
Δημοσίευση 02/10/2010 - 11:58
http://www.iphonefor...ή iphone#p30494
Δημοσίευση 02/10/2010 - 12:19
Δημοσίευση 04/10/2010 - 09:08
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 14
0 μέλη, 14 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες