Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

Αντικατασταση Iphone 4 λογω προβληματων

• Please log in to reply
419 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#256   pavlossss

pavlossss

iPH Contributor

• 1,455 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 7

Δημοσίευση 02/10/2010 - 00:17

Ακριβώς έτσι. Για να ξέρετε μίλησα με apple και έχω ανοίξει caseid. Όχι μόνο θα τους τσουξει. Απλώς δεν θα φέρουν ξανά iPhone.
Το περιστατικό με τα multirama δεν έχει καμία σχέση.
Τις καταγγελειες τις κανείς αλλού για τηλεπικοινωνίες.
Αν τους τσουζει;

1ον: ΕΣΥ δεν εμπλεκεσε.

2ον: δεν έχεις να χάσεις τίποτα παρά 2 ώρες ή πόσες ώρες θα κανείς να γράψεις το περιστατικό. Πιστεύω ότι η voda σου έχει φάει περισσότερες.

3ον: τώρα είμαστε πολλοί. Ξέρεις τι θα γίνει για αυτούς που έχουν χάσει το 30% της πελατείας τους;

Υγ. Γράφω απο iPhone και σορυ για την ορθογραφία.

φιλε μου ξερω οτι γινονται αλλου,(ΕΕΤΤ)αλλα εκει και αν επικραττει μπαχαλο...

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#257   Jimmy Kane

Jimmy Kane

iPH User

• 120 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 02/10/2010 - 00:26

Λοιπόν επειδή διάβασα πολλά και δεν μπόρεσα να γράψω σωστά παραθέτω τα παρακάτω:

Η 3ή αντικατάσταση που έχω στα χέρια μου είναι ελαττωματική και αυτή.

-Όταν κάνετε κλήση το βράδυ ο proximity sensor φαίνεται? Ένα κόκκινο λαμπάκι? Να φαίνεται την ημέρα?

Αυτό που πιστεύω είναι ότι η vodafone κρατάει τα "κλειστά κουτιά" για ανανεώσεις και νέες συνδέσεις, και τις αντικαταστάσεις τις κάνει με συσκευές από το service όπου γίνεται συνεχώς "ανακύκλωση" των συσκευών από ένα certified repair center. Αυτό το στηρίζω στα εξής:

-1ή συσκευή ελαττωματική από apple γιατί δεν δούλευε το μικρόφωνο.
-2ή συσκευή ελαττωματική γιατί δεν ήταν καλά μονωμένο το ακουστικό.
<<εδώ με ενημερώνει ό τεχνικός για το ότι θα επικοινωνήσει με apple κτλ και μου κάνει αντικατάσταση. Περιμένω 4 μέρες όπως μου είχε πεί και τίποτα. Περιμένω 6 μέρες και τίποτα! Παίρνω το ρίσκο και πάω για αντικατάσταση. H apple και καλά δεν έχει απικοινωνησει μαζί τους.??>>
-3ή συσκευή.... Proximity sensor display problem. Και ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ: Έχει 4 μιν καμένα pixel ή ένα σκουπιδάκι ανάμεσα από οθόνη και γυαλί. Έχει και μία τρίχα (πανιού) κ δεν κάνω καθόλου πλάκα.

-Επίσης αν κάνετε ένα google τότε θα δείτε ότι μεγάλες εταιρείες (πχ. AT&T) πουλάνε τα refurbished iphones σε σχεδόν μισή τιμή.

Λέμε τώρα.... Για φαντάσου και βάλτα όλα αυτά κάτω.

Θα σου πώ τι μ#$#$κία κάνουν: "Είναι ένας #@#@ εκεί πάνω που μας θεωρεί όλου ζώα".

Αν δεν θέλετε να εμπλακείτε νομικά τότε Ε.Ε.Τ.Τ. και γενική γραμματεία καταναλωτή και μετά ΙΝΚΑ. Έλεος κάνουν την δουλειά για εσένα. Καντε το να γουστάρουμε...

#258   pavlossss

pavlossss

iPH Contributor

• 1,455 μηνύματα

Δημοσίευση 02/10/2010 - 00:32

Λοιπόν επειδή διάβασα πολλά και δεν μπόρεσα να γράψω σωστά παραθέτω τα παρακάτω:

-Όταν κάνετε κλήση το βράδυ ο proximity sensor φαίνεται? Ένα κόκκινο λαμπάκι? Να φαίνεται την ημέρα?

Αυτό που πιστεύω είναι ότι η vodafone κρατάει τα "κλειστά κουτιά" για ανανεώσεις και νέες συνδέσεις, και τις αντικαταστάσεις τις κάνει με συσκευές από το service όπου γίνεται συνεχώς "ανακύκλωση" των συσκευών από ένα certified repair center. Αυτό το στηρίζω στα εξής:

<<εδώ με ενημερώνει ό τεχνικός για το ότι θα επικοινωνήσει με apple κτλ και μου κάνει αντικατάσταση. Περιμένω 4 μέρες όπως μου είχε πεί και τίποτα. Περιμένω 6 μέρες και τίποτα! Παίρνω το ρίσκο και πάω για αντικατάσταση. H apple και καλά δεν έχει απικοινωνησει μαζί τους.??>>
-3ή συσκευή.... Proximity sensor display problem. Και ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ: Έχει 4 μιν καμένα pixel ή ένα σκουπιδάκι ανάμεσα από οθόνη και γυαλί. Έχει και μία τρίχα (πανιού) κ δεν κάνω καθόλου πλάκα.

-Επίσης αν κάνετε ένα google τότε θα δείτε ότι μεγάλες εταιρείες (πχ. AT&T) πουλάνε τα refurbished iphones σε σχεδόν μισή τιμή.

Θα σου πώ τι μ#$#$κία κάνουν: "Είναι ένας #@#@ εκεί πάνω που μας θεωρεί όλου ζώα".

Αν δεν θέλετε να εμπλακείτε νομικά τότε Ε.Ε.Τ.Τ. και γενική γραμματεία καταναλωτή και μετά ΙΝΚΑ. Έλεος κάνουν την δουλειά για εσένα. Καντε το να γουστάρουμε...

δεν ειναι θεμα οτι δεν θελω ειναι οτι δεν μπορω..ελα τη δευτερα στο service να δεις τι χαρτομανι εχω μαζεψει και ακρη δεν υπαρχει...

#259   thenachine

thenachine

iPH newbie

• 25 μηνύματα

Δημοσίευση 02/10/2010 - 01:05

Τι πρόβλημα είναι αυτό με το proximity sensor? Εξήγησέ το λίγο........ ευχαριστώ.

#260   thenachine

thenachine

iPH newbie

• 25 μηνύματα

Δημοσίευση 02/10/2010 - 01:14

Ρε παιδιά το site της Apple λέει καθαρά :

Επιστροφή χρημάτων για το iPhone 4
Αν δεν είσαι απόλυτα ικανοποιημένος από το iPhone 4 σου, μπορείς να το επιστρέψεις στην Apple, εφόσον το iPhone 4 δεν έχει υποστεί φθορά, εντός 30 ημερών από την ημερομηνία αγοράς, μέσα από το δίκτυο καταστημάτων του παρόχου κινητής τηλεφωνίας σου και θα σου επιστραφούν τα χρήματά σου.

Αυτό δεν ισχύει????

#261   pavlossss

pavlossss

iPH Contributor

• 1,455 μηνύματα

Δημοσίευση 02/10/2010 - 01:30

Ρε παιδιά το site της Apple λέει καθαρά :

Επιστροφή χρημάτων για το iPhone 4
Αν δεν είσαι απόλυτα ικανοποιημένος από το iPhone 4 σου, μπορείς να το επιστρέψεις στην Apple, εφόσον το iPhone 4 δεν έχει υποστεί φθορά, εντός 30 ημερών από την ημερομηνία αγοράς, μέσα από το δίκτυο καταστημάτων του παρόχου κινητής τηλεφωνίας σου και θα σου επιστραφούν τα χρήματά σου.

Αυτό δεν ισχύει????

ισχυει αλλα εαν το εχεις παρει με επιδοτηση οπως εγω ειναι ολοκληρη ιστορια για ακυρωση συμβολαιων..αν και στο δικο μου θεμα η εταιρια δεν εχει καμια ευθυνη καθως τα χαρτια που εχω αναφερουν μονο την επωνυμια της εταιριας service και η ανακοινωση τοτε ηταν σαφεις iphone 3g 8gb..

Τελευταία επεξεργασία από: pavlossss, 02/10/2010 - 01:33.

#262   thenachine

thenachine

iPH newbie

• 25 μηνύματα

Δημοσίευση 02/10/2010 - 02:03

αν και στο δικο μου θεμα η εταιρια δεν εχει καμια ευθυνη καθως τα χαρτια που εχω αναφερουν μονο την επωνυμια της εταιριας service και η ανακοινωση τοτε ηταν σαφεις iphone 3g 8gb..

Ποια εταιρία δεν έχει ευθύνη? Δεν καταλαβαίνω τι μου λες......για εξήγησέ το καλύτερα.

#263   pavlossss

pavlossss

iPH Contributor

• 1,455 μηνύματα

Δημοσίευση 02/10/2010 - 02:18

Ποια εταιρία δεν έχει ευθύνη? Δεν καταλαβαίνω τι μου λες......για εξήγησέ το καλύτερα.

η vodafone και αυτο για το λογο οτι αυτη μου ειπε iphone 3g 8gb.αντιθετως η εταιρια που εχει αναλαβει το service και τα χαρτια που εχω αναφερουν μονο την δικια της επωνυμια τοτε ολη η ευθυνη ειναι δικια της..καλυτερα τωρα?ολα αυτα αποκλειστικα για την περιπτωση την δικια μου και μονο.

#264   Liza1986

Liza1986

iPH newbie

• 14 μηνύματα
  • Φύλο: Γυναίκα

Δημοσίευση 02/10/2010 - 05:04

φανταζομαι πως τους χαλαει να πληρωσεις μια συσκευη 700 €.. και να σου δωσουν μια ανακατασκευασμενη.. που δεν λεω ειναι πληρως λειτουργικη.. αλλα θα επρεπε να αντικατασταθει.. με ολοκαινουρια.. :)

Συμφωνώ! ::)

#265   Nibbler

Nibbler

iPH newbie

• 73 μηνύματα

Δημοσίευση 02/10/2010 - 08:30

Ρε παδια μηπως να μαζευτουμε καπως ολοι μαζι και να κανουμε μια ομαδικη καταγγελια? μηπως ετσι εχουμε περισσοτερες ελπιδες να ακουστει ή φωνη μας; Θελω και μια συμβουλη. Εγω το εχω στειλει στο σερβις επειδη εχει προβλημα το ακουστικο οταν μιλας(προβληματικο με το που το παρελαβα την τριτη που μας περασε). Με ολα αυτα ομως που διαβαζω εχω τσιτωσει. Να αρνηθω τη παραλαβη μενωντας ετσι πρακτικα χωρις iphone 4 αλλα με την ελπιδα οτι καποια στιγμη θα παρω τα χρηματα μου πισω ή να το παραλαβω πρωτα και μετα να ξεκινησω καταγγελιες; Τι πιστευετε; Εν το μεταξυ μου εχουν δωσει και ενα 3g προσωρινα αρα στην καλυτερη θα πρεπει να στειλουν κουριερ να το παραλαβει.

#266   realme

realme

iPH User

• 110 μηνύματα

Δημοσίευση 02/10/2010 - 08:55

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ.....ΜΗΝ ΜΑΣΑΤΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΓΩΝΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ....ΕΔΩ ΣΤΑ ΣΤΑΡΜΠΑΚΣ ΚΑΗΚΕ Ο ΑΛΛΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΦΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΝΑΝΕ ΧΡΥΣΟ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΝΑ ΜΑΣ ΦΑΝΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΑ ΘΑ ΤΟΥΕ ΑΦΗΣΟΥΜΕ.....ΠΙΣΩ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΕ ΤΟΚΟ ΛΕΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ

http://www.iphonehel...ο-την-vodafone/

#267   panos2310

panos2310

iPH newbie

• 28 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4S
  • Tablet:iPad 2
  • GameCenter:panos2310

Δημοσίευση 02/10/2010 - 10:10

ισχυει αλλα εαν το εχεις παρει με επιδοτηση οπως εγω ειναι ολοκληρη ιστορια για ακυρωση συμβολαιων..αν και στο δικο μου θεμα η εταιρια δεν εχει καμια ευθυνη καθως τα χαρτια που εχω αναφερουν μονο την επωνυμια της εταιριας service και η ανακοινωση τοτε ηταν σαφεις iphone 3g 8gb..

Ti λες φίλε μου; Τι ρόλο παίζει το πως το πήρες; Κάτι τέτοια αποθαρρυντικά μόνο από την ίδια τη vodafone τα περιμένουμε.

#268   panos2310

panos2310

iPH newbie

• 28 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4S
  • Tablet:iPad 2
  • GameCenter:panos2310

Δημοσίευση 02/10/2010 - 11:58

για κάποιο λόγο αφαιρέθηκε το link από το iphoneforum που ουσιαστικά δίνει τη λύση και υποχρεώνει τα καταστήματα να πάρουν πίσω τις συσκευές.

http://www.iphonefor...ή iphone#p30494

#269   Jimmy Kane

Jimmy Kane

iPH User

• 120 μηνύματα

Δημοσίευση 02/10/2010 - 12:19

Εκεί είναι. Εγω το βλέπω.

#270   pavlossss

pavlossss

iPH Contributor

• 1,455 μηνύματα

Δημοσίευση 04/10/2010 - 09:08

καλημερα!ξεκινησα να κανω restore στο τηλ αντικαταστασης και εχει κολλησει πολυ ωρα σχεδον στο τελος..ξερετε τι κανω?heeeeelllppppppppp

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 13

0 μέλη, 13 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες