Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

Αντικατασταση Iphone 4 λογω προβληματων

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
419 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#271   pavlossss

pavlossss

iPH Contributor

• 1.455 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 7

Δημοσίευση 04/10/2010 - 09:33

συγνωμη για το συνεχομενο αλλα ρε παιδια μια βοηθεια για να το παω πισω...

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#272   thenachine

thenachine

iPH newbie

• 25 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 04/10/2010 - 09:50

Κάντο restore μέσω itunes και αν δεν μπορείς βάλτο σε DFU mode ( ψάξε πως γίνεται στο google γιατί δεν θυμάμαι ) και μετά κάντο restore μέσω itunes.

#273   Agnwristos

Agnwristos

iPH Contributor

• 926 μηνύματα
  • GameCenter:Agnwristos

Δημοσίευση 04/10/2010 - 10:01

Κάτι άσχετο.. Βάση του άρθρου 534 του νόμου 3043/2002 άν η apple υπήρχε επισήμως στην Ελλάδα θα μπορούσαμε να την μηνύσουμε ωστε αυτή να ανακατασκευάσει το iPhone 4G για το θέμα του σήματος?..

Η λογική μου βασίζεται στο οτι ο νόμος είναι πάνω απο τις κάθε policies και ακόμα και άν η apple πρόσφερε για ένα διάστημα επιστροφή χρημάτων πάλι δέν θα μπορούσαμε να επικαλεστούμε αυτό το άρθρο του νόμου?..

#274   pavlossss

pavlossss

iPH Contributor

• 1.455 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7

Δημοσίευση 04/10/2010 - 10:03

Κάντο restore μέσω itunes και αν δεν μπορείς βάλτο σε DFU mode ( ψάξε πως γίνεται στο google γιατί δεν θυμάμαι ) και μετά κάντο restore μέσω itunes.

να σαι καλα φιλε μου το βρηκα μονος μου αλλα σ'ευχαριστω για το ενδιαφερον σου!

#275   Jimmy Kane

Jimmy Kane

iPH User

• 120 μηνύματα

Δημοσίευση 04/10/2010 - 12:47

Πάω για την Τρίτη κι τελευταία αντικατάσταση. Να δούμε τι πρόβλημα θα έχει το επόμενο.
Θέλω στοιχήματα!

#276   thenachine

thenachine

iPH newbie

• 25 μηνύματα

Δημοσίευση 04/10/2010 - 12:49

Πάω για την Τρίτη κι τελευταία αντικατάσταση. Να δούμε τι πρόβλημα θα έχει το επόμενο.
Θέλω στοιχήματα!

Η 4αρτη θα είναι?

#277   thenachine

thenachine

iPH newbie

• 25 μηνύματα

Δημοσίευση 04/10/2010 - 13:13

Εγώ έκανα αντικατάσταση και πάλι το πρόβλημα με την παρεμβολή στο ακουστικό υπάρχει και σε αυτό......τι να πω τόση γκαντεμιά...!!!! Ρε JimmyKane είχες καμιά αντικατάσταση που δεν είχε τέτοιο πρόβλημα με παρεμβολές στο ακουστικό???

#278   Jimmy Kane

Jimmy Kane

iPH User

• 120 μηνύματα

Δημοσίευση 04/10/2010 - 13:23

Όχι καμία. Τώρα είμαι μεταξουργιο και περιμένω λεωφ.

#279   thenachine

thenachine

iPH newbie

• 25 μηνύματα

Δημοσίευση 04/10/2010 - 13:38

Όχι καμία. Τώρα είμαι μεταξουργιο και περιμένω λεωφ.

Δηλαδή όλα τα κινητά που σου δώσανε είχαν το ίδιο πρόβλημα με παρεμβολές στο ακουστικό όταν κάνεις τηλεφώνημα με Gprs???? Μήπως ρε παιδιά φταίει η sim card ??? Θα δοκιμάσω να βάλω μία sim card φίλου μου....

#280   thenachine

thenachine

iPH newbie

• 25 μηνύματα

Δημοσίευση 04/10/2010 - 14:15

Δηλαδή όλα τα κινητά που σου δώσανε είχαν το ίδιο πρόβλημα με παρεμβολές στο ακουστικό όταν κάνεις τηλεφώνημα με Gprs???? Μήπως ρε παιδιά φταίει η sim card ??? Θα δοκιμάσω να βάλω μία sim card φίλου μου....

Και κάτι άλλο......μήπως ρε παιδιά αλλάζουν το imei με κάποιο πρόγραμμα και μας το πασάρουν ως καινούριο κινητό??? Και αυτό το λέω γιατί και το ''καινούριο'' που πήρα έχει το ίδιο χαλαρό sleep/wake button που είχα και στο προυγούμενο.....κάτι μου βρωμάει εδώ...

#281   nivam17

nivam17

iPH User

• 110 μηνύματα

Δημοσίευση 04/10/2010 - 16:02

Εμενα παντως μου εστειλαν ανακατασκευασμενη συσκευη ως αντικατσταση της συσκευης που αγορασα και ειχε προβλημα. Πως το καταλαβα; Ηρθε με τα αυτοκολιτακια τα διαφανη ΑΛΛΑ.... η μια εκ των 2 βιδων διπλα στο ηχειο, οι βολτες τις βιδας ειναι φαγωμενες... Τουτεστιν ανοιχθηκε, επιδιορθωθηκε, ξανακλεισε και μου ετυχε σε μενα.... Αφηστε που ειναι φτιαγμενη την 24 εβδομαδα! Ενω η πρωτη συσκευη που ειχα ηταν 32 week.

παντως δουλευει μια χαρα... :mellow:

#282   Jimmy Kane

Jimmy Kane

iPH User

• 120 μηνύματα

Δημοσίευση 04/10/2010 - 16:57

Αυτά είναι.
Πήγα την συσκευή με το καμμενο πιξελ πίσω και μου έδωσαν άλλη μια ίδια. Την ξαναπηγα πίσω και τώρα κρατάω στα χέρια μου το 5ο ουσιαστικά iPhone που φαίνεται εντάξει. Και ναι κάνει και Αυτό τον ίδιο ήχο. Φαντάζομαι τελικά ότι θα το κάνουν Απλώς όλα και απλώς μερικοί δεν το ακούνε.

Φρίκη.

#283   andreas73

andreas73

iPH User

• 121 μηνύματα

Δημοσίευση 04/10/2010 - 17:05

Εμενα παντως μου εστειλαν ανακατασκευασμενη συσκευη ως αντικατσταση της συσκευης που αγορασα και ειχε προβλημα. Πως το καταλαβα; Ηρθε με τα αυτοκολιτακια τα διαφανη ΑΛΛΑ.... η μια εκ των 2 βιδων διπλα στο ηχειο, οι βολτες τις βιδας ειναι φαγωμενες... Τουτεστιν ανοιχθηκε, επιδιορθωθηκε, ξανακλεισε και μου ετυχε σε μενα.... Αφηστε που ειναι φτιαγμενη την 24 εβδομαδα! Ενω η πρωτη συσκευη που ειχα ηταν 32 week.

παντως δουλευει μια χαρα... :mellow:

Αφού είναι εβδομάδας 24 είναι 100% ανακατασκευασμένη.
Εγώ είχα εβδομάδας 32 και μου το αλλάξανε με εβδομάδας 34, δηλαδή με συσκευή που δίνουν αυτή τη στιγμή στην αγορά. Οπότε ήταν ολοκαίνουργια και χωρίς κανένα πρόβλημα

#284   Jimmy Kane

Jimmy Kane

iPH User

• 120 μηνύματα

Δημοσίευση 04/10/2010 - 17:08

Πώς καταλαβαίνουμε ποίας βδομάδας είναι. Εγώ δεν μπορώ να δω τόσο καλά τις βίδες. Επίσης από την Vodafone no call still.

#285   Stargazer13

Stargazer13

iPH User

• 124 μηνύματα

Δημοσίευση 04/10/2010 - 17:12

Πώς καταλαβαίνουμε ποιας βδομάδας είναι?

???

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 3