Αντικατασταση Iphone 4 λογω προβληματων
Δημοσίευση 04/10/2010 - 17:26
Ad
Δημοσίευση 04/10/2010 - 17:27
Δημοσίευση 04/10/2010 - 17:39
Μιλαω παντα για Iphone 4
Δημοσίευση 04/10/2010 - 20:14
Δημοσίευση 04/10/2010 - 20:22
Και το λέω ξανά:
Αν η vodafone έχει αγοράσει 1000 new και 1000 refurbished στην μισή τιμή.
Για κάθε new πλασάρει ένα refurbished τότε έχει κέρδος....
Δημοσίευση 04/10/2010 - 21:20
Αυτά είναι.
Πήγα την συσκευή με το καμμενο πιξελ πίσω και μου έδωσαν άλλη μια ίδια. Την ξαναπηγα πίσω και τώρα κρατάω στα χέρια μου το 5ο ουσιαστικά iPhone που φαίνεται εντάξει. Και ναι κάνει και Αυτό τον ίδιο ήχο. Φαντάζομαι τελικά ότι θα το κάνουν Απλώς όλα και απλώς μερικοί δεν το ακούνε.
Φρίκη.
Δηλαδή και το 5ο κινητό που παίρνεις προβληματικό είναι και θα μπορούσες να κρατήσεις την 2η αντικατάσταση που αν θυμάμαι καλά το είχες στείλει πίσω λόγω των προβλημάτων με το ακουστικό. Όπως έχω πει 2 iphone φίλων μου που έχω πιάσει στα χέρια μου δεν έχουν πρόβλημα με παρεμβολές στο ακουστικό.
Δημοσίευση 04/10/2010 - 21:26
Περιμένω απάντηση.
Όσα κινητά έχω πάρει από το service έχουν αυτή την παρεμβολή.
Δημοσίευση 04/10/2010 - 21:52
Οκ. Ναι θα μπορούσα να είχα κρατήσει την 2η. Κρίμα. Αλλά το θέμα δεν έχει λήξει. Έχω επικοινωνία με apple για να δούμε τι παίζει πίσω από ολα αυτά.
Περιμένω απάντηση.
Όσα κινητά έχω πάρει από το service έχουν αυτή την παρεμβολή.
Ευχαριστούμε jimmy για την ενημέρωση. Κράτα μας up to date.
Δημοσίευση 04/10/2010 - 22:26
Τελευταία επεξεργασία από: thenachine, 04/10/2010 - 22:28
Δημοσίευση 05/10/2010 - 13:56
με πηραν τηλεφωνω να παω να παραλαβω το 4 που ειχα δωσει πισω για ελλατοματικη μπαταρια κ σημα..
αποτελεσμα?
παω στον γερμανο(σκατα στο στομα μου που τον παινευα)
κ μου λεει ο τεχνικοσ δεν στο αλλαξαν σου εκαναν αναβαθμιση
λεω τι?
τι αναβαθμιση?
μου δινει το χαρτι κ γραφει (αναβαθμιση λογισμικου για καλητερη αποδοση συσκευης)
τωρα παμε στα δικα μυυ.
το κινητο πισω το εδωσα με την 4.1 (οποτε τι αναβαθμιση εκαναν) με ενα ρεστορε θα φτιαξουν το ΠΡΟΒΛΗΜΑ του σηματος κ τησ μπαταριας?
η συσκευη μου ηταν γρατζουνισμενη μπροσυα + μες στην σκονη κ στην μπιχλα.
οπως ηταν λοιπον επιτοπου το εδωσα πισω κ εβαλα τις φονες.δεν το παρελαβα καν κ εφυγα.
πηρα τα κεντρικα τους ξεχεσα οτι πως ειναι δυνατον με το ιδη υπαρχον λογισμικο που μου περασατε
ενω το ειχα προ εγκαταστηση να διορθοθη το προβλημα της καιραις κ της μπαταριας!
ηταν μια κοπελα στο τηλεφωνο μου ειπε πως θα προοθηση το θεμα μου στα κεντρικα κ θα με παρουν τηλεφονο να μου πουν τι θα γινει.
εγω ειμουν ευθεως κ καθετος σαν πρωτη εναλακτικη σφραγισμενο 4 η σαν δευτερη επιλογη πιστοτικο που αντιστιχη στην τιμη τ κινητου.
τωρα αν γινει κατι απο τα 2 τυχερος θα ειμαι,αλλα ποσο μαλλον πιστοτικο να παρω ενα κινητο αλλο κ 4 μετο ακλο
οταν βγει το καινουργιο γιατι οπως φενεται λιγα ατομα δεν την πατησαν κ ποσο μαλλον πολλοι εμεις που πληρωσαμε κινητο κ κινητο δεν εχουμε ακομη...ειδωμεν
αλλα ολοι τους ρε παιδι μου να σε κοροηδεψουν... τι τεχνικη κ μαλακιες
ακου αναβαθμιση ,ναι ρε παιδι μου πες μου το ανοιξα,σου τα αλλαξα,κ στο δινω πισω κ θα σκεφτο αν το παρω η οχι
αλλα οχι μονο αναβαθμιση κ πισω μεσα στην σκονη κ στην μπιχλα...+την γρατζουνια..
κ που ξερω εγω απο την σκονη δεν επηρεαστηκαν το μηκροφονο-ακουστικοκ η μπιχλα ??
ΔΕΝ ΦΟΡΑΝΕ ΓΑΝΤΙΑ?
μηλαμε για μακακες με Μ κεφαλαιο...
νεοτερα εδω.
να αναφερω ζωη μπαταριας που ειχα 5 ωρες αναμονη(1 ωρα με 1¨30 χρηση )
με 3g on wifi-bluetooth-push off
κ τα εισερχομενα 10+ χαμενες κλησης την ημερα.
υπομονη to my self..
Τελευταία επεξεργασία από: spyrospal, 05/10/2010 - 14:05
Δημοσίευση 05/10/2010 - 14:06
Άν κατάλαβα καλά είναι το 4ο+5ο ψηφίο. Εμένα αυτό που πήρα από το service είναι 38ής εβδομάδας? Παίζει αυτό?
Φίλε μου εβδομάδας 38 είναι γύρω στο τέλος Σεπτεμβρίου. Οπότε η συσκευή που έχεις είναι ολοκαίνουργια.
Ο άλλος φίλος που του έδωσαν εβδομάδας 25 καταλαβαίνεις ότι είναι ανακατασκευασμένο από άλλη χώρα μιας και στην Ελλάδα ήρθαν τέλος Αυγούστου και ξεκίνησαν από εβδομάδα 32
Δημοσίευση 05/10/2010 - 14:17
Είναι όντως θέμα με τους τεχνικούς.Όχι τόσο για την δουλεία που κάνουνε αλλά περισσότερο για το πώς λειτουργεί η φάση του replacement.
Θα το εξηγήσω:
-Τις συσκευές τις παραλαμβάνουμε ενεργοποιημένες και "αναβαθμισμένες" από το service.
Λένε πως αυτό γίνεται για να γίνει ο απαραίτητος έλεγχος, ώστε να μην μας δώσουν πίσω ελαττωματική συσκευή.
-Όμως πίσω έρχονται ελαττωματικές. Συγκεκριμένα εμένα μου έδωσαν 2 φορές συσκευή με σκουπιδάκια στην retina display (ή πολλά καμμένα πίξελ).
Μου το δίνει στο χέρι η κοπέλα και τις λέω: τι μου δίνεις ? Δεν βλέπεις ότι και αυτό έχει πρόβλημα? Είναι η 5η μου αντικατάσταση!
-Επίσης ας μην ξεχάσουμε ότι "εγκρίθηκε" του διασυνοριακό service της apple στην Ε.Ε.
Έτσι είναι αρκετά προφανές ότι τα κινητά πηγαίνουν στο service, εκεί πέρα γίνονται refurbished, με καινούργια εξωτερικά μέρη (όπως αναφέρθηκε παραπάνω), και μετά μας έρχονται πίσω. Απλά πράγματα.
Αλλά επίσης από αυτό εξοικονομούν κάποιοι φράγκα. Γιατί 1 refurbished < 1 new σε τιμή.
Δημοσίευση 05/10/2010 - 14:28
+1Κάτι πρέπει να γίνει με τους τεχνικούς που έχουμε στην Ελλάδα.... Παίζει να έχουν τελειώσει όλοι το ΤΕΙ ΠΕΙΡΑΙΑ και να έχουν μείνει στους καιρούς του 90..... ;-) Αστειεύομαι προφανώς.
Είναι όντως θέμα με τους τεχνικούς.Όχι τόσο για την δουλεία που κάνουνε αλλά περισσότερο για το πώς λειτουργεί η φάση του replacement.
Θα το εξηγήσω:
-Τις συσκευές τις παραλαμβάνουμε ενεργοποιημένες και "αναβαθμισμένες" από το service.
Λένε πως αυτό γίνεται για να γίνει ο απαραίτητος έλεγχος, ώστε να μην μας δώσουν πίσω ελαττωματική συσκευή.
-Όμως πίσω έρχονται ελαττωματικές. Συγκεκριμένα εμένα μου έδωσαν 2 φορές συσκευή με σκουπιδάκια στην retina display (ή πολλά καμμένα πίξελ).
Μου το δίνει στο χέρι η κοπέλα και τις λέω: τι μου δίνεις ? Δεν βλέπεις ότι και αυτό έχει πρόβλημα? Είναι η 5η μου αντικατάσταση!
-Επίσης ας μην ξεχάσουμε ότι "εγκρίθηκε" του διασυνοριακό service της apple στην Ε.Ε.
Έτσι είναι αρκετά προφανές ότι τα κινητά πηγαίνουν στο service, εκεί πέρα γίνονται refurbished, με καινούργια εξωτερικά μέρη (όπως αναφέρθηκε παραπάνω), και μετά μας έρχονται πίσω. Απλά πράγματα.
Αλλά επίσης από αυτό εξοικονομούν κάποιοι φράγκα. Γιατί 1 refurbished < 1 new σε τιμή.
αλλα πρεπει να καταλαβουν οτι δεν ειμαστε κ εμεισ βλακες! τωρα εμενα πες μ τι μου εκαναν?
κ το εχουν 8 μερες..τι εκαναν με μια αναβαθμιση? νομιζουν με το να περνανε το ος το φτιαχνουν κ μηχανικα...
αλλα τι φταινε κ αυτοι? υπαρχη καταρτηση? παιδια των 600-700-800 ευρω ειναι αλλα ελεος
με της αλυσιδες που πανε να κανουν την μυγα-χρυσομυγα.
ελα δω,πες μου δεν καναμε τιποτα γιατι δεν μπορουμε,η ειδαμε οτι ειχες μεσα την 4.0.2 κ σου βαλαμε την 4.1
μπας κ.αλλα οχι να εχω περασει 2 φορες μαλιστα εγω την 4.1, +1 ρεστορε κ να μου ερχεσαι εσυ κ να μου κανεις παλι το ιδιο πραγμα κ να μου λες οτι ενδιαφερθηκες κ το κοιταξες!
δηλαδη χαζα ακοπα πραγματα για να χανεις των χρονο σου σε τηλεφωνιματα.
μολις εκλησα τωρα το τηλεφονο με το καταστημα κερατσινιου που με συμβουλευσαν κα ξαναπαρω στα κεντρικα κ να σημιοσο το επονυμο της κοπελας που μηλησα λεγοντας τον κωδικο σερβις μου γιατι
ειναι ατυπα αυτα κ αργουν....κ ολα αυτα γιατι εφυγα εξαλος κ δεν εχω παραλαβει ακομη την προβληματικη συσκευη μου που με περιμενη να την παραλαβω,αλλα δεν
σφαξανε.....λαθως τετιο δεν κανω.
Δημοσίευση 05/10/2010 - 14:32
να ξερω να αναφερω τα προβληματα οτι κοιταχτε να δειτε στον γερμανο ταδε το αλλαξαν κ εσεις οχι?
σε περιπτωση [ου στενεψουν τα περιθορια..
Δημοσίευση 05/10/2010 - 14:34
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 17
0 μέλη, 17 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες