Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

Αντικατασταση Iphone 4 λογω προβληματων

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
419 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#286   Leroi

Leroi

iPH Enthousiast

• 382 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 04/10/2010 - 17:26

Ανακατασκευασμένο = π.χ. Καινούρια ή ημερών συσκευή που έχει πρόβλημα στο ακουστικό. Επισκευάζουν ή αντικαθιστούν το ακουστικό, εάν χρειαστεί αλλάζουν και τα καπάκια/πλαίσια της συσκευής για να μην έχει θέμα. του πατάνε και ένα restore και το δίνουν σαν αντικατάσταση με νέο ΙΜΕΙ. Όποιος δεν είναι κομπλεξικός, το παίρνει και λέει και ευχαριστώ κατά την άποψή μου πάντα. Εντός τις ημέρες του DOA, γίνεται η αντικατάσταση στο κατάστημα επιτόπου, αλλά πρέπει να υπάρχει πλήρη συσκευασία σε άριστη κατάσταση.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#287   Jimmy Kane

Jimmy Kane

iPH User

• 120 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 04/10/2010 - 17:27

Άν κατάλαβα καλά είναι το 4ο+5ο ψηφίο. Εμένα αυτό που πήρα από το service είναι 38ής εβδομάδας? Παίζει αυτό?

#288   spacegucci

spacegucci

iPH Member

• 230 μηνύματα

Δημοσίευση 04/10/2010 - 17:39

Πως μπορουμε να καταλαβουμε αν μια συσκευη ειναι refurbished ξερει κανεις?
Μιλαω παντα για Iphone 4

#289   thenachine

thenachine

iPH newbie

• 25 μηνύματα

Δημοσίευση 04/10/2010 - 20:14

Εγώ είμαι 100% σίγουρος ότι μου εδώσαν πίσω το ίδιο κινητό και άλλαξαν το imei με κάποιο πρόγραμμα ( έψαξα και βρήκα προγράμματα που μπορείς να το αλλάξεις ). Δεν γίνεται να μου δώσαν καινούριο και να είναι χαλαρό το sleep/wake button ακριβώς όπως το παλιό μου κινητό και να έχει πάλι πρόβλημα με το ακουστικό. Αν το ξαναστείλω πίσω για αντικατάσταση θα το μαρκάρω κάπως ( π.χ. θα βάψω με ανεξίτηλο μαρκαδόρο πολύ λίγο την άκρη του sim tray ) για να δω αν μου στείλουν πάλι το ίδιο απλά με αλλαγμένο imei και restored. Μάλλον κάνουν κομπίνα......σου δίνουν πίσω το ίδιο και κρατάνε το refurbished για πάρτη τους. ( φυσικά όπου μπορούν και όχι σε όλα τα κινητά π.χ. αν έχει καεί καμιά motherboard αυτό δεν θα μπορέσουν να το κάνουν. )

#290   Jimmy Kane

Jimmy Kane

iPH User

• 120 μηνύματα

Δημοσίευση 04/10/2010 - 20:22

Δεν είμαι σίγουρος ότι μπορεί κάποιος να αλλάξει το imei. Παρολαυτά αυτό που ξέρω είναι ότι κάτι βρωμάει πίσω από όλο αυτό.

Και το λέω ξανά:

Αν η vodafone έχει αγοράσει 1000 new και 1000 refurbished στην μισή τιμή.

Για κάθε new πλασάρει ένα refurbished τότε έχει κέρδος....

#291   thenachine

thenachine

iPH newbie

• 25 μηνύματα

Δημοσίευση 04/10/2010 - 21:20

Αυτά είναι.
Πήγα την συσκευή με το καμμενο πιξελ πίσω και μου έδωσαν άλλη μια ίδια. Την ξαναπηγα πίσω και τώρα κρατάω στα χέρια μου το 5ο ουσιαστικά iPhone που φαίνεται εντάξει. Και ναι κάνει και Αυτό τον ίδιο ήχο. Φαντάζομαι τελικά ότι θα το κάνουν Απλώς όλα και απλώς μερικοί δεν το ακούνε.

Φρίκη.

Δηλαδή και το 5ο κινητό που παίρνεις προβληματικό είναι και θα μπορούσες να κρατήσεις την 2η αντικατάσταση που αν θυμάμαι καλά το είχες στείλει πίσω λόγω των προβλημάτων με το ακουστικό. Όπως έχω πει 2 iphone φίλων μου που έχω πιάσει στα χέρια μου δεν έχουν πρόβλημα με παρεμβολές στο ακουστικό.

#292   Jimmy Kane

Jimmy Kane

iPH User

• 120 μηνύματα

Δημοσίευση 04/10/2010 - 21:26

Οκ. Ναι θα μπορούσα να είχα κρατήσει την 2η. Κρίμα. Αλλά το θέμα δεν έχει λήξει. Έχω επικοινωνία με apple για να δούμε τι παίζει πίσω από ολα αυτά.
Περιμένω απάντηση.
Όσα κινητά έχω πάρει από το service έχουν αυτή την παρεμβολή.

#293   thenachine

thenachine

iPH newbie

• 25 μηνύματα

Δημοσίευση 04/10/2010 - 21:52

Οκ. Ναι θα μπορούσα να είχα κρατήσει την 2η. Κρίμα. Αλλά το θέμα δεν έχει λήξει. Έχω επικοινωνία με apple για να δούμε τι παίζει πίσω από ολα αυτά.
Περιμένω απάντηση.
Όσα κινητά έχω πάρει από το service έχουν αυτή την παρεμβολή.

Ευχαριστούμε jimmy για την ενημέρωση. Κράτα μας up to date.

#294   thenachine

thenachine

iPH newbie

• 25 μηνύματα

Δημοσίευση 04/10/2010 - 22:26

Sorry έκανα ποστ κατά λάθος....ας σβηστεί.

Τελευταία επεξεργασία από: thenachine, 04/10/2010 - 22:28

#295   spyrospal

spyrospal

iPH Member

• 312 μηνύματα

Δημοσίευση 05/10/2010 - 13:56

Απο σημερα ξεκινανε η μπελαδες........
με πηραν τηλεφωνω να παω να παραλαβω το 4 που ειχα δωσει πισω για ελλατοματικη μπαταρια κ σημα..
αποτελεσμα?
παω στον γερμανο(σκατα στο στομα μου που τον παινευα)
κ μου λεει ο τεχνικοσ δεν στο αλλαξαν σου εκαναν αναβαθμιση
λεω τι?
τι αναβαθμιση?
μου δινει το χαρτι κ γραφει (αναβαθμιση λογισμικου για καλητερη αποδοση συσκευης)
τωρα παμε στα δικα μυυ.
το κινητο πισω το εδωσα με την 4.1 (οποτε τι αναβαθμιση εκαναν)??? με ενα ρεστορε θα φτιαξουν το ΠΡΟΒΛΗΜΑ του σηματος κ τησ μπαταριας?
η συσκευη μου ηταν γρατζουνισμενη μπροσυα + μες στην σκονη κ στην μπιχλα.
οπως ηταν λοιπον επιτοπου το εδωσα πισω κ εβαλα τις φονες.δεν το παρελαβα καν κ εφυγα.
πηρα τα κεντρικα τους ξεχεσα οτι πως ειναι δυνατον με το ιδη υπαρχον λογισμικο που μου περασατε
ενω το ειχα προ εγκαταστηση να διορθοθη το προβλημα της καιραις κ της μπαταριας!
ηταν μια κοπελα στο τηλεφωνο μου ειπε πως θα προοθηση το θεμα μου στα κεντρικα κ θα με παρουν τηλεφονο να μου πουν τι θα γινει.
εγω ειμουν ευθεως κ καθετος σαν πρωτη εναλακτικη σφραγισμενο 4 η σαν δευτερη επιλογη πιστοτικο που αντιστιχη στην τιμη τ κινητου.
τωρα αν γινει κατι απο τα 2 τυχερος θα ειμαι,αλλα ποσο μαλλον πιστοτικο να παρω ενα κινητο αλλο κ 4 μετο ακλο
οταν βγει το καινουργιο γιατι οπως φενεται λιγα ατομα δεν την πατησαν κ ποσο μαλλον πολλοι εμεις που πληρωσαμε κινητο κ κινητο δεν εχουμε ακομη...ειδωμεν
αλλα ολοι τους ρε παιδι μου να σε κοροηδεψουν... τι τεχνικη κ μαλακιες
ακου αναβαθμιση ,ναι ρε παιδι μου πες μου το ανοιξα,σου τα αλλαξα,κ στο δινω πισω κ θα σκεφτο αν το παρω η οχι
αλλα οχι μονο αναβαθμιση κ πισω μεσα στην σκονη κ στην μπιχλα...+την γρατζουνια..
κ που ξερω εγω απο την σκονη δεν επηρεαστηκαν το μηκροφονο-ακουστικο???κ η μπιχλα ??
ΔΕΝ ΦΟΡΑΝΕ ΓΑΝΤΙΑ?
μηλαμε για μακακες με Μ κεφαλαιο...
νεοτερα εδω.
να αναφερω ζωη μπαταριας που ειχα 5 ωρες αναμονη(1 ωρα με 1¨30 χρηση )
με 3g on wifi-bluetooth-push off
κ τα εισερχομενα 10+ χαμενες κλησης την ημερα.
υπομονη to my self..

Τελευταία επεξεργασία από: spyrospal, 05/10/2010 - 14:05

#296   andreas73

andreas73

iPH User

• 121 μηνύματα

Δημοσίευση 05/10/2010 - 14:06

Άν κατάλαβα καλά είναι το 4ο+5ο ψηφίο. Εμένα αυτό που πήρα από το service είναι 38ής εβδομάδας? Παίζει αυτό?

Φίλε μου εβδομάδας 38 είναι γύρω στο τέλος Σεπτεμβρίου. Οπότε η συσκευή που έχεις είναι ολοκαίνουργια.
Ο άλλος φίλος που του έδωσαν εβδομάδας 25 καταλαβαίνεις ότι είναι ανακατασκευασμένο από άλλη χώρα μιας και στην Ελλάδα ήρθαν τέλος Αυγούστου και ξεκίνησαν από εβδομάδα 32

#297   Jimmy Kane

Jimmy Kane

iPH User

• 120 μηνύματα

Δημοσίευση 05/10/2010 - 14:17

Κάτι πρέπει να γίνει με τους τεχνικούς που έχουμε στην Ελλάδα.... Παίζει να έχουν τελειώσει όλοι το ΤΕΙ ΠΕΙΡΑΙΑ και να έχουν μείνει στους καιρούς του 90..... ;-) Αστειεύομαι προφανώς.

Είναι όντως θέμα με τους τεχνικούς.Όχι τόσο για την δουλεία που κάνουνε αλλά περισσότερο για το πώς λειτουργεί η φάση του replacement.
Θα το εξηγήσω:

-Τις συσκευές τις παραλαμβάνουμε ενεργοποιημένες και "αναβαθμισμένες" από το service.
Λένε πως αυτό γίνεται για να γίνει ο απαραίτητος έλεγχος, ώστε να μην μας δώσουν πίσω ελαττωματική συσκευή.

-Όμως πίσω έρχονται ελαττωματικές. Συγκεκριμένα εμένα μου έδωσαν 2 φορές συσκευή με σκουπιδάκια στην retina display (ή πολλά καμμένα πίξελ).
Μου το δίνει στο χέρι η κοπέλα και τις λέω: τι μου δίνεις ? Δεν βλέπεις ότι και αυτό έχει πρόβλημα? Είναι η 5η μου αντικατάσταση!

-Επίσης ας μην ξεχάσουμε ότι "εγκρίθηκε" του διασυνοριακό service της apple στην Ε.Ε.

Έτσι είναι αρκετά προφανές ότι τα κινητά πηγαίνουν στο service, εκεί πέρα γίνονται refurbished, με καινούργια εξωτερικά μέρη (όπως αναφέρθηκε παραπάνω), και μετά μας έρχονται πίσω. Απλά πράγματα.

Αλλά επίσης από αυτό εξοικονομούν κάποιοι φράγκα. Γιατί 1 refurbished < 1 new σε τιμή.

#298   spyrospal

spyrospal

iPH Member

• 312 μηνύματα

Δημοσίευση 05/10/2010 - 14:28

Κάτι πρέπει να γίνει με τους τεχνικούς που έχουμε στην Ελλάδα.... Παίζει να έχουν τελειώσει όλοι το ΤΕΙ ΠΕΙΡΑΙΑ και να έχουν μείνει στους καιρούς του 90..... ;-) Αστειεύομαι προφανώς.

Είναι όντως θέμα με τους τεχνικούς.Όχι τόσο για την δουλεία που κάνουνε αλλά περισσότερο για το πώς λειτουργεί η φάση του replacement.
Θα το εξηγήσω:

-Τις συσκευές τις παραλαμβάνουμε ενεργοποιημένες και "αναβαθμισμένες" από το service.
Λένε πως αυτό γίνεται για να γίνει ο απαραίτητος έλεγχος, ώστε να μην μας δώσουν πίσω ελαττωματική συσκευή.

-Όμως πίσω έρχονται ελαττωματικές. Συγκεκριμένα εμένα μου έδωσαν 2 φορές συσκευή με σκουπιδάκια στην retina display (ή πολλά καμμένα πίξελ).
Μου το δίνει στο χέρι η κοπέλα και τις λέω: τι μου δίνεις ? Δεν βλέπεις ότι και αυτό έχει πρόβλημα? Είναι η 5η μου αντικατάσταση!

-Επίσης ας μην ξεχάσουμε ότι "εγκρίθηκε" του διασυνοριακό service της apple στην Ε.Ε.

Έτσι είναι αρκετά προφανές ότι τα κινητά πηγαίνουν στο service, εκεί πέρα γίνονται refurbished, με καινούργια εξωτερικά μέρη (όπως αναφέρθηκε παραπάνω), και μετά μας έρχονται πίσω. Απλά πράγματα.

Αλλά επίσης από αυτό εξοικονομούν κάποιοι φράγκα. Γιατί 1 refurbished < 1 new σε τιμή.

+1
αλλα πρεπει να καταλαβουν οτι δεν ειμαστε κ εμεισ βλακες! τωρα εμενα πες μ τι μου εκαναν?
κ το εχουν 8 μερες..τι εκαναν με μια αναβαθμιση? νομιζουν με το να περνανε το ος το φτιαχνουν κ μηχανικα...
αλλα τι φταινε κ αυτοι? υπαρχη καταρτηση? παιδια των 600-700-800 ευρω ειναι αλλα ελεος
με της αλυσιδες που πανε να κανουν την μυγα-χρυσομυγα.
ελα δω,πες μου δεν καναμε τιποτα γιατι δεν μπορουμε,η ειδαμε οτι ειχες μεσα την 4.0.2 κ σου βαλαμε την 4.1
μπας κ.αλλα οχι να εχω περασει 2 φορες μαλιστα εγω την 4.1, +1 ρεστορε κ να μου ερχεσαι εσυ κ να μου κανεις παλι το ιδιο πραγμα κ να μου λες οτι ενδιαφερθηκες κ το κοιταξες!
δηλαδη χαζα ακοπα πραγματα για να χανεις των χρονο σου σε τηλεφωνιματα.
μολις εκλησα τωρα το τηλεφονο με το καταστημα κερατσινιου που με συμβουλευσαν κα ξαναπαρω στα κεντρικα κ να σημιοσο το επονυμο της κοπελας που μηλησα λεγοντας τον κωδικο σερβις μου γιατι
ειναι ατυπα αυτα κ αργουν....κ ολα αυτα γιατι εφυγα εξαλος κ δεν εχω παραλαβει ακομη την προβληματικη συσκευη μου που με περιμενη να την παραλαβω,αλλα δεν
σφαξανε.....λαθως τετιο δεν κανω.

#299   spyrospal

spyrospal

iPH Member

• 312 μηνύματα

Δημοσίευση 05/10/2010 - 14:32

σε ποσα ατομα εδω εχει γινει αντικατασταση συσκευης απο γερμανο κ σε πια περιοχη κ για πιο λογο?
να ξερω να αναφερω τα προβληματα οτι κοιταχτε να δειτε στον γερμανο ταδε το αλλαξαν κ εσεις οχι?
σε περιπτωση [ου στενεψουν τα περιθορια..

#300   tgnikit

tgnikit

iPH Contributor

• 1.137 μηνύματα

Δημοσίευση 05/10/2010 - 14:34

Γιατί τόσα προβλήματα... και 5 συσκευές ελαττωματικές!? Δηλαδή πρέπει να ήμουν πολύ τυχερός που το πήρα και με τη 1η είναι οκ?

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 17

0 μέλη, 17 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες