Και εγώ θέλω να ασχοληθώ με αυτό το θέμα μιας και εγω έχω τραβήξει πολλά με τους #$#$^4προτεινω http://gizmodo.com/
μιας κ εχουν εχθρα με την εταιρια,
θελεις να ασχοληθω εγω ?
Αντικατασταση Iphone 4 λογω προβληματων
Δημοσίευση 18/10/2010 - 18:05
Ad
Δημοσίευση 18/10/2010 - 18:12
Δημοσίευση 18/10/2010 - 18:12
Και εγώ θέλω να ασχοληθώ με αυτό το θέμα μιας και εγω έχω τραβήξει πολλά με τους #$#$^4
ειμαι κατοχος του νεου iphone 4 εδω και ενα μηνα και αντιμετοπιζω προβλημα.πριν 2 εβδομαδες εντελως ξαφνικα μου εβγαλε μια ενδειξη οτι πρεπει να το συνδεσω στο itunes.προς μεγαλη μου εκπληξη διαπιστωσα οτι καποιο προβλημα διαπιστωθηκε και επρεπε να του κανω restore.ακολουθησα αυτο που μου εγραφε και εκανα restore.μετα απο περιπου 20 restore to κινητο ξαναδουλεψε αλλα μονο για μια μερα μετα παλι τα ιδια.το πηρα στο καταστημα της vodafone και μου ειπαν οτι πρεπει να παει πισω στην αντιπροσωπεια και οτι θα μου το αντικαθιστουσαν γιατι ειχε προβλημα με το hardware.περιμενοντας και μενοντας χωρις συσκευη για μια εβδομαδα με καλουν και μου λενε οτι το κινητο ειχε επισκευασθει και ΟΧΙ αντικατασταθει οπως μου ειχαν πει και οτι το εκαναν RESTORE και οτι τωρα ηταν ενταξει.ποσο ομως ενταξει μπορει να ειναι ενα κινητο οταν το εχω κανει και εγω RESTORE και τιποτα?μολις το πηρα σπιτι και το συνδεσα στο itunes κατευθειαν μου ξαναεβγαλε την ενδειξη οτι πρεπει να το συνδεσω στο itunes και οτι πρεπει να το κανω restore.το πηγα πισω στο καταστημα της VODAFONE και μιλησα ο ιδιος τηλεφωνικα μαζι τους και μου ειπαν οτι αυτην τη φορα οτι θα το αντικαταστησουν.περιμενω να το δω και να δω και ποτε θα γινει αυτο.αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι πως το servis δεν ειδε οτι το προβλημα δεν διορθωθηκε και οτι εξακολουθει να υπαρχει χανοντας ετσι μια εβδομαδα και μπαινοντας παλι σε αυτην την ψυχοφθορα ταλαιπορια.αναμενω νεα τους και θα σας ενημερωσω.
Σας ευχαριστω για το χωρο σας.
ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΙΡΑΖΟΥΜΕ...!!!!
Δημοσίευση 18/10/2010 - 18:13
γΑΜΗΣ..... φιλε μου ολοι μας..Και εγώ θέλω να ασχοληθώ με αυτό το θέμα μιας και εγω έχω τραβήξει πολλά με τους #$#$^4
τουλαχιστον φτηνα την γλητωσα με 2 επιστροφες.αυτη μου ειναι οκ..
ασχολουμαστε ολοι μαζι για καλητερα αποτελεσματα!!
κ τα κερδη μισα μισα η τουλαχιστον σε αυτον που ειπε την ιδεα στην παρεα (εγω....)
χχαχαχαχα πλακα κανω φυσικα
Δημοσίευση 19/10/2010 - 09:49
Δημοσίευση 19/10/2010 - 10:20
Το ιδιο ακριβως προβλημα ειχα και εγω!!! Αναγκαστικα το τραβηξα Video και τους το εστειλα πισω!ειμαι κατοχος του νεου iphone 4 εδω και ενα μηνα και αντιμετοπιζω προβλημα.πριν 2 εβδομαδες εντελως ξαφνικα μου εβγαλε μια ενδειξη οτι πρεπει να το συνδεσω στο itunes.προς μεγαλη μου εκπληξη διαπιστωσα οτι καποιο προβλημα διαπιστωθηκε και επρεπε να του κανω restore.ακολουθησα αυτο που μου εγραφε και εκανα restore.μετα απο περιπου 20 restore to κινητο ξαναδουλεψε αλλα μονο για μια μερα μετα παλι τα ιδια.το πηρα στο καταστημα της vodafone και μου ειπαν οτι πρεπει να παει πισω στην αντιπροσωπεια και οτι θα μου το αντικαθιστουσαν γιατι ειχε προβλημα με το hardware.περιμενοντας και μενοντας χωρις συσκευη για μια εβδομαδα με καλουν και μου λενε οτι το κινητο ειχε επισκευασθει και ΟΧΙ αντικατασταθει οπως μου ειχαν πει και οτι το εκαναν RESTORE και οτι τωρα ηταν ενταξει.ποσο ομως ενταξει μπορει να ειναι ενα κινητο οταν το εχω κανει και εγω RESTORE και τιποτα?μολις το πηρα σπιτι και το συνδεσα στο itunes κατευθειαν μου ξαναεβγαλε την ενδειξη οτι πρεπει να το συνδεσω στο itunes και οτι πρεπει να το κανω restore.το πηγα πισω στο καταστημα της VODAFONE και μιλησα ο ιδιος τηλεφωνικα μαζι τους και μου ειπαν οτι αυτην τη φορα οτι θα το αντικαταστησουν.περιμενω να το δω και να δω και ποτε θα γινει αυτο.αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι πως το servis δεν ειδε οτι το προβλημα δεν διορθωθηκε και οτι εξακολουθει να υπαρχει χανοντας ετσι μια εβδομαδα και μπαινοντας παλι σε αυτην την ψυχοφθορα ταλαιπορια.αναμενω νεα τους και θα σας ενημερωσω.
Σας ευχαριστω για το χωρο σας.
Μου στειλαν συσκευη αντικαταστασης (3g αν και τα χαρτια λεγαν 3gs xaxaxaxaxa) και μεσα σε 3 μερες μου στειλαν αλλο!
Κατα τα λεγομενα τους καινουργιο! Δεν μπαινω καν στην διαδικασια να δω αν ειναι new η refurbished γιατι θα τρελλαθω!!!!
Δημοσίευση 19/10/2010 - 20:51
Εγώ έμαθα σήμερα ότι έχει ΕΓΚΡΙΘΕΙ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ από την Apple και πλεόν αναμένω να επικοινωνήσει η Vodafone μαζί μου (είναι υποχρεωμένοι να σπάσουν το συμβόλαιο, το ορίζει ελληνικός νόμος).
Επιπλέον από την επικοινωνία με τη Vodafone είναι σίγουρο ότι μελετάνε το τι λέγεται εδώ μέσα. Μελετάνε, όχι απλά διαβάζουν.
Χαιρετώ.
Δημοσίευση 19/10/2010 - 20:53
αμα μελετουσανε τοτε εμενα δεν θα με ειχαν γραμμενο στα αμελετητα...και εγω δεν θελω να φυγω απο τη vodafone αλλα θελω η εταιρια να ειναι σωστη απεναντι μου οπως ειμαι και εγω στις συμβατικες μου υποχρεωσεις προς αυτη..αν δεν θελει να το κανει θα την κυνηγαω μεχρι να τελειωσει το 18μηνο....Μην ακούτε τίποτα.
Εγώ έμαθα σήμερα ότι έχει ΕΓΚΡΙΘΕΙ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ από την Apple και πλεόν αναμένω να επικοινωνήσει η Vodafone μαζί μου (είναι υποχρεωμένοι να σπάσουν το συμβόλαιο, το ορίζει ελληνικός νόμος).
Επιπλέον από την επικοινωνία με τη Vodafone είναι σίγουρο ότι μελετάνε το τι λέγεται εδώ μέσα. Μελετάνε, όχι απλά διαβάζουν.
Χαιρετώ.
Τελευταία επεξεργασία από: pavlossss, 19/10/2010 - 20:55
Δημοσίευση 19/10/2010 - 20:54
Δημοσίευση 19/10/2010 - 21:00
αν εχει καταχωρησει καποιος απο το τηλεφωνικο κεντρο καταχωρησει ticket για σενα οπου εσυ ζητας την επιστροφη τοτε μπορεις ακομα να τα παρεις...γι'αυτο οποτε καλειτε σε κεντρο εξυπηρετησης να ζητατε τον αριθμο του ticket που εχει καταχωρηθει η οποια παρατηρηση σας και ειδικα εαν ζητατε ακυρωση η καποιο τοσο σοβαρο ζητημα οπως η επιστροφη χρηματων.Εγώ ακόμα περιμένω να με πάρουν τηλέφωνο. Αλλά έχουν περάσει οι 30 μέρες.
Δημοσίευση 19/10/2010 - 21:07
αν εχει καταχωρησει καποιος απο το τηλεφωνικο κεντρο καταχωρησει ticket για σενα οπου εσυ ζητας την επιστροφη τοτε μπορεις ακομα να τα παρεις...γι'αυτο οποτε καλειτε σε κεντρο εξυπηρετησης να ζητατε τον αριθμο του ticket που εχει καταχωρηθει η οποια παρατηρηση σας και ειδικα εαν ζητατε ακυρωση η καποιο τοσο σοβαρο ζητημα οπως η επιστροφη χρηματων.
Θα σου πω κάτι με πήραν (μαλλον) μία φορά που δεν είχα σήμα και μου ήρθε σαν μήνυμα. Τώρα από εκεί και πέρα στα @@ τους.
Κάθε τηλέφωνο στο κέντρο είναι 0,25e. Έχω πάρει πάνω από 50. Δεν τουσ δίνω φράγκο πλέον και έχω κινηθεί με καταγγελείες κτλ.
Θα το πάω όσο δεν παέι και απλώς θα αράζω.
Κάτι άλλο είναι τόσο ξεφτύλες που αν μείνεις στην αναμονή πάνω από 10 λεπτά κλείνει η γραμμή. Και εσύ έχεις χρεωθεί τα 0,25. Όχι δεν τους παίρνω ξανά τηλ.
Και δεν το κάνω από τσιγκουνιά.
Δημοσίευση 19/10/2010 - 22:02
Εκανα την καταγγελια μου πριν μια βδομαδα και σημερα παρελαβα τα χρηματα μου πισω απο ιδιοκτητο καταστημα της vodafone. Τα πραγματα ειναι τοσο απλα πραγματικα. Για οσους ενδιαφερονται αυριο θα αναρτησω σε ξεχωριστο thread την καταγγελια μου ετσι ωστε να την χρησιμοποιησετε σαν υποδειγμα. Και να ξερετε οτι ο νομος 3043/2002 που αφορα στα δικαιωματα του καταναλωτη υπερισχυει των οποιων ορων οποιασδηποτε εταιριας...
Δημοσίευση 20/10/2010 - 07:23
Όταν πήγα στη Vodafone, κι εγώ με το αίτημα γραπτό και το ΦΕΚ προσαρτημένο, επίμονα με ρωτούσαν αν ήθελα να επιστραφεί επειδή ήταν χαλασμένο ή επειδή δεν ήμουν ικανοποιημένος. Πονηρεύτηκα, αλλά βασίστηκα στο ότι ήμουν κατοχυρωμένος από το πρόγραμμα επιστροφής της Apple και δεν το ρίσκαρα να ζητήσω να τρέξει απλά βάσει ελληνικού νόμου.
Τελευταία επεξεργασία από: panos2310, 20/10/2010 - 07:31
Δημοσίευση 20/10/2010 - 07:55
παιδια εγω το εστειλα κατευθειαν στο σερβις της apple για το iphone 4 και μου το αντικατεστησαν.καλυτερα να μιλησετεΜπορείς να μας περιγράψεις ποια προβλήματα είχε η συσκευή; Αν θέλεις να αναρτήσεις το κείμενο ακόμη καλύτερα.
Όταν πήγα στη Vodafone, κι εγώ με το αίτημα γραπτό και το ΦΕΚ προσαρτημένο, επίμονα με ρωτούσαν αν ήθελα να επιστραφεί επειδή ήταν χαλασμένο ή επειδή δεν ήμουν ικανοποιημένος. Πονηρεύτηκα, αλλά βασίστηκα στο ότι ήμουν κατοχυρωμένος από το πρόγραμμα επιστροφής της Apple και δεν το ρίσκαρα να ζητήσω να τρέξει απλά βάσει ελληνικού νόμου.
απ ευθειας με το σερβις.
ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΙΡΑΖΟΥΜΕ...!!!!
Δημοσίευση 20/10/2010 - 08:22
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 8
0 μέλη, 8 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες