sorry παρεξήγηση! απλως νομιζα οτι ενοουσε καινουρια συσκευη
Αα.. ok.. Συγχωρεμένος
Δημοσίευση 21/10/2010 - 18:11
sorry παρεξήγηση! απλως νομιζα οτι ενοουσε καινουρια συσκευη
Δημοσίευση 21/10/2010 - 18:58
Ρε Αντρέα θα μας τρελανεις;
Έχω δει 5 και είναι όλα ίδια στην οθόνη και σε όλα τα επίπεδα brightness.
Εγω αν είχα είτε μπλε είτε κίτρινη απόχρωση θα το αλλαζα.
Δημοσίευση 09/11/2010 - 16:07
Δημοσίευση 10/11/2010 - 08:40
Δεν εχεις αδικο, να σας πω τι εκανα εγω (ναι ξερω δεν μπορουν να το κανουν ολοι αλλα δειχνει κατι για την λογικη εκει).Με χαλάει το ότι το τηλέφωνο δέν θα είναι ολοκαίνουριο (του κουτιού που λέμε) και θα είναι ένα ανακατασκευασμένο τηλέφωνο. Και εγώ πλήρωσα 780 ευρώ για να αγοράσω ένα τηλέφωνο εργοστασιακό. Ολοκαίνουριο. Στην Αμερική όπου έζησα 7 χρόνια δέν υπήρχε περίπτωση να σου αντικαταστήσουν ένα προβληματικό προϊόν με ένα ανακατασκευασμένο.
Σου στέλνουν ένα ολοκαίνουριο. Αυτό με ενοχλεί φίλε μου. Το οτι πράγματα αυτονόητα, εμείς οι καταναλωτές τα αφήνουμε να περνάνε έτσι. Εγώ λεφτά για ένα προϊόν το οποίο έχει δεχτεί σέρβις δέν το παίρνω. Θέλω ολοκαίνουριο.
Δημοσίευση 10/11/2010 - 11:48
Δημοσίευση 10/11/2010 - 19:57
Δεν εχεις αδικο, να σας πω τι εκανα εγω (ναι ξερω δεν μπορουν να το κανουν ολοι αλλα δειχνει κατι για την λογικη εκει).
δευτερα μου χαλαει το τηλ, παρασκευη μπαινω στο αεροπλανο για Νεα Υορκη, σαββατο φτανω σπιτι μου και αμεσως στο Apple Store
τους το δειχνω, βρισκουν το ΙΜΕΙ κανουν ΜΙΑ προσπαθεια (ο πωλητης) να το αναψει και βλεπει οτι ειναι bricked σκυβει
βγαζει αλλο (καινουργιο) απο το ντουλαπι και μου το δινει και φευγω, ολα αυτα ζητημα να πήρανε 20 λεπτα (δεν ειχε και κοσμο)
Εκει σε αντιμετωπιζουν καλοπιστα και οχι ως εν δυναμη κλεφτη/ψευτη υποψήφιο κοροιδο οπως εδω
Τριτη ημουνα αθηνα, end of story.
Εξηγηστε μου τωρα εμεις οι "πανσοφοι" ελληνες που κοροιδευουμε τα αμερικανακια, ΠΟΥ στην ελλαδα μπορουσα να το κανω αυτο... ΠΟΥ?
Δημοσίευση 10/11/2010 - 21:59
Δημοσίευση 10/11/2010 - 22:12
Παιδια καλησπερα!
το μεσημερι παρελαβε η μητερα μου με courrier το καινουριο iphone 4 σφραγισμενο μαζι με το συμβολαιο για ανανεωση συμβολαιου.Το απογευμα που γυρισα σπιτι το ανοιξα να δω αν ανοιγει.Ολα καλα.Πριν 2 ωρες ειπα να βαλω αγγελια εδω για να πουλησω το παλιο μου iphone 3gs για να βγαλω ενας μερος του 4...Λοιπον,πηγα να βγαλω φωτογραφιες απο το iphone 4 για να ανεβασω στην αγγελια κ εκπληκτος ειδα οτι το τηλεφωνο καθε φορα που ανοιγεις την camera κολλαει κ κανει restart.Πηρα την vodafone κ μου ειπαν οτι πρεπει να σταλει στο service για να διαπιστωθει η βλαβη κ να αντικατασταθει.Μου ειπαν να παρω αυριο για να κανονισω συναντηση με courrier να ερθει να το παρει,να μου φερει ενα 3g να κανω την δουλεια μου κ να παει το iphone 4 στο service.Εγω τωρα τι να κανω?Να περιμενω να δω τι θα μου πουνε απο το service?Το τηλεφωνο αφου ειναι DOA δεν πρεπει να αντικατασταθει κατευθειαν με νεο σφραγισμενο??Πηγα σε καταστημα vodafone κ μου ειπαν οτι δεν μπορυν αυτοι να κανουν τιποτα κ πρεπει να μιλησω με το 13830.Σας ρωταω για να ξερω αυριο το πρωι πως να φερθω οταν μιλησω στο τηλεφωνο μαζι τους.Οπωσδηποτε θελω καινουριο σφραγισμενο τηλεφωνο κ οχι επισκευασμενο.Ακουω τις αποψεις σας ,πως πρεπει να χειριστω το θεμα??
Ευχαριστω!
Δημοσίευση 10/11/2010 - 22:21
Δημοσίευση 10/11/2010 - 22:25
Ξεχνα το 13830. Στελνεις αύριο κιόλας συστημενη γραπτη επιστολη οπου τους αναφερεις το προβλημα και τους ζητας να στο αντικαταστησουνε με καινουριο του κουτιου και οχι με ανακατασκευασμενο/refurbished. Τους αναφερεις οτι αν δεν το πραξουν βρισκονται σε παραβιαση του αρθρου 540 του νομου 3043/2002 και πως θα αναγκαστεις να προχωρησεις σε καταγγελια συμβασης συμφωνα με τον ορο του συμβολαιου που εχεις υπογραψει και σε αυτη τη περιπτωση θα πρεπει να σου επιστραφουν τα χρηματα σου πισω. Μη μπλεξεις με το σερβις τους θα ταλαιπωρηθεις αδικα. Το σερβις να ξερεις θα προσπαθησει να σου σπρωξει refurbished συσκευή και πολυ πιθανο να σου πουνε ψεμματα(οπως πηγαν να κανουν σε μενα) οτι η συσκευη που θα παραλαβεις ειναι καινουρια. Μη το δεχτείς σε καμία περιπτωση! Διαβασε το topic Καταγγελια Συμβασης Vodafone που εχω ποσταρει στο forum Ελλάδα. Σου εύχομαι καλή τυχη και ο,τι χρειαστεις θα χαρω πολύ να βοηθησω!Παιδια καλησπερα!
το μεσημερι παρελαβε η μητερα μου με courrier το καινουριο iphone 4 σφραγισμενο μαζι με το συμβολαιο για ανανεωση συμβολαιου.Το απογευμα που γυρισα σπιτι το ανοιξα να δω αν ανοιγει.Ολα καλα.Πριν 2 ωρες ειπα να βαλω αγγελια εδω για να πουλησω το παλιο μου iphone 3gs για να βγαλω ενας μερος του 4...Λοιπον,πηγα να βγαλω φωτογραφιες απο το iphone 4 για να ανεβασω στην αγγελια κ εκπληκτος ειδα οτι το τηλεφωνο καθε φορα που ανοιγεις την camera κολλαει κ κανει restart.Πηρα την vodafone κ μου ειπαν οτι πρεπει να σταλει στο service για να διαπιστωθει η βλαβη κ να αντικατασταθει.Μου ειπαν να παρω αυριο για να κανονισω συναντηση με courrier να ερθει να το παρει,να μου φερει ενα 3g να κανω την δουλεια μου κ να παει το iphone 4 στο service.Εγω τωρα τι να κανω?Να περιμενω να δω τι θα μου πουνε απο το service?Το τηλεφωνο αφου ειναι DOA δεν πρεπει να αντικατασταθει κατευθειαν με νεο σφραγισμενο??Πηγα σε καταστημα vodafone κ μου ειπαν οτι δεν μπορυν αυτοι να κανουν τιποτα κ πρεπει να μιλησω με το 13830.Σας ρωταω για να ξερω αυριο το πρωι πως να φερθω οταν μιλησω στο τηλεφωνο μαζι τους.Οπωσδηποτε θελω καινουριο σφραγισμενο τηλεφωνο κ οχι επισκευασμενο.Ακουω τις αποψεις σας ,πως πρεπει να χειριστω το θεμα??
Ευχαριστω!
Δημοσίευση 10/11/2010 - 22:27
το εχεις δηλωσει?μηπως με ενα update στρωσει στο λεω για αν αποφυεις την διαδικασια γιατι ειναι αρκεταΠαιδια καλησπερα!
Ευχαριστω!
ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΙΡΑΖΟΥΜΕ...!!!!
Δημοσίευση 10/11/2010 - 22:30
Ειναι DOA! DOA δε σημαινει το κινητο να μην ανοιγει καν. Το DOA αναφερεται σε καθε πραγματικό ελαττωμα της συσκευης κατα την αγορα της! Αλλα και να μην ηταν και παλι τον προστατευει η Ελληνικη Νομοθεσια. Αρθρο 540 Νομος 3043/2002.Δεν είναι DOA (Dead On Arrival) οπότε εμπλεξες. Εύχομαι το καλύτερο.
Τελευταία επεξεργασία από: Nibbler, 10/11/2010 - 22:33
Δημοσίευση 10/11/2010 - 23:00
Δημοσίευση 10/11/2010 - 23:06
το τηλεφωνο της arvato ειναι το 213 0165550 , ζητησε την κυρια μαρουσα σβαρνα και θα σε εξυπηρετησει αμεσωςΕυχαριστω για τις απαντησεις!
Το τηλεφωνο μου ειναι DOA κατα την γνωμη μου αφου δεν δουλευει σωστα.Εχω διαβασει ολα τα threads κ posts που εχετε γραψει παιδια.Το θεμα ειναι οτι εγω δεν θελω να καταγγειλω την συμβαση γιατι το θελω το iphone 4 κ δεν μου το δινει η cosmote με τα ιδια χρηματα που μου το εδωσε η vodafone.Βεβαια εννοειται οτι σε καμια περιπτωση δεν θα δεχτω να παρω refurbished συσκευη.Οσο για restore κλπ τα εχω κανει ολα.Ειμαι κατοχος απο την εποχη του 2G οποτε εχω τις απαραιτητες γνωσεις.Αυτο που μου λειπει ειναι οι γνωσεις περι εγγυησης.Ξερω τα βασικα αλλα δεν θελω να μπλεξω με δικηγορους κ μακροχρονιες διαδικασιες.Αυριο πρωι θα μιλησω με vodafone service κ θα σας πω τι μου ειπαν.
Φιλε kostasrodos29 αν μπορεις στειλε μου τα τηλ σε ΠΜ μηπως κ βγαλω ακρη.
ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΙΡΑΖΟΥΜΕ...!!!!
Δημοσίευση 10/11/2010 - 23:28
Ευχαριστω για τις απαντησεις!
Το τηλεφωνο μου ειναι DOA κατα την γνωμη μου αφου δεν δουλευει σωστα.Εχω διαβασει ολα τα threads κ posts που εχετε γραψει παιδια.Το θεμα ειναι οτι εγω δεν θελω να καταγγειλω την συμβαση γιατι το θελω το iphone 4 κ δεν μου το δινει η cosmote με τα ιδια χρηματα που μου το εδωσε η vodafone.Βεβαια εννοειται οτι σε καμια περιπτωση δεν θα δεχτω να παρω refurbished συσκευη.Οσο για restore κλπ τα εχω κανει ολα.Ειμαι κατοχος απο την εποχη του 2G οποτε εχω τις απαραιτητες γνωσεις.Αυτο που μου λειπει ειναι οι γνωσεις περι εγγυησης.Ξερω τα βασικα αλλα δεν θελω να μπλεξω με δικηγορους κ μακροχρονιες διαδικασιες.Αυριο πρωι θα μιλησω με vodafone service κ θα σας πω τι μου ειπαν.
Φιλε kostasrodos29 αν μπορεις στειλε μου τα τηλ σε ΠΜ μηπως κ βγαλω ακρη.
Τελευταία επεξεργασία από: Nibbler, 10/11/2010 - 23:36
0 μέλη, 20 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες