Λοιπόν παιδιά για να μην παιδεύεστε (και εγώ μαζί σας είμαι
), αυτό που ήθελα να τονίσω, είναι ότι έχετε όλα τα δικαιώματα να ζητήστε πίσω μια καινούργια συσκευή προπάντων όταν είναι DOA, και όχι μόνο, αλλά αυτό που δεν γνωρίζουνε ίσως οι περισσότεροι είναι ότι άλλο στα λόγια και άλλο στην πράξη.
Εξηγούμαι: Η 'αγαπημένη' μας Apple έχει κρατήσει (όπως πάντα βέβαια!) όλα τα δικαιώματα στα μηχανήματα της, και είναι γραμμένο μαύρο σε άσπρο (τόση ώρα το ψάχνω στα Αγγλικά, άλλα δυστυχώς το βρίσκω μόνο στα Γαλλικά) ότι από την στιγμή που το πολυαγαπημένο σας μηχάνημα φτάνει στα χέρια της για επισκευή, μπορεί να χρησιμοποιήσει καινούργια, η
όχι ανταλλακτικά, και ανάλογα τα ''κέφια'' της (απόφαση τεχνικών??) να δώσει ένα καινούργιο τηλέφωνο η όχι!!
Τώρα για το DOA, οπλιστείτε με πολύ υπομονή (και έναν καλό δικηγόρο!) γιατί οι πάροχοι θα κάνουνε τα πάντα για να σας αποθαρρύνουνε, η και ακόμα να σας βγάλουνε έκτος εγγύησης (σε μια εβδομάδα παίζονται όλα για το DOA).
Η άλλη ερώτηση που έρχεται τώρα, θέλετε τα χρήματα σας πίσω! η απλώς θέλετε ένα καινούργιο iPhone? Αν είναι το πρώτο, καλό κουράγιο, αν είναι το δεύτερο, καλή τύχη??
ps: Άλλαξα το τηλέφωνο ενός κολλητού (iPhone 4) εδώ στην Γαλλία, (έχανε μια ως δυο μπάρες) και μετά από περίμενε ούτε και εγώ θυμάμαι πόσο! του ήρθε ένα με hardware πρόβλημα στην κάμερα! (δεν άνοιγε καθόλου?)
The Apple is dead. Long live the Apple