Αντικατασταση Iphone 4 λογω προβληματων
Δημοσίευση 07/09/2010 - 00:24
Επειδη τυχαινει να ειμαι τεχνικος στον Γερμανο .. Τα προιοντα Apple εχουν αντικατασταση 3(ημερολογιακων) ημερων.. δυστυχως..Και επειδη τα τρωω καθε μερα στην μουρη παρακαλω να μην λετε οτι σας κατεβει..
Ευχαριστω
Ad
Δημοσίευση 07/09/2010 - 00:27
Καλησπερα
Επειδη τυχαινει να ειμαι τεχνικος στον Γερμανο .. Τα προιοντα Apple εχουν αντικατασταση 3(ημερολογιακων) ημερων.. δυστυχως..Και επειδη τα τρωω καθε μερα στην μουρη παρακαλω να μην λετε οτι σας κατεβει..
Ευχαριστω
Αυτό πού ακριβώς το αναφέρει φίλε μου; Γιατί τουλάχιστον στα χαρτιά που έχω απο την Vodafone δέν λέει πουθενά για 3 ημέρες.
Δημοσίευση 07/09/2010 - 00:30
Δημοσίευση 07/09/2010 - 00:47
Από 1 χρόνο που ήθελε να μας επιβάλει σώνει και καλά της εγγυήσεις των προϊόντων της ενώ είναι δυο! (και τα καταφέρνει ακόμα λόγο ανιδεοτητας του καταναλωτή) έως και τους νόμους της περί αντικατάστασης και service, δεν είναι ακριβώς έτσι τα πράγματα.
ps: Οποίος ασχολήθηκε νομικά με το θέμα, καταλαβαίνει τη θέλω να πω;
Τελευταία επεξεργασία από: iLuxus, 07/09/2010 - 00:48
∼ Να είσαι ο εαυτός σου, όλοι οι άλλοι ρόλοι είναι πιασμένοι ∼
Δημοσίευση 07/09/2010 - 00:49
Δυστυχως εχω να σε ενημερωσω πως αυτες οι 3ις μερες ειναι εντολη απο τον κατασκευαστη και οχι απο τα καταστηματα .. Τωρα αν το καταστημα που εξυπηρετησε δεν στο ειπε.. Κακως..Οποτε δεν ειναι θεμα τις Apple..Ειναι του καταστηματος..Κανενα χαρτι μεσα σε οδηγιες δεν το αναφερει σε κανενα κινητο..
Δυστηχώς φίλε μου μάλλον εσύ δέν είσαι σωστά ενημερωμένος και είναι κρίμα γιατι θα έπρεπε να ήσουν. Η Apple λοιπόν όπως διαβάζω τωρα στο βιβλιαράκι της που συνοδεύει το κινητό αναφέρει:
"Η Apple όπως προσδιορίζεται στον κατωτέρω πίνακα, παρέχει εγγύηση για αυτό το προϊόν που φέρει το σήμα Apple για ελαττώματα στα υλικά κατασκευής και την εργασία υπό συνθήκες κανονικής χρήσης για μια περίοδο ΕΝΟΣ (1) ΕΤΟΥΣ από την ημερομηνία λιανικής αγοράς του προϊόντοσ από τον αρχικό αγοραστή και τελικό χρήστη ( Περίοδος εγγύησης) Εάν προκύψει ελάττωμα στο υλισμικό και εγερθεί έγκυρηαπαίτηση εντός της περιόδου εγγύησης, η Apple κατ' επιλογήν της και στο βαθμό που επιτρέπεται από τον νόμο, είτε (1) θα επισκευάσει το ελάττωμα χωρίς χρέωση, χρησιμοποιώντας καινούρια ανταλλακτικά ή ανακατασκευασμένα που είναι ισοδύναμα με καινούρια σε απόδοση και αξιοπιστία, είτε (2) θα ανταλάξει το προϊόν με ένα προϊόν που είναι καινούριο ή ανακατασκευασμένο που είναι ισοδύναμο με καινούριο στην απόδοση και την αξιοπιστία και είναι τουλάχιστον ισοδύναμο με το αρχικό προϊόν, ή (3) θα επιστρέψει το αντίτιμο αγοράς του προιόντος"
Συνεχίζει με πολλά άλλα.
Άρα μάλλον δέν λεμε εμείς ότι μας κατέβει φίλε. Και άν εσύ δέν έισαι αρκετά ενημερωμένος τότε απέφευγε να απαντάς. Άν τώρα ο Γερμανός όντως πέι κάτι τέτοι, τότε σηκώνει καταγγελία ΒΑΡΒΑΤΗ.
Δημοσίευση 07/09/2010 - 00:53
Τελευταία επεξεργασία από: iLuxus, 07/09/2010 - 00:53
Δημοσίευση 07/09/2010 - 00:55
Παντως Βάση αυτών που διάβασα παιδιά στο βιβλίο της Apple, όντως έχουν το δικαίωμα να σου στείλουν ανακατασκευασμένη συσκευή ώς αντικατάσταση. ¨εχεις όμως και εσυ το δικαίωμα να μην δεχτείς και να ζητήσεις τα χρήματά σου πίσω.
Όποιος ενδιαφέρεται έχω σκανάρει την σελίδα που τα αναφέρει αυτά όλα και μπορώ να την στέιλω με εμαιλ.
Τελευταία επεξεργασία από: Melg, 07/09/2010 - 00:57
Δημοσίευση 07/09/2010 - 00:58
ps: μην μπερδεύεσαι με το σκανάρισμα, γιατί αυτό είναι απλός η αυτόματη μετάφραση των 'δικαιωμάτων' της Apple για την Αμερική. Έστω και αν τα βρεις στα Ελληνικά (Apple Store.gr) δεν έχουνε αναπροσαρμοσθεί, τα ίδια με την Αμερική είναι.
Τελευταία επεξεργασία από: iLuxus, 07/09/2010 - 01:02
Δημοσίευση 07/09/2010 - 01:01
Έχεις δίκιο το αναφέρει καθαρά στους όρους η Apple.Τη γκαρίζω εγώ από το ποστ #27..
Βάση αυτού πάντως αν μου πούν για ανακατασκευασμένη συσκευή εγώ θα ζητήσω τα χρήματα πίσω και θα πάω να πάρω μια καινούρια.
Δημοσίευση 07/09/2010 - 01:03
Σωστό και αυτό.Έχεις δίκιο το αναφέρει καθαρά στους όρους η Apple.
Βάση αυτού πάντως αν μου πούν για ανακατασκευασμένη συσκευή εγώ θα ζητήσω τα χρήματα πίσω και θα πάω να πάρω μια καινούρια.
Δημοσίευση 07/09/2010 - 01:08
Τα πράγματα θα ήταν πιο απλά αν πήγαινα κατευθείαν σε κάποιον που ξέρει τι του γίνεται (να διαπιστώσει το DOA) σε κάποιο κατάστημα και μου αντικαθιστούσε άμεσα τη συσκευή.
Παρόλα αυτά η κυρία που μιλούσα στην εταιρεία που έχει το service ήταν πολύ συνεννοήσιμη και εξυπηρετική.
Δημοσίευση 07/09/2010 - 01:16
Αυτο είναι βέβαια προσωπική επιλογή έτσι. Δέν επιμένω οτι είναι το σωστό και οτι όλοι θα πρέπει να το κάνουν. Άν όμως το κάναμε όλοι αυτό και δέν τους δίναμε την δυνατότητα να σου παρέχουν τέτοιες συσκευες τότε τα πράγματα θα ήταν πολύ καλύτερα δεν νομιζετε;
Θα επανέλθω με νεότερα.
Δημοσίευση 07/09/2010 - 08:44
Τι να πω εγω τωρα...; Ειμαι εντυπωσιασμενος που μετα απο μολις 2 εργασιμες μερες που τους ειπα το προβλημα και 1 εργασιμη μερα αφοτου εδωσα το προβληματικο, με ενημερωνουν ωρα 9 και 10 το πρωι (!!!) οτι μου στελνουν νεο τηλεφωνο! Εντυπωσιακο δεν νομιζεται; Περιμενα να κρατησει αυτη η ιστορια κανα 2 βδομαδες.
Ενα ευχαριστω στη Vodafone, δειχνει οτι ηταν ετοιμη να αντιμετωπισει αυτη την "καταιγιδα" που λεγεται "Iphone στην Ελλαδα"!
*το προβλημα με την μπαταρια το διαπιστωνες μονο αν το αφηνες ολονυχτις σε standby, οπου το πρωι ευρισκα το τηλεφωνο με 0% μπαταρια (το βραδυ το αφηνα στα 35 με 50%) εκτος και αν το δοκιμασαν διαφορετικα ή εκτος και δεν εκαναν κανενα ελεγχο κα βασιστηκαν στη αναφορα μου. Βεβαια το προβλημα με την καμερα που δεν ανοιγε ηταν πιο ευκολο να διαπιστωθει και αρκουσε αυτο για να χαρακτηριστει η συσκευη DOA.
Αυτα προς το παρον
Δημοσίευση 07/09/2010 - 09:13
Δημοσίευση 07/09/2010 - 09:18
Τελευταία επεξεργασία από: nivam17, 07/09/2010 - 09:18
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 16
0 μέλη, 14 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες
-
Google (2)