Θα συνεχίσω να το φωνάζω κ ας μην μ'ακουει κανείς. άλλο ΕΓΓΥΗΣΗ άλλο DOA και μην αφήνεται να σας αντιμετωπίζουν έτσι.οποιος εχει πρόβλημά στις πρώτες 3 εργάσιμες ! μέρες το πάει στο ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ που το αγόρασε με την συσκευασία του κ παίρνει άλλο ΣΦΡΑΓΙΣΜΕΝΟ η τα χρήματά ΕΠΙ ΤΟΠΟΥ ! Όποιος αρνηθεί, να σας το δώσει έγγραφος.το (3) είναι χατήρι,7 είναι κανονικά όπως λέει και ο φίλος παραπάνω. Επειδή πλέον ενα κινητό μπορεί να είναι εργαλείο δουλειάς και να σας φέρνει εισόδημα με μια ΑΓΩΓΗ τους σκίσατε ! Το κατάστημα που εισέπραξε το κέρδος είναι αυτό που θα χαρακτηρίσει DOA την συσκευή σας και κανένα SERVIS.
Φιλε μου αν πραγματικα το εχεις ψαξει το θεμα θα ηθελα κι εγω μια διευκρινηση οσον αφορα το DOA.
Αγορασα το iphone 4 την Παρασκευη 27/8 απο oteshop της περιοχης μου και ενω δεν ειχα κανενα απο τα προβληματα που ακουγονται, με ενοχλησε η αποχρωση της οθονης η οποια ηταν αισθητα πιο "κιτρινη" και "ωχρη" σε σχεση με το 3Gs που εχω. Αφου το εψαξα 2-3 μερες και βρηκα αρκετα θεμετα στο internet οσον αφορα το συγκεκριμενο προβλημα, την Τριτη 1 Σεπτεμβριου, μετα απο 4
ημερολογιακές ημερες το επεστρεψα για αντικατασταση στο καταστημα αλλα ο προισταμενος ισχυριστηκε οτι το DOA ισχυει για 3
ημερολογιακες και οχι
εργασιμες, με αποτελεσμα να παραλαβουν τη συσκευη και να τη στειλουν στο service του Γερμανου απ οπου θα γινει η αντικατασταση, εαν κριθει απαραιτητο. Απο τοτε περιμενω νεωτερα αλλα ακομα τιποτα.
Για να πω την αληθεια αυτο το "3 ημερολογιακες" δεν μου κατσε καλα αλλα "ψηθηκα" γιατι ο προισταμενος του συγκεκριμενου καταστηματος ηταν κατα τα αλλα ευγενεστατος και πολυ εξηπηρετικος. Βεβαια αν ισχυει το DOA για
3 εργασιμες κι οχι
ημερολογιακες σκεφτομαι και τωρα ακομα να κανω καποιες κινησεις μιας και υπαρχει το εγγραφο αποστολης της συσκευης στο Γερμανο την 4η ημερολογιακη απο την ημερομηνια αγορας.
Θα ηθελα γνωμες και συμβουλες επι του θεματος και ευχαριστω εκ των προτερων.