ρε jim τι να πω ρε φίλε!πάρε τηλ στην apple(στα ελληνικά που είναι 0080044145417) πέστα εκεί!μου έδωσαν άλλο κινητό και θέλω ζελατινάτο και τα ρέστα!μπας και βρείς άκρηΕίναι κομπλέ (πρός το παρών αλλά έχει την 4.02!!!!and no jailbreak).... Αλλά δεν ξέρω. Τί να πώ..... Τι μπορώ να κάνω για να ξέρω ακριβώς τι παίζει με τις αντικαταστάσεις?
Παιδιά θέλω help. Να τους πάρω τηλ να τους ξεχέσω ή όχι?
Αντικατασταση Iphone 4 λογω προβληματων
Δημοσίευση 22/09/2010 - 14:11
Ad
Δημοσίευση 22/09/2010 - 14:24
Είναι κομπλέ (πρός το παρών αλλά έχει την 4.02!!!!and no jailbreak).... Αλλά δεν ξέρω. Τί να πώ..... Τι μπορώ να κάνω για να ξέρω ακριβώς τι παίζει με τις αντικαταστάσεις?
Παιδιά θέλω help. Να τους πάρω τηλ να τους ξεχέσω ή όχι?
δεν θα βρεις ακρη, αν δουλευει σωστα προχωρα... θα ταλαιπωρηθεις αδικως
Δημοσίευση 22/09/2010 - 18:11
Επίσης μου είπαν ότι έχει γίνει αλλαγή πλακέτας (πράγμα το οποίο δεν ισχύει και νομίζω οι εδώ μέσα όλοι το γνωρίζουμε).
Σοβαρά δεν ξέρω τι να κάνω. Έχω απελπιστεί.
Δημοσίευση 22/09/2010 - 18:22
Τελευταία επεξεργασία από: alfaromeo156, 22/09/2010 - 18:23
Δημοσίευση 22/09/2010 - 18:44
Να το χάψω?
Το χάβω και συνεχίσω την παρακμιακή ζωή του #$^$%& και εξαπατημένου καταναλωτή.
Εσύ alfaromeo τι πρόβλημα έχεις?
Για να βοηθήσω αν δεν σε συνδέουν με το τμήμα του service θα πάρεις τήλ στο 2130165550 (εταιρεία-τμήμα service vodafone) και θα τους μιλήσεις ευγενικά και κάτι θα καταφέρεις από εκεί.
Επίσης για καταγγελία παίρνεις τήλ στο 1520 και από εκεί θα σου πουν να στείλεις ένα fax με τα στοιχεία σου στο 2103842642.
Προσωπικά δεν μου αρέσει αυτή η πολιτική.
Το σωστό όπως κάνουν άλλες εταιρείες είναι να γίνεται άμεση αντικατάσταση. Αλλά είπαμε η vodafone είναι μεγάλη ξεφτίλα.
Δημοσίευση 22/09/2010 - 19:35
Τελευταία επεξεργασία από: Jimmy Kane, 22/09/2010 - 19:36
Δημοσίευση 22/09/2010 - 20:04
εμενα φιλε μου χτες μου εβγαλε 2 κολλημενα πιχελ.σημερα ειχαμε 10 τηλεφωνικες επικοινωνιες,μια με το service,μια με την εξυπηρετηση και παει λεγοντας.τους ειπα πως θελω αμεση αντικατασταση και οχι να παει για service.δεν το δεχτηκαν και τοτε ειπα πως επικαλουμαι το δικαιωμα που μου δινει η apple για επιστροφη χρηματων.ειπαν πως θα το κοιταξουν αμεσα κατ'εξαιρεση και θα με ειδοποιησουν αλλα ακομα τηλεφωνο δεν πηραν.αυριο θα παω στα κεντρικα της vodafone με τον δικηγορο και αν δεν γινει κατι, καταγγελια στο ινκα μετα.ειδωμενΕπίσης (μίας και δεν μπορώ να κάνω edit το) το "ελεγμένο" που μου έστειλαν όταν κάνω μία κλήση από το ακουστικό ακούγετε ο ενοχλητικός ήχος των κυμμάτων (αυτό που ακούς όταν το πλησιάζεις σε ένα ηχείο.... Φρίκη τελευταία φορά πού παίρνω iphone και είμαι στην vodafone
Τελευταία επεξεργασία από: alfaromeo156, 22/09/2010 - 20:11
Δημοσίευση 22/09/2010 - 20:18
Δημοσίευση 22/09/2010 - 20:27
αν μου δωσουν τα λεφτα αυτο θα κανω και εγω.εγω τους ειπα πως οι λυσεις ειναι 2 η αμεση αντικατασταση με καινουριο στην ζελατινα η τα λεφτα πισω.δεν δεχομαι 25 ημερων τηλεφωνο και με αυτο μαλιστα που σου λεει η apple για επιστροφη χρηματων,να το πανε για service.οτι ειναι θα ενημερωσω γιατι πρεπει να εχουμε μια κοινη τακτικη.δεν μπορουν να μας λενε οτι θελουν.θα κανω αναρτηση και στο troktikoΡέ μήπως ή voda έχει πάρει ελαττωματικές παρτίδες ? Μονό από vodafone γράφουμε εδώ. Aflaromeo ενημέρωσε σε παρακαλώ για την εξέλιξη μπάς και βγάλουμε άκρη. Εγώ σκέφτομαι να επιστρέψω την συσκευή να πάρω τα λεφτά πίσω και να πάω να την αγοράσω σαν συσκευή και χωρίς επιδότηση από τον γερμανο /cosmote για να μπορώ να κάνω άμεση αντικατάσταση.
Τελευταία επεξεργασία από: alfaromeo156, 22/09/2010 - 20:27
Δημοσίευση 22/09/2010 - 20:58
Ορίστε τι λέει ο νόμος για τις αντικαταστάσεις κτλ. Το βρήκα από άλλο φόρουμ. (όχι τόσο καλό και συγνώμη αν πειράζει τους μοντερειτορς)
νόμος 3043/2002
Δημοσίευση 22/09/2010 - 21:23
φιλε jimmy χιλια ευχαριστωΚαι για να βοηθήσω λίγο ακόμα την κατάσταση και να ενημερώσω τον alfaromeo:
Ορίστε τι λέει ο νόμος για τις αντικαταστάσεις κτλ. Το βρήκα από άλλο φόρουμ. (όχι τόσο καλό και συγνώμη αν πειράζει τους μοντερειτορς)
νόμος 3043/2002
Τελευταία επεξεργασία από: alfaromeo156, 22/09/2010 - 21:23
Δημοσίευση 23/09/2010 - 10:40
Πήρα το 2ο iphone4 από αντικατάσταση. όλα καλά αλλά έχω παρατηρήσει κατι ύποπτο.
Όταν κάνω μία κλήση ακούγετε από το ακουστικό ό ήχος που κάνουν τα κινητά όταν τα πλησιάζεις κοντά σε ένα ηχείο.
Αυτός ο επαναλαμβανόμενος ήχος που κάνει κάπως σαν beatbox!
Θα ήθελα άν μπορείτε να μου πείτε αν γίνεται και σε εσάς αυτο.
Για να το διαπιστώσετε μπορείτε να βάλετε τα ακουστικά στο iphone4, να κάνετε μία κλήση (χωρίς να φοράτε τα ακουστικά), και να δέιτε αν από το ηχείο ακούτε αυτόν τον ήχο έστω και ενεπαίσθητα.
Ευχαριστώ πολύ
Ps. alfaromeo ενημέρωσε όταν μπορέσεις.
Δημοσίευση 23/09/2010 - 17:42
Αγόρασα το iPhone 32 την πρώτη ημέρα κυκλοφορίας αφού είχα κάνει παραγγελία από όταν ανακοινώθηκε στην Αμερική.
Αφού λοιπόν το άνοιξα (το απογεύμα) διαπίστωσα ότι ήταν χτυπημένο στο κάτω μέρος. Συγκεκριμένα είχε τρεις βαθιές γρατζουνιές στο σημείο της φόρτισης και το πλέγμα του ηχείου ήταν βαθουλωμένο. Αυτό δεν μπορώ να καταλάβω πως έγινε από το εργοστάσιο που υποτίθεται ότι δεν το αγγίζει ανθρώπινο χέρι. Αυτό για να το φανταστείτε είναι σαν κάποιος να πήγε να ξεβιδώσει την βίδα και του έφυγε το κατσαβίδι γρατζούνισε το μέταλλο και μπήκε και στην τρύπα του ηχείου και βαθούλωσε το πλέγμα.
Τέλος πάντων πήρα τηλέφωνο την επόμενη ημέρα στο κατάστημα και το ανέφερα, πήγα και την Δευτέρα από εκεί και το είδαν και μου είπαν ότι δεν μπορούν να κάνουν αντικατάσταση για χτυπήματα...
Επίσης μου είπαν ότι και να το στείλουν για service στη Vodafone μπορεί να μου δώσουν κάποιο ανακατασκευασμένο και να είναι πολύ χειρότερο από αυτό που είχα. Τέλος πάντων το έχαψα και έφυγα.
Μετά από μια εβδομάδα και επειδή με ενοχλούσε πολύ το χτύπημα (είμαι πολύ ψείρας), αλλά και επειδή δεν ήμουν και ευχαριστημένος με το σήμα (σκαμπανεβάσματα, χάσιμο του 3G) μίλησα με τα παιδιά στο iStorm και όταν τους είπα περί ανακατασκευασμένων έπεσαν κάτω από τα γέλια.
Λοιπόν η αλήθεια είναι ότι η Apple σε κάθε παρτίδα που στέλνει, δίνει και κομμάτια χωρίς κουτί, αλλά μέσα στην ζελατίνα και είναι για αντικαταστάσεις. Φανταστείτε πόσο θα ανέβαινε το κόστος αν για κάθε αντικατάσταση έδιναν μαζί και τα παρελκόμενα.
Το πήγα λοιπόν πίσω και μετά από 5 ημέρες μου το έφεραν. Αυτή τη στιγμή που σας γράφω είμαι στη δουλειά και δεν το έχω επεξεργαστεί λειτουργικά, πάντως εξωτερικά είναι ολοκαίνουργιο και αψαγάδιαστο. Αυτό που θέλω ακόμα να σας πω είναι ότι το αρχικό τηλέφωνο ήταν 32ης εβδομάδας με την 4.0.1 και αυτό είναι 34η εβδομάδας με την 4.0.2 (κατασκευασμένο μέσα στον Σεπτέμβριο), άρα μιλάμε για καινούργια συσκευή.
Αν για παράδειγμα ήταν ανακατασκευασμένη δεν θα έπρεπε να ήταν παλιότερης εβδομάδας κατασκευής. Ας πούμε εβδομάδας 29 και νωρίτερα?
Φυσιολογικά αν μας δίνουν ανακατασκευασμένα η εβδομάδα παραγωγής πρέπει να είναι προς τα πίσω και όχι νεώτερη
Δημοσίευση 23/09/2010 - 17:56
Δημοσίευση 23/09/2010 - 18:26
Το πρόβλημα με το ακουστικό στο κάνει όταν μιλάς με το handsfree ή όταν το έχεις στο αυτί σου?
Μου φαίνεται τελείως κουφό πάντως να είναι ανακατασκευής. Μιλάμε για εβδομάδα παραγωγής 34. Εκτός ποια και το πάνε πίσω στο εργοστάσιο και του αλλάζουν τα εντόστια.
Πάντως και το 3G που μου το είχαν αλλάξει λόγω του wifi δεν μου παρουσίασε το παραμικρό πρόβλημα. Τώρα αν μας έκατσε ελλατωματική παρτίδα...
Υ.Γ. Αν παρατηρήσεις τις βίδες θα δεις ότι είναι ολοκαίνουργιες. Αυτές τις βίδες αν τις ακουμπήσει χέρι και όχι ρομπότ σίγουρα θα τις σημαδέψει...
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 12
0 μέλη, 12 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες