Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

Αντικατασταση Iphone 4 λογω προβληματων

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
419 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#241   Alex0077

Alex0077

iPH Master

• 5.732 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 6S
  • GameCenter:ALEX0077

Δημοσίευση 01/10/2010 - 17:15

μου εδωσαν κινητο χρησιδανεισμου απο την εταιρια του service voda και ενω στο παραστατικο που εχει κοπει και σε ενα αλλο χαρτι δισελιδο γραφει iphone3gs 8gb και αξια 539E το τηλ ειναι 3g.το καταλαβα οταν του εκανα update στην 4,1 γιατι κολλαγε επειδη δεν εχει multitasking και ταπετσαρια στην οθονη αναμονης.αυτοι νομιζουν οτι απευθυνονται σε λαλακες το λιγοτερο...θα γινει της κ@ριολας τη δευτερα που θα παω να παραλαβω την αντικατασταση του δικου μου απλα :mad: :mad: :mad:

Μα πολύ έυκολα το 3G δεν εχει πυξίδα ενώ το 3Gs έχει. Μπορείς να το καταλάβεις κι έτσι.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#242   thenachine

thenachine

iPH newbie

• 25 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 01/10/2010 - 17:30

μου εδωσαν κινητο χρησιδανεισμου απο την εταιρια του service voda και ενω στο παραστατικο που εχει κοπει και σε ενα αλλο χαρτι δισελιδο γραφει iphone3gs 8gb και αξια 539E το τηλ ειναι 3g.το καταλαβα οταν του εκανα update στην 4,1 γιατι κολλαγε επειδη δεν εχει multitasking και ταπετσαρια στην οθονη αναμονης.αυτοι νομιζουν οτι απευθυνονται σε λαλακες το λιγοτερο...θα γινει της κ@ριολας τη δευτερα που θα παω να παραλαβω την αντικατασταση του δικου μου απλα :mad: :mad: :mad:

Και μένα στο παραστατικό 3GS γράφει ενώ το κινητό που μου δώσαν είναι 3G. Τώρα το πρόσεξα και εγώ. Το imei του κινητού και του παραστατικού πάντως είναι το ίδιο.

#243   thenachine

thenachine

iPH newbie

• 25 μηνύματα

Δημοσίευση 01/10/2010 - 17:31

Και μένα στο παραστατικό 3GS γράφει ενώ το κινητό που μου δώσαν είναι 3G. Τώρα το πρόσεξα και εγώ. Το imei του κινητού και του παραστατικού πάντως είναι το ίδιο. Αξία κινητού εμένα στο παραστατικό δεν γράφει.....είναι κενό.

#244   pavlossss

pavlossss

iPH Contributor

• 1.455 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7

Δημοσίευση 01/10/2010 - 17:31

Μα πολύ έυκολα το 3G δεν εχει πυξίδα ενώ το 3Gs έχει. Μπορείς να το καταλάβεις κι έτσι.

ας το γιατι νευριαζω περισσοτερο και δεν μπορω να κανω τιποτα μεχρι τη δευτερα...συγνωμη για το υφος μου αλλα δεν παει αλλο σε αυτη τη χωρα εχουμε γεμισει πονηρους που δεν ξερουν την τυφλα τους...ηθελα να ηξερα τι νομιζαν οτι το εστειλαν σε κανενα μωρο,γιατι μονο μωρο δεν θα καταλαβαινε κατι τετοιο....απλα angry >:(

Τελευταία επεξεργασία από: pavlossss, 01/10/2010 - 17:34

#245   Alex0077

Alex0077

iPH Master

• 5.732 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S
  • GameCenter:ALEX0077

Δημοσίευση 01/10/2010 - 17:34

ας το γιατι νευριαζω περισσοτερο και δεν μπορω να κανω τιποτα μεχρι τη δευτερα...συγνωμη για το υφος μου αλλα δεν παει αλλο σε αυτη τη χωρα εχουμε γεμισει πονηρους που δεν ξερουν την τυφλα τους...ηθελα να ηξερα τι νομιζαν οτι το εστειλαν σε κανενα μωρο,γιατι μονο μορο δεν θα καταλαβαινε κατι τετοιο....απλα angry >:(

Μην ανησυχείς σε καταλαβαίνω. Και εγώ το ίδιο θα έκανα στη θέση σου... Πάρ τους τηλέφωνο.

#246   thenachine

thenachine

iPH newbie

• 25 μηνύματα

Δημοσίευση 01/10/2010 - 17:41

ας το γιατι νευριαζω περισσοτερο και δεν μπορω να κανω τιποτα μεχρι τη δευτερα...συγνωμη για το υφος μου αλλα δεν παει αλλο σε αυτη τη χωρα εχουμε γεμισει πονηρους που δεν ξερουν την τυφλα τους...ηθελα να ηξερα τι νομιζαν οτι το εστειλαν σε κανενα μωρο,γιατι μονο μωρο δεν θα καταλαβαινε κατι τετοιο....απλα angry >:(

προφανώς έχουν κάνει κάποιο τυπογραφικό λάθος στο σύστημα που γράφει τα παραστατικά. Δεν καταλαβαίνω που σε επηρεάζει αφού είναι κινητό που θα το δώσεις πίσω όταν φτιαχτεί το δικό σου. Εξάλλου όταν είχε ανακοινωθεί ότι η vodafone θα δίνει κινητά αντικατάστασης εάν έχεις πρόβλημα με το 4άρι για 3G είχα διαβάσει όχι για 3gs.

Δες εδώ: http://www.xblog.gr/?p=20564

Τελευταία επεξεργασία από: thenachine, 01/10/2010 - 17:42

#247   pavlossss

pavlossss

iPH Contributor

• 1.455 μηνύματα

Δημοσίευση 01/10/2010 - 18:46

προφανώς έχουν κάνει κάποιο τυπογραφικό λάθος στο σύστημα που γράφει τα παραστατικά. Δεν καταλαβαίνω που σε επηρεάζει αφού είναι κινητό που θα το δώσεις πίσω όταν φτιαχτεί το δικό σου. Εξάλλου όταν είχε ανακοινωθεί ότι η vodafone θα δίνει κινητά αντικατάστασης εάν έχεις πρόβλημα με το 4άρι για 3G είχα διαβάσει όχι για 3gs.

Δες εδώ: http://www.xblog.gr/?p=20564

με επηρεαζει στο αν θα παθει το οτιδηποτε μεχρι τη δευτερα αυτοι θα μου ζητησουν 539Ε για το 8gb 3gs που τους χαλασα και ηταν καινουριο και καλα.....και δεν το γραφει μονο στο παραστατικο αλλα και στο δισελιδο χαρτι που υπογραφεις με τους ορους χρησιδανεισμου..οποτε συμπτωση επαναλαμβανομενη....

Τελευταία επεξεργασία από: pavlossss, 01/10/2010 - 18:52

#248   Jimmy Kane

Jimmy Kane

iPH User

• 120 μηνύματα

Δημοσίευση 01/10/2010 - 21:40

Κατγηελειες μάγκες. Αλλιώς δεν θα αλλάξει ποτέ το θέμα. Στην εετ και στην γενική γραμματεία καταναλωτή.

#249   pavlossss

pavlossss

iPH Contributor

• 1.455 μηνύματα

Δημοσίευση 01/10/2010 - 22:27

Κατγηελειες μάγκες. Αλλιώς δεν θα αλλάξει ποτέ το θέμα. Στην εετ και στην γενική γραμματεία καταναλωτή.

ούτε με καταγγελίες αλλάζει κάτι στην Ελλάδα φίλε μου...έχω κάνει 4 καταγγελίες στα multirama για υπολογιστή και άκρη δεν έχω βρει...για την ακρίβεια 2 στο υπουργείο ανάπτυξης και 2 στο συνηγορο του πολιτη...το τελευταίο πρόβλημα ήταν απλά ότι πήρε φωτιά το τροφοδοτικο και η απάντηση ήταν να κινηθώ δικαστικά...

#250   moviemaker

moviemaker

-

• 1.078 μηνύματα

Δημοσίευση 01/10/2010 - 22:51

Μόλις κοινοποιηθεί αγωγή το κλείνουν το θέμα γιατί αν εκδικαστεί εναντίον κ υπάρξει δεδικασμένο θα πρέπει να ισχύσει για όλους κ την Γα@@@@αν..

#251   Nibbler

Nibbler

iPH newbie

• 73 μηνύματα

Δημοσίευση 01/10/2010 - 22:52

ούτε με καταγγελίες αλλάζει κάτι στην Ελλάδα φίλε μου...έχω κάνει 4 καταγγελίες στα multirama για υπολογιστή και άκρη δεν έχω βρει...για την ακρίβεια 2 στο υπουργείο ανάπτυξης και 2 στο συνηγορο του πολιτη...το τελευταίο πρόβλημα ήταν απλά ότι πήρε φωτιά το τροφοδοτικο και η απάντηση ήταν να κινηθώ δικαστικά...

Και τι σε εμποδιζει... ; Μηπως η ελληνικη νοοτροπια ελα μωρε τωραα δε βαριεεεεεσαι, που να τρεχω τωρα κτλ. Ε βεβαια πως να αλλαξει η Ελλάδα με τετοιες παθητικες συμπεριφορες...
Δε κανω προσωπικη επιθεση μη με παρεξηγησεις απλα 9,99/10 Έλληνες έτσι σκέφτονται... Γιαυτο μας κανουν ο,τι θελουν οι εταιριες. Εχουν βρει τα καλυτερα κοροιδα..

Τελευταία επεξεργασία από: Nibbler, 01/10/2010 - 22:53

#252   pavlossss

pavlossss

iPH Contributor

• 1.455 μηνύματα

Δημοσίευση 01/10/2010 - 23:07

Και τι σε εμποδιζει... ; Μηπως η ελληνικη νοοτροπια ελα μωρε τωραα δε βαριεεεεεσαι, που να τρεχω τωρα κτλ. Ε βεβαια πως να αλλαξει η Ελλάδα με τετοιες παθητικες συμπεριφορες...
Δε κανω προσωπικη επιθεση μη με παρεξηγησεις απλα 9,99/10 Έλληνες έτσι σκέφτονται... Γιαυτο μας κανουν ο,τι θελουν οι εταιριες. Εχουν βρει τα καλυτερα κοροιδα..

εάν είχα αυτό που λες δεν θα είχα κάνει 4 καταγγελίες αλλά καμία...αστοχος σχολιασμός τελείως...απλά όσοι έχετε το ίδιο χαρτί κάντε θέμα αλλιώς δεν γίνεται κάτι...

#253   Jimmy Kane

Jimmy Kane

iPH User

• 120 μηνύματα

Δημοσίευση 01/10/2010 - 23:09

Ακριβώς έτσι. Για να ξέρετε μίλησα με apple και έχω ανοίξει caseid. Όχι μόνο θα τους τσουξει. Απλώς δεν θα φέρουν ξανά iPhone.
Το περιστατικό με τα multirama δεν έχει καμία σχέση.
Τις καταγγελειες τις κανείς αλλού για τηλεπικοινωνίες.
Αν τους τσουζει;

1ον: ΕΣΥ δεν εμπλεκεσε.

2ον: δεν έχεις να χάσεις τίποτα παρά 2 ώρες ή πόσες ώρες θα κανείς να γράψεις το περιστατικό. Πιστεύω ότι η voda σου έχει φάει περισσότερες.

3ον: τώρα είμαστε πολλοί. Ξέρεις τι θα γίνει για αυτούς που έχουν χάσει το 30% της πελατείας τους;

Υγ. Γράφω απο iPhone και σορυ για την ορθογραφία.

#254   Nibbler

Nibbler

iPH newbie

• 73 μηνύματα

Δημοσίευση 01/10/2010 - 23:16

εάν είχα αυτό που λες δεν θα είχα κάνει 4 καταγγελίες αλλά καμία...αστοχος σχολιασμός τελείως...απλά όσοι έχετε το ίδιο χαρτί κάντε θέμα αλλιώς δεν γίνεται κάτι...

Γιατι δε κινηθηκες δικαστικα ?

#255   pavlossss

pavlossss

iPH Contributor

• 1.455 μηνύματα

Δημοσίευση 02/10/2010 - 00:15

Γιατι δε κινηθηκες δικαστικα ?

γιατι τα οικονομικα μου ειναι περιορισμενα εδω και καιρο και γι αυτους δεν χαλαω ουτε Ε επιπλεον...αν εχεις δικηγορο που το κανει free φυγαμε αυριο το πρωι...

Τελευταία επεξεργασία από: pavlossss, 02/10/2010 - 00:16

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 25