Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

iphone4-πρόβλημα απο την πρώτη χρήση

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
41 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#16   moviemaker

moviemaker

-

• 1.078 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 06/09/2010 - 19:41

αυτο που αναφερθηκε απο τον υπαλληλο.. ειναι πως θα το στειλουν στην vodafone.. για να δουν τι προβλημα υπαρχει.. και εαν ειναι θα το αντικαταστησουν.. ειναι υποχρεωμενοι.. να το ελεγξουν εκεινη την στιγμη και να δωσουν αλλη σφραγισμενη.. και οχι ανακατασκευασμενη... θα παει η συσκευη στην vodafone.. και θα πουν μηπως ειχες αναμενο το air condition στο αυτοκινητο πηγαιονοντας.. σπιτι.. γιατι εχει παρει υγρασια... ο,τι θελεις ακους.. ο καταναλωτης δεν βρισκει το δικιο του.. χωρις φοβερα.. :mad:

Σε κάθε περίπτωση στις 3 ? μέρες DOA αν δεν έχει καμιά εξωτερική φθορά ειναι υποχρεωμένοι να το αντικαταστήσουν ΑΜΕΣΑ ακόμα κ να σου επιστρέψουν τα χρήματα σου.Το χειρότερο δε είναι οτι ζυγίζουν τους πελάτες ειναι οξύθυμος ? οκ είναι καλός άνθρωπος ? τον σκίζουμε.ΑΚΡΙΒΟΣ .!

Τελευταία επεξεργασία από: moviemaker, 06/09/2010 - 19:42

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#17   Fotis88

Fotis88

iPH Enthousiast

• 491 μηνύματα

Δημοσίευση 06/09/2010 - 19:50

αυτο που αναφερθηκε απο τον υπαλληλο.. ειναι πως θα το στειλουν στην vodafone.. για να δουν τι προβλημα υπαρχει.. και εαν ειναι θα το αντικαταστησουν.. ειναι υποχρεωμενοι.. να το ελεγξουν εκεινη την στιγμη και να δωσουν αλλη σφραγισμενη.. και οχι ανακατασκευασμενη... θα παει η συσκευη στην vodafone.. και θα πουν μηπως ειχες αναμενο το air condition στο αυτοκινητο πηγαιονοντας.. σπιτι.. γιατι εχει παρει υγρασια... ο,τι θελεις ακους.. ο καταναλωτης δεν βρισκει το δικιο του.. χωρις φοβερα.. :mad:

edit: ο,τι ισχυει για το e-shop ..ισχυει για ολες τις αγορες..

Βεβαίως και συμφωνώ μαζί σου.. Είναι υποχρεωμένοι να το αντικαταστήσουν άμεσα..Αλλά όπως καταλαβαίνεις την συγκεκριμένη περίοδο δεν έχουν αρκετά κομμάτια ούτε για να πουλήσουν,πόσο μάλλον να αντικαταστήσουν άμεσα.. Και αυτό με την Vodafone,μήπως η Apple συνεργάζεται τιποτα με τα εργαστήρια της για τους ελέγχους?? Απλά μέχρι χθες δεν είχε δικό της κατάστημα στην Ελλάδα οπότε ίσως μόνο μέσω της Vodafone μπορούν να ελέγξουν τις συσκευές..

#18   moviemaker

moviemaker

-

• 1.078 μηνύματα

Δημοσίευση 06/09/2010 - 19:53

Βεβαίως και συμφωνώ μαζί σου.. Είναι υποχρεωμένοι να το αντικαταστήσουν άμεσα..Αλλά όπως καταλαβαίνεις την συγκεκριμένη περίοδο δεν έχουν αρκετά κομμάτια ούτε για να πουλήσουν,πόσο μάλλον να αντικαταστήσουν άμεσα.. Και αυτό με την Vodafone,μήπως η Apple συνεργάζεται τιποτα με τα εργαστήρια της για τους ελέγχους?? Απλά μέχρι χθες δεν είχε δικό της κατάστημα στην Ελλάδα οπότε ίσως μόνο μέσω της Vodafone μπορούν να ελέγξουν τις συσκευές..

Ούτε σήμερα έχει κάτι παραπάνω από ότι αποδεικνύεται.. μεταξωτές κορδέλες μάλλον ακόμα μια φορά στο Ελλαδιτσα

#19   Fotis88

Fotis88

iPH Enthousiast

• 491 μηνύματα

Δημοσίευση 06/09/2010 - 19:57

Ούτε σήμερα έχει κάτι παραπάνω από ότι αποδεικνύεται.. μεταξωτές κορδέλες μάλλον ακόμα μια φορά στο Ελλαδιτσα

Ε ακόμα νωρίς είναι.Είπαμε,εδώ τα πράγματα κυλάνε αργαααα....

#20   moviemaker

moviemaker

-

• 1.078 μηνύματα

Δημοσίευση 06/09/2010 - 20:01

Τουλάχιστον ας παραδειγματιστούμε από την ατυχία του παιδιού κ να ζητάμε ενεργοποίηση επι τόπου πριν περάσουμε από το ΤΑΜΕΙΟ.

#21   tfd1978

tfd1978

iPH Addict

• 637 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S

Δημοσίευση 06/09/2010 - 20:43

Παιδια, επρεπε ο υπαλληλος, εαν φυσικα γνωριζει, να το παρει πισω αμεσα, να το χαρακτηρισει DOA (Defective On Arrival), και να το αντικαταστησει ΑΜΕΣΑ με νεα συσκευη. Και αυριο να πας φιλε μου, μπορεις να το απαιτησεις αυτο, με ωραιο και σωστο τροπο,(γιατι η αμεση αντικατασταση σε περιπτωση DOA ισχυει για τις πρωτες 7 μερες!) καλυτερα σε καποιον υπευθυνο του καταστηματος και οχι σε υπαλληλο!

Τελευταία επεξεργασία από: tfd1978, 06/09/2010 - 20:45

#22   Christos75

Christos75

iPH Hero

• 3.927 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4
  • Tablet:iPad Air +4G
  • GameCenter:Justsaychris

Δημοσίευση 06/09/2010 - 21:06

Εγώ να ευχηθώ καλή τύχη στον άτυχο ομολογουμένως φίλο. Και εγώ από εκεί προμηθεύτηκα το iphone μου. Εκτιμώ ότι λόγω του ότι πρόκειται για ένα νέο κατάστημα (istorm) το οποίο θέλει να εδραιωθεί, αν κινηθείς σωστά,χωρίς τσαμπουκάδες και στραφείς στον υπεύθυνο του καταστήματος, θα έχεις το ποθούμενο αποτέλεσμα,δηλαδή την άμεση αντικατάσταση της συσκευής σου!

#23   moviemaker

moviemaker

-

• 1.078 μηνύματα

Δημοσίευση 06/09/2010 - 21:14

Εγώ να ευχηθώ καλή τύχη στον άτυχο ομολογουμένως φίλο. Και εγώ από εκεί προμηθεύτηκα το iphone μου. Εκτιμώ ότι λόγω του ότι πρόκειται για ένα νέο κατάστημα (istorm) το οποίο θέλει να εδραιωθεί, αν κινηθείς σωστά,χωρίς τσαμπουκάδες και στραφείς στον υπεύθυνο του καταστήματος, θα έχεις το ποθούμενο αποτέλεσμα,δηλαδή την άμεση αντικατάσταση της συσκευής σου!

Α βρε Χρηστο μου.. χωρίς τσαμπουκάδες πήγε το παιδί κ του είπαν περίμενε να πάει Vodafone να τσεκαριστεί.Με λίγα λόγια ΠΑΡΑΝΟΜΗΣΑΝ αφού ΕΠΙΒΆΛΛΕΤΑΙ να γνωρίζουν για το DOA. Από την άλλη δεν λέω να παει και να κάψει το μαγαζί. Αλλά μην γίνουμε επαίτες στο δικαίωμα μας.

#24   parafron4

parafron4

iPH Elite Poster

• 3.006 μηνύματα
  • Twitter:@parafron4
  • Κινητό: Άλλο
  • GameCenter:parafron4-

Δημοσίευση 06/09/2010 - 21:28

τι μου θυμίσατε τωρα....ειχε σκασει μια φιλη μου 400 για το sharp gx30i πριν πολλα χρονια απο γερμανο και ειχε 7 καμενα pixel η ο οθονη...το παει πισω την ιδια μερα και της λενε να το αφησει και θα το στειλουν για επισκευή....ειναι ήσυχη κοπελα και δεν ειπε τιποτα και δεχτηκε...οταν μου το ειπε βεβαια πηγαμε μαζι
και παρολο που ημουν σχετικα μικρος πηγα με τσαμπουκα και εβγαλα λιγη φωνη και ειπα δεν ειναι δυνατον να σκας 400€ ντουκου να ειναι ελλατωματικη η συσκευη και να μου λετε θα το στειλουμε για επεισκευη...ειπα θελω πισω τα λεφτα η αμμεση αντικατασταση...μου ειπαν οτι δεν εχουν και οτι θα κοιταξουν αν υπαρχει σε αλλο καταστημα για να το στειλουν...σε μιση ωριτσα μας πηραν τηλ οτι εφεραν ενα κομματι απο αλλο καταστημα...πηγαμε στο καταστημα και ο υπαλληλος ανοιξε την συσκευασια μπροστα μας για να το τσεκαρουμε πρωτα...... οποτε λιγο τσαμπουκας και λιγα καντηλια χρειάζονται που και που...

#25   Christos75

Christos75

iPH Hero

• 3.927 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4
  • Tablet:iPad Air +4G
  • GameCenter:Justsaychris

Δημοσίευση 06/09/2010 - 21:28

Α βρε Χρηστο μου.. χωρίς τσαμπουκάδες πήγε το παιδί κ του είπαν περίμενε να πάει Vodafone να τσεκαριστεί.Με λίγα λόγια ΠΑΡΑΝΟΜΗΣΑΝ αφού ΕΠΙΒΆΛΛΕΤΑΙ να γνωρίζουν για το DOA. Από την άλλη δεν λέω να παει και να κάψει το μαγαζί. Αλλά μην γίνουμε επαίτες στο δικαίωμα μας.

Ναι σαφώς το διάβασα αυτό που αναφέρεις επισταμένως.Επ'ουδενί πάντως δεν συζητώ επαιτεία στα κεκτημένα δικαιώματά μας σε κάθε περίπτωση!Ίσως πρέπει να στραφεί προς τον υπεύθυνο και να «απαιτήσει» την άμεση αντικατάσταση. Δεν μπορεί μία συσκευή 700-800 euros να μην παρέχει ύψιστη κάλυψη και να ταλαιπωρεί τους fans της ανά τον κόσμο!!!

#26   pkountanis

pkountanis

iPH Member

• 214 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:iPad 3 +4G

Δημοσίευση 06/09/2010 - 21:50

Ρε πηγαινε και γ........ Τους αυριο.! Τα ιδια εκανε και το eshop πριν 2 χρονια.! Καινουργιο laptop, προβλημα στην καρτα γραφικων επιστροφη σε 15 λεπτα, αρνηση επιστροφης χρηματων η αμεσης αντικαταστασης, φυσικο επακολουθο ψιλοαλαγη της διαρυθμισης του καταστηματος, επισης φυσικο επακολουθο το αυτοφωρο, και την επομενη μερα τα λεφτα στο χερι, αθωος ο κατηγορουμενος, και μηνυση στο συγκεκριμενο καταστημα...!
Δεν ειπα ποτε να φτασει στο σημειο αυτο, αλλα εαν παει και αρχισει να ανεβαζει τονο στην φωνη του, και αρχισουν να κοιτουν παραξενα οι αλλοι πελατες, θα την ακουσουν και οι υπευθυνοι του καταστηματος. Οπου βρουν τα κανουν ρε.
Παρε και τις καταγγελιες του καταναλωτη, και πες τους οτι θα τους βαλεις και σε 5 περιοδικα σαν καταγγελια. Εαν και παλι δεν καταφερεις τιποτα, στειλε μου πμ να παμε μαζι.! :lol:

#27   mailo

mailo

iPH newbie

• 17 μηνύματα

Δημοσίευση 06/09/2010 - 23:26

γεια χαρα σε όλους και απο μένα.
δυστυχώς και εγω πρεπει να συμφωνήσω σχεδόν με ολα οσα αναφέρθηκαν παραπάνω και να σας παρουσιάσω και εγώ το δικό μου πρόβλημα ζητοντας τη γνωμη και τη βοήθεια σας.πηρα στα χερια μου το ip4 το απόγευμα της παρασκευής γυρω στις 6.αφου ακολούθησα την προβλεπόμενη διαδιακσια και μετά τη πρώτη και δεύτερη φόρτιση διαπίστωσα οτι η μπαταρία του με ελάχιστη χρήση εφαρμογών internet χωρις bluetooth και χωρίς wifi on διαρκεί λιγοτερο απο 24 ώρες.σε συγκριση με το το Ip ενος γνωστού μου διαπίστωσα οτι το δικό μου καταναλωνει σχεδον το διπλασιο ποσοστο σε σχέση με το δικο του. το 2ο που διαπίστωσα είναι ότι μόλις ενεργοποιήσω το 3g και το πάρω στα χερια μου απο τα 4 στα 5 πεφτει το σήμα στο 1 αντε 2 κουτακια.επιδη εκανα την αγορα μεσω της σελιδας τη vodafone τους καλλεσα αμεσως ζητόντας να μου αντικαταστησουν τη συσκευη η οποια προφανως ειναι ελλατωματικη.η απαντηση τους ομοια με αυτην που αναφερατε παραπανω.
να παει στο σερβις να το ελεξουν και μετα βλεπουμε.το τελευταιο που μου ειπαν ειναι να περιμενω ενα μηνα μεχρι να μου σταλλει η θηκη η οποια συμφωνα με ενημέρωση που εχουν απο την apple διορθώνει το προβλημα τοσο του σηματος οσο και της μπαταριας.(εδω μαλλον γελαμε).
επειδη πραγματικά κουραστικα να μαλλωνω μαζι τους και να τους βρίζω πείτε μου τι μπορω κατα τη γνωμη σας να κανω μιας και παρουσιαζονται αμετακοινητοι στη θεση τους οτι η συσκευη πρεπει πρωτα να παει στο service.
τη διαδιακσια βεβαια του service τη γνωριζουμε ολοι πολυ καλα.εχει πεσει γραμμη να επιστρεφουν τη συσκευη με σχολιο ''ουδεν προβλημα'' η αν φθασουν στο σημειο να την αντικαταστησουν να σου δωσουν μια αλλη που απλα επισκευαστηκε στο παρελθον.οταν ρωτησα αν στη αντικατασταση θα παρω μια νεα συσκευη σφραγισμενη στο κουτι της οπως ηταν η αρχικη η απαντηση τους ηταν φυσικα και οχι διοτι εσεις μας επιστρεφεται μονο τη συσκευη και οχι τα υπολοιπα εξαρτηματα μου ειπαν...τα σχολια δικα σας...

#28   zvrikos

zvrikos

iPH Addict

• 668 μηνύματα
  • Twitter:@zvrikos
  • Κινητό: iPhone 7

Δημοσίευση 07/09/2010 - 00:16

Από την Παρασκευή μέχρι σήμερα, η μπαταρία, ακόμη ΔΕΝ σου έχει ακόμη δώσει το 100%.. Αγόρασα το 4αρι την πρώτη ημέρα της κυκλοφορίας του, και σήμερα διαπίστωσα πως πράγματι η μπαταρία του διαρκεί περισσότερο από το 3αρι και κάνει πολύ καλύτερη διαχείριση της μπαταρίας.. Οπότε, ως προς την μπαταρία, θέλει λίγη υπομονή..

Στο δικό μου έχω κολλήσει αμέσως το οπίσθιο αυτοκόλλητο που είχα στο 3αρι μέχρι να παραλάβω νέες θήκες και customized zagg/gelaskin.. Δεν ξέρω εάν αυτό έχει κάποια σημασία, αλλά το δικό μου έχει άριστη λήψη και δεν έχω χάσει ΟΥΤΕ μια κλήση.. Σε αντίθεση με φίλο μου που χάνει τις άπειρες κλήσεις.. Γενικώς - για πρώτη φορά - μη με ματιάσω- είμαι τυχερός σε συσκευή... Και σκέψου ότι όταν πήγα να την κάνω jb κόλλησε και κατέληξα στην 4.0.2

Από την στιγμή που διαπιστώνεις πως υπάρχει πρόβλημα και δεν βρίσκεις ανταπόκριση, το γυρνάς τους λες ότι ΔΕΝ είσαι ευχαριστημένος και επιθυμείς τα χρήματά σου πίσω... Το γράφει και το site της αππλε.

ΜΗΝ μπλέκεις με αλλαγές κτλ κτλ... Σε εμένα, παλιότερα που είχα στείλει για αντικατάσταση, μου έστειλαν καινούργιο μεν, refurbished δε.... Απατεώνες..
Γι αυτό...
ΓΥΡΝΑ το, πάρε τα λεφτά σου και αγόρασε το από αλλού... Και μην σκας..
ΟΥΤΩΣ ή άλλως, γενικώς, σε ελαττωματικά από αγοράς, είναι υποχρεωμένοι σε άμεση αντικατάσταση..

#29   iLuxus

iLuxus

iPH Hero

• 5.344 μηνύματα
  • Twitter:@iLuxus
  • Κινητό: iPhone XS
  • Tablet:iPad Air
  • GameCenter:apw_Ultra

Δημοσίευση 07/09/2010 - 01:23

Άντε, να τα πούμε πάλι άλλη μια φορά!

Λογικό είναι που τα τηλέφωνα σας πάνε η Cosmote η Vodafone. Kαι είναι οι μοναδικοί υπεύθυνοι του τηλεφώνου σας (iPhone 4) μεταξύ της Apple, και εσάς, αφού η Apple έχει κλείσει αποκλείστηκα συμβόλαια μόνο με αυτούς τους δυο παρόχους μέχρι στιγμής!

Και το iStorm δεν είναι Apple Store , είναι το group infoquest, και είναι ένας premium reseller της Apple, το οποίο και αυτό με την σειρά του, σαν απλός μεταπωλητής προμηθεύεται τα iPhone 4 από αυτούς τους δυο παρόχους.

Για τα δικαιώματα σας τώρα, πάρτε πρώτα μια ιδέα εδώ , και πράξτε ανάλογα.

Τελευταία επεξεργασία από: iLuxus, 07/09/2010 - 01:28

∼ Να είσαι ο εαυτός σου, όλοι οι άλλοι ρόλοι είναι πιασμένοι ∼

#30   lxar

lxar

iPH newbie

• 13 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α
  • Κινητό: iPhone 4S

Δημοσίευση 07/09/2010 - 14:59

Πόσο μ αρέσει να βλέπω αυτούσιο ενοχικό Δίκαιο στο iphonehellas!Σωστός συνάδερφε σωστός

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 2

0 μέλη, 2 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες