To iOS 4.1 είναι διαθέσιμο!
Δημοσίευση 08/09/2010 - 21:46
Ad
Δημοσίευση 08/09/2010 - 21:53
http://techie-buzz.c...d-touch-2g.html
Δημοσίευση 08/09/2010 - 21:54
Δημοσίευση 08/09/2010 - 22:10
Αν καταλαβα καλα απτα λιγα αγγλικα που ξερω το νεο exploit οφειλεται στο hardware και οχι στο software . Αυτο ειναι καλο για εμας τους τωρινους iphone4 users αλλα κακο για αυτους που θα παρουν την διορθωμενη παρτιδα...
P.S οπως ειπα δεν ξερω αν καταλαβα καλα γιαυτο οποιος το καταλαβε ας μου πει και μενα τι εννωουν..
Δημοσίευση 08/09/2010 - 22:14
anyway δεν καταλαβα και πολυ τι χρηση του gamecenter μιας και δεν βλεπω και πολλες επιλογες μεσα στην εφαρμογη...
το Nike+ φενεται λιγο ανανεωμενο ας ελπισουμε οτι διορθωθηκαν καποια Bugs , θα το δοκιμασω αυριο, ωραιο το visit nike+ απο την εφαρμογη και φενεται ωραια και η mobile εκδοχη του site...
σε γενικες γραμμες αυτα , δεν ειδα τπτ διαφορες στην αποδοση-ταχυτητα , οχι οτι ειχα καποιο προβλημα....
Δημοσίευση 08/09/2010 - 22:26
μια απο τα ιδια και εγω φιλε μου,συμφωνωε τι καρναβαλια ειναι ρε, δεν βαλανε το HDR feature στο 3gs (σρυ τωρα το διαπιστωσα)- και ηθελα να τουσ βρισω νυχτιατικο -
anyway δεν καταλαβα και πολυ τι χρηση του gamecenter μιας και δεν βλεπω και πολλες επιλογες μεσα στην εφαρμογη...
το Nike+ φενεται λιγο ανανεωμενο ας ελπισουμε οτι διορθωθηκαν καποια Bugs , θα το δοκιμασω αυριο, ωραιο το visit nike+ απο την εφαρμογη και φενεται ωραια και η mobile εκδοχη του site...
σε γενικες γραμμες αυτα , δεν ειδα τπτ διαφορες στην αποδοση-ταχυτητα , οχι οτι ειχα καποιο προβλημα....
Δημοσίευση 08/09/2010 - 22:29
"Eνα πραμα που δε σου λενε για τις επαφες ειναι πρεπει να εχεις τουλαχιστον μια εστω demo επαφη.
ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΤΙΣ ΕΧΑΣΕΣ ΟΛΕΣ!!"
Demo επαφη?Δηλαδη?
Εγω που τις εχω συχρονισει στο outlook,οταν θα κανω clean εγκατασταση,θα τις χασω ολες?
παιδια για ολους εσας που εχετε προβλημα με τις επαφες σας, θα ηθελα να μοιραστω μαζι σας κατι, που εδω και αρκετους μηνες μου εχει λυσει τα χερια και δεν ξαναασχοληθηκα ποτε με επαφες και προβληματα.!
καταρχην πηγαινετε σε αυτη την διευθυνση. http://my.funambol.c...l_id=PUB.1001.1
κανετε ενα registry ειναι δωρεαν και λεει οτι ειναι τπtrial για καποιες μερες. ομως δεν κλειδωνει ποτε.!!!!,!
ο τροπος λειτουργειας του ειναι απλος.! οποια συσκευη και αν εχετε , την διαλεγετε μεσα απο τις ρυθμισεις και σας ερχετε ενα μηνυμα στο κινητο κατεβαζετε το προγραμματακι και πλεον μπορειτε να ανεβασετε στον σερβερ, ολες σας τις επαφες.!
στο appstore υπαρχει η εφαρμογη funamboll και ειναι δωρεαν. οποτε αφου την κατεβασετε αντιστοιχα περνετε ολες τις επαφες απο τον σερβερ στο τηλεφωνο σας ετσι απλα.! στις ρυθμισεις υπαρχει επιλογη να δουλευει μονο σαν. server to phone, η phone to seerver, η και τα δυο μαζι.!
που σημαινει οτι εαν κανετε καποια διορθωση απο την σελιδα του funamboll και κανετε συνχρονισμο, απο το τηλεφωνο αυτοματα θα γινει διορθωση και στο τηλεφωνο.! φυσικα και το αναποδο.!
ειναι μια τρομερη εφαρμογη που σταματησα εδω και πολυ καιρο να αγχωνομε με το θεμα τον επαφων, οτι συσκευη και αν εχω.!
φυσικα ο συνχρονισμος δουλευει και με wifi και με 3g.!
παντως οποιος δεν το εχει δοκιμασει ας του ριξει μια ματια. δωρεαν ειναι εξαλου.!
επισης και εδω.. http://www.iphonehel...arch__1#entry21
Δημοσίευση 08/09/2010 - 22:35
Δημοσίευση 08/09/2010 - 22:40
Δημοσίευση 08/09/2010 - 22:42
Θέλω να πιστεύω ότι δεν θα μας αποκλείσει από μελλοντικές αναβαθμίσεις ακομα κι αν δεν θα ωφεληθούμε ιδιαίτερα από αυτές .
Μακαρι αλλα δεν το βλεπω...
Τι παραπανω είχε το 3g απο το 2g το οποιο δεν πηρε OS4 update? Δεν μπορουσε το 2g να εχει folders ας πουμε?
Δημοσίευση 08/09/2010 - 22:44
Τελευταία επεξεργασία από: Jason13, 08/09/2010 - 22:47.
Δημοσίευση 08/09/2010 - 22:51
Πως μπορώ να την κάνω install στο iPhone και παράλληλα να γίνει το iphone σαν καινούργιο; (format και εγκατάσταση όλα απο την αρχή
Ευχαριστώ
(ο λόγος που κατεβαζω απο torrent είναι γιατί η πουτ@ν@ η Forthnet όταν κάνεις Direct Download απο οποιοδήποτε site σου (ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ) δίνει ~100kbps όταν το κάνω από torrent κατεβάζω 800 - 900 kbps.)
Δημοσίευση 08/09/2010 - 22:53
Πολυ πολυ καλο ακουγεται αλλα ο Ελληνας δεν ανεβαζει το τηλ.της Γκομ σε Server !παιδια για ολους εσας που εχετε προβλημα με τις επαφες σας, θα ηθελα να μοιραστω μαζι σας κατι, που εδω και αρκετους μηνες μου εχει λυσει τα χερια και δεν ξαναασχοληθηκα ποτε με επαφες και προβληματα.!
καταρχην πηγαινετε σε αυτη την διευθυνση. http://my.funambol.c...l_id=PUB.1001.1
κανετε ενα registry ειναι δωρεαν και λεει οτι ειναι τπtrial για καποιες μερες. ομως δεν κλειδωνει ποτε.!!!!,!
ο τροπος λειτουργειας του ειναι απλος.! οποια συσκευη και αν εχετε , την διαλεγετε μεσα απο τις ρυθμισεις και σας ερχετε ενα μηνυμα στο κινητο κατεβαζετε το προγραμματακι και πλεον μπορειτε να ανεβασετε στον σερβερ, ολες σας τις επαφες.!
στο appstore υπαρχει η εφαρμογη funamboll και ειναι δωρεαν. οποτε αφου την κατεβασετε αντιστοιχα περνετε ολες τις επαφες απο τον σερβερ στο τηλεφωνο σας ετσι απλα.! στις ρυθμισεις υπαρχει επιλογη να δουλευει μονο σαν. server to phone, η phone to seerver, η και τα δυο μαζι.!
που σημαινει οτι εαν κανετε καποια διορθωση απο την σελιδα του funamboll και κανετε συνχρονισμο, απο το τηλεφωνο αυτοματα θα γινει διορθωση και στο τηλεφωνο.! φυσικα και το αναποδο.!
ειναι μια τρομερη εφαρμογη που σταματησα εδω και πολυ καιρο να αγχωνομε με το θεμα τον επαφων, οτι συσκευη και αν εχω.!
φυσικα ο συνχρονισμος δουλευει και με wifi και με 3g.!
παντως οποιος δεν το εχει δοκιμασει ας του ριξει μια ματια. δωρεαν ειναι εξαλου.!
επισης και εδω.. http://www.iphonehel...arch__1#entry21
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 14
0 μέλη, 14 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες