Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

To iOS 4.1 είναι διαθέσιμο!

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
261 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#241   pcmagas91

pcmagas91

iPH newbie

• 34 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 10/09/2010 - 16:15

Παιδιά, παρατήρησε κάποιος από εσάς γρήγορη πτώση της μπαταρίας με την 4.1?

To αντίθετο μάλιστα..

Ρε παιδιά γιατί νομίζω ότι η 4,1 κρατάει πάρα πολύ η μπαταρία??
Έχω να το φορτισω απο εχθές και έχω ανοιχτό το WiFi όλη την ώρα από εχθές..

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#242   fillipos

fillipos

iPH User

• 102 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 10/09/2010 - 18:10

Εμένα με 1 μέρα και18 ώρες από την τελευταία φόρτιση και 3h και 34min χρήση και έχει πέσει στο 28%. Με τις προηγούμενες εκδόσεις δεν έφευγε τόσο γρήγορα. το πρωί ήταν στο 50% και με περίπου 15 λεπτά χρήση σήμερα έχασε σχεδόν τη μισή μπαταρία. Σημειωτέων πως τα έχω όλα κλειστά, επίτηδες και έχοντας κάνει όλες τις απαραίτητες ρυθμίσεις για μη κατανάλωση ενέργειας.

#243   Optimus

Optimus

iPH newbie

• 7 μηνύματα

Δημοσίευση 10/09/2010 - 23:40

Ρε παιδια εχει κανεις προβλημα με τα sms ?
Βασικα αρχισε να μου το κανει απο το τοτε που εβαλα την 4,0,2 αλλα σπανια, τωρα με το 4,1 δεν μπορω να στειλω sms ολο το θαυμαστικο μου βγαζει :mad:

Τελευταία επεξεργασία από: Optimus, 10/09/2010 - 23:47

#244   fillipos

fillipos

iPH User

• 102 μηνύματα

Δημοσίευση 10/09/2010 - 23:50

Εγώ έχω παρατηρήσει μόνο το πρόβλημα με την μπαταρία. Μέσα σε 2 μέρες άδειασε. Με τα sms, δεν έχω κανένα πρόβλημα!

#245   igogos

igogos

iPH Contributor

• 1.044 μηνύματα

Δημοσίευση 10/09/2010 - 23:52

Γειά σας,

Λοιπόν αναβάθμισα το 3GS από 4.0.2 σε 4.1 και έχω να κάνω τις εξής παρατηρήσεις:

1. Δεν έχασα κανένα αρχείο ή setting κατά την αναβάθμιση (σαν update). Προφανώς καλό είναι πριν την αναβάθμιση να κάνετε δεξί κλικ στο εικονίδειο του τηλεφώνου στο iTunes (έχοντας συνδεδεμένο το κινητό) και να κάνετε ένα backup για παν ενδεχόμενο.

2. Το σήμα δεν άλλαξε παρέμεινε ως έχει.
3. Το wifi μου δίνει την αισθηση ότι πιάνει καλύτερα.
4. Γενικά η ανταπόκριση σε 3GS δείχνει να είναι απειροελάχιστα καλύτερη πάντως και με την 4.0.2 ποτέ δεν είχα κανένα πρόβλημα σε 3GS (γνωστός μου με 3G δεινοπάθησε με 4.0.2)
5. Το game center εικονίδειο μεταφέρει ένα εικονίδιο από την πρώτη οθόνη μια οθόνη δεξιά και μόνο του οπότε πρέπει να ξανατοποθετήσετε τα εικονίδεια στη σειρά τους μέσω iTunes ή χειροκίνητα.
6. Δεν χάλασε κανένα folder.
7. Δεν παρατηρώ καθυστερήσεις/κολλήματα σε κανένα πρόγραμμα.
8. Δεν χάθηκαν επαφές ή settings στο ipod του κινητού.
9. Δεν είδα κάτι καινούριο στην κάμερα αλλά ανοίγει λίγο πιο γρήγορα.
10. Η μπαταρία φαίνεται να έχει βελτίωση αλλά θα ξαναγράψω για το θέμα πάντως άντεξε σε "άγρια" χρήση με 3D games πολλές κλήσεις κτπ κτπ.

Συμπέρασμα: Άν έχετε 4.0.2 αναβαθμήστε άνετα και άφοβα εν αναμονή και του JB το οποίο δε γίνεται σε 3GS με 4.0.2. Επίσης μπορώ να πω σχεδόν με ασφάλεια ότι αντιμετωπίζει πολλά μικροθεματάκια της 4.0.2 όπως κάποια κολλήματα εφαρμογών κάποια ανοίγματα εφαρμογών με χρονοκαθυστέρηση κτπ. Το βρίσκω σαφώς πιο γρήγορο σε 3GS έστω και αν η διαφορά είναι σχεδόν "ψυχολογική".

Ευχαριστώ που το διαβάσατε κι ελπίζω να βοήθησε ειδικά τους αρχάριους iphonistas σαν εμένα :)

#246   Optimus

Optimus

iPH newbie

• 7 μηνύματα

Δημοσίευση 11/09/2010 - 00:00

Εχεται παθει ολοι ψυχωση με την μπαταρια...
Αναλογα πως το χρησημοποιεις χαλαει και η μπαταρια εγω συνηθως το φορτιζω μερα παρα μερα και παντοτε οταν εχει αδειασει (2-3%) και συνηθως ηθελε καπου στις 2:30 ωρες να φορτισει πληρως.
Υπηραχαν και φορες που μπορει να κραταγε και τρεις μερες.
Το wifi δεν το κλεινω ποτε και το ipode παιζει αρκετες ωρες την ημερα.
Το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι να μην το σκεφτεσαι καθολου απλα φορτιζε το οταν αδειαζει και θα στρωσει.

Τελευταία επεξεργασία από: Optimus, 11/09/2010 - 00:02

#247   igogos

igogos

iPH Contributor

• 1.044 μηνύματα

Δημοσίευση 11/09/2010 - 00:20

Το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι να μην το σκεφτεσαι καθολου απλα φορτιζε το οταν αδειαζει και θα στρωσει.

Συμφωνώ ότι όπως πολύ σωστά λες τελικά δε χρειάζεται να το σκεφτόμαστε απλά να προσθέσω ότι σύμφωνα με καλά ενημερωμένα websites η καλύτερη φόρτιση για Li-ion μπαταρίες είναι περίπου στο 20%-40% δηλαδή να μην αφήνουμε την μπαταρία να "στεγνώσει" τελείως και μία φορά το μήνα ΜΟΝΟ να κάνουμε ένα πλήρη κύκλο φόρτισης-αποφόρτισης (δηλαδή από 100% στο 0%) για να καλιμπράρει η μπαταρία.

Θα συμφωνήσω επίσης με αυτό που είπες περί "στρωσίματος" της μπαταρίας. Όντως έχω παρατηρήσει σε όλες τις Li-ion ότι θέλουν μερικές φορτίσεις-αποφορτίσεις για να πιάσουν τη μέγιστη απόδοση.

Σε γενικές γραμμές αν πχ φορτίσεις τη μπαταρία από το 50% στο 100% τότε δύο τέτοιες φορτίσεις θα μετρήσουν ως μία πλήρης καθώς οι Li-ion δεν έχουν φαινόμενα "μνήμης".

Ελπίζω να βοήθησα :)

#248   Optimus

Optimus

iPH newbie

• 7 μηνύματα

Δημοσίευση 11/09/2010 - 20:38

Εχει ακουστει τιποτα για προβληματα με τα sms, καθε μερα γινεται ολο και πιο εκνευριστικο στελνει οποτε αυτο θελει >:( >:(

#249   SReaver

SReaver

iPH newbie

• 9 μηνύματα

Δημοσίευση 11/09/2010 - 20:43

καταφερε καποιος με 3g να κανει jailbreak με το redsnow να πει αν τα καταφερε,γιατι εγω το προσπαθεισα αλλα τελειωνοντας ειχε εξαφανιστει το εικονιδιο του τηλεφωνου καθως επισης το τηλεφωνο δεν εκλεινε (εβγαζε την μπαρα κλεισιματος,εκλεινε οι οθονη για 2 δευτεροπλεπτα και μετα ανοιγε ξανα στην οθονη ξεκλειδωματος).Το εκανα 5 με 6 φορες και ολες τα ιδια,και σε mac και σε pc.

Και πως το εφτιαξες? Και εγώ ατό έχω πάθει αλλά τωρα δεν μπορώ να κάνω ούτε restore ούτε τιποτα..

#250   cgiovarthis

cgiovarthis

iPH newbie

• 28 μηνύματα

Δημοσίευση 11/09/2010 - 23:23

Εχω 3GS με iOS 4 και JB. για να αναβαθμισω στην 4.1 να κανω update κατευθειαν ή restore πρωτα?υπαρχει κανενας κινδυνος επειδη ειναι JB η συσκευη αν κανω σκετο update?

#251   AlexK

AlexK

iPH Contributor

• 1.440 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4
  • GameCenter:Alexkdef

Δημοσίευση 12/09/2010 - 03:24

Εχω 3GS με iOS 4 και JB. για να αναβαθμισω στην 4.1 να κανω update κατευθειαν ή restore πρωτα?υπαρχει κανενας κινδυνος επειδη ειναι JB η συσκευη αν κανω σκετο update?

Αν έχεις σπασμένες εφαρμογές προφανώς και ΔΕΝ θα περαστούν. Από εκεί και πέρα ότι tweak έχεις περάσει στο 3Gs σου θα παραμείνει... και αυτό μπορεί να σου καθυστερεί το κινητό. Προτείνω clean restore. Κάνε ότι νομίζεις

#252   bagg21

bagg21

iPH Contributor

• 979 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 8 Plus
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 12/09/2010 - 11:42

ειμαι κατενθουσιασμενος με την 4.1 ....αναβαθμιστε αβοφα !!!!

σαφως ποιο γρηγορη !

εχω 3gs

#253   giorgosp1980

giorgosp1980

iPH newbie

• 58 μηνύματα

Δημοσίευση 12/09/2010 - 13:10

Και πως το εφτιαξες? Και εγώ ατό έχω πάθει αλλά τωρα δεν μπορώ να κάνω ούτε restore ούτε τιποτα..

αν θελεις να βαλεις την 4.1 καθαρη (χωρις jailbreak)κανεις απλα restore, αν τωρα θελεις να βαλεις την 3.1.3 τοτε κατεβαζεις αυτο http://www.sebby.net...-recboot-1-0-2/ (μονο που εινα για mac υπολογιστη για windows κατι αναλογο κανει νομιζω το tiny umprella)βαζεις το iphone σε recovery mode και επιλεγεις για ρεστορε την 3.1.3,θα κανει την διαδικασια και οταν θα σου βγαλει ενα πλαισιο λαθους ανοιγεις το ποιο πανω προγραμα και επιλεγεις exit recovery mode και εισαι οκ.Αυτο επαναλαμβανω σε mac για windows αν δεν γινεται με tiny umpralla ψαξε λιγο στο φορουμ κατι θα υπαρχει.

Τελευταία επεξεργασία από: giorgosp1980, 12/09/2010 - 13:11

#254   suboy

suboy

iPH newbie

• 6 μηνύματα

Δημοσίευση 13/09/2010 - 11:45

έκανα update σε 3G από 4,02 jb(ztoggle για wallpapper μόνο και sbsettings). με την 4,02 πραγματικά υπήρχαν στιγμές που ήταν εκνευριστικό το να πάρω τηλέφωνο. Πρώτα update και μετα έκανα restore. με το update η διαφορά ήταν εμφανέστατη και με το restore νομίζω ότι είναι ένα κλικ πάνω σε θέμα ταχύτητας. μου λείπει το wallpaper στο μενού, αυτή η μαυρίλα ...

#255   islascanarias

islascanarias

iPH Member

• 200 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6
  • Tablet:iPad 2

Δημοσίευση 14/09/2010 - 09:43

ρε παιδια σας βγάζει σήμερα (αν δοκίμασε κανείς σήμερα το update) πρόβλημα με software update server, cannot be contacted κτλπ?

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 3

0 μέλη, 3 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες