Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

Συγχρονισμος iPhone με καινουριο PC

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
31 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#16   morpheusgr

morpheusgr

iPH Honoured Member

• 1.427 μηνύματα
  • Twitter:@morpheusgr
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 15/09/2010 - 13:14

Τα τραγουδια που λειπουν απο τις playlists δεν ειναι μεσα στη μουσικη σου? Αν ειναι απλα τα βαζεις ξανα μεσα στις playlist που ηταν. Στο backup κρατησε σε διαφορετικο δισκακι το playlist και σε αλλο καποια τραγουδια οποτε οταν διαβασε τα playlists δε βρηκε ολα τα τραγουδια και αφησε τα playlists ελειπη

Just like underwear, passwords should be changed often...

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#17   Greator

Greator

iPH newbie

• 15 μηνύματα

Δημοσίευση 15/09/2010 - 13:14

Τα podcasts κατεβαινουν ξανα δωρεαν, απλα πατα σε καθε podcast το subscribe.
Πριν κανεις sync τις εφαρμογες, τσεκαρε οτι υπαρχουν στο itunes.
Τα βιντεο μηπως τα ειχες σε αλλο φακελο/δισκο και απλα τα ειχες συρει μεσα στο itunes? Μαλλον για αυτο το λογο δεν τα μετεφερε, αν ειναι ετσι αρκει να τα συρεις παλι μεσα στο itunes απο το φακελο που τα εχεις.

Μα την περισσοτερη μουσικη και βιντεο drag and drop την εκανα με manual sync. Δηλαδη το backup δεν κραταει ο,τι υπαρχει στη συσκευη? Τα βιντεο δεν γνωριζω καν που ειναι, μπορει να ειναι διασπαρτα στο σκληρο με τα ΧΡ, μπορει να μην υπαρχουν καν στο σκληρο. Δεδομενου οτι εχω προσβαση στο παλιο συστημα τι πρεπει να κανω για να κανω ενα backup χωρις προβληματα και χωρις χαμενα αρχεια. Προφανως ο τροπος με το Library backup δε δουέυει σε ολες τις περιπτωσεις ή εκανα καπου κατι λαθος.

#18   Greator

Greator

iPH newbie

• 15 μηνύματα

Δημοσίευση 15/09/2010 - 13:18

Τα τραγουδια που λειπουν απο τις playlists δεν ειναι μεσα στη μουσικη σου? Αν ειναι απλα τα βαζεις ξανα μεσα στις playlist που ηταν. Στο backup κρατησε σε διαφορετικο δισκακι το playlist και σε αλλο καποια τραγουδια οποτε οταν διαβασε τα playlists δε βρηκε ολα τα τραγουδια και αφησε τα playlists ελειπη

Τα τραγουδια δεν υπαρχουν δυστυχως ουτε στην μουσικη. Μου φαινεται πως τα εχασα ολα, τραγουδια και βιντεο. Και τα τραγουδια τα ξαναβρισκω, τα βιντεο ομως ειναι σχεδον αδυνατον. Μπηκα στο παλιο συστημα και εκανα restore from backup αλλα δε μου επανεφερε τιποτα...Εχω αρχισει να απογοητευομαι με την apple ειλικρινα, παρολο που εκανα ολη τη διαδικασια, δεν υπαρχει ενασ ασφαλης τροπος να αποθηκευσεις τελικα αυτα τα αρχεια που εχεις στο iphone σου?

#19   morpheusgr

morpheusgr

iPH Honoured Member

• 1.427 μηνύματα

Δημοσίευση 15/09/2010 - 13:33

Τα τραγουδια αν δεν εχεις αλλαξει την επιλογη του itunes να οργανωνει μονο του την library τα μεταφερει σε ενα φακελο μεσα στα εγγραφα μου, με τα βιντεο δεν κανει το ιδιο. Για να δεις τι υπαρχει στο παλιο itunes κανε boot στα xp και τσεκαρε το παλιο itunes. Ακομα βρες τα βιντεο σου και αποθηκευσε τα σε ενα φακελο για να μην τα εχεις διασπαρτα. Μετα παρε αυτο το φακελο και συρε τον στο νεο itunes. Εγω που εχω μεταφερει πολλες φορες τη δικη μου library δεν ειχα τετοια προβληματα παρα μονο με καποια τραγουδια με ελληνικα ονοματα, ολα τα υπολοιπα ηταν μια χαρα.

#20   DINFUN

DINFUN

-

• 16.182 μηνύματα

Δημοσίευση 15/09/2010 - 13:35

Δοκιμασε να κατεβασεις το sharepod .. (google it) και με drag & drop πέρασε τα στο pc..

#21   Greator

Greator

iPH newbie

• 15 μηνύματα

Δημοσίευση 15/09/2010 - 13:54

Eκανα sync τα applications kai oλα καλα (αν και μου τα εβαλε οπου να'ναι).

Τα βιντεο και τη μουσικη τα εχασα οριστικα φαινεται. Δεν ειμαι και ενθουσιασμενος, απαραδεκτος τροπος μεταφορας απο μερους της Apple.

#22   kdelios

kdelios

iPH Elite Poster

• 3.248 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4
  • Tablet:iPad 2

Δημοσίευση 15/09/2010 - 14:03

Καλό θα ήταν να αναφερθεί πως ο οδηγός είναι της MARION.. Ευχαριστώ!

Έχεις δίκιο, αλλά αν το ήξερα ή αν είχα το link θα το έκανα. Είχα κάποτε και εγώ αυτό το θέμα, έψαξα και το βρήκα. Δεν μπορώ να θυμάμαι από που το έχω. Απλά το κράτησα κάπου σαν text για μελλοντική χρήση ή για να βοηθήσω άμεσα κάποιον που έχει πρόβλημα.

#23   morpheusgr

morpheusgr

iPH Honoured Member

• 1.427 μηνύματα

Δημοσίευση 15/09/2010 - 14:11

Απο τη στιγμη που εχεις προσβαση στην παλια εγκατασταση δεν εχουν χαθει, απλα ειναι εκει και δεν τα βλεπεις απο τη νεα εγκατασταση

#24   Greator

Greator

iPH newbie

• 15 μηνύματα

Δημοσίευση 15/09/2010 - 15:35

Απο τη στιγμη που εχεις προσβαση στην παλια εγκατασταση δεν εχουν χαθει, απλα ειναι εκει και δεν τα βλεπεις απο τη νεα εγκατασταση

Ωραια, οποτε που πρεπει να ψαξω για να τα βρω? Εστω και στην παλια εγκατασταση. Ποιο ειναι δηλαδη το path που σωζει τα βιντεο?

#25   morpheusgr

morpheusgr

iPH Honoured Member

• 1.427 μηνύματα

Δημοσίευση 15/09/2010 - 15:41

Δες τα path που σου εδωσε ο kdelios στο 3ο μηνυμα, εκει αποθηκευει το itunes.

#26   Greator

Greator

iPH newbie

• 15 μηνύματα

Δημοσίευση 15/09/2010 - 15:47

Δες τα path που σου εδωσε ο kdelios στο 3ο μηνυμα, εκει αποθηκευει το itunes.

Tα paths ειναι για Windows 7. Εμενα η πρωτη εγκατασταση ηταν στα xp.

#27   morpheusgr

morpheusgr

iPH Honoured Member

• 1.427 μηνύματα

Δημοσίευση 15/09/2010 - 15:52

Στα XP πρεπει να εχεις ενα φακελο iTunes μεσα στο "H Μουσικη μου" εκει αποθηκευει οτι εχει μεταφερει στους δικους του φακελους το itunes

#28   Greator

Greator

iPH newbie

• 15 μηνύματα

Δημοσίευση 15/09/2010 - 16:01

Στα XP πρεπει να εχεις ενα φακελο iTunes μεσα στο "H Μουσικη μου" εκει αποθηκευει οτι εχει μεταφερει στους δικους του φακελους το itunes

Σε αυτο το φακελο το μονο που βρηκα ηταν 2-3 playlists, τα podcasts, αλλα ουτε ενα βιντεο δυστυχως. Δε μπορω να φανταστω που αλλου τα σωζει.

#29   morpheusgr

morpheusgr

iPH Honoured Member

• 1.427 μηνύματα

Δημοσίευση 15/09/2010 - 16:08

Οπως σου ειπα τα βιντεο δεν τα μεταφερει, βρισκονται στο φακελο απο τον οποιο τα εσυρες μεσα στο itunes εκεινο το φακελο πρεπει να παρεις και να αντιγραψεις στην νεα εγκατασταση του itunes.

#30   Greator

Greator

iPH newbie

• 15 μηνύματα

Δημοσίευση 16/09/2010 - 20:09

Οπως σου ειπα τα βιντεο δεν τα μεταφερει, βρισκονται στο φακελο απο τον οποιο τα εσυρες μεσα στο itunes εκεινο το φακελο πρεπει να παρεις και να αντιγραψεις στην νεα εγκατασταση του itunes.

Δηλαδη με λιγα λογια εμ δεν τα αποθηκευει, εμ δε σε αφηνει να τα περασεις στο pc με κανενα τροπο, αν δηλαδη σου χτυπησει ο σκληρος που ειχες τα videos (οπως εμενα) την πατησες. Well done Apple. Συγγνωμη για το rant αλλα μολις διαπιστωσα οτι τα βιντεο δεν υπαρχουν πουθενα. Αν το ηξερα θα χρησιμοποιουσα ενα προγραμμα που τα τραβαει μεσα απο το iphone, αλλα νομιζα οτι με το backup παιρνει και τα βιντεο. Αυτο καταλαβα απο τα posts εδω τουλαχιστον.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1

0 μέλη, 1 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες