Κανονικά δεν πρέπει να υπάρχουν. Αυτό σημαίνει ότι δεν έχεις κολλήσει τίποτε. Μια χαρά είσαι. Μόνο φρόντισε να έχεις αλλάξει το root password για να παραμείνεις έτσι./bin/poc-bbot
/bin/sshpass
/var/log/youcanbeclosertogod.jpg
/var/mobile/LockBackground.jpg
/System/Library/LaunchDaemons/com.ikey.bbot.plist
/var/lock/bbot.lock
παιδια μπαινω στο ifile αλλα δεν βρισκω τιποτα απο αυτα ,μηπως μπαινω λαθος?Που τα βρισκω?Ευχαριστω
Πώς να αφαιρέσουμε περιέργους ιούς ''worms'' απο το μολυσμένο iphone μας.
Δημοσίευση 14/10/2010 - 14:35
Ad
Δημοσίευση 14/10/2010 - 14:41
/bin/poc-bbot
/bin/sshpass
/var/log/youcanbeclosertogod.jpg
/var/mobile/LockBackground.jpg
/System/Library/LaunchDaemons/com.ikey.bbot.plist
/var/lock/bbot.lock
παιδια μπαινω στο ifile αλλα δεν βρισκω τιποτα απο αυτα ,μηπως μπαινω λαθος?Που τα βρισκω?Ευχαριστω
αν εχεις σιγουρα τον ιο αλλα κανενα απο τα παραπανω αρχεια
τοτε εχεις αλλη μορφη του και θα πρεπει να κανεις αυτα:
For known variant D
1. Run the Terminal app.
2. Enter each of the following commands followed by "return" to remove these files.
rm /System/Library/LaunchDaemons/com.saurik.Cydia.Startup.plist
rm /usr/libexec/cydia/startup
rm /usr/libexec/cydia/startup-helper
rm /usr/libexec/cydia/startup.so
3. Enter each of the following commands followed by "return" to reinstall Cydia.
su root
alpine
get-app remove cydia
get-app install cydia
4. Reboot your iPhone.
Δημοσίευση 14/10/2010 - 15:59
ακομα και reinstall του εκανα αλλα αυτο τιποτα,ελπιζς να μην παθει κατι το κινητο μου.
τωρα το εχω διαγραψει (mobile terminal) και εχω τα openssh κλειστα.
Δημοσίευση 14/10/2010 - 18:23
Μου κάνει εντύπωση πάντως ότι με 98% μου γράφει και μένα κάτι πάνω από 3 ώρες αναμονή (χωρίς να είναι πραγματικό βέβαια γιατί με φουλ χρήση και κρατάει μια μέρα).
Λοιπόν έχει αρχίσει να στρώνει το θέμα κι ας μην του έχω κάνει φόρτιση ακόμα. Τώρα στπ 56% και δείχνει αναμονή 11 ώρες. Το επηρέαζε σαφώς το αρχείο που έσβησα.
Δημοσίευση 14/10/2010 - 18:35
ΟΚ ευχαριστω φιλε μου το the terminal up που λες ομως ποιο ειναι?ευχαριστωαν εχεις σιγουρα τον ιο αλλα κανενα απο τα παραπανω αρχεια
τοτε εχεις αλλη μορφη του και θα πρεπει να κανεις αυτα:
For known variant D
1. Run the Terminal app.
2. Enter each of the following commands followed by "return" to remove these files.
rm /System/Library/LaunchDaemons/com.saurik.Cydia.Startup.plist
rm /usr/libexec/cydia/startup
rm /usr/libexec/cydia/startup-helper
rm /usr/libexec/cydia/startup.so
3. Enter each of the following commands followed by "return" to reinstall Cydia.
su root
alpine
get-app remove cydia
get-app install cydia
4. Reboot your iPhone.
Δημοσίευση 14/10/2010 - 18:41
αν εχεις ssh μπορεις να το κανεις απο εκει
Δημοσίευση 15/10/2010 - 05:10
οκ σε ευχαριστω πολυ.terminal app = η εφαρμομογη "mobile terminal"
αν εχεις ssh μπορεις να το κανεις απο εκει
Δημοσίευση 17/10/2010 - 00:21
Βεβαια απο την πρωτη κι ολας μερα αλλαξα το password αλλα οχι κατευθειαν μετα απο λιγες ωρες..
Αnyway εμενα η μπαταρια τη νυχτα που παω για υπνο και το τηλεφωνο ειναι σε stand by και ολα κλειστα (push,twitter,fb,κτλ) εχανε περιπου 2 τις εκατο. Τωρα ΜΕΤΑ το jb χανει λιγο παραπανω. Πχ 3 τις εκατο η τεσσερα,βεβαια σε περιπου 8 ωρες μιλαμε..
Ειναι ενταξει ε? η?
Εχω το 4αρι με 4.1 limera1n
Δημοσίευση 17/10/2010 - 00:39
μια χαρά είσαι φίλος!κομπλέΕψαξα και εγω με τον ifile αλλα δεν εχω κανενα απο αυτα οποτε ειμαι καθαρος μαλλον
Βεβαια απο την πρωτη κι ολας μερα αλλαξα το password αλλα οχι κατευθειαν μετα απο λιγες ωρες..
Αnyway εμενα η μπαταρια τη νυχτα που παω για υπνο και το τηλεφωνο ειναι σε stand by και ολα κλειστα (push,twitter,fb,κτλ) εχανε περιπου 2 τις εκατο. Τωρα ΜΕΤΑ το jb χανει λιγο παραπανω. Πχ 3 τις εκατο η τεσσερα,βεβαια σε περιπου 8 ωρες μιλαμε..
Ειναι ενταξει ε? η?
Εχω το 4αρι με 4.1 limera1n
Δημοσίευση 26/11/2010 - 11:43
Δημοσίευση 26/11/2010 - 12:00
λοιπον... στο 3gs μου ειχε μερικα απο αυτα (2-3) και τα διεγραψα, απλως δεν θυμαμαι ποια συγκεκριμενα για να τα αναφερω. ωστοσο υπαρχει ενα προβληματακι, το terminal πεισματικα δεν λειτουργει (δηλαδη ανοιγει και κλεινει αμεσως) και δεν μπορω να δω τι γινεται με το root password (το οποιο την τελευταια φορα που ειχα δοκιμασει δεν μπορουσα να το βρω - το ειχα αλλαξει παλιοτερα). και τωρα το super s.o.s. ερωτημα... υπαρχει τροπος να ανακαμψω/αλλαξω το root password που δεν θυμαμαι (οχι το εργοστασιακο!) ? και κατι ακομη... σχετικα με την μεταδοση σε υπολογιστες εχουμε κατι εκτενεστερο? υπατχει περιπτωση να εχει μολυνθει ο mac?
να προσθεσω και μια απορια ακομη... την αλλαγη στο root password ειχα κανει τον περασμενο χειμωνα, καπου αρχες του 2010, ωστοσο αυτο που θελω να επισημανω ειναι οτι το τελευταιο jailbreak που εκανα ηταν στην 4.0.1 με jailbreakme (διορθωστε με αν κανω λαθος). οποτε βρισκοντας τετοια αρχεια μεσα, τι ασφαλεια μπορει να προκυπτει με την αλλαγη του root password???
Τελευταία επεξεργασία από: kapi, 26/11/2010 - 12:00.
Δημοσίευση 26/11/2010 - 12:24
ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΙΡΑΖΟΥΜΕ...!!!!
Δημοσίευση 26/11/2010 - 13:10
μπραβο φιλαρακι εγω ελεγξα δεν βρηκα κατι ευτυχως.
δυσκολευομαι να εφησυχαστω, γιατι ενω η αλλαγη του root password ειχε προηγηθει και μετα ακολουθησαν 2 αναβαθμισεις και ισαριθμα j/b τωρα βλεπω οτι υπηρχαν αρχεια υποπτα!!! αααα... μας εφαγε ο big brother (οχι το reality) της ζωης!!!
Δημοσίευση 26/11/2010 - 15:11
Έχω iphone 4 με jailbreak
Υ.Γ. Πώς χρησιμοποιώ - βρίσκω το ifile για το root της συσκευής?
Y.Γ.2 Αν και το έχω 2 μήνες ακόμα ανακαλύπτω το iphone και ας το έχω λιώσει!!!!!!!!!!
Δημοσίευση 11/12/2010 - 21:22
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 7
0 μέλη, 7 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες