Leroi καμία σχέση man, αν με ήξερες προσωπικά δεν θα έλεγες κάτι τέτοιο. Anyway...
Απλά δίνεις λάθος εντύπωση.. No offence λοιπόν τα λεγόμενά μου ελπίζω..
Δημοσίευση 30/09/2010 - 09:49
Leroi καμία σχέση man, αν με ήξερες προσωπικά δεν θα έλεγες κάτι τέτοιο. Anyway...
Δημοσίευση 30/09/2010 - 10:16
Καλά μη σχολιάσω τις επιβλητικές λέξεις που σκέφτηκαν... Φαντάζομαι παράλληλα με το Storm, θα είχαν σκεφτεί και το Thunder, iThunder. Λες και και απευθύνονται σε 13αχρονα...
Τελευταία επεξεργασία από: Chris123GR, 30/09/2010 - 10:17
Δημοσίευση 30/09/2010 - 10:30
Δημοσίευση 30/09/2010 - 10:33
Να πω όμως ότι και οι δύο επενδύσεις δεν είναι αμελητέες. Θα έλεγα ότι είναι πολύ ακριβές επενδύσεις για τα δεδομένα της τεχνολογίας. Ξέρετε πόσο πάνε τα ενοίκια στο Golden Hall Και στο Κολωνάκι; ( Άρα πρόκειται για σημαντική επένδυση που αποκλείεται να έγινε στο πόδι. Κάποιοι βάλανε πολλά λεφτά και έχουν κάνει τους υπολογισμούς τους.
Άρα μην είμαστε ισοπεδωτικοί στους χαρακτηρισμούς μας. Όλοι οι παλιοί εδώ θυμόμαστε τα προβλήματα με την Rainbow και πιστεύω ότι η καχυποψία είναι μέχρι ένα βαθμό δικαιολογημένη.
Αλλά και οι δύο επενδύσεις είναι πολύ μεγάλες για να τις πούμε εκ προοιμίου καταδικασμένες. Πάντως οι πρώτες μέρες λειτουργίας του i-Storm δείξανε ότι σίγουρα υπάρχει αγορά για τέτοιου είδους επενδύσεις. Μακάρι να γίνουν και άλλες τέτοιες.
Δημοσίευση 30/09/2010 - 10:34
Δημοσίευση 30/09/2010 - 10:36
Δημοσίευση 30/09/2010 - 10:59
Πρόσεξε: Εγώ ούτε αφορίζω, ούτε κατακρίνω ούτε δεν υπολογίζω τις σοβαρότατες επενδύσεις - και κινήσεις - που έχουν γίνει. Έχουν προσπαθήσει να καλύψουν ένα κενό στην Ελληνική αγορά.Η ένσταση μου είναι συγκεκριμένη: Δε μπορούν να διαφημίζονται ως δήθεν Apple Store! Πως να το πω αλλιώς. Δε μπορεί ένα αυτοκίνητο που βελτιώθηκε με 400 άλογα να λέει πως είναι Ferrari. Είναι γρήγορο αλλά όχι Ferrari.
Όσο και να κάνει το ενοίκιο στο Golden Hall έχουν λεφτά εκεί στην Info Quest για πέταμα.Δεν θα τους λείψουν οπότε άκυρο...
Δημοσίευση 30/09/2010 - 11:09
Συνεχίζω να πιστεύω το ίδιο πράγμα.
Το τι θα γράφω εγώ δεν έχει απολύτως καμία σχέση με αυτά που γράφεις εσύ.
Τώρα αν πιστεύεις ότι έχει κάποια σχέση το "μαγαζάκι" της Info Quest με τα ΚΑΝΟΝΙΚΑ καταστήματα της apple , σίγουρα πρέπει να κάνεις μια βόλτα σε ένα Apple Store.
Βρε μπας και είσαι από την Info Quest και σε πείραξε?
Τελευταία επεξεργασία από: nikosg21, 30/09/2010 - 11:10
Δημοσίευση 30/09/2010 - 11:13
Ζητάω συγνώμη που ΤΟΛΜΗΣΑ και απάντησα :|μου φενεται δουλευομαστε τωρα, κανεις quote σε αυτα που γραφω και μου λες οτι τι θα γραφεις εσυ δεν εχει καμια σχεση με αυτα που γραφω εγω...
Τονισα πολλες φορες οτι μπορει να μην εχει σχση το apple store με τους resellers...παρολαυτα ειναι και τα δυο για τον ιδιο λογο στην αγορα, προσβαση απλοκλειστικα σε προιοντα apple!
επισης ειπα πολλες φορες οτι δεν κοβει στην infoquest 12 μαγαζια ειναι πολλα για μια χωρα σαν την ελλαδα...αλλα που να καταλαβεις και μετα μου λες οτι ειμαι και τις info-quest ,
παρακαλω την επομενη που θα διαβασεις και θα αποφασησεις να σχολιασεις κατι που εγραψα τουλαχιστον να εχεις καταλαβει τι γραφω!
Δημοσίευση 30/09/2010 - 11:25
οσο καιρο ειμαι στο φορουμ, απαντησεις εγκυροτητας και τετοιου υφους δινεις, δε λεω διχνει ωριμοτητα...δεν υπαρχουν πολλα να πεις, κατσε διαβασε τι εχεις γραψει αν και δυσκολο το βλεπω να καταλαβεις...Ζητάω συγνώμη που ΤΟΛΜΗΣΑ και απάντησα :|
Τελευταία επεξεργασία από: nikosg21, 30/09/2010 - 11:25
Δημοσίευση 30/09/2010 - 11:35
οσο καιρο ειμαι στο φορουμ, απαντησεις εγκυροτητας και τετοιου υφους δινεις, δε λεω διχνει ωριμοτητα...δεν υπαρχουν πολλα να πεις, κατσε διαβασε τι εχεις γραψει αν και δυσκολο το βλεπω να καταλαβεις...
οπως ειδες σε παρακαλεσα το στοιχειωδες, να καταλαβαινεις σε τι κανεις quote αλλα μαλον το θεωρεις περιττο...
anyway δεν θα μπω στο κοπο να ξαναπαντησω, αλλωστε το τοπικ δεν δημιουργηθηκε γι αυτον τον λογο...παρακαλω το μηνυμα να διαγραφει απο καποιον mod.
οτι αλλο θες μπορεις να το πεις μεσω ΠΜ.
Δημοσίευση 30/09/2010 - 19:31
Follow me on twitter
Δημοσίευση 30/09/2010 - 21:14
Δημοσίευση 30/09/2010 - 21:16
0 μέλη, 1 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες