Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

AppleTV (2010 model)

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
234 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#196   mikexs

mikexs

iPH Master

• 5.698 μηνύματα
  • Twitter:@mikexst
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 6
  • Tablet:iPad 3

Δημοσίευση 23/12/2010 - 23:47

Οσοι εχετε mac και apple tv 2, μπορειτε πλεον να κανετε stream τα παντα απο το mac στο atv2 χωρις conversions αρχειων και χωρις να χρειαζεται jailbreak το atv2.

Η erica sadun εφτιαξε ενα νεο hack, το AirFlick.

Wired.com’s friend Erica Sadun has been hard at work hacking away at AirPlay to expand its powers. About a week ago she released AirPlayer, a Mac app to stream video from the the Apple TV to the Mac. And just recently she released AirFlick to do the reverse: stream video from the Mac to the Apple TV. No jailbreaking required.

If you own a Mac and the new Apple TV, you need the AirFlick hack, because it makes AirPlay way more useful. You already can stream video from the Mac to the Apple TV, but you’re limited to iTunes-compatible videos (.H264-encoded MP4). AirFlick adds support for a multitude of video formats that you wouldn’t be able to stream normally (such as AVI, MKV, FLV, WMV and RMVB).

The AirFlick and AirPlayer hacks are in very early development stages, so be warned: Some features might be buggy. They’re free downloads, though, so give it a whirl. See the video above for a quick tutorial.

Απλα κατεβαστε το απο το site της Erica Sadun > http://ericasadun.com/ftp/AirPlay/

Τελευταία επεξεργασία από: mikexs, 23/12/2010 - 23:50

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#197   zografos

zografos

iPH User

• 192 μηνύματα

Δημοσίευση 23/12/2010 - 23:49

Παίζω με το εργαλείο από χτες. Έχει ακόμα αρκετά bugs, αλλά γενικά δουλεύει και μοιάζει ΠΟΛΛΑ υποσχόμενο ... όπως όλες οι δουλειές της !

#198   mikexs

mikexs

iPH Master

• 5.698 μηνύματα
  • Twitter:@mikexst
  • Κινητό: iPhone 6
  • Tablet:iPad 3

Δημοσίευση 10/01/2011 - 15:03

Ειλικρινα, εχει καταφερει κανενας να παιξει με το AirFlick?!?

Εχω βαλει τη 0.40 εκδοση και για οποιοδηποτε αρχειο μου πεταει οτι ειναι πολυ γρηγορο το encoding (για το ταδε segment του πηρε 0,0 δευτερολεπτα για on the fly μετατροπη) και δεν προλαβαινει το AirFlick να το στειλει στο ATV και μου προτεινει να κανω offline conversion.

Χρησιμοποιω το VLC (το 1.1.5), παρολο που βλεπω πρασινα artifacts και αυτο φτιαχνει με το 1.1.3. Αλλα δε με νοιαζει προς το παρον αυτο.

Χρησιμοποιω και το Mac Air Video Client και στα στελνω απο εκει στο AirFlick και παλι το ιδιο μηνυμα.

Καμια ιδεα?

Τελευταία επεξεργασία από: mikexs, 10/01/2011 - 15:04

#199   ChriSS78

ChriSS78

iPH Enthousiast

• 364 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:iPad mini Retina +4G

Δημοσίευση 16/01/2011 - 11:14

παιδια επειδη εχω μπερδευτει λιγο θελω να μετατρεψω το mkv hd αρχειο που εχω σε αρχειο που βλεπει το itunes ςστε να παιξει
στο atv2 αλλα σε hd 720 ποιοτητα.Εχω δοκιμασει με το airvideo kai to Videora iPhone 4 Converter αλλα η ποιοτητα πεφτει και δεν ειναι 720p
πως γινετε?

Η ποιοτητα πεφτει ελαχιστα. Αρχειο .mkv μεγεθους 4,70 GB το κανει περιπου 2,7 με 3,1 GB με ελαχιστη διαφορα. Αρχειο 1,17 GB (βλεπε επεισοδιο καποιας σειρας) το κανει 1,3 GB δηλαδη αυξανει και το μεγεθος του! Και ειδικα σε αυτα τα αρχεια (της ταξης 1,17GB) η ποιοτητα ειναι φοβερη και ιδια με του αρχικου αρχειου.

#200   kalzerv

kalzerv

iPH newbie

• 51 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 16/01/2011 - 19:58

Tο Airflick είναι όλα τα λεφτά (ειδικά μόλις παίξει ελληνικούς υπότιτλους). Κατέβασα την έκδοση 0.47 και παίζει ό,τι βλέπει στους φακέλους που του ορίζω μέσω του Airvideo Server. Αποθηκεύμενα αρχεία στο Time Capsule μέσω Wifi (Time Capsule >> στο MacBookPro μου >> Apple TV2) τα παίζει χωρίς καμία καθυστέρηση. Δεν έχω καθόλου καλώδια είτε το μόντεμ μου είτε τους υπολογιστές μου αλλά ούτε και το Time Capsule. Όλα Wifi. Μέχρι 720p θέλει στην αρχή 5-10 δεύτερα και μετά παίζει χωρίς καμία διακοπή. Αυτό ισχύει και με το iTunes και με το Airflick. Χωρίς jailbrake και με το τελευταίο firmware και IOS (update χθες). Το μόνο που δεν έχω καταφέρει είναι να παίξω με το Airflick ελληνικούς υπότιτλους. Αν δεν είναι ενσωματωμένοι βλέπεις ερωτηματικά, ΜΟΝΟ. Έχει κανείς καμιά ιδέα????? Αν λυθεί αυτό ΚΛΕΙΣΑΜΕ. Ααααα και κάτι άλλο ..... αρχεία 1080p ξεκινά να τα παίζει το Airflick κανονικά, κολλάει λίγο αλλά αν πατήσεις Pause και του δώσεις λίγο χρόνο για να στρειμάρει (όσο πιο πολύ τόσο πιο καλά) παίζει κανονικά. Δεν ξέρω αν το αποτέσμα στην TV είναι 1080p ή 720p μιας και δεν μπορώ να το ξεχωρίσω.

#201   Aelaos

Aelaos

iPH Enthousiast

• 494 μηνύματα

Δημοσίευση 16/01/2011 - 20:21

Tο Airflick είναι όλα τα λεφτά (ειδικά μόλις παίξει ελληνικούς υπότιτλους). Κατέβασα την έκδοση 0.47 και παίζει ό,τι βλέπει στους φακέλους που του ορίζω μέσω του Airvideo Server. Αποθηκεύμενα αρχεία στο Time Capsule μέσω Wifi (Time Capsule >> στο MacBookPro μου >> Apple TV2) τα παίζει χωρίς καμία καθυστέρηση. Δεν έχω καθόλου καλώδια είτε το μόντεμ μου είτε τους υπολογιστές μου αλλά ούτε και το Time Capsule. Όλα Wifi. Μέχρι 720p θέλει στην αρχή 5-10 δεύτερα και μετά παίζει χωρίς καμία διακοπή. Αυτό ισχύει και με το iTunes και με το Airflick. Χωρίς jailbrake και με το τελευταίο firmware και IOS (update χθες). Το μόνο που δεν έχω καταφέρει είναι να παίξω με το Airflick ελληνικούς υπότιτλους. Αν δεν είναι ενσωματωμένοι βλέπεις ερωτηματικά, ΜΟΝΟ. Έχει κανείς καμιά ιδέα????? Αν λυθεί αυτό ΚΛΕΙΣΑΜΕ. Ααααα και κάτι άλλο ..... αρχεία 1080p ξεκινά να τα παίζει το Airflick κανονικά, κολλάει λίγο αλλά αν πατήσεις Pause και του δώσεις λίγο χρόνο για να στρειμάρει (όσο πιο πολύ τόσο πιο καλά) παίζει κανονικά. Δεν ξέρω αν το αποτέσμα στην TV είναι 1080p ή 720p μιας και δεν μπορώ να το ξεχωρίσω.

Για τους υπότιτλους θα σου πρότεινα να τους αλλάξεις σε UTF-8 format κάτι που γίνεται πολύ εύκολα , ανοίγοντας το notepad > Save as> σου βγάζει ένα μενού με επιλογή το UTF-8. Σε MAC δεν το έχω κάνει ποτέ αλλά υποθέτω πως πάνω κάτω τα ίδια θα υπάρχουν. Να σε ρωτήσω πως σύνδεσες το airvideo server με το Airflick ; Υπάρχει κάποιος οδηγός ;

#202   kalzerv

kalzerv

iPH newbie

• 51 μηνύματα

Δημοσίευση 16/01/2011 - 22:49

Για τους υπότιτλους θα σου πρότεινα να τους αλλάξεις σε UTF-8 format κάτι που γίνεται πολύ εύκολα , ανοίγοντας το notepad > Save as> σου βγάζει ένα μενού με επιλογή το UTF-8. Σε MAC δεν το έχω κάνει ποτέ αλλά υποθέτω πως πάνω κάτω τα ίδια θα υπάρχουν. Να σε ρωτήσω πως σύνδεσες το airvideo server με το Airflick ; Υπάρχει κάποιος οδηγός ;

Θα το δοκιμάσω με τους υπότιτλους thanks
Όσο για το AirVideo,
τρέχεις το Airvideo (για Mac πάντα μιλάω όμως, δεν το έχω δοκίμασει σε win). Στα preferences επιλέγεις shared folders και επιλέγεις τους φακέλους όπου έχεις τις ταινίες σου. Κατόπιν τρέχεις το AirFlick. Πάνω δεξιά (πάνω από Play button περίπου) έχει ένα βελάκι, το πατάς και εμφανίζεται το Menu του Airvideo. Ζητάει το Airvideo pin που είναι στο preferences και μετά remote tab και το Password που βρίσκεται στο preferences και μετά settings tab. Τα βάζεις και είσαι έτοιμος.
Επιλέγεις από την λίστα κάτω την ταινία που θέλεις, πατάς το αρχείο(ταινία) μια φορά, με double click εμένα κολλάει και λέει πως δεν παίζει το αρχείο.
Αυτό ήταν

#203   Leonidas25

Leonidas25

iPH Contributor

• 1.248 μηνύματα

Δημοσίευση 16/01/2011 - 23:09

Παιδια εχει ερθει το Apple TV 2nd Generation στην Ελλαδα ?

#204   Aelaos

Aelaos

iPH Enthousiast

• 494 μηνύματα

Δημοσίευση 16/01/2011 - 23:11

Θα το δοκιμάσω με τους υπότιτλους thanks
Όσο για το AirVideo,
τρέχεις το Airvideo (για Mac πάντα μιλάω όμως, δεν το έχω δοκίμασει σε win). Στα preferences επιλέγεις shared folders και επιλέγεις τους φακέλους όπου έχεις τις ταινίες σου. Κατόπιν τρέχεις το AirFlick. Πάνω δεξιά (πάνω από Play button περίπου) έχει ένα βελάκι, το πατάς και εμφανίζεται το Menu του Airvideo. Ζητάει το Airvideo pin που είναι στο preferences και μετά remote tab και το Password που βρίσκεται στο preferences και μετά settings tab. Τα βάζεις και είσαι έτοιμος.
Επιλέγεις από την λίστα κάτω την ταινία που θέλεις, πατάς το αρχείο(ταινία) μια φορά, με double click εμένα κολλάει και λέει πως δεν παίζει το αρχείο.
Αυτό ήταν

Ευχαριστώ θα το δοκιμάσω κάποια στιγμή

#205   dream21

dream21

iPH Hero

• 3.898 μηνύματα
  • Twitter:@dream2100
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:Άλλο
  • GameCenter:iPhonegr

Δημοσίευση 16/01/2011 - 23:11

επίσημα όχι,ανεπίσημα ναι

#206   kalzerv

kalzerv

iPH newbie

• 51 μηνύματα

Δημοσίευση 16/01/2011 - 23:16

Από ότι γνωρίζω όχι. Εγώ ήμουν για κάνα μήνα στην Γερμανία και το χτύπησα από το Media Markt εκεί με €119,00. Με το δε AirFlick πλέον αξίζει,χωρίς δεν το συνηστώ. Άντε να μετατρέψεις Matroska 5-6gb σε itunes friendly file.

Φίλε Aelaos μα τόοοοσο εύκολο(στο WinXP Netbook). Σε ευχαριστώ πάρα πολύ πλέον ηρέμησα.

#207   Leonidas25

Leonidas25

iPH Contributor

• 1.248 μηνύματα

Δημοσίευση 16/01/2011 - 23:25

Kαι ξερουμε ποτε θα ερθει επισημα ?

#208   kalzerv

kalzerv

iPH newbie

• 51 μηνύματα

Δημοσίευση 16/01/2011 - 23:28

Kαι ξερουμε ποτε θα ερθει επισημα ?

Θα έρθει? για να δούμε. Το προηγούμενο ήρθε?
online shop εξωρτερικού και τέλος. Στα χρήματα ούτος ή άλλος θα σου βγει πιο χαμηλά(αν κρίνω από τους υπολγιστές και λοιπά αξεσουάρ apple στην Ελλάδα)

#209   zografos

zografos

iPH User

• 192 μηνύματα

Δημοσίευση 16/01/2011 - 23:35

Από ότι γνωρίζω όχι. Εγώ ήμουν για κάνα μήνα στην Γερμανία και το χτύπησα από το Media Markt εκεί με €119,00. Με το δε AirFlick πλέον αξίζει,χωρίς δεν το συνηστώ. Άντε να μετατρέψεις Matroska 5-6gb σε itunes friendly file.

Φίλε Aelaos μα τόοοοσο εύκολο(στο WinXP Netbook). Σε ευχαριστώ πάρα πολύ πλέον ηρέμησα.

Ειδικά τα mkv μετατρέπονται για πλάκα σε m4v μέσα σε λίγα λεπτά (5, 10, 15 max) με το MKVTools. Αν ΔΕΝ κάνεις μάλιστα Re-Encode το Video ή το Audio (σπάνια θα χρειαστεί να το κάνεις, είτε αν δεν έχει συμβατό Audio είτε αν θέλεις να "παίξεις" με την ανάλυση του Video) θέλει μόλις λίγα λεπτά ... 1, 2, 3 ... ανάλογα το file. Προφανώς ΔΕΝ ενσωματώνεις Subs, για να μη χρειαστεί να κάνεις Re-Encode το Video, αλλά αν θέλεις Subs τα προσθέτεις με το iSubtitles που τα βάζει μέσα στο m4v πλέον σε ελάχιστα δευτερόλεπτα !!!

Εγώ ότι movie θέλω, παρακαλάω να το βρω σε mkv για να κάνω αυτό το τόσο γρήγορο convert ...

Τελευταία επεξεργασία από: zografos, 16/01/2011 - 23:35

#210   kalzerv

kalzerv

iPH newbie

• 51 μηνύματα

Δημοσίευση 16/01/2011 - 23:44

Ειδικά τα mkv μετατρέπονται για πλάκα σε m4v μέσα σε λίγα λεπτά (5, 10, 15 max) με το MKVTools. Αν ΔΕΝ κάνεις μάλιστα Re-Encode το Video ή το Audio (σπάνια θα χρειαστεί να το κάνεις, είτε αν δεν έχει συμβατό Audio είτε αν θέλεις να "παίξεις" με την ανάλυση του Video) θέλει μόλις λίγα λεπτά ... 1, 2, 3 ... ανάλογα το file. Προφανώς ΔΕΝ ενσωματώνεις Subs, για να μη χρειαστεί να κάνεις Re-Encode το Video, αλλά αν θέλεις Subs τα προσθέτεις με το iSubtitles που τα βάζει μέσα στο m4v πλέον σε ελάχιστα δευτερόλεπτα !!!

Εγώ ότι movie θέλω, παρακαλάω να το βρω σε mkv για να κάνω αυτό το τόσο γρήγορο convert ...

Μακάρι, το κατέβασα το MKVtools το απόγευμα αλλα΄ακόμη δεν το δοκίμασα. Όλα τα άλλα iskysoft media converter και λοιπά θέλουν κάνα δύο ώρες. Καλά και ωραία με το Airflick να παίζεις mkv αλλά αν μπορώ να τα χώσω όλα στο itunes εύκολα ακόμη καλύτερα

Τελευταία επεξεργασία από: kalzerv, 16/01/2011 - 23:48

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 4