Θέλουν πολύ ξύλο...πήγαμε την αγοράσαμε και έχει 1000 προβλήματα...Πόσα χρόνια μπορεί να το ετοιμάζουν και πάλι τα έχεσαν!
Πιστεψε με μετα απο το brickarisma που μολις εφαγε πιο πολυ με τσουζει το restore παρα το celeste..
Δημοσίευση 24/03/2011 - 22:29
Θέλουν πολύ ξύλο...πήγαμε την αγοράσαμε και έχει 1000 προβλήματα...Πόσα χρόνια μπορεί να το ετοιμάζουν και πάλι τα έχεσαν!
Δημοσίευση 24/03/2011 - 22:30
Ναι εντάξει φυσικά...απλά εγώ μέχρι στιγμής είμαι καλά απλά μπορώ μόνο να στείλω και όχι να μου στείλουν...!Πιστεψε με μετα απο το brickarisma που μολις εφαγε πιο πολυ με τσουζει το restore παρα το celeste..
Δημοσίευση 24/03/2011 - 22:30
Δημοσίευση 24/03/2011 - 22:31
Ναι εντάξει φυσικά...απλά εγώ μέχρι στιγμής είμαι καλά απλά μπορώ μόνο να στείλω και όχι να μου στείλουν...!
Τελευταία επεξεργασία από: NikolasThess, 24/03/2011 - 22:32
Δημοσίευση 24/03/2011 - 22:33
Έστελνες εκείνη την ώρα ή στα καλά του καθουμένου;Αυτο ακριβως συνεβαινε κ σε μενα μεχρι πριν 2 λεπτα μεχρι που ασπρισε απο το κακο του κ εμεινε εκει..
Εστελνα κανονικα αλλα δε μπορουσαν να μου στειλουν.Τωρα αντε ξανα με τα ipsw απο την αρχη.
Δημοσίευση 24/03/2011 - 22:34
Τελευταία επεξεργασία από: NikolasThess, 24/03/2011 - 22:36
Δημοσίευση 24/03/2011 - 22:34
στην 4.2 εισαι;Δηλαδή φίλε μου όταν λες σωστά;
Μπορώ να στείλω αλλά όχι να μου στείλουν...τι μπορεί να γίνετε;
Δημοσίευση 24/03/2011 - 22:36
Δημοσίευση 24/03/2011 - 22:36
Δημοσίευση 24/03/2011 - 22:37
ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΙΡΑΖΟΥΜΕ...!!!!
Δημοσίευση 24/03/2011 - 22:43
χάχανα φίλε συν ένα από έμενα!οι άνθρωποι είναι κάτι περισσότερο από μαλακές (με το παρντόν κιόλας) και αν θέλετε την άποψη μου θα κάνουν ένα update θα διορθώσουν μερικά bugs (πολύ λίγα) και μετά θα σας αφήσουν όλους στο έλεος του θεού!αν ήταν σοβαροί δεν θα την βγάζαν έτσι ούτε θα κάνανε τόση διαφήμιση για ένα τόσο buggy προϊόν?σωστός?αν συμφωνείτε μαζί μου θα συμφωνήσετε και στο ότι μάλλον ήθελαν να την κάνουν μια γερή αρπαχτή και μετά μη τους είδατε!έχω συναντήσει προβλήματα άλλα αυτό είναι έκτος ελέγχου! άλλους τους chras-άρει άλλους δεν δουλεύει το ένα είτε το άλλο,ο άλλος του βγαίνουν μεγεθυμένα,!πανικός!στη θέση μου paypal report και τα λεφτά σας πίσω!αν τους βρείτε!Ρε παιδιά τι χαμός γίνεται για το bluetooth? Αφήστε τα 7,99 € και δώστε 1 € είτε για τους άστεγους της Ιαπωνίας είτε στους αναξιοπαθούντες της Ελλάδας. Πιο πολύ τόπο θα πιάσουν.
Δημοσίευση 24/03/2011 - 22:44
Δημοσίευση 24/03/2011 - 22:45
Σωστός!!!χάχανα φίλε συν ένα από έμενα!οι άνθρωποι είναι κάτι περισσότερο από μαλακές (με το παρντόν κιόλας) και αν θέλετε την άποψη μου θα κάνουν ένα update θα διορθώσουν μερικά bugs (πολύ λίγα) και μετά θα σας αφήσουν όλους στο έλεος του θεού!αν ήταν σοβαροί δεν θα την βγάζαν έτσι ούτε θα κάνανε τόση διαφήμιση για ένα τόσο buggy προϊόν?σωστός?αν συμφωνείτε μαζί μου θα συμφωνήσετε και στο ότι μάλλον ήθελαν να την κάνουν μια γερή αρπαχτή και μετά μη τους είδατε!έχω συναντήσει προβλήματα άλλα αυτό είναι έκτος ελέγχου! άλλους τους chras-άρει άλλους δεν δουλεύει το ένα είτε το άλλο,ο άλλος του βγαίνουν μεγεθυμένα,!πανικός!στη θέση μου paypal report και τα λεφτά σας πίσω!αν τους βρείτε!
p.s. μην βγείτε κάνα δυο και μου πείτε έμενα μου δουλεύει τέλεια!είστε η εξαίρεση και όχι ο κάνονας!
p.s. 2 άσε που από αυτά που υπόσχονταν τα μισά δεν υπάρχουν!π.χ. ipod sync και παραμυθία της Χαλιμάς!
Δημοσίευση 24/03/2011 - 22:46
χάχανα φίλε συν ένα από έμενα!οι άνθρωποι είναι κάτι περισσότερο από μαλακές (με το παρντόν κιόλας) και αν θέλετε την άποψη μου θα κάνουν ένα update θα διορθώσουν μερικά bugs (πολύ λίγα) και μετά θα σας αφήσουν όλους στο έλεος του θεού!αν ήταν σοβαροί δεν θα την βγάζαν έτσι ούτε θα κάνανε τόση διαφήμιση για ένα τόσο buggy προϊόν?σωστός?αν συμφωνείτε μαζί μου θα συμφωνήσετε και στο ότι μάλλον ήθελαν να την κάνουν μια γερή αρπαχτή και μετά μη τους είδατε!έχω συναντήσει προβλήματα άλλα αυτό είναι έκτος ελέγχου! άλλους τους chras-άρει άλλους δεν δουλεύει το ένα είτε το άλλο,ο άλλος του βγαίνουν μεγεθυμένα,!πανικός!στη θέση μου paypal report και τα λεφτά σας πίσω!αν τους βρείτε!
p.s. μην βγείτε κάνα δυο και μου πείτε έμενα μου δουλεύει τέλεια!είστε η εξαίρεση και όχι ο κάνονας!
p.s. 2 άσε που από αυτά που υπόσχονταν τα μισά δεν υπάρχουν!π.χ. ipod sync και παραμυθία της Χαλιμάς!
Δημοσίευση 24/03/2011 - 22:48
Ναι στην 4.2.1!στην 4.2 εισαι;
0 μέλη, 6 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες