Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * * 7 ψήφοι

Celeste aka 'Ο αντικαταστάτης του iBlueNova'

• Please log in to reply
3810 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#1861   NikolasThess

NikolasThess

iPH newbie

• 95 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 4S

Δημοσίευση 24/03/2011 - 22:29

Θέλουν πολύ ξύλο...πήγαμε την αγοράσαμε και έχει 1000 προβλήματα...Πόσα χρόνια μπορεί να το ετοιμάζουν και πάλι τα έχεσαν!

Πιστεψε με μετα απο το brickarisma που μολις εφαγε πιο πολυ με τσουζει το restore παρα το celeste..

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#1862   SubGam3R

SubGam3R

iPH Enthousiast

• 464 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6
  • Tablet:iPad 2

Δημοσίευση 24/03/2011 - 22:30

Πιστεψε με μετα απο το brickarisma που μολις εφαγε πιο πολυ με τσουζει το restore παρα το celeste..

Ναι εντάξει φυσικά...απλά εγώ μέχρι στιγμής είμαι καλά απλά μπορώ μόνο να στείλω και όχι να μου στείλουν...!

#1863   thanozr

thanozr

iPH Contributor

• 1,429 μηνύματα

Δημοσίευση 24/03/2011 - 22:30

Ρε παιδιά τι χαμός γίνεται για το bluetooth? Αφήστε τα 7,99 € και δώστε 1 € είτε για τους άστεγους της Ιαπωνίας είτε στους αναξιοπαθούντες της Ελλάδας. Πιο πολύ τόπο θα πιάσουν.

#1864   NikolasThess

NikolasThess

iPH newbie

• 95 μηνύματα

Δημοσίευση 24/03/2011 - 22:31

Ναι εντάξει φυσικά...απλά εγώ μέχρι στιγμής είμαι καλά απλά μπορώ μόνο να στείλω και όχι να μου στείλουν...!

Αυτο ακριβως συνεβαινε κ σε μενα μεχρι πριν 2 λεπτα μεχρι που ασπρισε απο το κακο του κ εμεινε εκει..
Εστελνα κανονικα αλλα δε μπορουσαν να μου στειλουν.Τωρα αντε ξανα με τα ipsw απο την αρχη.

Τελευταία επεξεργασία από: NikolasThess, 24/03/2011 - 22:32.

#1865   SubGam3R

SubGam3R

iPH Enthousiast

• 464 μηνύματα

Δημοσίευση 24/03/2011 - 22:33

Αυτο ακριβως συνεβαινε κ σε μενα μεχρι πριν 2 λεπτα μεχρι που ασπρισε απο το κακο του κ εμεινε εκει..
Εστελνα κανονικα αλλα δε μπορουσαν να μου στειλουν.Τωρα αντε ξανα με τα ipsw απο την αρχη.

Έστελνες εκείνη την ώρα ή στα καλά του καθουμένου;

#1866   NikolasThess

NikolasThess

iPH newbie

• 95 μηνύματα

Δημοσίευση 24/03/2011 - 22:34

Μολις με βρηκε ενα win 7 laptop κ ξεκινησε η μεταφορα απο το λαπτοπ προς το 3GS κ λεω επιτελους δουλεψε στο 20% περιπου κολλησε το iphone ασπρισαν τα παντα κ εμεινε εκει..

edit: win 7 theme...xp φοραει το λαπτοπακι τωρα το ειδα.

Τελευταία επεξεργασία από: NikolasThess, 24/03/2011 - 22:36.

#1867   Jimmy08

Jimmy08

iPH Community Leader

• 10,257 μηνύματα
  • Twitter:@JimmyR8
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad Air +4G
  • GameCenter:j0kerr

Δημοσίευση 24/03/2011 - 22:34

Δηλαδή φίλε μου όταν λες σωστά;
Μπορώ να στείλω αλλά όχι να μου στείλουν...τι μπορεί να γίνετε;

στην 4.2 εισαι;

#1868   nikosvrouch

nikosvrouch

iPH Enthousiast

• 373 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4
  • GameCenter:nikosvr

Δημοσίευση 24/03/2011 - 22:36

Ήμουνα στο τσακ να το αγοράσω και έκανα και λογαριασμό στο Paypal, αλλά με τόσα προβλήματα που αναφέρατε άλλαξα γνώμη.
Τελικά αξίζει να το αγοράσω ή όχι;;; Και επίσης λέτε ότι δε μπορούμε να στείλουμε προς το ΜηλόΦωνο... Αν ισχύει αυτό μου είναι άχρηστη η εφαρμογή!!!

#1869   omokas

omokas

iPH Contributor

• 1,188 μηνύματα
  • Twitter:@orestismokas
  • Κινητό: iPhone 5

Δημοσίευση 24/03/2011 - 22:36

Παντως σε εμενα με 4.2.1 , αγορασμενο και ενεργοποιημενο απο το SBSettings λειτουργει κανονικοτατα με σχεδον ολες τις συσκευες. Και λαμβανω και στελνω. Μου εχει τυχει 2-3 φορες να κολλησει στο "Receiving" η κατι τετοιο αλλα αφου ξαναπροσπαθησω λειτουργει :)

#1870   KostasRodos29

KostasRodos29

iPH Intergalactic Leader

• 19,675 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 24/03/2011 - 22:37

Προς το παρόν μόνο το παρακάτω βρήκα αλλά ακόμα ψάχνω γιατί δεν έχει πολλά για να λαμβάνει μόνο για να στέλνει είναι όλα....

ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΙΡΑΖΟΥΜΕ...!!!!

#1871   nikolakis91

nikolakis91

iPH Enthousiast

• 549 μηνύματα
  • GameCenter:nikolakis91

Δημοσίευση 24/03/2011 - 22:43

Ρε παιδιά τι χαμός γίνεται για το bluetooth? Αφήστε τα 7,99 € και δώστε 1 € είτε για τους άστεγους της Ιαπωνίας είτε στους αναξιοπαθούντες της Ελλάδας. Πιο πολύ τόπο θα πιάσουν.

χάχανα φίλε συν ένα από έμενα!οι άνθρωποι είναι κάτι περισσότερο από μαλακές (με το παρντόν κιόλας) και αν θέλετε την άποψη μου θα κάνουν ένα update θα διορθώσουν μερικά bugs (πολύ λίγα) και μετά θα σας αφήσουν όλους στο έλεος του θεού!αν ήταν σοβαροί δεν θα την βγάζαν έτσι ούτε θα κάνανε τόση διαφήμιση για ένα τόσο buggy προϊόν?σωστός?αν συμφωνείτε μαζί μου θα συμφωνήσετε και στο ότι μάλλον ήθελαν να την κάνουν μια γερή αρπαχτή και μετά μη τους είδατε!έχω συναντήσει προβλήματα άλλα αυτό είναι έκτος ελέγχου! >:( άλλους τους chras-άρει άλλους δεν δουλεύει το ένα είτε το άλλο,ο άλλος του βγαίνουν μεγεθυμένα,!πανικός!στη θέση μου paypal report και τα λεφτά σας πίσω!αν τους βρείτε!

p.s. μην βγείτε κάνα δυο και μου πείτε έμενα μου δουλεύει τέλεια!είστε η εξαίρεση και όχι ο κάνονας!
p.s. 2 άσε που από αυτά που υπόσχονταν τα μισά δεν υπάρχουν!π.χ. ipod sync και παραμυθία της Χαλιμάς!

#1872   an3

an3

iPH Member

• 324 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 24/03/2011 - 22:44

φιλε kostasrodos29 με το βιντεο που μας λες δεν εχει ifile να το αγορασω αφοβα?

#1873   nikosvrouch

nikosvrouch

iPH Enthousiast

• 373 μηνύματα
  • GameCenter:nikosvr

Δημοσίευση 24/03/2011 - 22:45

χάχανα φίλε συν ένα από έμενα!οι άνθρωποι είναι κάτι περισσότερο από μαλακές (με το παρντόν κιόλας) και αν θέλετε την άποψη μου θα κάνουν ένα update θα διορθώσουν μερικά bugs (πολύ λίγα) και μετά θα σας αφήσουν όλους στο έλεος του θεού!αν ήταν σοβαροί δεν θα την βγάζαν έτσι ούτε θα κάνανε τόση διαφήμιση για ένα τόσο buggy προϊόν?σωστός?αν συμφωνείτε μαζί μου θα συμφωνήσετε και στο ότι μάλλον ήθελαν να την κάνουν μια γερή αρπαχτή και μετά μη τους είδατε!έχω συναντήσει προβλήματα άλλα αυτό είναι έκτος ελέγχου! >:( άλλους τους chras-άρει άλλους δεν δουλεύει το ένα είτε το άλλο,ο άλλος του βγαίνουν μεγεθυμένα,!πανικός!στη θέση μου paypal report και τα λεφτά σας πίσω!αν τους βρείτε!

p.s. μην βγείτε κάνα δυο και μου πείτε έμενα μου δουλεύει τέλεια!είστε η εξαίρεση και όχι ο κάνονας!
p.s. 2 άσε που από αυτά που υπόσχονταν τα μισά δεν υπάρχουν!π.χ. ipod sync και παραμυθία της Χαλιμάς!

Σωστός!!!

#1874   omokas

omokas

iPH Contributor

• 1,188 μηνύματα
  • Twitter:@orestismokas
  • Κινητό: iPhone 5

Δημοσίευση 24/03/2011 - 22:46

P.S2 : Βασικα υπαρχουν, και γιαυτο αλωστε δημιουργουντε 2 αρχεια, το δευτερο αρχειο ειναι σε m4a (αν ελαβες τραγουδι), ωστε μολις το iTunes παει να συγχρονισει να μεταφερει το αυτο το m4a μεσα στην λιστα με τα τραγουδια. Θελει και sync πρωτα, για ολα, και για εικονες και για μουσικη και για αλλα ;)

#1875   SubGam3R

SubGam3R

iPH Enthousiast

• 464 μηνύματα

Δημοσίευση 24/03/2011 - 22:48

στην 4.2 εισαι;

Ναι στην 4.2.1!

Ad

Ad