Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * * 7 ψήφοι

Celeste aka 'Ο αντικαταστάτης του iBlueNova'

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
3810 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#1996   nsxbass

nsxbass

iPH Guru

• 9.378 μηνύματα
  • Twitter:@n1ckstrat
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • GameCenter:nsxbass

Δημοσίευση 25/03/2011 - 01:43

Δίκιο έχεις. Επίσης παίζει αυτό με τα conflicts που είπε ένα παιδί παραπάνω.

Μα τόσο δύσκολο είναι πια?

Από τη στιγμή που δουλεύει κανονικά σε αρκετούς σημαίνει ότι στους άλλους κάτι το επηρεάζει ή κάτι δεν έγινε σωστά!

Έχουν ήδη αναφερθεί πολλά conflicts με άλλα πακέτα από το cydia και θα πρέπει να γίνουν διορθώσεις είτε από τη μία πλευρά είτε από την άλλη.

Επίσης καλό θα ήταν όποιος έχει πρόβλημα να διευκρινίζει αν το έχει αγοράσει ή όχι μιας και τα σπασμένα όπως είπαμε 100000000 φορές από το πρωί ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ!!!

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#1997   taksidiotis25

taksidiotis25

iPH Member

• 306 μηνύματα

Δημοσίευση 25/03/2011 - 01:50

Στο sbsettings δε μου εμφανίζει καθόλου το Celeste,επίσης πήγα πριν στις φωτός για να στείλω και η επιλογή send via bt δεν υπαρχει

Sent from my iPhone using Tapatalk

#1998   Jimmy08

Jimmy08

iPH Community Leader

• 10.257 μηνύματα
  • Twitter:@JimmyR8
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad Air +4G
  • GameCenter:j0kerr

Δημοσίευση 25/03/2011 - 01:51

Στο sbsettings δε μου εμφανίζει καθόλου το Celeste,επίσης πήγα πριν στις φωτός για να στείλω και η επιλογή send via bt δεν υπαρχει

Sent from my iPhone using Tapatalk

Το απεγκατεστησες;

#1999   taksidiotis25

taksidiotis25

iPH Member

• 306 μηνύματα

Δημοσίευση 25/03/2011 - 01:53

Το απεγκατεστησες;

Όχι φυσικά.

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

#2000   Jimmy08

Jimmy08

iPH Community Leader

• 10.257 μηνύματα

Δημοσίευση 25/03/2011 - 01:55

Όχι φυσικά.

Τι άλλο έκανες; Έτσι στα καλά καθουμενα εξαφανίστηκε η επιλογή;

#2001   taksidiotis25

taksidiotis25

iPH Member

• 306 μηνύματα

Δημοσίευση 25/03/2011 - 01:56

Τι άλλο έκανες; Έτσι στα καλά καθουμενα εξαφανίστηκε η επιλογή;

Δεν έκανα κάτι άλλο....

#2002   coolvaggos

coolvaggos

iPH User

• 121 μηνύματα

Δημοσίευση 25/03/2011 - 01:59

Μα τόσο δύσκολο είναι πια?

Από τη στιγμή που δουλεύει κανονικά σε αρκετούς σημαίνει ότι στους άλλους κάτι το επηρεάζει ή κάτι δεν έγινε σωστά!

Έχουν ήδη αναφερθεί πολλά conflicts με άλλα πακέτα από το cydia και θα πρέπει να γίνουν διορθώσεις είτε από τη μία πλευρά είτε από την άλλη.

Επίσης καλό θα ήταν όποιος έχει πρόβλημα να διευκρινίζει αν το έχει αγοράσει ή όχι μιας και τα σπασμένα όπως είπαμε 100000000 φορές από το πρωί ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ!!!

Γεια σου φίλε μου δν ξέρω αν διάβασες την "ιστορία" μου στην σελ 86 αυτή εδώ είναι

παιδιά εγω το πρωί είχα γιορτή και μετά για καφέ... κατα τις 12 βλέπω το celeste κυκλοφορησε μπαινω cydia και βλέπω 7,99 $... σκεφτομαι θα περιμενω να το χακαρει το xsellize και μεσα σε 10 λεπτά που ξαναέκανα reload το cydia υπήρχε... λέω όπα το βάζω... το παιρνάω όλα οκ... αλλά έβγαζε συνεχώς this package hasn't purshae from this cydia account.... τεσπα δοκιμάζω να στείλω τίποτα.... το βγάζω ( μόνο το πακέτο celeste) όχι τα υπόλοιπα επειδή δεν τα θυμόμουνα..... πάω σπίτι και σκέφτομαι να το αγοράσω (στο μεταξύ το πακέτο απο xsellize) το μεσημερι (14:10) δεν υπήρχε.... τελος πάντων το αγοράζω και το περνάω τίποτα πάλι ουτε έστελνε ούτε λάμβανε..... λέω δεν πειράζει έχω κρατημένα τα SHSH θα το κάνω restore στην 4,2,1.... το κάνω και το πρώτο πακέτο που βάζω στο cydia είναι το celeste (έβαλε απο μονο του όλα τα υπόλοιπα πακέτα που χρείαζότανε ακόμα και το sb settings).....
HELP............... someone..... ουτε στέλνω ούτε λαμβάνω......

Ολόκληρο restore έκανα και πρώτο πακέτο το Celeste αγορασμένο... Μήπως έχεις και εδώ κάτι να πείς για τα conflicts??? ;) φιλικά πάντα....

#2003   omorfonios

omorfonios

iPH Contributor

• 1.647 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS

Δημοσίευση 25/03/2011 - 02:09

έκανα και εγώ την μ....κια και το αγορασα. τσάμπα λεφτά...

το έβαλα σε iphone 4 με 4.2.1 το iphone πολύ απλά τα έπαιξε.. εκτος ότι δεν δούλευε καλά το bluetooth.. άρχισε και κάτι περίεργα... άνοιγα κάποιο app και μου το έκλεινε.. έκανα ένα restart και κόλλησε στο μήλο.. :lol:

τι να το κανεις το bluetooth αν είναι να σου κάνει μπάχαλο το iphone? :huh:

έκανα 2 φορες restore για να στρώση το iphone...

δεν νομίζω τάκη, να το χρειαστώ ξανά...

bye bye Celeste...

#2004   taksidiotis25

taksidiotis25

iPH Member

• 306 μηνύματα

Δημοσίευση 25/03/2011 - 02:09

Επιτέλους έπαιξε, έκανα απεγκατασταση και ξανά εγκατάσταση κι όλα δουλεύουν ρόλοι.

#2005   rikos7

rikos7

iPH Elite Poster

• 2.044 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7 Plus
  • Tablet:iPad Air 2 +4G
  • GameCenter:zio7

Δημοσίευση 25/03/2011 - 02:10

Παιδιά εγώ πάντως σπο την ώρα που το έβαλα έχω προβλημα με το σήμα συνέχεια μια γραμμή !

#2006   nikolakis91

nikolakis91

iPH Enthousiast

• 549 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4
  • Tablet:iPad 2
  • GameCenter:nikolakis91

Δημοσίευση 25/03/2011 - 02:12

έκανα και εγώ την μ....κια και το αγορασα. τσάμπα λεφτά...

το έβαλα σε iphone 4 με 4.2.1 το iphone πολύ απλά τα έπαιξε.. εκτος ότι δεν δούλευε καλά το bluetooth.. άρχισε και κάτι περίεργα... άνοιγα κάποιο app και μου το έκλεινε.. έκανα ένα restart και κόλλησε στο μήλο.. :lol:

τι να το κανεις το bluetooth αν είναι να σου κάνει μπάχαλο το iphone? :huh:

έκανα 2 φορες restore για να στρώση το iphone...

δεν νομίζω τάκη, να το χρειαστώ ξανά...

bye bye Celeste...

χααχαχχα δεν νομίζω Τάκη!ΔΝΤ!

#2007   Jimmy08

Jimmy08

iPH Community Leader

• 10.257 μηνύματα

Δημοσίευση 25/03/2011 - 02:13

Παιδιά η υπόθεση συνοψίζετα (και) από την παροιμία τι είχες Γιάννη τι είχα πάντα. Εντάξει τόσα χρόνια την παλεύουμε αλλιώς χωρίς τη μεταφορά αρχείων με bt κ ίσως να συνεχίσουμε για καιρό έτσι. Το γαμωτο είναι ότι μερικοί απο μας πληρώσαμε για κάτι που δε δουλεύει όπως πρέπει. Ελπίζουμε σε μελλοντικά update να διορθωθεί ότι πρόβλημα υπάρχει αλλά προς το παρόν: παλιό καλό μου email!

#2008   rikos7

rikos7

iPH Elite Poster

• 2.044 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7 Plus
  • Tablet:iPad Air 2 +4G
  • GameCenter:zio7

Δημοσίευση 25/03/2011 - 02:16

Παιδιά εγώ πάντως σπο την ώρα που το έβαλα έχω προβλημα με το σήμα συνέχεια μια γραμμή !

#2009   hercules

hercules

iPH Master

• 6.248 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4S
  • Tablet:iPad 4 +4G

Δημοσίευση 25/03/2011 - 02:17

Παιδιά η υπόθεση συνοψίζετα (και) από την παροιμία τι είχες Γιάννη τι είχα πάντα. Εντάξει τόσα χρόνια την παλεύουμε αλλιώς χωρίς τη μεταφορά αρχείων με bt κ ίσως να συνεχίσουμε για καιρό έτσι. Το γαμωτο είναι ότι μερικοί απο μας πληρώσαμε για κάτι που δε δουλεύει όπως πρέπει. Ελπίζουμε σε μελλοντικά update να διορθωθεί ότι πρόβλημα υπάρχει αλλά προς το παρόν: παλιό καλό μου email!

το θεμα ειναι οτι πολλοι λενε απο το πρωι πως δουλευει καμπανα.Μηπως λενε ψεματα?

#2010   nsxbass

nsxbass

iPH Guru

• 9.378 μηνύματα
  • Twitter:@n1ckstrat
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • GameCenter:nsxbass

Δημοσίευση 25/03/2011 - 02:22

Γεια σου φίλε μου δν ξέρω αν διάβασες την "ιστορία" μου στην σελ 86 αυτή εδώ είναι

παιδιά εγω το πρωί είχα γιορτή και μετά για καφέ... κατα τις 12 βλέπω το celeste κυκλοφορησε μπαινω cydia και βλέπω 7,99 $... σκεφτομαι θα περιμενω να το χακαρει το xsellize και μεσα σε 10 λεπτά που ξαναέκανα reload το cydia υπήρχε... λέω όπα το βάζω... το παιρνάω όλα οκ... αλλά έβγαζε συνεχώς this package hasn't purshae from this cydia account.... τεσπα δοκιμάζω να στείλω τίποτα.... το βγάζω ( μόνο το πακέτο celeste) όχι τα υπόλοιπα επειδή δεν τα θυμόμουνα..... πάω σπίτι και σκέφτομαι να το αγοράσω (στο μεταξύ το πακέτο απο xsellize) το μεσημερι (14:10) δεν υπήρχε.... τελος πάντων το αγοράζω και το περνάω τίποτα πάλι ουτε έστελνε ούτε λάμβανε..... λέω δεν πειράζει έχω κρατημένα τα SHSH θα το κάνω restore στην 4,2,1.... το κάνω και το πρώτο πακέτο που βάζω στο cydia είναι το celeste (έβαλε απο μονο του όλα τα υπόλοιπα πακέτα που χρείαζότανε ακόμα και το sb settings).....
HELP............... someone..... ουτε στέλνω ούτε λαμβάνω......

Ολόκληρο restore έκανα και πρώτο πακέτο το Celeste αγορασμένο... Μήπως έχεις και εδώ κάτι να πείς για τα conflicts??? ;) φιλικά πάντα....

Ok ρε συ δεν σου είπα ότι είναι σίγουρα αυτό!

Είπα ότι για να δουλεύει τέλεια σε κάποιους κάτι φταίει στους υπόλοιπους προφανώς!

Όσο για τα σπασμένα είπαμε από την αρχή ότι δεν δουλεύουν αλλά στο βωμό του τζάμπα κάποιοι ακόμα θεωρούν ότι πρέπει να προσπαθήσουν λες και θα γίνει το θαύμα και θα δουλέψει το σπασμένο στη συσκευή τους ξαφνικά!
(Δεν είμαι φανατικός κατά της πειρατείας ή τίποτα τέτοιο, αλλά όταν κάτι δε δουλεύει, δεν το βάζεις τέλος. Λένε τόσοι ότι δε δουλεύει, γιατί να το βάλει κάποιος? Για να παραπονιέται μετά?)

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 3

0 μέλη, 3 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες