Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * * 7 ψήφοι

Celeste aka 'Ο αντικαταστάτης του iBlueNova'

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
3810 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#2086   tsomos

tsomos

iPH Member

• 209 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 7 Plus

Δημοσίευση 25/03/2011 - 14:03

Παιδια καλησπερα!εχω το celeste στην 4.1 και μου βγηκε ενα update που δεν περιεχει τιποτα!εχει συμβει σε κανεναν σας? ???

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#2087   freedoom

freedoom

iPH Member

• 235 μηνύματα
  • Twitter:@lefpol
  • Κινητό: iPhone 4
  • GameCenter:freedoom1013

Δημοσίευση 25/03/2011 - 14:06

ναι αυτο ειναι αληθεια αν και περα απο την πλακα αυτα που χρησιμοποιω αρκετα τα εχω σωσει στα favorites με οτι ονομα θελω εγω και ετσι παντα βρισκω και γω γρηγορα το δρομο μου σαν τον κοντορεβυθουλη...

δοκιμασε το και συ......

Favourites? Εννοείς custom made φάκελο στο iFile, από τα Βookmarks? Όπου να ναι στο directory?

Τελευταία επεξεργασία από: freedoom, 25/03/2011 - 14:13

#2088   depy

depy

iPH Member

• 314 μηνύματα
  • Φύλο: Γυναίκα

Δημοσίευση 25/03/2011 - 14:19

τους σελιδοδεικτες εννοω...ενα κουμπακι κ ολα μαζεμενα!!!

#2089   Boupas

Boupas

iPH newbie

• 88 μηνύματα

Δημοσίευση 25/03/2011 - 14:24

Καλησπέρα σε όλους και χρόνια πολλα!

Παρακολούθησα προσεκτικά όλη την κουβεντα και πραγματικά μερικοί είναι άδικοι με την εφαρμογη. Ο ισχυρισμός "στους περισσότερους δε δουλεύει" ή το αντίθετο είναι εντελώς αβασιμος, απο τη στιγμή που δεν υπάρχει συνολική εικόνα για το πόσοι εγκατεστησαν την εφαρμογη.

Συνολικά πρέπει να λάβετε υπόψιν τα εξής:

1) Η εφαρμογη δεν υποστηρίζει εκδόσεις iOS διαφορετικές της 4.2.*
2) Όσοι την κατέβασαν σπασμένη δεν έχουν δικαίωμα να παραπονιούνται.
3) Όσοι έχουν εγκαταστήσει όλο το Cydia σε mods είναι λογικό να έχουν μεγαλύτερες πιθανότητες ασυμβατοτητας.
4) Με μια τέτοιου είδους εφαρμογη που λείπει τόσο πόλυ απο το iPhone ας είμαστε λίγο επιείκεις την πρωτη μέρα κυκλοφορίας. Οι devs θα κριθούν το επόμενο διάστημα με την υποστήριξη που θα παρέχουν. Το ίδιο ισχύει και για την ίδια την εφαρμογη.

Προσωπικά την αγορασα τη στιγμή που βγήκε και δεν το μετάνιωσα καθόλου, παρόλο που δε λειτουργεί με όλες τις συσκευές. Κι ο λόγος είναι ότι στηρίζοντας τέτοιες εφαρμογές, δείχνουμε στην apple τι πραγματικά λείπει απο τις συσκευές της, αλλα και επιβραβευουμε την προσπάθεια κάποιων ανθρώπων που με κόπο εφτιαξαν μια αξιόλογη εφαρμογη.

Sent from my iPhone using Tapatalk

#2090   Aster

Aster

iPH Addict

• 733 μηνύματα

Δημοσίευση 25/03/2011 - 14:40

Παιδια καλησπερα!εχω το celeste στην 4.1 και μου βγηκε ενα update που δεν περιεχει τιποτα!εχει συμβει σε κανεναν σας? ???

Πως το εβαλες στην 4.1? ???

#2091   tsomos

tsomos

iPH Member

• 209 μηνύματα

Δημοσίευση 25/03/2011 - 14:42

Πως το εβαλες στην 4.1? ???

απο καποιο repo.

#2092   tasulm

tasulm

iPH Addict

• 673 μηνύματα
  • Twitter:@tasulm
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:iPad mini
  • GameCenter:tasulm

Δημοσίευση 25/03/2011 - 14:43

Παρακολούθησα προσεκτικά όλη την κουβεντα και πραγματικά μερικοί είναι άδικοι με την εφαρμογη. Ο ισχυρισμός "στους περισσότερους δε δουλεύει" ή το αντίθετο είναι εντελώς αβασιμος, απο τη στιγμή που δεν υπάρχει συνολική εικόνα για το πόσοι εγκατεστησαν την εφαρμογη.

3) Όσοι έχουν εγκαταστήσει όλο το Cydia σε mods είναι λογικό να έχουν μεγαλύτερες πιθανότητες ασυμβατοτητας.
4) Με μια τέτοιου είδους εφαρμογη που λείπει τόσο πόλυ απο το iPhone ας είμαστε λίγο επιείκεις την πρωτη μέρα κυκλοφορίας. Οι devs θα κριθούν το επόμενο διάστημα με την υποστήριξη που θα παρέχουν. Το ίδιο ισχύει και για την ίδια την εφαρμογη.

Προσωπικά την αγορασα τη στιγμή που βγήκε και δεν το μετάνιωσα καθόλου, παρόλο που δε λειτουργεί με όλες τις συσκευές. Κι ο λόγος είναι ότι στηρίζοντας τέτοιες εφαρμογές, δείχνουμε στην apple τι πραγματικά λείπει απο τις συσκευές της, αλλα και επιβραβευουμε την προσπάθεια κάποιων ανθρώπων που με κόπο εφτιαξαν μια αξιόλογη εφαρμογη.

φίλε μου για ποιό λόγο να είμαστε επιεικείς... Δεν πληρώσαμε?
Συγνώμη αλλά όταν πληρώνω (και σχετικά ακριβά) μπορώ και να απαιτώ.

#2093   Aster

Aster

iPH Addict

• 733 μηνύματα

Δημοσίευση 25/03/2011 - 14:44

απο καποιο repo.

Και σου δουλευει σωστα χωρις προβληματα?

#2094   tsomos

tsomos

iPH Member

• 209 μηνύματα

Δημοσίευση 25/03/2011 - 14:51

Και σου δουλευει σωστα χωρις προβληματα?

Φυσικα και.........ΟΧΙ :lol:Παντως εγκατασταθηκε.

Τελευταία επεξεργασία από: tsomos, 25/03/2011 - 14:52

#2095   Boupas

Boupas

iPH newbie

• 88 μηνύματα

Δημοσίευση 25/03/2011 - 14:52

φίλε μου για ποιό λόγο να είμαστε επιεικείς... Δεν πληρώσαμε?
Συγνώμη αλλά όταν πληρώνω (και σχετικά ακριβά) μπορώ και να απαιτώ.

Δεν έχει σχέση το γεγονός οτι το πληρωσες με την επιείκεια. Όταν αγοράζεις κάτι την πρωτη μέρα κυκλοφορίας, το οποίο είναι mod και όχι official release, δεν μπορείς να απαιτεις ούτε να περιμένεις να λειτουργεί χωρίς προβλήματα. Θα το καταλάβαινα αν μετα απο 10 μέρες έβλεπες αδιαφορία απο την μεριά των devs.

#2096   harispao

harispao

iPH User

• 159 μηνύματα
  • GameCenter:racing

Δημοσίευση 25/03/2011 - 15:15

Δεν έχει σχέση το γεγονός οτι το πληρωσες με την επιείκεια. Όταν αγοράζεις κάτι την πρωτη μέρα κυκλοφορίας, το οποίο είναι mod και όχι official release, δεν μπορείς να απαιτεις ούτε να περιμένεις να λειτουργεί χωρίς προβλήματα. Θα το καταλάβαινα αν μετα απο 10 μέρες έβλεπες αδιαφορία απο την μεριά των devs.

Και το ξαναλέω στους περισσότερους δε δουλεύει και αν εμείς πές ρε παιδί μου είμαστε κάπως βρές μου εσύ έναν απο κάποιο site άλλο που να του δουλεύει απροβλημάτιστα...
Πάντως επίσης το ξαναλέω η γνώμη μου είναι να δώσουμε στην εφαρμογή το χρόνο της και να την κρίνουμε όταν με το καλό την αναβαθμίσουν.
Ούτως η άλλως όπως είπε και ένα άλλο παιδί πρίν καταντήσαμε beta testers και έχουμε πληρώσει κιόλας...

#2097   Boupas

Boupas

iPH newbie

• 88 μηνύματα

Δημοσίευση 25/03/2011 - 15:24

Και το ξαναλέω στους περισσότερους δε δουλεύει και αν εμείς πές ρε παιδί μου είμαστε κάπως βρές μου εσύ έναν απο κάποιο site άλλο που να του δουλεύει απροβλημάτιστα...
Πάντως επίσης το ξαναλέω η γνώμη μου είναι να δώσουμε στην εφαρμογή το χρόνο της και να την κρίνουμε όταν με το καλό την αναβαθμίσουν.
Ούτως η άλλως όπως είπε και ένα άλλο παιδί πρίν καταντήσαμε beta testers και έχουμε πληρώσει κιόλας...

Με βάση ποια κριτήρια λες ότι στους περισσότερους ότι δε δουλεύει ;

Μεσα σε αυτούς βάζεις και όσους την κατέβασαν σπασμένη και όσους την εγκατεστησαν σε λάθος έκδοση iOS ;

Δε χρειάζεται να ψάξω για να βρω άτομα που δουλεύει σε αλλα sites. Σε εμένα, πέρα απο το γεγονός οτι δε συνεργάστηκε με κανά 2 παλιές συσκευές, δουλεύει μια χαρα. Πόλυ καλύτερα απο όσο περίμενα για να πω την αλήθεια. Το ίδιο ισχύει και για κάποιους άλλους όπως έχω διαβάσει σε αυτο το topic.

Γενικά, οι ευχαριστημένοι δεν έχουν λόγο να ποσταρουν. Αυτο ισχύει γενικά, όχι μόνο για τη συγκεκριμένη εφαρμογη.

Το early adopting έχει πάντα κινδύνους και αυτο πρέπει να το γνωρίζουν όλοι όσοι σπεύδουν να αγοράσουν κάτι τη στιγμη που βγαίνει σε κυκλοφορία.

#2098   harispao

harispao

iPH User

• 159 μηνύματα
  • GameCenter:racing

Δημοσίευση 25/03/2011 - 15:36

Με βάση ποια κριτήρια λες ότι στους περισσότερους ότι δε δουλεύει ;

Μεσα σε αυτούς βάζεις και όσους την κατέβασαν σπασμένη και όσους την εγκατεστησαν σε λάθος έκδοση iOS ;

Δε χρειάζεται να ψάξω για να βρω άτομα που δουλεύει σε αλλα sites. Σε εμένα, πέρα απο το γεγονός οτι δε συνεργάστηκε με κανά 2 παλιές συσκευές, δουλεύει μια χαρα. Πόλυ καλύτερα απο όσο περίμενα για να πω την αλήθεια. Το ίδιο ισχύει και για κάποιους άλλους όπως έχω διαβάσει σε αυτο το topic.

Γενικά, οι ευχαριστημένοι δεν έχουν λόγο να ποσταρουν. Αυτο ισχύει γενικά, όχι μόνο για τη συγκεκριμένη εφαρμογη.

Το early adopting έχει πάντα κινδύνους και αυτο πρέπει να το γνωρίζουν όλοι όσοι σπεύδουν να αγοράσουν κάτι τη στιγμη που βγαίνει σε κυκλοφορία.

Οκ τότε ας μας απαντήσουν όσοι τους δουλεύει έστω ικανοποιητικά
Και όσο για το early adopting νομίζω σε κάλυψα και εγώ μαζί σου είμαι απλά θέλει το χρόνο της η εφαρμογή.
Πάντως φιλικά όταν αγοράζεις μια εφαρμογή ΠΡΕΠΕΙ να δουλεύει.
Στη συγκεκριμένη μια δουλεύει μια όχι και αυτό το λένε όλοι,τώρα αν σε εσένα δουλεύει μπράβο σου και μπράβο της,εμένα προσωπικά (ακόμα) δεν με καλύπτει...

#2099   nikolakis91

nikolakis91

iPH Enthousiast

• 549 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4
  • Tablet:iPad 2
  • GameCenter:nikolakis91

Δημοσίευση 25/03/2011 - 15:39

Πρώτον πρέπει να νιώθεις πολύ ωραία που πλήρωσες και έγινες το πειραματόζωο τους θέτοντας την συσκευή σου σε κίνδυνο (άσχετα που εσύ την γλίτωσες γιατί αν διαβάσεις θα δεις ότι πολύ δεν ήταν τόσο τυχεροί όσο εσύ!)
Δεύτερον αξιόλογο αυτό το πράμα που μας παραμυθιάζαν τόσο καιρό?μπα φίλε δεν νομίζω!και τζάμπα να ήταν παλι κράξιμο έπρεπε να πέσει!
Τρίτον αν όλοι ήμαστε τόσο soft όσο εσύ αυτοί οι μαλθακοί δεν θα διορθωθούν ποτέ!

#2100   Boupas

Boupas

iPH newbie

• 88 μηνύματα

Δημοσίευση 25/03/2011 - 15:51

Πρώτον πρέπει να νιώθεις πολύ ωραία που πλήρωσες και έγινες το πειραματόζωο τους θέτοντας την συσκευή σου σε κίνδυνο (άσχετα που εσύ την γλίτωσες γιατί αν διαβάσεις θα δεις ότι πολύ δεν ήταν τόσο τυχεροί όσο εσύ!)
Δεύτερον αξιόλογο αυτό το πράμα που μας παραμυθιάζαν τόσο καιρό?μπα φίλε δεν νομίζω!και τζάμπα να ήταν παλι κράξιμο έπρεπε να πέσει!
Τρίτον αν όλοι ήμαστε τόσο soft όσο εσύ αυτοί οι μαλθακοί δεν θα διορθωθούν ποτέ!

Σίγουρα νιώθω πολύ καλύτερα που εις γνώση μου το πλήρωσα, το κατέβασα και τελικά ήταν καλυτερο από όσο αρχικά περίμενα. Σε ένα περιβάλλον όπως το Cydia, θα ήταν το λιγότερο αφελές να περιμένει κάποιος ότι θα έβγαινε μια τέτοια εφαρμογή και δε θα είχε προβήματα την πρώτη μέρα.

Δεν ξέρω βέβαια πως νιώθουν αυτοί που έσπευσαν να το κατεβάσουν σπασμένο ή χωρίς να διαβάσουν τι ακριβώς υποστηρίζει η εφαρμογή.

Όπως επίσης ξέρω ότι οι άνθρωποι μιλούν λογικά και με επιχειρήματα, ενώ κραυγές βγάζουν μόνο τα ζώα.

Δυστυχώς έχω μεγαλώσει σε μια χώρα που πληρώνω εδώ και χρόνια πολύ πιο ακριβά πράγματα που δεν αξίζουν τίποτα. Συνεπώς δε με πειράζει να δώσω άλλα 6 ευρώ για κάτι που έκανε μια καλή αρχή.

Φιλικά πάντα.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 10