Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * * 7 ψήφοι

Celeste aka 'Ο αντικαταστάτης του iBlueNova'

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
3810 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#2146   nikosvrouch

nikosvrouch

iPH Enthousiast

• 373 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 4
  • GameCenter:nikosvr

Δημοσίευση 25/03/2011 - 19:24

Ρε παιδιά θέλω μια μικρή βοήθεια... Έκανα σήμερα λογαριασμό στο paypal για να αγοράσω το celeste. Και του πέρασα και την πιστωτική (AlphaBank VISA). Αλλα μου λέει να τσεκαρω το λογαριασμό της κάρτας μου για να δω ένα 4ψηφιο κωδικό και να το γράψω στο paypal και να επικυρωθεί η κάρτα. Πως μπορώ να δω το λογαριασμό μου μέσω internet? Στο site της alphabank κοίταξα αλλα δε βρήκα κάτι...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#2147   zafiriss

zafiriss

iPH newbie

• 45 μηνύματα
  • GameCenter:zafiriss

Δημοσίευση 25/03/2011 - 19:30

Ρε παιδιά θέλω μια μικρή βοήθεια... Έκανα σήμερα λογαριασμό στο paypal για να αγοράσω το celeste. Και του πέρασα και την πιστωτική (AlphaBank VISA). Αλλα μου λέει να τσεκαρω το λογαριασμό της κάρτας μου για να δω ένα 4ψηφιο κωδικό και να το γράψω στο paypal και να επικυρωθεί η κάρτα. Πως μπορώ να δω το λογαριασμό μου μέσω internet? Στο site της alphabank κοίταξα αλλα δε βρήκα κάτι...

τον κωδικό που σε ζητάει θα τον πάρεις από την ίδια την τράπεζα.τώρα με ποια μέθοδο δες.νομίζω πως μπορεί να γίνει και μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας με το κέντρο εξυπηρέτησης πελατών της κάθε τράπεζας.

#2148   nikosvrouch

nikosvrouch

iPH Enthousiast

• 373 μηνύματα

Δημοσίευση 25/03/2011 - 19:32

τον κωδικό που σε ζητάει θα τον πάρεις από την ίδια την τράπεζα.τώρα με ποια μέθοδο δες.νομίζω πως μπορεί να γίνει και μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας με το κέντρο εξυπηρέτησης πελατών της κάθε τράπεζας.

Τον κωδικο αυτόν τον γράφει στον μηνιαίο λογαριασμό που μου έρχεται στο σπίτι κάθε μήνα με γράμμα. Αλλα λέω μήπως μπορώ να τον δω online...

#2149   SuperNatural

SuperNatural

iPH Enthousiast

• 368 μηνύματα
  • Twitter:@TheSlayerPG
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:Άλλο
  • GameCenter:TheSlayerPG

Δημοσίευση 25/03/2011 - 19:33

Τον κωδικο αυτόν τον γράφει στον μηνιαίο λογαριασμό που μου έρχεται στο σπίτι κάθε μήνα με γράμμα. Αλλα λέω μήπως μπορώ να τον δω online...

Μπορείς να κάνεις συναλλαγές χωρίς να βάλεις αυτόν τον κωδικό για κάποιο συγκεκριμένο χρονικό διάστημα οπότε μην αγχώνεσαι!

Τελευταία επεξεργασία από: SuperNatural, 25/03/2011 - 19:34

#2150   nikosvrouch

nikosvrouch

iPH Enthousiast

• 373 μηνύματα

Δημοσίευση 25/03/2011 - 19:36

Μπορείς να κάνεις συναλλαγές χωρίς να βάλεις αυτόν τον κωδικό για κάποιο συγκεκριμένο χρονικό διάστημα οπότε μην αγχώνεσαι!

Σίγουρο αυτό;;; Δηλαδή μπορώ να μπω αυτή τη στιγμή στο Cydia και να αγοράσω το Celeste?

#2151   pavlossss

pavlossss

iPH Contributor

• 1.455 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7

Δημοσίευση 25/03/2011 - 19:39

δεν ισχυει αυτο που λες.απο τη στιγμη που εβαλες την καρτα στο paypal μετρας
ΕΩΣ 3 εργασιμες για να φανει ο 4ψηφιος στην τραπεζα και αφαιρει και 1,5Ε τα οποια στα πιστωνει μετα.

#2152   nikosvrouch

nikosvrouch

iPH Enthousiast

• 373 μηνύματα

Δημοσίευση 25/03/2011 - 19:42

ΕΩΣ 3 εργασιμες για να φανει ο 4ψηφιος στην τραπεζα και αφαιρει και 1,5Ε τα οποια στα πιστωνει μετα.

Όταν αγοράζω απο το AppStore μου στέλνουνε email και λέει τι αγόρασα, τιμή, κτλ... Τον 4ψηφιο θα μου τον δείξει εκεί;;;

Τελευταία επεξεργασία από: nikosvrouch, 25/03/2011 - 19:42

#2153   SuperNatural

SuperNatural

iPH Enthousiast

• 368 μηνύματα
  • Twitter:@TheSlayerPG
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:Άλλο
  • GameCenter:TheSlayerPG

Δημοσίευση 25/03/2011 - 19:45

Σίγουρο αυτό;;; Δηλαδή μπορώ να μπω αυτή τη στιγμή στο Cydia και να αγοράσω το Celeste?

Κανονικά ισχύει, το έκανα εγώ και αγόρασα κανονικά με unverified πιστωτική κάρτα γιατί δεν είχε φανεί ο 4ψήφιος κωδικός(εμφανίστηκε μετά από 5 μέρες)

#2154   nikosvrouch

nikosvrouch

iPH Enthousiast

• 373 μηνύματα

Δημοσίευση 25/03/2011 - 19:49

Κανονικά ισχύει, το έκανα εγώ και αγόρασα κανονικά με unverified πιστωτική κάρτα γιατί δεν είχε φανεί ο 4ψήφιος κωδικός(εμφανίστηκε μετά από 5 μέρες)

Οκ. Θα το δοκιμάσω και ξαναγραφω για να σας πω.

Τελευταία επεξεργασία από: nikosvrouch, 25/03/2011 - 19:50

#2155   pavlossss

pavlossss

iPH Contributor

• 1.455 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7

Δημοσίευση 25/03/2011 - 19:52

Όταν αγοράζω απο το AppStore μου στέλνουνε email και λέει τι αγόρασα, τιμή, κτλ... Τον 4ψηφιο θα μου τον δείξει εκεί;;;

η τραπεζα σου θα σου τον πει.

#2156   Leonidas25

Leonidas25

iPH Contributor

• 1.248 μηνύματα

Δημοσίευση 25/03/2011 - 19:54

ακομα να βγει καμια καλη σπασμενη εκδοση ?

#2157   harispao

harispao

iPH User

• 159 μηνύματα
  • GameCenter:racing

Δημοσίευση 25/03/2011 - 20:22

ακομα να βγει καμια καλη σπασμενη εκδοση ?

Λεωνίδα σου προτείνω φίλε να το αγοράσεις γιατί όπως έχεις ήδη διαβάσει έχει κάποια προβλήματα και είναι αναμενόμενο να γίνει αναβάθμιση(εις).
Επίσης επεμβαίνει σε αρκετά σημεία της συσκευής και είναι επικίνδυνο αν δεν είναι καλά σπασμένο.
Αν είσαι πρόθυμος να το ρισκάρεις κάντο αλλά νομίζω ότι δεν αξίζει για 5.61€ να παίξεις με μια συσκευή πανάκριβη και στο κάτω-κάτω ας τους στηρίξουμε και λίγο να μας βγάζουν αναβαθμίσεις και να μη το χάσουμε στο επόμενο iOS update.

#2158   Jason13

Jason13

iPH Contributor

• 986 μηνύματα

Δημοσίευση 25/03/2011 - 20:36

Λεωνίδα σου προτείνω φίλε να το αγοράσεις γιατί όπως έχεις ήδη διαβάσει έχει κάποια προβλήματα και είναι αναμενόμενο να γίνει αναβάθμιση(εις).
Επίσης επεμβαίνει σε αρκετά σημεία της συσκευής και είναι επικίνδυνο αν δεν είναι καλά σπασμένο.
Αν είσαι πρόθυμος να το ρισκάρεις κάντο αλλά νομίζω ότι δεν αξίζει για 5.61€ να παίξεις με μια συσκευή πανάκριβη και στο κάτω-κάτω ας τους στηρίξουμε και λίγο να μας βγάζουν αναβαθμίσεις και να μη το χάσουμε στο επόμενο iOS update.

Ειδαμε και το ibluenova ;)

#2159   Leonidas25

Leonidas25

iPH Contributor

• 1.248 μηνύματα

Δημοσίευση 25/03/2011 - 20:40

Εχεις δικιο φιλε μου αλλα το θελω επειγοντως μεχρι την τεταρτη αλλιως μετα θα το αγορασω.....

#2160   spiderdim

spiderdim

iPH Contributor

• 1.068 μηνύματα
  • Twitter:@Abatzis
  • Tablet:iPad 2

Δημοσίευση 25/03/2011 - 20:41

φιλε μεχρι χτες προχτες δεν ειχαμε καν bt και τωρα ειναι επειγον... σοβαρεψου! :)

αγοραστε το αξιζει να δωσεις 6 ευρω

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 10