υποτίθεται ότι η προσφορά ήταν για τρεις ήμερες από τότε που βγήκε άλλα αυτοί εννοούσαν από την ήμερα που το δώσαν στο cydia και όχι από την ήμερα που το cydia το έδωσε στο κοινό!οπότε εσύ λογικός το πήρες με την αυξημένη τιμή!βλακεία ε?Ο SuperNatural τελικά είχε δίκιο. Αγόρασα μόλις τώρα το Celeste χωρίς να επικύρωσω την κάρτα. Σε ευχαριστώ πολύ.
Και κάτι ακόμα: Οποίος το αγόρασε σήμερα, πόσο το πλήρωσε;; Εγώ το πλήρωσα 7.29€. Αλλα με τη έκπτωση που κάνουν έπρεπε να ήταν γύρω στα 6€, σωστά;;;; Δηλαδή εγώ την πάτησα;;;
Sent from my iPhone using Tapatalk
Celeste aka 'Ο αντικαταστάτης του iBlueNova'
Δημοσίευση 25/03/2011 - 22:47
Ad
Δημοσίευση 25/03/2011 - 22:50
Δε φτάνει που έχει τόσα bugs,μας κοροϊδευουνε κιόλας. :-Pυποτίθεται ότι η προσφορά ήταν για τρεις ήμερες από τότε που βγήκε άλλα αυτοί εννοούσαν από την ήμερα που το δώσαν στο cydia και όχι από την ήμερα που το cydia το έδωσε στο κοινό!οπότε εσύ λογικός το πήρες με την αυξημένη τιμή!βλακεία ε?
Δημοσίευση 25/03/2011 - 23:03
κάλα αυτό εννοείται!εγώ πάντως πιστεύω ότι πρέπει να μοιράσουν λεφτά πίσω και να ξαναδοκιμάσουν την εφαρμογή τους σε κανονικά κινητά και όχι σε συσκευές που το μονό που είχε μέσα ήταν το celeste να δουν ότι έχουν πολλές ασυμβατότητες να αντιμετωπίσουν!αν πάλι δεν μπορούν μην μας το παίζουν δήθεν κάνοντας τόση διαφήμιση και χρεώνοντας την αρκετά γι'αυτό που στο τέλος πήραμε!Δε φτάνει που έχει τόσα bugs,μας κοροϊδευουνε κιόλας. :-P
Δημοσίευση 25/03/2011 - 23:08
Θα συμφωνήσω μόνο όταν μας κρεμάσουν και δε βγάλουν update με διόρθωση των bugs.κάλα αυτό εννοείται!εγώ πάντως πιστεύω ότι πρέπει να μοιράσουν λεφτά πίσω και να ξαναδοκιμάσουν την εφαρμογή τους σε κανονικά κινητά και όχι σε συσκευές που το μονό που είχε μέσα ήταν το celeste να δουν ότι έχουν πολλές ασυμβατότητες να αντιμετωπίσουν!αν πάλι δεν μπορούν μην μας το παίζουν δήθεν κάνοντας τόση διαφήμιση και χρεώνοντας την αρκετά γι'αυτό που στο τέλος πήραμε!
Υπάρχει και κάτι άλλο που θέλω να ρωτήσω. Το Gremlin που το βρίσκουμε;; Οεοοο;;; Δεν το βρίσκω ούτε στα packages, ούτε στην αναζήτηση.
Δημοσίευση 25/03/2011 - 23:12
τι το θες;Θα συμφωνήσω μόνο όταν μας κρεμάσουν και δε βγάλουν update με διόρθωση των bugs.
Υπάρχει και κάτι άλλο που θέλω να ρωτήσω. Το Gremlin που το βρίσκουμε;; Οεοοο;;; Δεν το βρίσκω ούτε στα packages, ούτε στην αναζήτηση.
Δημοσίευση 25/03/2011 - 23:12
το gremlin είναι μέσα στα πακέτα που σου βάζει το celeste!αν έχεις yourtube το έχεις ήδη!Θα συμφωνήσω μόνο όταν μας κρεμάσουν και δε βγάλουν update με διόρθωση των bugs.
Δημοσίευση 25/03/2011 - 23:14
Κι όμως...δεν υπάρχει. Πήγα στα packages και πάτησα και το simple πάνω δεξιά αλλα δεν το έχει;;;το gremlin είναι μέσα στα πακέτα που σου βάζει το celeste!αν έχεις yourtube το έχεις ήδη!
Yourtube δεν έχω.
Τελευταία επεξεργασία από: nikosvrouch, 25/03/2011 - 23:14.
Δημοσίευση 25/03/2011 - 23:16
Το Gremlin δεν είναι αυτό που περνάει τα τραγούδια στο iPod?τι το θες;
Δημοσίευση 25/03/2011 - 23:16
ναι και τις φωτο στο camera roll κλπ.Το Gremlin δεν είναι αυτό που περνάει τα τραγούδια στο iPod?
Δημοσίευση 25/03/2011 - 23:17
Οπότε είναι απαραίτητο....ναι και τις φωτο στο camera roll κλπ.
Δημοσίευση 25/03/2011 - 23:18
φιλε μου στο κατεβαζει μαζι με το celeste.Οπότε είναι απαραίτητο....
Δημοσίευση 25/03/2011 - 23:20
Μα δεν το κατέβασε!!! Αν το κατέβασε δε θα έπρεπε να είναι στα packages???φιλε μου στο κατεβαζει μαζι με το celeste.
Δημοσίευση 25/03/2011 - 23:21
οχι. το περιεχει το celeste.Μα δεν το κατέβασε!!! Αν το κατέβασε δε θα έπρεπε να είναι στα packages???
Δημοσίευση 25/03/2011 - 23:22
Εεε...Δεν το λες τόση ώρα;;;; Τότε είμαι ΟΚ...οχι. το περιεχει το celeste.
Δημοσίευση 25/03/2011 - 23:23
ε δεν αντεξα κ το ειπαΕεε...Δεν το λες τόση ώρα;;;; Τότε είμαι ΟΚ...
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 265
0 μέλη, 265 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες