Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * * 7 ψήφοι

Celeste aka 'Ο αντικαταστάτης του iBlueNova'

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
3810 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#196   antartis

antartis

iPH User

• 162 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 04/12/2010 - 17:16

Αν ήταν έτσι τα πράγματα δε θα υπήρχαν εφαρμογές/παιχνίδια/utilities γιατί πολύ απλά υπάρχουν όλα στο apptrackr σπασμένα. Γιατί κάθονται και ασχολούνται οι developers και δημιουργούν συνεχώς εφαρμογές και παιχνίδια;

να σου πω φίλε μου γιατί δημιουργούν οι developers εφαρμογές!!! παρόλο που τα βρίσκεις στο apptrackr σπασμένα
γιατί αυτές οι εφαρμογές απευθύνονται σε παγκόσμιο κοινό και όσο και να σπάσουν θα πουλήσουν και επίσης χωρίς αυτές τις εφαρμογές το iphone θα ήταν μια πατάτα που δεν θα άξιζε να ασχολείται κανείς μαζί του!!!

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#197   theoss

theoss

iPH Addict

• 729 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:iPad Air +4G
  • GameCenter:Thomeas

Δημοσίευση 04/12/2010 - 17:34

Χωρίς να εκπροσωπώ το forum προσωπική άποψη .. Γιατί να ασχοληθεί κάποιος στο να φτιάξει μια εφαρμογή .. Και να ξοδέψει χρόνο .. Να την αγοράσουν 2-3 και οι υπόλοιποι να περιμένουν ποτέ θα την σπάσουν για να την κατεβάσουν.. Δωρεάν .. Σε 2 χρόνια Από τώρα κανείς δεν θα ασχολείται .. Και θα λέμε όλοι μα γιατί δεν φτιάχνουν... ???

σιγα μην πουλανε 2,3 σε παγκοσμιο επιπεδο πουλανε αρκετεσ χιλιαδες,εδω 0,99e τα βαζουν στο AppStore και αν ειναι κατι καλο βγαζουν αρκετες χιλιαδες e,δεν νομιζω να σταματησουν ποτε και το κερδος να χαθει εγω πιστευω οτι πολλοι το κανουν και απο μερακι γτ τους αρεσει στο τελος να δουν τι φτιαξαν & va το δειξουν & στο κοσμο.

Τελευταία επεξεργασία από: theoss, 04/12/2010 - 17:34

#198   adenadoume

adenadoume

iPH Addict

• 610 μηνύματα

Δημοσίευση 04/12/2010 - 18:04

Εγώ ένα έχω να πώ!Βγει δε βγει το Celeste εμείς αυτό το τόπικ δεν θα το αφήσουμε να πεθάνει ποτέ :lol: !

Χεχέ... Όντως αν διάβαζε αυτά που γράφουμε ο developer θα άλλαζε ονομασία και στο Celeste για να να ανοίξουμε άλλο topic όταν βγει 8)

#199   Dimos234

Dimos234

iPH User

• 118 μηνύματα

Δημοσίευση 12/12/2010 - 19:32

Μήπως υπάρχει καμία νέα ενημέρωση?

#200   userX

userX

iPH Member

• 245 μηνύματα
  • GameCenter:teopless

Δημοσίευση 12/12/2010 - 20:21

Πάντως οι jailbroken app developers κάτι βγάζουν.Θυμηθείτε τον saurik,ο οποίος αγόρασε με 1εκ.$ την Intelliκάτι.αλεφτά τα οποία μάζεψε μέσω της προμήθειας από το Cydia Store...

#201   Ngobreak

Ngobreak

iPH Enthousiast

• 540 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5S
  • Tablet:iPad 2 +3G
  • GameCenter:Ngobreak

Δημοσίευση 14/12/2010 - 02:44

Εγώ ένα έχω να πώ!Βγει δε βγει το Celeste εμείς αυτό το τόπικ δεν θα το αφήσουμε να πεθάνει ποτέ :lol: !

θυμφωνω αθ τουθ να λενε οι αλλοι ΧD

#202   Dimos234

Dimos234

iPH User

• 118 μηνύματα

Δημοσίευση 18/12/2010 - 14:29

Απο ότι φαίνεται δεν πρόκειται να βγει Είδη Έχει εδω και πάνω απο 2 μήνες που ακούγεται.

#203   kisto

kisto

iPH newbie

• 56 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 30/12/2010 - 00:54

Τιποτα νεοτερο παιδια με το CEleste η κατι αλλο αντιστοιχο για Iphone 4?

#204   userX

userX

iPH Member

• 245 μηνύματα

Δημοσίευση 30/12/2010 - 01:51

Τιποτα νεοτερο παιδια με το CEleste η κατι αλλο αντιστοιχο για Iphone 4?

Ανεκδοτάκι,ε;

#205   demollyon

demollyon

iPH User

• 128 μηνύματα

Δημοσίευση 30/12/2010 - 02:09

Αμάν πια ρε παιδιά, το bluetooth δεν μας χρειάζεται, το flash στα sites δεν μας χρειάζεται, file manager στο κινητό δεν μας χρειάζεται, πάντα "κάτι ξέρει η apple", και μόλις μας τα δώσει η apple την κάνουμε θεά μετά (phenomenon!) ή μόλις βγουν στο cydia τρέχουμε να τα κατεβάσουμε!

Για μένα όλα αυτά είναι βασικά, μου λείπουν, και ότι μπορώ το καλύπτω με τις 3ες εφαρμογές του cydia, παρακαλάω για jb σε κάθε έκδοση για να μην τα χάσω και τρέχα γύρευε! Απλά είμαι συνειδητοποιημένος για το τι έχω στα χέρια μου και για όλα τα υπόλοιπα καλά που μου προσφέρει, τα έβαλα σε ζυγαριά με τα αρνητικά των άλλων τηλεφώνων και κατέλειξα ότι το iphone (το 4) με καλύπτει περισσότερο από τα άλλα. Όχι όμως ότι δεν με ενοχλούν τα παραπάνω τα οποία και θεωρώ απαράδεκτα από την πλευρά της apple που δεν μου δίνει την δυνατότητα αν θέλω να τα χρησιμοποιήσω!!!

Φιλικά... :)

Best...post...ever...

#206   ababapanos

ababapanos

iPH Contributor

• 1.699 μηνύματα

Δημοσίευση 02/01/2011 - 04:13

Τελικά ήταν πολύ καλό για να είναι αληθινό

#207   userX

userX

iPH Member

• 245 μηνύματα

Δημοσίευση 02/01/2011 - 18:06

Γιατί αναβιώνουμε συνέχεια αυτό το θέμα;

#208   gizmo9002

gizmo9002

iPH Member

• 321 μηνύματα

Δημοσίευση 02/01/2011 - 18:29

Κι εμένα επίσης με έχουν σπάσει τα νεύρα πολλοί φίλοι μου Όταν μου λένε να τους στείλω Κάτι και τους λέω δεν έχει Bluetooth Απλά γελάνε.
Τουλάχιστον να δούμε κάποιο Bluetooth τις προκοπής στην έκδοση 4.

Οκ. Μη βάλεις τα κλάματα! Στείλε ό,τι θέλεις με e-mail και άσε τους φίλους σου να χτυπιούνται μετά πως θα το κατεβάσουν και πως θα το περάσουν στο κινητό τους χωρίς bluetooth... That simple!

#209   parafron4

parafron4

iPH Elite Poster

• 3.006 μηνύματα
  • Twitter:@parafron4
  • Κινητό: Άλλο
  • GameCenter:parafron4-

Δημοσίευση 02/01/2011 - 18:43

Οκ. Μη βάλεις τα κλάματα! Στείλε ό,τι θέλεις με e-mail και άσε τους φίλους σου να χτυπιούνται μετά πως θα το κατεβάσουν και πως θα το περάσουν στο κινητό τους χωρίς bluetooth... That simple!

δεν εχουν ολοι εμαιλ και το ιντερνετ ειναι πανακριβο αν δεν εχεις καποιο πακετο....

#210   Agnwristos

Agnwristos

iPH Contributor

• 926 μηνύματα
  • GameCenter:Agnwristos

Δημοσίευση 02/01/2011 - 18:57

Κατι με wifi δεν γίνεται?? Διοτι άν γίνεται τους λες οτι αν το κινητό τους υποστηρίζει wifi τότε γίνεται. Αν όχι έχουν παλιό κινητό..
Εξάλου νομίζω οτι το bluetooth είναι μια έκδοση του wifi , σωστα?

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 2

0 μέλη, 2 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες