Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * * 7 ψήφοι

Celeste aka 'Ο αντικαταστάτης του iBlueNova'

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
3810 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#2266   tsitadim

tsitadim

iPH Elite Poster

• 2.263 μηνύματα
  • Twitter:@tsitadim
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Pro 2nd gen + 4G

Δημοσίευση 26/03/2011 - 18:16

Εγώ παρότι το αγόρασα απο προχθές και με μειωμένη τιμή δεν έχω καταφέρει ακόμα να το κάνω να λειτουργήσει. γράφει συνεχώς connecting αλλά τίποτα. Δεν ξέρω τι μπορεί να φταίει.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#2267   freedoom

freedoom

iPH Member

• 235 μηνύματα
  • Twitter:@lefpol
  • Κινητό: iPhone 4
  • GameCenter:freedoom1013

Δημοσίευση 26/03/2011 - 18:31

Παιδιά ακούστε το πρόβλημα που μου έβγαλε το κινητό, μετά την εγκατάσταση του Celeste:

Σε ανύποπτο χρόνο, η status bar, πάνω πάνω, από οριζόντια γίνεται κατακόρυφη και τοποθετείται στη δεξιά πλευρά της οθόνης!! Κανονικά, από αυτή τη θέση, λειτουργεί το sbssettings πχ. Όταν πατήσω όμως το sleep button για να κλειδώσω το κινητό και το ξαναπατήσω ώστε να μου εμφανιστεί η Lockscreen, τότε η Lockscreen εμφανίζεται με zoom!! Δηλαδή, οι μπάρες slide to unlock και εμφάνισης της ώρας είναι κομμένες στην άκρη τους. Το άμεσο πρόβλημα που προκύπτει από αυτό είναι ότι δεν ξεκλειδώνει το κινητό, καθώς δεν φτάνει το βελάκι να πάει μέχρι τέρμα δεξιά στην μπάρα κύλισης, μιας και αυτή είναι κομμένη! Οπότε τετέλεσται!

Το παραπάνω μου το έχει κάνει 2 φορές και αναγκάστηκα να επαναφέρω το κινητό με force reboot. Στο 2ο force reboot μάλιστα, δεν επανεκκίνησε, έκλεισε και το ξανάνοιξα εγώ μετά.

Μετά απ' όλ' αυτά απεγκατέστησα το Celeste με την ελπίδα να μην έχει αφήσει κάποια μόνιμη ζημιά και θα περιμένω ένα update μπας και διορθωθεί. Τι να πω..

Ξέρετε εσείς μήπως τι παίζει? Αντιμετώπισε κανείς μήπως το ίδιο?

#2268   harispao

harispao

iPH User

• 159 μηνύματα
  • GameCenter:racing

Δημοσίευση 26/03/2011 - 18:32

Εγώ παρότι το αγόρασα απο προχθές και με μειωμένη τιμή δεν έχω καταφέρει ακόμα να το κάνω να λειτουργήσει. γράφει συνεχώς connecting αλλά τίποτα. Δεν ξέρω τι μπορεί να φταίει.

Πρέπει να διαβάσεις λίγο πίσω υπάρχει ας πούμε ένα σετάρισμα αλλά κατά βάση έχει μερικά bugs ούτως η άλλως...

#2269   KostasRodos29

KostasRodos29

iPH Intergalactic Leader

• 19.675 μηνύματα
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 26/03/2011 - 18:34

Παιδιά ακούστε το πρόβλημα που μου έβγαλε το κινητό, μετά την εγκατάσταση του Celeste:

Σε ανύποπτο χρόνο, η status bar, πάνω πάνω, από οριζόντια γίνεται κατακόρυφη και τοποθετείται στη δεξιά πλευρά της οθόνης!! Κανονικά, από αυτή τη θέση, λειτουργεί το sbssettings πχ. Όταν πατήσω όμως το sleep button για να κλειδώσω το κινητό και το ξαναπατήσω ώστε να μου εμφανιστεί η Lockscreen, τότε η Lockscreen εμφανίζεται με zoom!! Δηλαδή, οι μπάρες slide to unlock και εμφάνισης της ώρας είναι κομμένες στην άκρη τους. Το άμεσο πρόβλημα που προκύπτει από αυτό είναι ότι δεν ξεκλειδώνει το κινητό, καθώς δεν φτάνει το βελάκι να πάει μέχρι τέρμα δεξιά στην μπάρα κύλισης, μιας και αυτή είναι κομμένη! Οπότε τετέλεσται!

Το παραπάνω μου το έχει κάνει 2 φορές και αναγκάστηκα να επαναφέρω το κινητό με force reboot. Στο 2ο force reboot μάλιστα, δεν επανεκκίνησε, έκλεισε και το ξανάνοιξα εγώ μετά.

Μετά απ' όλ' αυτά απεγκατέστησα το Celeste με την ελπίδα να μην έχει αφήσει κάποια μόνιμη ζημιά και θα περιμένω ένα update μπας και διορθωθεί. Τι να πω..

Όλα αυτά σε αγορασμενη εφαρμογή ...;

ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΙΡΑΖΟΥΜΕ...!!!!

#2270   harispao

harispao

iPH User

• 159 μηνύματα
  • GameCenter:racing

Δημοσίευση 26/03/2011 - 18:34

Μου το έκανε και εμένα μια φορά το έβγαλα το ξαναέβαλα όλα καλά(ως τώρα...)

#2271   gerkiou

gerkiou

iPH User

• 186 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7 Plus
  • Tablet:iPad mini 4

Δημοσίευση 26/03/2011 - 18:35

Σε ανύποπτο χρόνο, η status bar, πάνω πάνω, από οριζόντια γίνεται κατακόρυφη και τοποθετείται στη δεξιά πλευρά της οθόνης!!

+1

Μου το έκανε μία φορά.
Επίσης μετά απο 3-4 φορές που πάτησα το sleep button μου εμφάνισε το wallpaper σαν παζλ. Δηλάδή το χώρισε σε 4-5 κομμάτια και αυτά είχαν πάει όπου να'ναι στην οθόνη.

Τελευταία επεξεργασία από: gerkiou, 26/03/2011 - 18:38

#2272   freedoom

freedoom

iPH Member

• 235 μηνύματα

Δημοσίευση 26/03/2011 - 18:45

Και μένα μου το έκανε σαν παζλ την 1η φορά.
Ναι Κώστα, σε αγορασμένη εφαρμογή φυσικά.

#2273   KostasRodos29

KostasRodos29

iPH Intergalactic Leader

• 19.675 μηνύματα
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 26/03/2011 - 18:50

Τι γίνεται ρε παιδια αντί να φτιάχνει χειροτερευη; :(

ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΙΡΑΖΟΥΜΕ...!!!!

#2274   Elveleg

Elveleg

iPH newbie

• 26 μηνύματα

Δημοσίευση 26/03/2011 - 18:52

Παιδια Εγω αγόρασε την εφαρμογή κανονικα αλλα δεν εχω καταφέρει ακομα να την εγκαταστησω! Στην αρχή μου ζητούσε διάφορα dependencies τα οποία με πλήρης αναβάθμιση στο Cydia μου τα πέρασε ολα.

Τώρα Όταν παω να κανό εγκατασταση μου λέει πως δεν ειναι δυνατόν γιατί λείπει Καποιο dependancy και λέει πως ειναι το Celeste Bluetooth file sharing!! Η έκδοση που εχω ειναι η 4.2. Δεν εχω βρει κάτι μεχρι στιγμής που να με αφήσει να προχωρήσω. Καμια ιδεα;

#2275   chrispaok97

chrispaok97

iPH Member

• 298 μηνύματα
  • GameCenter:chrispaok97

Δημοσίευση 26/03/2011 - 19:09

πολλα προβληματα αλλα λογικα με ενα update θα διωρθωθουν.....

#2276   lazyd2

lazyd2

iPH Member

• 215 μηνύματα
  • GameCenter:LazyDog2

Δημοσίευση 26/03/2011 - 19:09

Μετα απο σχεδον 3 μερες δοκιμων, μπορω να πω με σιγουρια οτι σε μενα τουλαχιστον δουλευει απροβληματιστα.

Δοκιμασα με πολλα κινητα φιλων και γνωστων και σε ολα καταφερα και να στειλω και να μου στειλουν επανειλημμένα φωτο και mp3's....

#2277   nikosvrouch

nikosvrouch

iPH Enthousiast

• 373 μηνύματα
  • GameCenter:nikosvr

Δημοσίευση 26/03/2011 - 19:19

Και σε εμένα μου το έχει κάνει 2 φορές αλλα στρώνει με respring.

Sent from my iPhone using Tapatalk

#2278   rikos7

rikos7

iPH Elite Poster

• 2.044 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7 Plus
  • Tablet:iPad Air 2 +4G
  • GameCenter:zio7

Δημοσίευση 26/03/2011 - 19:23

ενα εχω να πω για μενα απατη μεγαλη τζαμπα λεφτα!

Τελευταία επεξεργασία από: rikos7, 26/03/2011 - 19:23

#2279   freedoom

freedoom

iPH Member

• 235 μηνύματα

Δημοσίευση 26/03/2011 - 19:23

Και σε εμένα μου το έχει κάνει 2 φορές αλλα στρώνει με respring.

Ένα respring κάθε φορά που στο κάνει? Κι αν ναι, αυτή τη δουλειά θα κάνω? Όχι ότι χαλιέμαι, από το force reboot που του παίρνει και μισό λεπτό (αγωνίας) καλύτερο!

#2280   nikosvrouch

nikosvrouch

iPH Enthousiast

• 373 μηνύματα
  • GameCenter:nikosvr

Δημοσίευση 26/03/2011 - 19:30

Ένα respring κάθε φορά που στο κάνει? Κι αν ναι, αυτή τη δουλειά θα κάνω? Όχι ότι χαλιέμαι, από το force reboot που του παίρνει και μισό λεπτό (αγωνίας) καλύτερο!

Ναι, κάθε φορά που μου το κάνει. Θα δοκιμάσω τώρα να απεγκαταστησω το Celeste και να το ξαναβαλω, μπάς και φτιάξει... Καντο κι εσύ μήπως σου φτιάξει.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 8