Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * * 7 ψήφοι

Celeste aka 'Ο αντικαταστάτης του iBlueNova'

• Please log in to reply
3810 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#2281   nikosvrouch

nikosvrouch

iPH Enthousiast

• 373 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 4
  • GameCenter:nikosvr

Δημοσίευση 26/03/2011 - 19:32

ενα εχω να πω για μενα απατη μεγαλη τζαμπα λεφτα!

Δεν είναι τζάμπα λεφτά...Θα βγάλουν update και θα διορθώσουν τα bugs.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#2282   nikap4

nikap4

iPH Contributor

• 1,582 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:iPad+3G

Δημοσίευση 26/03/2011 - 19:33

Παιδιά ακούστε το πρόβλημα που μου έβγαλε το κινητό, μετά την εγκατάσταση του Celeste:

Σε ανύποπτο χρόνο, η status bar, πάνω πάνω, από οριζόντια γίνεται κατακόρυφη και τοποθετείται στη δεξιά πλευρά της οθόνης!! Κανονικά, από αυτή τη θέση, λειτουργεί το sbssettings πχ. Όταν πατήσω όμως το sleep button για να κλειδώσω το κινητό και το ξαναπατήσω ώστε να μου εμφανιστεί η Lockscreen, τότε η Lockscreen εμφανίζεται με zoom!! Δηλαδή, οι μπάρες slide to unlock και εμφάνισης της ώρας είναι κομμένες στην άκρη τους. Το άμεσο πρόβλημα που προκύπτει από αυτό είναι ότι δεν ξεκλειδώνει το κινητό, καθώς δεν φτάνει το βελάκι να πάει μέχρι τέρμα δεξιά στην μπάρα κύλισης, μιας και αυτή είναι κομμένη! Οπότε τετέλεσται!

Το παραπάνω μου το έχει κάνει 2 φορές και αναγκάστηκα να επαναφέρω το κινητό με force reboot. Στο 2ο force reboot μάλιστα, δεν επανεκκίνησε, έκλεισε και το ξανάνοιξα εγώ μετά.

Μετά απ' όλ' αυτά απ εγκατέστησα το Celeste με την ελπίδα να μην έχει αφήσει κάποια μόνιμη ζημιά και θα περιμένω ένα update μπας και διορθωθεί. Τι να πω..

Ξέρετε εσείς μήπως τι παίζει? Αντιμετώπισε κανείς μήπως το ίδιο?

Το έκανε και σε μένα προ λιγω!!!!

Τελευταία επεξεργασία από: nikap4, 26/03/2011 - 19:34.

#2283   freedoom

freedoom

iPH Member

• 235 μηνύματα
  • Twitter:@lefpol
  • GameCenter:freedoom1013

Δημοσίευση 26/03/2011 - 19:36

Ναι, κάθε φορά που μου το κάνει. Θα δοκιμάσω τώρα να απεγκαταστησω το Celeste και να το ξαναβαλω, μπάς και φτιάξει... Καντο κι εσύ μήπως σου φτιάξει.

Το έχω ήδη απεγκαταστήσει. Δεν το ξαναβάζω για την ώρα, φοβάμαι, δεν το κρύβω! :rolleyes:
Εσύ που έχεις το θάρρος, πες μου μήπως σου διορθώθηκε.
Αλλά και πάλι, ένα απλό reinstall του ίδιου αρχείου διορθώνει το πρόβλημα? Αφού το ίδιο πράγμα στο κάτω κάτω ξαναπερνάμε!

#2284   tsitadim

tsitadim

iPH Elite Poster

• 2,263 μηνύματα
  • Twitter:@tsitadim
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Pro 2nd gen + 4G

Δημοσίευση 26/03/2011 - 19:37

Και σε εμένα το έκανε. Εξακολουθώ να μην μπορώ να στείλω αρχεία παρότι έκανα τα βήματα που αναφέρονται σε αρχικά posts.

#2285   Rooy

Rooy

iPH Member

• 201 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S Plus
  • GameCenter:nOwlOadinG7

Δημοσίευση 26/03/2011 - 19:41

εγω που θελω να κατεβασω cracked version και δεν μου την βρισκει στο cydia??
μην με ρωτησετε εχω ορεξη για restore :P

#2286   vrossi2011

vrossi2011

iPH newbie

• 83 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 26/03/2011 - 19:42

Παιδιά ακούστε το πρόβλημα που μου έβγαλε το κινητό, μετά την εγκατάσταση του Celeste:

Σε ανύποπτο χρόνο, η status bar, πάνω πάνω, από οριζόντια γίνεται κατακόρυφη και τοποθετείται στη δεξιά πλευρά της οθόνης!! Κανονικά, από αυτή τη θέση, λειτουργεί το sbssettings πχ. Όταν πατήσω όμως το sleep button για να κλειδώσω το κινητό και το ξαναπατήσω ώστε να μου εμφανιστεί η Lockscreen, τότε η Lockscreen εμφανίζεται με zoom!! Δηλαδή, οι μπάρες slide to unlock και εμφάνισης της ώρας είναι κομμένες στην άκρη τους. Το άμεσο πρόβλημα που προκύπτει από αυτό είναι ότι δεν ξεκλειδώνει το κινητό, καθώς δεν φτάνει το βελάκι να πάει μέχρι τέρμα δεξιά στην μπάρα κύλισης, μιας και αυτή είναι κομμένη! Οπότε τετέλεσται!

Το παραπάνω μου το έχει κάνει 2 φορές και αναγκάστηκα να επαναφέρω το κινητό με force reboot. Στο 2ο force reboot μάλιστα, δεν επανεκκίνησε, έκλεισε και το ξανάνοιξα εγώ μετά.

Μετά απ' όλ' αυτά απ εγκατέστησα το Celeste με την ελπίδα να μην έχει αφήσει κάποια μόνιμη ζημιά και θα περιμένω ένα update μπας και διορθωθεί. Τι να πω..

Ξέρετε εσείς μήπως τι παίζει? Αντιμετώπισε κανείς μήπως το ίδιο?

Το έκανε και σε μένα προ λιγω!!!!

Το έχει κάνει και σ εμένα και στο 3GS και στο 4. Όντως λύνεται μόνο με Reboot. Από την άλλη κατάφερα να στείλω και με τα 2 και έλαβα από το Mac μονο στο 3GS. Νομίζω ότι με τις αναβαθμίσεις που θα έρθουν θα λύσει όλα τα προβλήματα.

#2287   rally170hp

rally170hp

iPH Addict

• 1,175 μηνύματα
  • GameCenter:Rally170hp

Δημοσίευση 26/03/2011 - 19:47

Εγω το εβαλα σπασμενο αλλα οταν το ανοιγω απο το sbseting κ κανω respring δεν βγαινει κανενα οικονιδιο κ μου λεει οτι δεν μπορει να αγοραστει με αυτο το λογαριασμο του cydia

#2288   Jimmy08

Jimmy08

iPH Community Leader

• 10,257 μηνύματα
  • Twitter:@JimmyR8
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad Air +4G
  • GameCenter:j0kerr

Δημοσίευση 26/03/2011 - 19:48

Εγω το εβαλα σπασμενο αλλα οταν το ανοιγω απο το sbseting κ κανω respring δεν βγαινει κανενα οικονιδιο κ μου λεει οτι δεν μπορει να αγοραστει με αυτο το λογαριασμο του cydia

αφου δε δουλευει βγαλτο μη σου δημιουργησει κανενα αλλο προβλημα.

#2289   KostasRodos29

KostasRodos29

iPH Intergalactic Leader

• 19,675 μηνύματα
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 26/03/2011 - 19:53

Eμένα αγοραστό και πριν από λίγο μου έκανε κόλπα και έκανα hard reset.....

Εγώ παιδιά σας λέω ΚΑΝΕΙΣ να μην το βάλει ούτε αγοραστό και πόσο μάλλον κρακ δεν είναι δυνατόν να μου κολλάει αγοραστεί εφαρμογή των 8 ευρώ το κινητό μου.....

ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΙΡΑΖΟΥΜΕ...!!!!

#2290   nikap4

nikap4

iPH Contributor

• 1,582 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:iPad+3G

Δημοσίευση 26/03/2011 - 19:58

Εγώ παιδιά σας λέω ΚΑΝΕΙΣ να μην το βάλει ούτε αγοραστό και πόσο μάλλον κρακ δεν είναι δυνατόν να μου κολλάει αγοραστεί εφαρμογή των 8 ευρώ το κινητό μου.....

συμφωνώ απόλυτα φίλε μου...

#2291   freedoom

freedoom

iPH Member

• 235 μηνύματα
  • Twitter:@lefpol
  • GameCenter:freedoom1013

Δημοσίευση 26/03/2011 - 20:06

Κώστα έχεις και pm.
Τι έγινε φίλε? Την πατήσαμε όλοι τελικά? Θα δώσει λύση κανένα update, όταν με το καλό έρθει?

Τελευταία επεξεργασία από: freedoom, 26/03/2011 - 20:06.

#2292   KostasRodos29

KostasRodos29

iPH Intergalactic Leader

• 19,675 μηνύματα
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 26/03/2011 - 20:08

Δεν ξέρω αλλά όταν αναγκάζομαι να κάνω hard reset σε αγορασμένη εφαρμογή τρελαίνομαι και αν τους είχα μπροστά μου θα είχαν ακούσει το εξαμάξις...

pm...?Δεν ήρθε κάτι...

Τελευταία επεξεργασία από: kostasrodos29, 26/03/2011 - 20:09.

ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΙΡΑΖΟΥΜΕ...!!!!

#2293   teopap84

teopap84

iPH newbie

• 4 μηνύματα

Δημοσίευση 26/03/2011 - 20:23

Εγω το κατεβασα κρακαρισμενο απο δυο διαφορετικα repos! Το ξερω με ετρωγε ο ..... για νυχτερτινες περιπετειες με το iphone! Παρολαυτα αφου παρατηρησα οτι ναι μεν αναγνωριζε προς μεταφορα αλλες συσκευες αλλα και το iphone μου ηταν πλεον εντοπισιμο δεν μπορουσε να κανει transfer! Ετσι το απεγκατεστησα! Οφειλω να πω οτι ειμουν τυχερος και δεν δημιουργηθηκε καπιο προβλημα ισως και γιατι δεν ηταν παραφορτωμενο το iphone με apps και repos και γι αυτο δεν σκλαλωσε με καπιο απο τα περιεχομενα τους! Αμεσως μετα αγορασα κανονικα την εφαρμογη και πλεον μπορω να πω οτι δουλευει απροβληματιστα και δεν εχει σκαλωσει σε καμμια συσκευη ουτε εχει δημιουργησει καπιο θεμα στην δικη μου συσκευη! Απλως συνηδητοποιω οτι ειμουν αρκετα αφελης γιατι απο την στιγμη που εχεις χαλασει σχεδον δυο βασικους μισθους για να παρεις ενα μηλαρακι θεωρω αστειο να μην δωσεις περιπου 6 € για κατι που να μην γελιομαστε στους περισσοτερους ειναι απαραιτητο! Οποτε ακομα και αυτοι που εχουν προβληματα με την αγορασμενη εφαρμογη απλα να κανουν λιγο υπομονη και ολα αυτα θα λυθουν! Αν δεν ηταν διατεθειμενοι οι τυποι να δωσουν στο κοινο κατι λειτουργικο και ωφελιμο δεν θα ειχαν μπει καν στην διαδικασια να ξεκινησουν την κατασκευη του Celeste! Απο την στιγμη που ενοπιστηκαν απο οτι διαβαζω αρκετα bugs ειμαι σιγουρος οτι θα τα λυσουν και θα βελτιστοποιησουν το προιον τους! Απλως θεωρω οτι και αυτοι πληρωνουν την μακακια που εκαναν με τα ρολογια και τις αντιστροφες μετρησεις και την πιεση για release day που υπηρχε απο τους Cydiaκηδες με αποτελεσμα να το βγαλουν και οτι γινει!

#2294   NIKOSTITO

NIKOSTITO

iPH Member

• 307 μηνύματα

Δημοσίευση 26/03/2011 - 20:59

Μαγκες δεν ξερω τι λετε παντως δεν ειναι τσαμπα τα χρηματα! Τοσο καιρο περιμεναμε μια τετοια εφαρμογη και τωρα που την εχουμε ολοι την κατακρινουμε;;; Νταξει η εφαρμογη εχει καποια bugs αλλα οπως διαβασα και στο tweeter του developer ηδη ειναι σχεδον ετοιμο ενα νεο update!
Προσωπικα πιστευω πως η εφαρμογη ειναι τελεια(σε εμενα κανενα προβλημα δεν εμφανεισαι) και οσο για καποια προβληματα που αναφερατε σε προηγουμενες σελιδες θα πω κατι: μηπως εχετε υπερφορτωση την εφαρμογη με tweaks που crasharoun με το celeste;Και κατι τελευταιο οσοι χρειαζεστε restore αφοτου εγκαταστησατε σπασμενη την εφαρμογη μην παραπονιεστε...ξερω ειναι επιπονο το restore αλλα σκεφτειτε διπλα πριν κανετε το ιδιο σφαλμα..το celeste εγκαταστει αρχεια που μπορει να θεσουν σε κινδυνο το συστημα του κινητου αμα εχουν εστω και λιγο πειραχτει για να crackaristoun...
Φιλικα παντα.

Τελευταία επεξεργασία από: NIKOSTITO, 26/03/2011 - 21:03.

#2295   strongi

strongi

iPH newbie

• 9 μηνύματα

Δημοσίευση 26/03/2011 - 21:02

Παιδια εγω τελικα την αγορασα κανονικα. Και δεν με αφηνει να στειλω τραγουδια ουτε ringtones, ουτε καν μου δειχνει το copy, send κλπ! Υπαρχει καποια λυση??

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 9

0 μέλη, 9 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες