Celeste aka 'Ο αντικαταστάτης του iBlueNova'
Δημοσίευση 27/03/2011 - 02:35
Ad
Δημοσίευση 27/03/2011 - 02:53
οκ ευχαριστώΕιναι το αρχειο που δημιουργησε το gremlin ωστε μολις το συνδεσεις στο iTunes να σου το συγχρονισει στη μουσικη
Δημοσίευση 27/03/2011 - 08:57
Το μόνο πρόβλημά μου ήταν ότι τα τραγούδια πήγαιναν στην iPod Library μόνο με Sync μέσο iTunes!
Τώρα με την αναβάθμιση του iFile θα πηγαίνουν και χωρίς Sync οπότε είμαι ok!
Δημοσίευση 27/03/2011 - 09:32
Παιδιά εγώ προσωπικά με iPhone 4 στην 4.2.1 δεν έχω κανένα πρόβλημα!
Το μόνο πρόβλημά μου ήταν ότι τα τραγούδια πήγαιναν στην iPod Library μόνο με Sync μέσο iTunes!
Τώρα με την αναβάθμιση του iFile θα πηγαίνουν και χωρίς Sync οπότε είμαι ok!
Χαίρομαι με αυτό που έγραψες. Από τους λίγους που λειτουργεί καλά είσαι και δίχως παράπονα!
Δημοσίευση 27/03/2011 - 09:59
Κρίμα γιατί ήμουν απο τους υποστηρικτές της εφαρμογής αλλά από ότι φαίνεται τέτοιοι developers τους αξίζει να τους γράφεις και να τα κατεβάζεις σπασμένα...
Δεν είναι απλά ότι δε δουλεύει καλά είναι ότι γέμισε προβλήματα μια συσκευή που πρόσεχα πάρα πολύ και όλες οι καλές εφαρμογές του cydia είναι αγορασμένες
ΝΤΡΟΠΗ
Δημοσίευση 27/03/2011 - 11:57
Δημοσίευση 27/03/2011 - 12:16
Δημοσίευση 27/03/2011 - 13:33
Δημοσίευση 27/03/2011 - 13:46
Υπάρχει πρόβλεψη σε μελλοντικό update να υποστηρίξει και iOS πριν το 4.2;
Είπαν πως όχι, κοιτάνε από 4.2 και πάνω. Ωστόσο αν ψάξεις καλά το εν λόγω topic μου φαίνεται
ότι η εφαρμογή παίζει και σε 4.1 προς το παρόν!
σε εμενα ολα δουλευουν αψογα..οποιος εχει προβληματα να δοκιμασει ενα reinstall και ενα hard reset μετα...το cracked προγραμμα δεν δουλευει καθολου και κολλαει το κιν..επομενως η αγοραστε το η περιμενετε να βγει καλυτερα σπασμενη εκδοση.
Πολύ σωστά! Αν είσαι ανυπόμονος αγόρασέ το άμεσα, ειδάλλως...περίμενε!!!
Τελευταία επεξεργασία από: Christos75, 27/03/2011 - 13:48.
Δημοσίευση 27/03/2011 - 14:38
εβαλα και εγω την 4.2.1 και το πρωτο που φωρτωσα ηταν το celeste αυτη την φορα αγορασμενο!!!!
δουλευει αψογα χωρις κανενα προβλημα!! φωρτωσα ξανα και ολατα αλλα που ειχα κρατησει buckup ολα μια χαρα!!
Δημοσίευση 27/03/2011 - 14:45
παιδια μετα τα προβληματα που μου παρουσιασε το σπασμενο celeste με την 4,1 που ειχα!!
εβαλα και εγω την 4.2.1 και το πρωτο που φωρτωσα ηταν το celeste αυτη την φορα αγορασμενο!!!!
δουλευει αψογα χωρις κανενα προβλημα!! φωρτωσα ξανα και ολατα αλλα που ειχα κρατησει buckup ολα μια χαρα!!
Μπράβο σου αγαπητέ. Αυτό είναι καλό...προφανώς το πρόγραμμα αντιμετωπίζει κάποιες ασυμβατότητες
με κάποια προεγκατεστημένα πακέτα στο τηλέφωνό μας από άλλες εφαρμογές. Εκτιμώ ότι με το επόμενο
update όλα αυτά θα λυθούν!
Δημοσίευση 27/03/2011 - 16:27
Δημοσίευση 27/03/2011 - 16:40
+10000000 πες τα χρυσοστομεΒλέποντας τις 110+ σελίδες του topic σκέφτομαι τι χαμός γίνεται για μια εφαρμογή-λειτουργία την οποία είχαμε στα κινητά των άλλων εταιριών εδώ και 6-7 χρόνια.Αυτή είναι μια απάντηση σ'αυτούς που λένε "έλα μωρέ δεν πειράζει που δεν έχει bluetooth το iphone,τι να το κάνεις", καθώς και στην apple που επιμένει να μην παρέχει αυτή τη λειτουργία στα iphone λες και έτσι θα μειώσει την πειρατεία.Έτσι ήταν και τα πρώτα iphone που δεν είχαν κάμερα και καταλήξαμε στα συγκριτικά να λέμε αν η κάμερα του 4 είναι καλύτερη από ericsson κλπ.Καλή χρυσή η apple(για να μην παρεξηγηθώ έχω αγοράσει και γω 2 iphone) αλλά η εμμονή της σε κάποια πράγματα και η καθυστέρησή της είναι απίστευτη.Είμαι σχεδόν σίγουρος πως ιδίως μετά από αυτήν την εφαρμογή θα δούμε όλοι στην παρουσίαση του iphone 5 τον Steve να καταχειροκροτείται παρουσιάζοντας το μοναδικό bluetooth transferring(με κανά ειδικό όνομα της apple πάντα).Sorry για το offtopic...
Δημοσίευση 27/03/2011 - 16:51
σου βαζω στοιχημα 5 ευρω οτι δεν θα δωθει ποτε...ποσα iphone βγηκαν?σε ποσα τα εδωσαν?σε κανενα μηπως?Βλέποντας τις 110+ σελίδες του topic σκέφτομαι τι χαμός γίνεται για μια εφαρμογή-λειτουργία την οποία είχαμε στα κινητά των άλλων εταιριών εδώ και 6-7 χρόνια.Αυτή είναι μια απάντηση σ'αυτούς που λένε "έλα μωρέ δεν πειράζει που δεν έχει bluetooth το iphone,τι να το κάνεις", καθώς και στην apple που επιμένει να μην παρέχει αυτή τη λειτουργία στα iphone λες και έτσι θα μειώσει την πειρατεία.Έτσι ήταν και τα πρώτα iphone που δεν είχαν κάμερα και καταλήξαμε στα συγκριτικά να λέμε αν η κάμερα του 4 είναι καλύτερη από ericsson κλπ.Καλή χρυσή η apple(για να μην παρεξηγηθώ έχω αγοράσει και γω 2 iphone) αλλά η εμμονή της σε κάποια πράγματα και η καθυστέρησή της είναι απίστευτη.Είμαι σχεδόν σίγουρος πως ιδίως μετά από αυτήν την εφαρμογή θα δούμε όλοι στην παρουσίαση του iphone 5 τον Steve να καταχειροκροτείται παρουσιάζοντας το μοναδικό bluetooth transferring(με κανά ειδικό όνομα της apple πάντα).Sorry για το offtopic...
Δημοσίευση 27/03/2011 - 16:57
Βλέποντας τις 110+ σελίδες του topic σκέφτομαι τι χαμός γίνεται για μια εφαρμογή-λειτουργία την οποία είχαμε στα κινητά των άλλων εταιριών εδώ και 6-7 χρόνια.Αυτή είναι μια απάντηση σ'αυτούς που λένε "έλα μωρέ δεν πειράζει που δεν έχει bluetooth το iphone,τι να το κάνεις", καθώς και στην apple που επιμένει να μην παρέχει αυτή τη λειτουργία στα iphone λες και έτσι θα μειώσει την πειρατεία.Έτσι ήταν και τα πρώτα iphone που δεν είχαν κάμερα και καταλήξαμε στα συγκριτικά να λέμε αν η κάμερα του 4 είναι καλύτερη από ericsson κλπ.Καλή χρυσή η apple(για να μην παρεξηγηθώ έχω αγοράσει και γω 2 iphone) αλλά η εμμονή της σε κάποια πράγματα και η καθυστέρησή της είναι απίστευτη.Είμαι σχεδόν σίγουρος πως ιδίως μετά από αυτήν την εφαρμογή θα δούμε όλοι στην παρουσίαση του iphone 5 τον Steve να καταχειροκροτείται παρουσιάζοντας το μοναδικό bluetooth transferring(με κανά ειδικό όνομα της apple πάντα).Sorry για το offtopic...
Πεστα βρε ανθρωπε!!! με τα μουτρα πεσανε ολοι!!
Δεν εχω τον χρονο δυστηχως να ψαξω ΟΛΟ το forum να βρω τα μυνηματα αυτον που λεγανε "τι να το κανεις το bluetooth" για να δω αν ειναι μεσα και σε αυτο το θεμα!!!
Απο τους πρωτους ειναι μαλιστα που θα παρουν την εφαρμογη!!
Υ.Γ.
Οσα δεν φτανει η αλεπου τα κανει κρεμασταρια!!!!
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 9
0 μέλη, 9 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες