Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * * 7 ψήφοι

Celeste aka 'Ο αντικαταστάτης του iBlueNova'

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
3810 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#2311   omokas

omokas

iPH Contributor

• 1.188 μηνύματα
  • Twitter:@orestismokas
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 5

Δημοσίευση 27/03/2011 - 02:35

Ειναι το αρχειο που δημιουργησε το gremlin ωστε μολις το συνδεσεις στο iTunes να σου το συγχρονισει στη μουσικη ;)

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#2312   nikap4

nikap4

iPH Contributor

• 1.582 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:iPad+3G

Δημοσίευση 27/03/2011 - 02:53

Ειναι το αρχειο που δημιουργησε το gremlin ωστε μολις το συνδεσεις στο iTunes να σου το συγχρονισει στη μουσικη ;)

οκ ευχαριστώ

#2313   SubGam3R

SubGam3R

iPH Enthousiast

• 464 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6
  • Tablet:iPad 2

Δημοσίευση 27/03/2011 - 08:57

Παιδιά εγώ προσωπικά με iPhone 4 στην 4.2.1 δεν έχω κανένα πρόβλημα!
Το μόνο πρόβλημά μου ήταν ότι τα τραγούδια πήγαιναν στην iPod Library μόνο με Sync μέσο iTunes!
Τώρα με την αναβάθμιση του iFile θα πηγαίνουν και χωρίς Sync οπότε είμαι ok!

#2314   Christos75

Christos75

iPH Hero

• 3.927 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4
  • Tablet:iPad Air +4G
  • GameCenter:Justsaychris

Δημοσίευση 27/03/2011 - 09:32

Παιδιά εγώ προσωπικά με iPhone 4 στην 4.2.1 δεν έχω κανένα πρόβλημα!
Το μόνο πρόβλημά μου ήταν ότι τα τραγούδια πήγαιναν στην iPod Library μόνο με Sync μέσο iTunes!
Τώρα με την αναβάθμιση του iFile θα πηγαίνουν και χωρίς Sync οπότε είμαι ok!

Χαίρομαι με αυτό που έγραψες. Από τους λίγους που λειτουργεί καλά είσαι και δίχως παράπονα!

#2315   harispao

harispao

iPH User

• 159 μηνύματα
  • GameCenter:racing

Δημοσίευση 27/03/2011 - 09:59

Μάλλον μετά το 5ο!!! hard reset από το γνωστό πρόβλημα μετακίνησης της μπάρας δεξιά μάλλον πάω για restore γιατί πλέον δεν μπορώ ούτε να το βγάλω πιά.
Κρίμα γιατί ήμουν απο τους υποστηρικτές της εφαρμογής αλλά από ότι φαίνεται τέτοιοι developers τους αξίζει να τους γράφεις και να τα κατεβάζεις σπασμένα...
Δεν είναι απλά ότι δε δουλεύει καλά είναι ότι γέμισε προβλήματα μια συσκευή που πρόσεχα πάρα πολύ και όλες οι καλές εφαρμογές του cydia είναι αγορασμένες
ΝΤΡΟΠΗ

#2316   katdoc

katdoc

iPH newbie

• 32 μηνύματα

Δημοσίευση 27/03/2011 - 11:57

Η αληθεια ειναι οτι εχει bugs τα οποια εβελπιστουμε ολοι να διορθωθουν.To χειροτερο παντως για μενα ειναι το γονατισμα της μπαταριας.Μιλαμε την τρωει σε χρονο dT.

#2317   inside

inside

iPH Member

• 270 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 27/03/2011 - 12:16

σε εμενα ολα δουλευουν αψογα..οποιος εχει προβληματα να δοκιμασει ενα reinstall και ενα hard reset μετα...το cracked προγραμμα δεν δουλευει καθολου και κολλαει το κιν..επομενως η αγοραστε το η περιμενετε να βγει καλυτερα σπασμενη εκδοση.:)

#2318   thanozr

thanozr

iPH Contributor

• 1.429 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6

Δημοσίευση 27/03/2011 - 13:33

Υπάρχει πρόβλεψη σε μελλοντικό update να υποστηρίξει και iOS πριν το 4.2;

#2319   Christos75

Christos75

iPH Hero

• 3.927 μηνύματα

Δημοσίευση 27/03/2011 - 13:46

Υπάρχει πρόβλεψη σε μελλοντικό update να υποστηρίξει και iOS πριν το 4.2;

Είπαν πως όχι, κοιτάνε από 4.2 και πάνω. Ωστόσο αν ψάξεις καλά το εν λόγω topic μου φαίνεται
ότι η εφαρμογή παίζει και σε 4.1 προς το παρόν!

σε εμενα ολα δουλευουν αψογα..οποιος εχει προβληματα να δοκιμασει ενα reinstall και ενα hard reset μετα...το cracked προγραμμα δεν δουλευει καθολου και κολλαει το κιν..επομενως η αγοραστε το η περιμενετε να βγει καλυτερα σπασμενη εκδοση.:)

Πολύ σωστά! Αν είσαι ανυπόμονος αγόρασέ το άμεσα, ειδάλλως...περίμενε!!!

Τελευταία επεξεργασία από: Christos75, 27/03/2011 - 13:48

#2320   antartis

antartis

iPH User

• 162 μηνύματα

Δημοσίευση 27/03/2011 - 14:38

παιδια μετα τα προβληματα που μου παρουσιασε το σπασμενο celeste με την 4,1 που ειχα!!
εβαλα και εγω την 4.2.1 και το πρωτο που φωρτωσα ηταν το celeste αυτη την φορα αγορασμενο!!!!
δουλευει αψογα χωρις κανενα προβλημα!! φωρτωσα ξανα και ολατα αλλα που ειχα κρατησει buckup ολα μια χαρα!!

#2321   Christos75

Christos75

iPH Hero

• 3.927 μηνύματα

Δημοσίευση 27/03/2011 - 14:45

παιδια μετα τα προβληματα που μου παρουσιασε το σπασμενο celeste με την 4,1 που ειχα!!
εβαλα και εγω την 4.2.1 και το πρωτο που φωρτωσα ηταν το celeste αυτη την φορα αγορασμενο!!!!
δουλευει αψογα χωρις κανενα προβλημα!! φωρτωσα ξανα και ολατα αλλα που ειχα κρατησει buckup ολα μια χαρα!!

Μπράβο σου αγαπητέ. Αυτό είναι καλό...προφανώς το πρόγραμμα αντιμετωπίζει κάποιες ασυμβατότητες
με κάποια προεγκατεστημένα πακέτα στο τηλέφωνό μας από άλλες εφαρμογές. Εκτιμώ ότι με το επόμενο
update όλα αυτά θα λυθούν!

#2322   ktiniatros

ktiniatros

iPH newbie

• 15 μηνύματα

Δημοσίευση 27/03/2011 - 16:27

Βλέποντας τις 110+ σελίδες του topic σκέφτομαι τι χαμός γίνεται για μια εφαρμογή-λειτουργία την οποία είχαμε στα κινητά των άλλων εταιριών εδώ και 6-7 χρόνια.Αυτή είναι μια απάντηση σ'αυτούς που λένε "έλα μωρέ δεν πειράζει που δεν έχει bluetooth το iphone,τι να το κάνεις", καθώς και στην apple που επιμένει να μην παρέχει αυτή τη λειτουργία στα iphone λες και έτσι θα μειώσει την πειρατεία.Έτσι ήταν και τα πρώτα iphone που δεν είχαν κάμερα και καταλήξαμε στα συγκριτικά να λέμε αν η κάμερα του 4 είναι καλύτερη από ericsson κλπ.Καλή χρυσή η apple(για να μην παρεξηγηθώ έχω αγοράσει και γω 2 iphone) αλλά η εμμονή της σε κάποια πράγματα και η καθυστέρησή της είναι απίστευτη.Είμαι σχεδόν σίγουρος πως ιδίως μετά από αυτήν την εφαρμογή θα δούμε όλοι στην παρουσίαση του iphone 5 τον Steve να καταχειροκροτείται παρουσιάζοντας το μοναδικό bluetooth transferring(με κανά ειδικό όνομα της apple πάντα).Sorry για το offtopic...

#2323   TXB

TXB

iPH Contributor

• 1.597 μηνύματα
  • Twitter:@???82
  • Κινητό: iPhone 6S Plus
  • Tablet:iPad mini 3 +4G
  • GameCenter:???

Δημοσίευση 27/03/2011 - 16:40

Βλέποντας τις 110+ σελίδες του topic σκέφτομαι τι χαμός γίνεται για μια εφαρμογή-λειτουργία την οποία είχαμε στα κινητά των άλλων εταιριών εδώ και 6-7 χρόνια.Αυτή είναι μια απάντηση σ'αυτούς που λένε "έλα μωρέ δεν πειράζει που δεν έχει bluetooth το iphone,τι να το κάνεις", καθώς και στην apple που επιμένει να μην παρέχει αυτή τη λειτουργία στα iphone λες και έτσι θα μειώσει την πειρατεία.Έτσι ήταν και τα πρώτα iphone που δεν είχαν κάμερα και καταλήξαμε στα συγκριτικά να λέμε αν η κάμερα του 4 είναι καλύτερη από ericsson κλπ.Καλή χρυσή η apple(για να μην παρεξηγηθώ έχω αγοράσει και γω 2 iphone) αλλά η εμμονή της σε κάποια πράγματα και η καθυστέρησή της είναι απίστευτη.Είμαι σχεδόν σίγουρος πως ιδίως μετά από αυτήν την εφαρμογή θα δούμε όλοι στην παρουσίαση του iphone 5 τον Steve να καταχειροκροτείται παρουσιάζοντας το μοναδικό bluetooth transferring(με κανά ειδικό όνομα της apple πάντα).Sorry για το offtopic...

+10000000 πες τα χρυσοστομε

#2324   xxxxxx

xxxxxx

iPH Guru

• 9.340 μηνύματα

Δημοσίευση 27/03/2011 - 16:51

σου βαζω στοιχημα 5 ευρω οτι δεν θα δωθει ποτε...ποσα iphone βγηκαν?σε ποσα τα εδωσαν?σε κανενα μηπως?

#2325   lazlo

lazlo

iPH User

• 170 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 27/03/2011 - 16:57

Πεστα βρε ανθρωπε!!! 8) με τα μουτρα πεσανε ολοι!!
Δεν εχω τον χρονο δυστηχως να ψαξω ΟΛΟ το forum να βρω τα μυνηματα αυτον που λεγανε "τι να το κανεις το bluetooth" για να δω αν ειναι μεσα και σε αυτο το θεμα!!!
Απο τους πρωτους ειναι μαλιστα που θα παρουν την εφαρμογη!!

Υ.Γ.
Οσα δεν φτανει η αλεπου τα κανει κρεμασταρια!!!!

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 7

0 μέλη, 7 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες