Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * * 7 ψήφοι

Celeste aka 'Ο αντικαταστάτης του iBlueNova'

• Please log in to reply
3810 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#211   ababapanos

ababapanos

iPH Contributor

• 1,699 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 02/01/2011 - 19:06

Κατι με wifi δεν γίνεται?? Διοτι άν γίνεται τους λες οτι αν το κινητό τους υποστηρίζει wifi τότε γίνεται. Αν όχι έχουν παλιό κινητό..
Εξάλου νομίζω οτι το bluetooth είναι μια έκδοση του wifi , σωστα?

σωστο... τα περισσοτερα πια κινητα εκτος απο τα πολυ παλια εχουν ολα wifi, οποτε προγραμμα για αποστολη μεσο wifi θα ηταν μια καπια λυση...

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#212   Agnwristos

Agnwristos

iPH Contributor

• 926 μηνύματα
  • GameCenter:Agnwristos

Δημοσίευση 02/01/2011 - 19:24

σωστο... τα περισσοτερα πια κινητα εκτος απο τα πολυ παλια εχουν ολα wifi, οποτε προγραμμα για αποστολη μεσο wifi θα ηταν μια καπια λυση...

Ας βοηθήσει κάποιος που ξέρει.. Χρησιμοποιώ το MyWi , κάνω Wifi Tethering με Wifi Channel = 11 και Transmit Power = 100%.
Το κινητο Ν2 (W995) συνδέεται κανονικά στο δίκτυο..

Σίγουρα θα υπάρχει κάτι για να κάνουμε file transfer..

#213   geORGIOSb

geORGIOSb

iPH Master

• 7,215 μηνύματα
  • Twitter:@georgiosbr
  • Κινητό: iPhone 4S
  • Tablet:iPad+3G

Δημοσίευση 02/01/2011 - 19:32

Ας βοηθήσει κάποιος που ξέρει.. Χρησιμοποιώ το MyWi , κάνω Wifi Tethering με Wifi Channel = 11 και Transmit Power = 100%.
Το κινητο Ν2 (W995) συνδέεται κανονικά στο δίκτυο..

Σίγουρα θα υπάρχει κάτι για να κάνουμε file transfer..

μια λυση θα ηταν να τα περασεις στον υπολογιστη σου και μετα στο ericsson.
αν ειναι στο ιδιο δικτυο γιατι δεν δοκιμαζεις με το splashtop. xmmmmmmmmmmmm ναι μαμακια. το υποστηριζει το ερικσον? οχι. ουτε το teamviwer.

#214   Agnwristos

Agnwristos

iPH Contributor

• 926 μηνύματα

Δημοσίευση 02/01/2011 - 19:36

μια λυση θα ηταν να τα περασεις στον υπολογιστη σου και μετα στο ericsson.
αν ειναι στο ιδιο δικτυο γιατι δεν δοκιμαζεις με το splashtop. xmmmmmmmmmmmm ναι μαμακια. το υποστηριζει το ερικσον? οχι. ουτε το teamviwer.

Προσπαθώ να βρώ λύση για κάπου που δέν θα έχεις το pc μαζί .. :) Thx anyway..

#215   gizmo9002

gizmo9002

iPH Member

• 321 μηνύματα

Δημοσίευση 03/01/2011 - 02:04

δεν εχουν ολοι εμαιλ και το ιντερνετ ειναι πανακριβο αν δεν εχεις καποιο πακετο....

wi-fi. υπάρχει από το iphone 2G.
Όσο για το e-mail, μπορείς να ρωτάς με τον ίδιο χλεβαστικό τρόπο
"Μα καλά.. Δεν έχεις e-mail?!?!?!?!?!"

Τελευταία επεξεργασία από: gizmo9002, 03/01/2011 - 02:05.

#216   gizmo9002

gizmo9002

iPH Member

• 321 μηνύματα

Δημοσίευση 03/01/2011 - 02:08

Προσπαθώ να βρώ λύση για κάπου που δέν θα έχεις το pc μαζί .. :) Thx anyway..

Και αυτό γίνεται. Αν έχει και ο άλλος wi-fi, αρχικά συνδέεστε και οι 2 στο ίδιο wi-fi ή κάνεις το iphone σου hotspot.

Ανοίγεις το iFile (το κατεβάζεις απο cydia αν δεν το έχεις) και κάνεις το iphone σου web server.

Από το κινητό του φίλου σου, δίνεις το url του iphone σου, μπαινεις μέσα και "κατεβάζεις" ή "ανεβάζεις" ό,τι θέλεις.

Τελευταία επεξεργασία από: gizmo9002, 03/01/2011 - 02:10.

#217   hostolis

hostolis

iPH Enthousiast

• 429 μηνύματα

Δημοσίευση 03/01/2011 - 13:10

Ωραία. Στείλε λοιπόν σε φίλο σου έναν ήχο/εικόνα που έχει κινητό νόκια π.χ. χωρίς wifi, και δεν έχει data plan, αλλα θέλει να το πάρει εκείνη την στιγμή. Πως θα το κάνεις χωρις bt;
Μου τη δίνει που με κάθε τρόπο υπερασπίζεστε τα κλειδώματα της Apple.

Τελευταία επεξεργασία από: hostolis, 03/01/2011 - 13:11.

#218   skaios

skaios

iPH newbie

• 71 μηνύματα

Δημοσίευση 03/01/2011 - 13:58

συμφωνω απολυτα!
τρομερη συσκευη το iphone αλλα εχει κ αυτη καποια μειονεκτηματα αρκετα σοβαρα ειδικα τα πρωτης γενιας. Δεν εχει στοιχειωδη που εχουν απλα κ φθηνα κινητα, που κατα καποιο τροπο επιλυονται με jb...

#219   bravelover

bravelover

iPH Enthousiast

• 412 μηνύματα

Δημοσίευση 03/01/2011 - 14:14

Αυτο το μπλε δοντι που Είναι κλειδωμενο Είναι πρόβλημα. Ευτυχος Όλα τα τηλέφωνα βγαίνουν Τώρα για να συνδέονται στο Ίντερνετ Οπότε δεν θα μας λυψει

#220   Altus

Altus

iPH Enthousiast

• 443 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:iPad 3 +4G
  • GameCenter:AltusGR

Δημοσίευση 03/01/2011 - 15:45

Διαβαζω εδω και καιρο για το αναθεματισμενο Bluetooth του iPhone που δεν λεει να το ξεκλειδωσουν.

Μου φαινεται αρκετα παραξενο που τοσο καιρο εχουν καταφερει ως και να ξεκλειδωσουν το iOS και δεν μπορουν αυτα τα τσακαλια να ενεργοποιησουν το ΒΤ για χρηση μεταφορας αρχειων. να πω οτι δεν μπορει να λειτουργησει καθολου να παει στην ευχη. Αλλα βλεπουμε οτι σαν Handsfree ενεργοποιειται. Απο αυτο πως δεν μπορεσαν να το φερουν βολτα και να δουνε πως στην ευχη κλειδωνει για data μεταφορες μεσω ΒΤ??

Ακουσα οτι το ΒΤ απο εκδοση σε εκδοση διαφερει αρχιτεκτονικα, τεχνικα αλλα και παλι εστω μια εκδοση iPhone δεν ειδαμε να ξεκλειδωνεται?

Τυχαιο, δεν νομιζω! (ασχετο δεν ειμαι συνομωσιολογος!)

#221   Agnwristos

Agnwristos

iPH Contributor

• 926 μηνύματα

Δημοσίευση 03/01/2011 - 15:50

Και αυτό γίνεται. Αν έχει και ο άλλος wi-fi, αρχικά συνδέεστε και οι 2 στο ίδιο wi-fi ή κάνεις το iphone σου hotspot.

Ανοίγεις το iFile (το κατεβάζεις απο cydia αν δεν το έχεις) και κάνεις το iphone σου web server.

Από το κινητό του φίλου σου, δίνεις το url του iphone σου, μπαινεις μέσα και "κατεβάζεις" ή "ανεβάζεις" ό,τι θέλεις.

Μπράβο, αυτό έψαχνα..

Ωραία. Στείλε λοιπόν σε φίλο σου έναν ήχο/εικόνα που έχει κινητό νόκια π.χ. χωρίς wifi, και δεν έχει data plan, αλλα θέλει να το πάρει εκείνη την στιγμή. Πως θα το κάνεις χωρις bt;
Μου τη δίνει που με κάθε τρόπο υπερασπίζεστε τα κλειδώματα της Apple.

Φίλε μου δέν υπερασπιζόμαστε την Apple.. Απλά πράττουμε με ότι έχουμε και επειδή μερικούς τους πειράζει να τους κοροιδέυουν οι φίλοι τους, τους πρότεινα σάν λύση το Wifi (Δέν έχεις Wifi?.. Τί μου λες..) .

#222   geORGIOSb

geORGIOSb

iPH Master

• 7,215 μηνύματα
  • Twitter:@georgiosbr
  • Κινητό: iPhone 4S
  • Tablet:iPad+3G

Δημοσίευση 03/01/2011 - 15:50

ειναι ενα προβλημα σημαντικο για πολλους. πουθενα δεν ειδα ομως να μνημονευεται/ε το μεγαλυτερο για μενα προβλημα και επειδη δεν κατεχω ας με διορθωσει καποιος της ελευθερης επιλογης λογισμου κανοντας υποχρεωτικη τη χρηση των shsh αρχειων. εγω αυτο θεωρω το μεγαλυτερο μειονεκτημα της apple. ειναι αναφερετο δικαιωμα μου τουλαχιστον απο την εκδοση που φοραει κατα την αγορα το κινητο μου να μπορω κατα βουληση να αλλαζω σε οποια μεταγενεστερη εκδοση λογισμικου.
αν κατι απο αγνοια μου διαφευγει που τα μεγαλα κεφαλια της apple ξερουν καλυτερα γιατι το εκαναν ας μου το πει καποιος και μενα να κατεχω πλεον.

#223   parafron4

parafron4

iPH Elite Poster

• 3,006 μηνύματα
  • Twitter:@parafron4
  • Κινητό: Άλλο
  • GameCenter:parafron4-

Δημοσίευση 03/01/2011 - 16:03

εκτος απο το σπιτι σου που αλλου εχει wifi hot spot δωρεαν?
και γιατι για ενα αρχειο 4-5 mb πρεπει να στειλω μαιλ και ο αλλος θα πρεπει να ανοιξει το μαιλ να κατεβασει το αρχειο στο πσ να συνδεσει το κιν με το πσ και να περασει το αρχειο?
ενω με το bt ειναι δουλεια μερικων δευτερολεπτων...
εχω κουραστει να διαβαζω οτι η αππλε ειναι αψογη και οτι δεν εχουν κανενα μειονεκτημα οι συσκευες της...
εχει τα καλα του το iphone αλλα και τα στραβα του...

#224   Hidalgo

Hidalgo

iPH Contributor

• 1,344 μηνύματα
  • Twitter:@Lkatsougris
  • Tablet:iPad mini 4
  • GameCenter:Montecristo(LK)

Δημοσίευση 03/01/2011 - 16:06

καλα ρε παιδια με το να κανουμε παραπονα δε βγαινει τιποτα...δε λεω το bluetooth ειναι ενα χρησιμο εργαλειο αλλα αφου η apple δε θελει να το ξεκλειδωσει εμεις τι μπορουμε να κανουμε...ειναι χασιμο χρονου!

My life's goal is only to fight

#225   parafron4

parafron4

iPH Elite Poster

• 3,006 μηνύματα
  • Twitter:@parafron4
  • GameCenter:parafron4-

Δημοσίευση 03/01/2011 - 16:10

καλα ρε παιδια με το να κανουμε παραπονα δε βγαινει τιποτα...δε λεω το bluetooth ειναι ενα χρησιμο εργαλειο αλλα αφου η apple δε θελει να το ξεκλειδωσει εμεις τι μπορουμε να κανουμε...ειναι χασιμο χρονου!

φιλε μου αν αυτα τα παραπονα τα κανανε και τα αμερικανακια ίσως ο κομπλεξικος ο steve να άλλαζε λίγο νοοτροπία...

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 4

0 μέλη, 4 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες