Edit: info: φοραει iOS 4.2.1
Τελευταία επεξεργασία από: arisgamatos, 17/04/2011 - 21:18
Δημοσίευση 17/04/2011 - 21:17
Τελευταία επεξεργασία από: arisgamatos, 17/04/2011 - 21:18
Δημοσίευση 17/04/2011 - 21:20
δεν θες να το καταλαβεις ειναι γνωστο προβλημα και αυτο toy celeste .Eaν θες το κρατας με αυτα τα προβληματα ,εαν θες το διωχνεις .Εγω το αγορασα και εχω πανω κατω τα ιδια οποτε το απεγκατεστησακοιτα βασικα οταν απενεργοποιω το celeste και κανω respring φευγει το προβλημα.. Ένα αλλο προβληματακι με το celeste ειναι ξανα στο iPod.app που οταν ειμαι ξανα στο landscape mode της εφαρμογης και κλειδωνω το κινιτο οταν παω να το ανοιξω και βγω στο springboard το status bar παραμενει σε lamnscape mode και θελει respring για να διορθωθει και αυτο.. κατα τα αλλα δεν ειναι αλλα προβληματα αν εξεραισουμε οτι με μερικα κινιτα στελνει και με μερικα οχι..
Edit: info: φοραει iOS 4.2.1
Δημοσίευση 17/04/2011 - 21:29
ευχαριστω για τις πληροφοριες Ηρακλη αλλα δεν σημαντικα προβληματα και θα το κρατησω..δεν θες να το καταλαβεις ειναι γνωστο προβλημα και αυτο toy celeste .Eaν θες το κρατας με αυτα τα προβληματα ,εαν θες το διωχνεις .Εγω το αγορασα και εχω πανω κατω τα ιδια οποτε το απεγκατεστησα
Εσυ αποφασιζεις
Δημοσίευση 17/04/2011 - 21:30
τιποτα φιλε μου ,ολοι αυτο το update περιμενουμε .Να σαι καλαευχαριστω για τις πληροφοριες Ηρακλη αλλα δεν σημαντικα προβληματα και θα το κρατησω..
Αντε να βγει το update να ησηχασουμε..!! (αν βγει)
Δημοσίευση 17/04/2011 - 21:33
σε ευχαριστω φιλε!!παντως δεν μπορω να καταλαβω γιατι τοσος ντορος για κατι το οποιο δεν ειχαμε ποτε και για κατι που ξεραμε οτι δεν θα ειχαμε αγοραζοντας τα μηλοφονα μας!!!πουθενα δεν μπαινει,ιδιως 4.1 .Ξεχασε το ειναι γενικος προβλημα το celeste.Σαν να μην υπηρξε ποτε
Δημοσίευση 17/04/2011 - 22:54
Για αυτόν ακριβώς το λόγο...σε ευχαριστω φιλε!!παντως δεν μπορω να καταλαβω γιατι τοσος ντορος για κατι το οποιο δεν ειχαμε ποτε και για κατι που ξεραμε οτι δεν θα ειχαμε αγοραζοντας τα μηλοφονα μας!!!
Δημοσίευση 17/04/2011 - 23:42
Δημοσίευση 17/04/2011 - 23:49
μην το λες υπηρξαν και εποχες που δουλεψε το bluetooth και σωστα μαλιστα (ibluenova)εγω παντος ειμαι ψυχολογικα προετοιμασμενος οτι δεν θα δω bluetooth στο εργαλειο μας!!!αν τωρα το φτιαξουνε..και ενοειτε πως το θελω τσαμπα και οχι για τα 7 ευρο..?(σκασιλα μου γιαυτα)αλλα για θεμα γοητρου..γιατι δεν μπορει η καθε μπαχατελα κινητο με 50 ευρο να εχει κατι τοσο απλο τσαμπα και εγω να πρεπει να πληρωσω κιολας σε ενα κινητο αξιας 700 ευρω!!!πιστευο οτι ειναι απαραδεκτο και απο θεμα aple και αυτο!!οσο για πειρατικα λογισμικα και ιστοριες για αγριους,για μενα δεν πεζουν γιατι η ιδια η apple προωθη αυτα τα πραγματα..με πρωτο πρωτο το jailbrake!!
Δημοσίευση 17/04/2011 - 23:51
Δημοσίευση 17/04/2011 - 23:54
τιποτα φιλε μου να σαι καλα .Υπομονη λοιπονlol φιλε!!φυσικα και σε πιστευο ετσι και αλλιως ειχα ολη την σειρα στα χερια μου apo 3g και εδω!!το θεμα ειναι οτι ειναι κατι τοσο απλο και το κανει τοσο δυσκολο η apple..τεσπα ενα σχολειο ειταν απλα..ευχαριστω για τις απαντησεις σας!!
Δημοσίευση 18/04/2011 - 01:11
Δημοσίευση 18/04/2011 - 01:16
εκτος απο το προβλημα που αναφερεις εχεις κατι αλλο ?Γιατι να πας για restoreΛοιπόν...εγώ έχω το εξής πρόβλημα με το celeste:
Ενώ το αγόρασα και το εγκατέστησα με το που κυκλοφόρησε σε iphone 4 με 4.2.1 και λειτουργούσε άψογα, μάλλον το μάτιαξα, γιατί πριν λίγες μέρες χάθηκε η επιλογή send via Bluetooth από φωτογραφίες, βίντεο και τραγούδια, ενώ είχα ενεργοποιημένο το toggle από τα sbsettings.
Έκανα πολλά reboot και επανεγκαταστάσεις αλλά τίποτα![]()
Η τελευταία επιλογή είναι να κάνω restore...
Καμία ιδέα για να το αποφύγω??
Δημοσίευση 18/04/2011 - 01:19
Κανε απεγκατασταση και με το ifile προσπαθησε να βρεις οτι υπολοιματα αφηνει και να τα σβησεις, θυμησου τι περασες στην συσκευη πριν στο κανει, εμενα στο ipod του iphone 4 με 4.3.1 4.3.2 δεν μου εμφανισε ποτε αυτη την επιλογη, τουλάχιστον μεσω του ifile μπορεις να στειλεις?Λοιπόν...εγώ έχω το εξής πρόβλημα με το celeste:
Ενώ το αγόρασα και το εγκατέστησα με το που κυκλοφόρησε σε iphone 4 με 4.2.1 και λειτουργούσε άψογα, μάλλον το μάτιαξα, γιατί πριν λίγες μέρες χάθηκε η επιλογή send via Bluetooth από φωτογραφίες, βίντεο και τραγούδια, ενώ είχα ενεργοποιημένο το toggle από τα sbsettings.
Έκανα πολλά reboot και επανεγκαταστάσεις αλλά τίποτα![]()
Η τελευταία επιλογή είναι να κάνω restore...
Καμία ιδέα για να το αποφύγω??
Δημοσίευση 18/04/2011 - 01:20
Δημοσίευση 18/04/2011 - 01:21
εκτος απο το προβλημα που αναφερεις εχεις κατι αλλο ?Γιατι να πας για restore
0 μέλη, 8 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες