Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * * 7 ψήφοι

Celeste aka 'Ο αντικαταστάτης του iBlueNova'

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
3810 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#3106   arisgamatos

arisgamatos

iPH Enthousiast

• 490 μηνύματα
  • Twitter:@arisyo13
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 3GS
  • Tablet:iPad 4
  • GameCenter:arisyo13

Δημοσίευση 17/04/2011 - 21:17

κοιτα βασικα οταν απενεργοποιω το celeste και κανω respring φευγει το προβλημα.. Ένα αλλο προβληματακι με το celeste ειναι ξανα στο iPod.app που οταν ειμαι ξανα στο landscape mode της εφαρμογης και κλειδωνω το κινιτο οταν παω να το ανοιξω και βγω στο springboard το status bar παραμενει σε lamnscape mode και θελει respring για να διορθωθει και αυτο.. κατα τα αλλα δεν ειναι αλλα προβληματα αν εξεραισουμε οτι με μερικα κινιτα στελνει και με μερικα οχι..

Edit: info: φοραει iOS 4.2.1

Τελευταία επεξεργασία από: arisgamatos, 17/04/2011 - 21:18

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#3107   hercules

hercules

iPH Master

• 6.248 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4S
  • Tablet:iPad 4 +4G

Δημοσίευση 17/04/2011 - 21:20

κοιτα βασικα οταν απενεργοποιω το celeste και κανω respring φευγει το προβλημα.. Ένα αλλο προβληματακι με το celeste ειναι ξανα στο iPod.app που οταν ειμαι ξανα στο landscape mode της εφαρμογης και κλειδωνω το κινιτο οταν παω να το ανοιξω και βγω στο springboard το status bar παραμενει σε lamnscape mode και θελει respring για να διορθωθει και αυτο.. κατα τα αλλα δεν ειναι αλλα προβληματα αν εξεραισουμε οτι με μερικα κινιτα στελνει και με μερικα οχι..

Edit: info: φοραει iOS 4.2.1

δεν θες να το καταλαβεις ειναι γνωστο προβλημα και αυτο toy celeste .Eaν θες το κρατας με αυτα τα προβληματα ,εαν θες το διωχνεις .Εγω το αγορασα και εχω πανω κατω τα ιδια οποτε το απεγκατεστησα

Εσυ αποφασιζεις

#3108   arisgamatos

arisgamatos

iPH Enthousiast

• 490 μηνύματα
  • Twitter:@arisyo13
  • Κινητό: iPhone 3GS
  • Tablet:iPad 4
  • GameCenter:arisyo13

Δημοσίευση 17/04/2011 - 21:29

δεν θες να το καταλαβεις ειναι γνωστο προβλημα και αυτο toy celeste .Eaν θες το κρατας με αυτα τα προβληματα ,εαν θες το διωχνεις .Εγω το αγορασα και εχω πανω κατω τα ιδια οποτε το απεγκατεστησα

Εσυ αποφασιζεις

ευχαριστω για τις πληροφοριες Ηρακλη αλλα δεν σημαντικα προβληματα και θα το κρατησω..
Αντε να βγει το update να ησηχασουμε..!! (αν βγει) <_<

#3109   hercules

hercules

iPH Master

• 6.248 μηνύματα

Δημοσίευση 17/04/2011 - 21:30

ευχαριστω για τις πληροφοριες Ηρακλη αλλα δεν σημαντικα προβληματα και θα το κρατησω..
Αντε να βγει το update να ησηχασουμε..!! (αν βγει) <_<

τιποτα φιλε μου ,ολοι αυτο το update περιμενουμε .Να σαι καλα

#3110   anetos

anetos

iPH User

• 181 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 17/04/2011 - 21:33

πουθενα δεν μπαινει,ιδιως 4.1 .Ξεχασε το ειναι γενικος προβλημα το celeste.Σαν να μην υπηρξε ποτε

σε ευχαριστω φιλε!!παντως δεν μπορω να καταλαβω γιατι τοσος ντορος για κατι το οποιο δεν ειχαμε ποτε και για κατι που ξεραμε οτι δεν θα ειχαμε αγοραζοντας τα μηλοφονα μας!!!

#3111   harispao

harispao

iPH User

• 159 μηνύματα
  • GameCenter:racing

Δημοσίευση 17/04/2011 - 22:54

σε ευχαριστω φιλε!!παντως δεν μπορω να καταλαβω γιατι τοσος ντορος για κατι το οποιο δεν ειχαμε ποτε και για κατι που ξεραμε οτι δεν θα ειχαμε αγοραζοντας τα μηλοφονα μας!!!

Για αυτόν ακριβώς το λόγο... :rolleyes:

#3112   anetos

anetos

iPH User

• 181 μηνύματα

Δημοσίευση 17/04/2011 - 23:42

εγω παντος ειμαι ψυχολογικα προετοιμασμενος οτι δεν θα δω bluetooth στο εργαλειο μας!!!αν τωρα το φτιαξουνε..και ενοειτε πως το θελω τσαμπα και οχι για τα 7 ευρο..?(σκασιλα μου γιαυτα)αλλα για θεμα γοητρου..γιατι δεν μπορει η καθε μπαχατελα κινητο με 50 ευρο να εχει κατι τοσο απλο τσαμπα και εγω να πρεπει να πληρωσω κιολας σε ενα κινητο αξιας 700 ευρω!!!πιστευο οτι ειναι απαραδεκτο και απο θεμα aple και αυτο!!οσο για πειρατικα λογισμικα και ιστοριες για αγριους,για μενα δεν πεζουν γιατι η ιδια η apple προωθη αυτα τα πραγματα..με πρωτο πρωτο το jailbrake!!

#3113   hercules

hercules

iPH Master

• 6.248 μηνύματα

Δημοσίευση 17/04/2011 - 23:49

εγω παντος ειμαι ψυχολογικα προετοιμασμενος οτι δεν θα δω bluetooth στο εργαλειο μας!!!αν τωρα το φτιαξουνε..και ενοειτε πως το θελω τσαμπα και οχι για τα 7 ευρο..?(σκασιλα μου γιαυτα)αλλα για θεμα γοητρου..γιατι δεν μπορει η καθε μπαχατελα κινητο με 50 ευρο να εχει κατι τοσο απλο τσαμπα και εγω να πρεπει να πληρωσω κιολας σε ενα κινητο αξιας 700 ευρω!!!πιστευο οτι ειναι απαραδεκτο και απο θεμα aple και αυτο!!οσο για πειρατικα λογισμικα και ιστοριες για αγριους,για μενα δεν πεζουν γιατι η ιδια η apple προωθη αυτα τα πραγματα..με πρωτο πρωτο το jailbrake!!

μην το λες υπηρξαν και εποχες που δουλεψε το bluetooth και σωστα μαλιστα (ibluenova)

Eγινε ενα μικρο βημα τωρα με το celeste .Ποτε δεν ξερεις τι μας επιφυλασουνε

το iphone αυτη τι στιγμη μπορει να μην σου ποροσφερει bluetooth αλλα σου προσφερει τοσα αλλα που δεν τα βρισκεις σε αλλη συσκευη ,πιστεψε με.

#3114   anetos

anetos

iPH User

• 181 μηνύματα

Δημοσίευση 17/04/2011 - 23:51

lol φιλε!!φυσικα και σε πιστευο ετσι και αλλιως ειχα ολη την σειρα στα χερια μου apo 3g και εδω!!το θεμα ειναι οτι ειναι κατι τοσο απλο και το κανει τοσο δυσκολο η apple..τεσπα ενα σχολειο ειταν απλα..ευχαριστω για τις απαντησεις σας!!

#3115   hercules

hercules

iPH Master

• 6.248 μηνύματα

Δημοσίευση 17/04/2011 - 23:54

lol φιλε!!φυσικα και σε πιστευο ετσι και αλλιως ειχα ολη την σειρα στα χερια μου apo 3g και εδω!!το θεμα ειναι οτι ειναι κατι τοσο απλο και το κανει τοσο δυσκολο η apple..τεσπα ενα σχολειο ειταν απλα..ευχαριστω για τις απαντησεις σας!!

τιποτα φιλε μου να σαι καλα .Υπομονη λοιπον :)

#3116   scrat80

scrat80

iPH newbie

• 54 μηνύματα
  • Φύλο: Γυναίκα

Δημοσίευση 18/04/2011 - 01:11

Λοιπόν...εγώ έχω το εξής πρόβλημα με το celeste:
Ενώ το αγόρασα και το εγκατέστησα με το που κυκλοφόρησε σε iphone 4 με 4.2.1 και λειτουργούσε άψογα, μάλλον το μάτιαξα, γιατί πριν λίγες μέρες χάθηκε η επιλογή send via Bluetooth από φωτογραφίες, βίντεο και τραγούδια, ενώ είχα ενεργοποιημένο το toggle από τα sbsettings.
Έκανα πολλά reboot και επανεγκαταστάσεις αλλά τίποτα :(
Η τελευταία επιλογή είναι να κάνω restore...
Καμία ιδέα για να το αποφύγω??

#3117   hercules

hercules

iPH Master

• 6.248 μηνύματα

Δημοσίευση 18/04/2011 - 01:16

Ενώ το αγόρασα και το εγκατέστησα με το που κυκλοφόρησε σε iphone 4 με 4.2.1 και λειτουργούσε άψογα, μάλλον το μάτιαξα, γιατί πριν λίγες μέρες χάθηκε η επιλογή send via Bluetooth από φωτογραφίες, βίντεο και τραγούδια, ενώ είχα ενεργοποιημένο το toggle από τα sbsettings.

εκτος απο το προβλημα που αναφερεις εχεις κατι αλλο ?Γιατι να πας για restore

#3118   konandrio

konandrio

iPH Contributor

• 1.545 μηνύματα
  • GameCenter:konand

Δημοσίευση 18/04/2011 - 01:19

Κανε απεγκατασταση και με το ifile προσπαθησε να βρεις οτι υπολοιματα αφηνει και να τα σβησεις, θυμησου τι περασες στην συσκευη πριν στο κανει, εμενα στο ipod του iphone 4 με 4.3.1 4.3.2 δεν μου εμφανισε ποτε αυτη την επιλογη, τουλάχιστον μεσω του ifile μπορεις να στειλεις?

#3119   Steliossss

Steliossss

iPH newbie

• 41 μηνύματα

Δημοσίευση 18/04/2011 - 01:20

ενα pm
κ δω please~~~~!!!

#3120   scrat80

scrat80

iPH newbie

• 54 μηνύματα
  • Φύλο: Γυναίκα

Δημοσίευση 18/04/2011 - 01:21

εκτος απο το προβλημα που αναφερεις εχεις κατι αλλο ?Γιατι να πας για restore

Μπα..τίποτα το ιδιαίτερο. Κανένα κρασάρισμα μόνο του sb πού και που. Αλλά το θέλω το bluetooth,γιατί το αϊφόνι είναι η μόνη μου συσκευή και χάρηκα για αυτές τις λίγες μέρες που θυμήθηκα πώς είναι να έχεις bluetooth στο -κατά τα άλλα τέλειο- κινητό σου! :rolleyes:

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 9

0 μέλη, 9 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες