Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * * 7 ψήφοι

Celeste aka 'Ο αντικαταστάτης του iBlueNova'

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
3810 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#316   uriaman1

uriaman1

iPH Enthousiast

• 478 μηνύματα
  • Twitter:@ilperfecto
  • Φύλο: Άντρας
  • Tablet:iPad 2 +3G
  • GameCenter:uriaman1

Δημοσίευση 07/03/2011 - 21:36

αντε τρομερα νεα!!! :) επιτελους θα μπορω να κοροιδεψω λιγο τους android-ακηδες που μου την μπαινουν συνεχεια για το bt :P

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#317   eric11

eric11

iPH User

• 100 μηνύματα
  • GameCenter:eric1987

Δημοσίευση 07/03/2011 - 21:55

αντε τρομερα νεα!!! :) επιτελους θα μπορω να κοροιδεψω λιγο τους android-ακηδες που μου την μπαινουν συνεχεια για το bt :P

Ωραιος λογος για να σου την μπαινουν... :P

#318   freedoom

freedoom

iPH Member

• 235 μηνύματα
  • Twitter:@lefpol
  • Κινητό: iPhone 4
  • GameCenter:freedoom1013

Δημοσίευση 07/03/2011 - 22:05

$10 για μια λειτουργία που είναι αυτονόητη για Όλα τα υπόλοιπα λειτουργικά-κινητά. Α ρε iOS... Αυτά κανείς και..

#319   gpap2004

gpap2004

iPH newbie

• 20 μηνύματα

Δημοσίευση 07/03/2011 - 22:07

Αν γινει αυτο, το iphone γινεται ακομα πιο ανταγωνιστικο κ ευχρηστο.

#320   Jimmy08

Jimmy08

iPH Community Leader

• 10.257 μηνύματα
  • Twitter:@JimmyR8
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad Air +4G
  • GameCenter:j0kerr

Δημοσίευση 07/03/2011 - 22:10

καλα εννοειται οτι ειναι πολυ σωστο αυτο που λες. δεν ειναι και ειδος πρωτης αναγκης πλεον απο τη στιγμη που εχεις email και mms. σχεδον αχρηστο και για μενα..

αν ομως ειχες αυτη τη δυνατοτητα δε θα ηταν ασχημα. γιατι να φανταστω αν θελεις να στειλεις μια φωτο σε καποιον που ειναι διπλα σου, δε θα του την εστελνες με mail η mms αν ειχες αλλο κινητο.

#321   Christos75

Christos75

iPH Hero

• 3.927 μηνύματα
  • GameCenter:Justsaychris

Δημοσίευση 07/03/2011 - 22:12

Αν γινει αυτο, το iphone γινεται ακομα πιο ανταγωνιστικο κ ευχρηστο.

Με το αζημείωτο βέβαια...μην ξεχνάμε ότι σε άλλα ή σχεδόν σε όλα τα τηλέφωνα αυτό
είναι αυτονόητο!!!Αυτά συμβαίνουν όταν έχεις μία Apple που έχει «κολλήματα»!!!

#322   turbomakis

turbomakis

iPH Contributor

• 900 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 07/03/2011 - 22:15

Είμαι στην 4.0.1 θα μπορώ να το λειτουργώ η αναγκαστικά θα χρειαστεί αναβάθμιση σε μεγαλύτερη έκδοση?? :unsure:

#323   uriaman1

uriaman1

iPH Enthousiast

• 478 μηνύματα

Δημοσίευση 07/03/2011 - 22:16

Με το αζημείωτο βέβαια...μην ξεχνάμε ότι σε άλλα ή σχεδόν σε όλα τα τηλέφωνα αυτό
είναι αυτονόητο!!!Αυτά συμβαίνουν όταν έχεις μία Apple που έχει «κολλήματα»!!!

εε ενταξει εγω μπορω ισως να καταλαβω εν μερει την σταση της αππλε... οκ τα τραγουδια δεν θα τα ξεκλειδωνε για αποστολη μεσω bt λογω του οτι υπαρχει και ενα itunes με 1002 δισκογραφικες στη μεση... αλλα τουλαχιστον τις εικονες θα επρεπε να τις στελνουμε ελευθερα με μπλε δοντι!

Τελευταία επεξεργασία από: uriaman1, 07/03/2011 - 22:17

#324   Jimmy08

Jimmy08

iPH Community Leader

• 10.257 μηνύματα
  • Twitter:@JimmyR8
  • GameCenter:j0kerr

Δημοσίευση 07/03/2011 - 22:18

εγω το καταλαβαινω να υπαρχει περιορισμος στο bt αλλα το δικαιολογω μονο για μουσικη και εφαρμογες για την προστασια των πνευματικων δικαιωματων των δημιουργων. ομως γιατι ρε παιδια να μη μπορουμε να στειλουμε μια φωτογραφια; ενα κειμενο; απλα πραγματα...

#325   spiros23

spiros23

iPH Guru

• 9.284 μηνύματα
  • Tablet:iPad

Δημοσίευση 07/03/2011 - 22:18

αν ομως ειχες αυτη τη δυνατοτητα δε θα ηταν ασχημα. γιατι να φανταστω αν θελεις να στειλεις μια φωτο σε καποιον που ειναι διπλα σου, δε θα του την εστελνες με mail η mms αν ειχες αλλο κινητο.

γιατι αν ειναι διπλα μου, δεν μπορω να του την στειλω με email και να τη δει μετα; αν θελει απλα να την δει θα την δει στο iphone που εχει και μια οθοναρα που δε χορταινεις να βλεπεις. αν την θελει του την στελνεις με email και ετσι κ αλλιως ολοι εχουν και email και υπολογιστη οποτε το ιδιο πραγμα ειναι, θα την εχει την φωτογραφια...
τωρα δεν ειπα οτι δεν θα ηταν ασχημο να ειχε και αυτη την δυνατοτητα φυσικα, αλλα οχι αυτος ο χαμος που γινεται τοσα χρονια για το αν μπορει να στειλει φωτογραφια με bluetooth η οχι.. κατοχοι και μη iphone το ιδιο πραγμα, λες και δε βλεπουν ποσες αλλες δυνατοτητες εχει το κινητο τους και κολλανε σε αυτο.

#326   thanasis

thanasis

iPH Guru

• 9.488 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο

Δημοσίευση 07/03/2011 - 22:22

Η Εφαρμογή υποστηρίζει όλα τα iDevices iOS 4.x .

ezgif_com_crop_2.gif

#327   Christos75

Christos75

iPH Hero

• 3.927 μηνύματα
  • GameCenter:Justsaychris

Δημοσίευση 07/03/2011 - 22:24

Η Εφαρμογή υποστηρίζει όλα τα iDevices iOS 4.x .

Τέλειο, κάλλιο αργά παρά ποτέ!

#328   TARIRS

TARIRS

iPH Member

• 286 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:iPad mini Retina

Δημοσίευση 07/03/2011 - 22:25

γιατι δεν συνεργαζεται με το iphone; εμενα μια χαρα συνδεετε με το εργοστασιακο bluetooth παντως.

Δεν τγο εχω δοκιμασει καν..νομιζα οτι δεν θα συνεργαζετε κ δεν δοκιμασα...αυριο πρωι-πρωι,θα το επιχειρισω....

#329   uriaman1

uriaman1

iPH Enthousiast

• 478 μηνύματα

Δημοσίευση 07/03/2011 - 22:26

γιατι αν ειναι διπλα μου, δεν μπορω να του την στειλω με email και να τη δει μετα; αν θελει απλα να την δει θα την δει στο iphone που εχει και μια οθοναρα που δε χορταινεις να βλεπεις. αν την θελει του την στελνεις με email και ετσι κ αλλιως ολοι εχουν και email και υπολογιστη οποτε το ιδιο πραγμα ειναι, θα την εχει την φωτογραφια...
τωρα δεν ειπα οτι δεν θα ηταν ασχημο να ειχε και αυτη την δυνατοτητα φυσικα, αλλα οχι αυτος ο χαμος που γινεται τοσα χρονια για το αν μπορει να στειλει φωτογραφια με bluetooth η οχι.. κατοχοι και μη iphone το ιδιο πραγμα, λες και δε βλεπουν ποσες αλλες δυνατοτητες εχει το κινητο τους και κολλανε σε αυτο.

αυτο ομως δεν εντασσεται πιο πολυ στον τροπο σκεψης ενος επαγγελματια ο οποιος μπορει να χει ενα τεραστιο data plan και να μην ειναι τιποτα γι'αυτον το email? εννοω οτι π.χ. ενας μαθητης στο σχολειο δεν θα πει "κατσε να σου στειλω την φωτο σου με email"... ουτε οικονομικο, ουτε ιδιαιτερα πρακτικο αφου δεν υπαρχουν ευνοϊκες συνθηκες για την επικρατηση του email εναντι του bt :)

#330   kisto

kisto

iPH newbie

• 56 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 07/03/2011 - 22:28

ενταξει παιδια μην ειστε υποκριτες κ λετε οτι το bluetooth ειναι αχρηστο..... ειναι κουλο να λεει ισχυριζεται κανεις πως το email και τa mms ειναι τροπος αποστολης ενος στοιχειου ελεος !!(το μεγαλυτερο ποσοστο σημερα στην ελλαδα δεν εχει καλη επαφη με την τεχνολογια...)!!!
εγω παρολο που δεν εχω κ ιδιαιτερο κολημα με το κινητο ... μου εχει χρειαστει παραπολλες φορες το bluetooth για να λαβω εναν ηχο μια φωτογραφια η να στειλω μια φωτογραφια απ το και καλα...καλυτερη καμερα του iphone 4 σε μια αλλη συσκευη ..
Με το τσιγκελη προσπαθω να στρωσω αυτο το κινητο κ να κανω πραγματα που θελω και που εκανα με ενα παλαιοτερο κινητο !! αν μπορει καποιος να μου λυση τα παρακατω προβληματα που αντιμετωπιζω με το iphone 4 θα ημουν ευγνωμων.. αν μπορειτε.. :

α) οπως ειπαμε το Bluetooth! :αναμενω τηην λυση.. απ το celeste

B) ηχογραφηση συνομιλιας κατα την διαρκεια κλησης δηλαδη να ηχογραφω μια κληση...

γ) να ενεργοποιω το ξυπνητηρι κ να κλεινω !! το κινητο για να μην μου καιει το κεφαλι...( το βαζω στην επιλογη air fly) πρωτο bug για την apple οταν κλεινεις το κινητο το ξυπνητηρι δεν λειτουργει....

δ) οι 3g βιντεοκλησεις που σε καποιες εταιρειες ειναι free εδω γιατι πρεπει να εχουμε κ οι δυο iphone?? και δεν μπορουν να πραγματοποιηθουν κατι εχω βρει με το skype.. αλλα δεν το εψαξα εκτενως..αρα δυο καμερες κ κουκουρουκου...

ε) καλυτερη ευκρινεια καμερας οταν φωτογραφιζεις προσωπα σε iphone 4 βγαινουν χαλια οι φωτο σχεδον απ τις 5 οι 3-4 ειναι πολυ θαμπες σε αντιθεση με τα τοπια που οι φωτο βγαινουν παραπολυ καλες !

ειλικρεινα απογοητευτικα απ την καμερα αυτου του κινητου! ειχα το nokia n95 8 gb κ το χα απ το 2008 και ειχα ολα τα παραπανω κ περιμενα απο αυτο το πολυσυζητημενο κινητο κατι παραπανω ... κριμα :(

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 6

0 μέλη, 6 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες