Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * * 7 ψήφοι

Celeste aka 'Ο αντικαταστάτης του iBlueNova'

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
3810 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#3316   konandrio

konandrio

iPH Contributor

• 1.545 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • GameCenter:konand

Δημοσίευση 09/05/2011 - 23:39

φιλε αργοναυτη νασε καλα σε εμενα δουλευει αψογα!!! ολα καλα!!!
να βρησκαμε και κανενα τροπο να φτιαξουμε το gps να δουλευει καλα θα ητανε!!!

Αφου δουλευει :unsure: παρε ενα Bluetooth GPS Receiver να κανεις την δουλεια σου. :rolleyes:

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#3317   xxxxxx

xxxxxx

iPH Guru

• 9.340 μηνύματα

Δημοσίευση 09/05/2011 - 23:41

Αφου δουλευει :unsure: παρε ενα Bluetooth GPS Receiver να κανεις την δουλεια σου. :rolleyes:

γιατι βγαζεις τοση κακια?

#3318   konandrio

konandrio

iPH Contributor

• 1.545 μηνύματα

Δημοσίευση 09/05/2011 - 23:47

To εννοω ρε συ, δεν το λεω με κακια, το λεω με οση ειρωνεία εχει το συγκεκριμένο μήνυμα.
Αγαπητε δεν ειμαι ουτε κανενα κολοπαιδι ουτε κανενα πιτσιρικι μαλακισμενο.
Αν επαιζε το celeste στην 4.3.3 το θεμα θα ειχε φτασει τα 100.000 posts, εκτος αν εχεις αντίρρηση σ αυτο που λεω.

#3319   antartis

antartis

iPH User

• 162 μηνύματα

Δημοσίευση 09/05/2011 - 23:55

To εννοω ρε συ, δεν το λεω με κακια, το λεω με οση ειρωνεία εχει το συγκεκριμένο μήνυμα.
Αν επαιζε το celeste στην 4.3.3 το θεμα θα ειχε φτασει τα 100.000 posts, εκτος αν εχεις αντίρρηση σ αυτο που λεω.

φιλε μου σου λεω τι βλεπω στο τηλεφωνο μου!!! δεν θα σου κανω και συμβολαιο για να πιστεψεις ουτε εχω λογο να λεω ψεματα!!!
σε εμενα δουλευει το συγκεκριμενο ενω αντιθετα δεν μου δουλευει και το gps μετα που περασα την 4.2.1 μεχρι και στην 4.3.3 που ειμαι τωρα ενω σε αλλους δεν υπαρχει αυτο το προβλημα!!!
τωρα βεβαια δικαιωμα σου ειναι να πιστευεις οτι θελεις!! αλλα αυτο δεν σου δινει σε καμια περιπτωση το δικαιωμα να με ειρωνευεσαι!!!
ο καθενας οτι βαζει στο τηλεφωνο του αναλαμβανει ενα ρισκο!!! ετσι κι αλλιως!!

#3320   xxxxxx

xxxxxx

iPH Guru

• 9.340 μηνύματα

Δημοσίευση 10/05/2011 - 00:00

εγω φιλε μου λεγομαι Βασιλης δεν τον ξερω τον argonayti ουτε εχω κατι προσωπικο μαζι σου...ωστοσο το παιδι ειναι φιλοτιμο εκανε εναν ελληνικο οδηγο που κανεις δεν εκανε...επειδη δεν δουλεψε σε σενα γιατι γινεσαι κακος?ξεραμε οτι δεν δουλευε...δεν σε κοροιδεψε και δεν σ εφαγε λεφτα...

#3321   konandrio

konandrio

iPH Contributor

• 1.545 μηνύματα

Δημοσίευση 10/05/2011 - 00:12

φιλε μου σου λεω τι βλεπω στο τηλεφωνο μου!!! δεν θα σου κανω και συμβολαιο για να πιστεψεις ουτε εχω λογο να λεω ψεματα!!!
σε εμενα δουλευει το συγκεκριμενο ενω αντιθετα δεν μου δουλευει και το gps μετα που περασα την 4.2.1 μεχρι και στην 4.3.3 που ειμαι τωρα ενω σε αλλους δεν υπαρχει αυτο το προβλημα!!!
τωρα βεβαια δικαιωμα σου ειναι να πιστευεις οτι θελεις!! αλλα αυτο δεν σου δινει σε καμια περιπτωση το δικαιωμα να με ειρωνευεσαι!!!
ο καθενας οτι βαζει στο τηλεφωνο του αναλαμβανει ενα ρισκο!!! ετσι κι αλλιως!!

Ποια συσκευη εχεις? Εστειλες αρχειο σε αλλη συσκευη και το δεχτηκε? με αγορασμενο ή καποια σπασμενη εκδοση? Η απαντηση μου ηταν ειλικρινής (ασχετα αν απαντησα ετσι στον billytilaver), ειναι μια καλη λυση αν θες να εχεις gps οικονομικα χωρις δευτερη συσκευη.

εγω φιλε μου λεγομαι Βασιλης δεν τον ξερω τον argonayti ουτε εχω κατι προσωπικο μαζι σου...ωστοσο το παιδι ειναι φιλοτιμο εκανε εναν ελληνικο οδηγο που κανεις δεν εκανε...επειδη δεν δουλεψε σε σενα γιατι γινεσαι κακος?ξεραμε οτι δεν δουλευε...δεν σε κοροιδεψε και δεν σ εφαγε λεφτα...

Ειπα εγω οτι μου εφαγε λεφτα ή με κορόιδεψε? ποιο πολυ εγραψα για να βαλω τα πραγματα στην θεση τους και να μην παραπλανηθεί καποιος χρηστης, (σαν εσενα που ψαχνεσε για την συγκεκριμενη εφαρμογη) και βρει τον μπελα του ή την αγορασει τσαμπα και κλεει τα λεφτα του.
Δεν εχω με κανεναν προσωπικα.

#3322   antartis

antartis

iPH User

• 162 μηνύματα

Δημοσίευση 10/05/2011 - 00:17

Ποια συσκευη εχεις? Εστειλες αρχειο σε αλλη συσκευη και το δεχτηκε? με αγορασμενο ή καποια σπασμενη εκδοση? Η απαντηση μου ηταν ειλικρινής (ασχετα αν απαντησα ετσι στον billytilaver), ειναι μια καλη λυση αν θες να εχεις gps οικονομικα χωρις δευτερη συσκευη.

εχω το 3gs το celeste ειναι αγορασμενο!! εκανα τον οδηγο και δουλεψε!! εστειλα στο νοκια 6500 της γυναικας μου και πηρα πισω φωτογραφια καθως και στον υπολογιστη και πηρα πισω παλι ηχο!!! αυτα!!!

#3323   konandrio

konandrio

iPH Contributor

• 1.545 μηνύματα

Δημοσίευση 10/05/2011 - 00:38

εχω το 3gs το celeste ειναι αγορασμενο!! εκανα τον οδηγο και δουλεψε!! εστειλα στο νοκια 6500 της γυναικας μου και πηρα πισω φωτογραφια καθως και στον υπολογιστη και πηρα πισω παλι ηχο!!! αυτα!!!

Ενταξει φιλε μου.
Σε iphone 4, εχω δοκιμασει τα παντα απο οδηγους, συνδιασμους, με αγορασμενο και σπασμενο, αφιερωνοντας παρα πολλες ωρες και ποτε δεν μπορεσα να στειλω αρχειο.
Μακαρι να εισαι απο τους τυχερους.
Ά!! θελω να σε ρωτησω κατι πανω στον συγκεκριμενο οδηγο.
Το action menu, το κατεβασες απο xsellize, αναγκαστικα, ο οδηγος σε ποιο σημειο σε βοηθησε? εκει που λεει για πειραγμα του plist, σε μ ενα ηταν απο μονο του 4.3.3, σε σ ενα δεν ηταν?

#3324   fatsoula

fatsoula

iPH newbie

• 26 μηνύματα

Δημοσίευση 10/05/2011 - 01:05

μηπος χερει καποιος αν δουλευει το celeste σε 4,3,3?

#3325   konandrio

konandrio

iPH Contributor

• 1.545 μηνύματα

Δημοσίευση 10/05/2011 - 02:05

μηπος χερει καποιος αν δουλευει το celeste σε 4,3,3?

Σε iphone 4 δεν εχει πει κανεις οτι λειτουργει, σε 3gs δες 2 μηνυματα ποιο πανω.

#3326   kwnstas

kwnstas

iPH User

• 168 μηνύματα
  • Twitter:@kwnstas
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:iPad+3G
  • GameCenter:kwnstas

Δημοσίευση 10/05/2011 - 02:16

Σε iphone 4 δεν εχει πει κανεις οτι λειτουργει, σε 3gs δες 2 μηνυματα ποιο πανω.

δες την σελιδα 165 post 33397

Τελευταία επεξεργασία από: kwnstas, 10/05/2011 - 02:17

#3327   kwnstas

kwnstas

iPH User

• 168 μηνύματα
  • Twitter:@kwnstas
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:iPad+3G
  • GameCenter:kwnstas

Δημοσίευση 10/05/2011 - 02:23

Καλησπέρα

Λιπών μετά από μεγάλη απόφαση είπα να κανo αναβάθμιση στο iPhone 4 μου από 4.2.1 σε 4.3.3 φυσικά ο λόγος ήταν το Celeste που δεν έκανα αναβάθμιση
Μετά τον οδηγό που μας έδωσε ο φίλος billytilaver ξεκίνησα και έκανα αναβάθμιση και πλέον έχω 4.3.3
Ξεκίνησα τον οδηγό όπως ακριβός το αναφέρει το εν λόγο site και ήταν πραγματικά επιτυχείς να πω βέβαια ότι δεν είχα καμία ελπίδα ότι θα δούλευε και διαψευτικα
Εκανα φυσικά και μερικές δοκιμές η μια ήταν αποστολή από το pc στο iPhone και το αντίστροφο και ήταν επιτυχείς η δεύτερη ήταν από το iPhone σε android αλλά εδώ ήταν αποτυχία φυσικά και στην 4.2.1 το ίδιο αλλά το αντίστροφο ώμος είναι επιτυχίες δυστυχώς δεν έχω κάποιο άλλο κινητό εύκαιρο για δόκιμες αλλά θα κάνω
Οι αποστολές ήταν φωτογραφίες και mp3 και μπαίνανε φυσικά στην θέση του

Και ακόμα κάτι είμαι και εγώ μάλλον από τους τυχερούς που δουλεύει το Celeste

#3328   timxon

timxon

iPH User

• 100 μηνύματα

Δημοσίευση 11/05/2011 - 00:11

λαθος,,,,,

Τελευταία επεξεργασία από: timxon, 11/05/2011 - 00:13

#3329   xxxxxx

xxxxxx

iPH Guru

• 9.340 μηνύματα

Δημοσίευση 11/05/2011 - 00:13

Μια ερωτηση,,,,προσπαθω να περασω με το installous το camera+ και μου βγαζει μην inavalid IPA,,,,τι σημαινει???

Ευχαριστω

λαθος τοπικ φιλε μου

#3330   konandrio

konandrio

iPH Contributor

• 1.545 μηνύματα

Δημοσίευση 11/05/2011 - 00:15

Μια ερωτηση,,,,προσπαθω να περασω με το installous το camera+ και μου βγαζει μην inavalid IPA,,,,τι σημαινει???

Ευχαριστω

Φιλε ποιο off topic δεν γινεται, ανοιξε καινουριο θεμα στο προβληματα και λυσεις για να βοηθηθεις, εδω ειναι το topic της ποιο δημοφιλης εφαρμογης. Φιλικα. :rolleyes:

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 8

0 μέλη, 8 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες